-
Ο τρόπος που απλοποιουμε τα πράγματα είναι φοβερός. :)
Μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που καινούριο έκανε 200.000 ευρώ.
Τα 360 θέλουν ειδική συντήρηση στις καδένες και νομίζω ότι κατεβάζεις μοτέρ για αυτό, μου το έχει πει κάτοχος 430. Επίσης πρέπει να γίνει σε έμπειρο συνεργείο, λίγα υπάρχουν στην Ελλάδα.
Απίστευτα ιδιαίτερο αυτοκίνητο και λογικό να έχει ακριβό κόστος συντήρησης.
Μην κοιτάτε μόνο τιμή αγοράς, αυτό θέλω να πω.
Sent from a mobile device
-
Δεν απλοποιω τιποτα Νικο , η 360 δεν εχει καδενα εχει ιμαντα (αυτο ειναι και το ελλατωμα της)
Εαν θελεις μπορω να στο δειξω στο γκαραζ μου επι τοπου ! :)
Ο ιμαντας μπορει να αλλαχθει χωρις να κατεβασεις μοτερ αν καποιος ξερει ..
Βγαζεις καθισματα , μοκετες , ρεζερβουαρ και τσουπ ...
Σαφεστατα ειναι μια οχι και τοσο ευκολη διαδικασια αλλα εαν εισαι ιδιοκτητης του αυτοκινητου και ψαχνεσαι τοτε τα κοστολογια που περιγραφω ειναι ακρως ρεαλιστικα ...
-
Καλησπέρα σε όλους,
Γνωρίζουμε κάτι για το συγκεκριμένο ; https://www.car.gr/classifieds/cars/view/7448547/
Με ενδιαφέρει προσωπικά
-
Για έχοντες και κατέχοντες....
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/7530980/
Το αμάξι το είδα πρόσφατα και είναι πραγματικά καινούριο. 42.000¤ κάτω από την τιμή καινούριου δεν τα λες και λίγα...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
stef
Kαι γιατί το δίνει? :think:
Και στο mobile.de πολλά Μ4 έχουν βγει προς πώληση...Αυτό και μόνο με βάζει σε σκέψεις...
-
Αγγελίες από το νετ 7
Γιατί θέλει Μ4 competition!! Αν δεν έχεις θέμα και για να περνάει η ώρα... Χαχα
Και στο 46άρι & στο 92άρι το ίδιο είχε γίνει θυμάμαι τότε στο mobile
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
stef
O Σπανος φερνει μεταχειρα από Γερμανια? Νομιζω 100κ γιαυτο είναι πολλα. Μακαρι να βρει αγοραστη όμως.
-
Το αυτοκίνητο είναι ελληνικό αγορασμένο από Σπανό. Τιμολόγιο 143.000¤
-
-
Γιατί να δώσεις 143.000 για bmw με τόσες αμαξάρες που κυκλοφορούν μεταχειρισμένες σε τιμή ευκαιρίας
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
stef
Εχει German version manual και θερμαινόμενα καθίσματα. 100% αμαξι για την γερμανικη αγορα. Τωρα αν το εστειλαν Ελλαδα δεν ξερω πως μπορει να γινει κατι τετοιο.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
wantone
Noμιζα ότι ολα τα Ελληνικα εχουν Ελληνικη βερζιον για το μανουαλ...
Όχι πάντα....
Κάτσε να δεις τι έχει να γίνει και με το Μ2...thumb
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
stef
Ωραιο είναι και καλη τιμη.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Blacktan
Εαν εισαι γνωστης δεν εχει τοσο ...
Με 4000/ετος δηλαδη 8000/2 χρονια που χρειαζεσαι για τελη κυκλοφοριας ιμαντα λαδια και ασφαλιση εισαι κομπλε ...
4.000 ευρώ το έτος (εκ των οποίων περισσότερο από τα μισά είναι τέλη, φόροι ασφάλεια) φτάνουν για να συντηρήσεις ένα Ferrari? Δηλαδή χρειάζεται τα ίδια χρήματα σε σέρβις το χρόνο όσο περίπου ένα Μ3? Που γίνεται το σέρβις, σε συνεργείο "της γειτονιάς"?
Εννοείται δε συζητάμε ότι το αυτοκίνητο κάθεται στο γκαράζ όλο το χρόνο.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
stef
Σίγουρα θα αγόραζα Μ4 στα 100-140χιλ καινούργιο ή μεταχειρισμένο και δεν θα έπαιρνα 911Τ......ναι ουουουουουου σίγουρα και να έχω σε 2 χρονια τα look M3 και τις μετατροπές δίπλα μου στο φανάρι απο κλεμμένα αμάξια στο 1/5 της τιμής που πλήρωσα.......ουουουουου σίγουρα!
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Nikos!
4.000 ευρώ το έτος (εκ των οποίων περισσότερο από τα μισά είναι τέλη, φόροι ασφάλεια) φτάνουν για να συντηρήσεις ένα Ferrari? Δηλαδή χρειάζεται τα ίδια χρήματα σε σέρβις το χρόνο όσο περίπου ένα Μ3? Που γίνεται το σέρβις, σε συνεργείο "της γειτονιάς"?
Εννοείται δε συζητάμε ότι το αυτοκίνητο κάθεται στο γκαράζ όλο το χρόνο.
Ναι , γιατι με 4000¤ καθε 2 χρονια, εαν δεν καις το αυτοκινητο στα χιλιομετρα (υπολιγισε 5κ χλμτρα / ετος max) , κανεις ενα πολυ ομορφο service με αλλαγη ιμαντων σε συνεργειο οχι βεβαια της γειτονιας , οχι βεβαια και στην genesis ...
Αρα με 2000/ετος για τελη & ασφαλεια και 4000/2 ετη εχεις την modena η την spider στο γκαραζ σου ..
Συνολο 8000/ 2 ετη ητοι 4000 / χρονο ..
Ειναι πολυ μελετημενα τα κοστολογια οπως σου προανεφερα , εαν σεβεσαι την τσεπη σου και φυσικα εχεις και καποια γνωση επι του αυτοκινητου !
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Christopherk
Λιγο πιο κατω στις αγγελιες το εχει και ο ιδιωτης πριν το δωσει στον μπεσικο ...
Εχει και προγραμμα λεει και αφηρεμενους καταλυτες ...
Στα 197 αλογα αναφερει πως ειναι ..
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
m_power_lunatic
Σίγουρα θα αγόραζα Μ4 στα 100-140χιλ καινούργιο ή μεταχειρισμένο και δεν θα έπαιρνα 911Τ......ναι ουουουουουου σίγουρα και να έχω σε 2 χρονια τα look M3 και τις μετατροπές δίπλα μου στο φανάρι απο κλεμμένα αμάξια στο 1/5 της τιμής που πλήρωσα.......ουουουουου σίγουρα!
Κάτι τέτοιο αντίστοιχο δεν ισχύει και με την PORSCHE που υπάρχουν αρκετά Look Turbo ?
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
KalpasM3
Κάτι τέτοιο αντίστοιχο δεν ισχύει και με την PORSCHE που υπάρχουν αρκετά Look Turbo ?
Στα cayenne ναι υπάρχουν αρκετά. Αλλά σε 911 είναι μετρημένα, δεν φαρδένει βλέπεις, ούτε ανοίγουν αεραγωγοί. Εκτός αν ο άλλος θέλει να δώσει νεφρό για να γίνει.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
stef
Μήπως είναι της speed and style που το πουλάει από πέρσι;
-
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/6892083/ τι εσωτερικο ειναι αυτο?? Ωραιο γενικα το 520 αυτο.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
E60_Arkadia
ΟΕΜ Dakota δέρμα κ εσωτερικα Μαυρη Alcantara
-
Πριν λίγο μάντρα στην Γρ.Λαμπράκη κατέβασε καμιά 10αρια golfακια μαζί. Από που άραγε;
Πάντως λαμποκοπούσαν όλα.
Sent from my Microsoft Lumia
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
wheelman
ΟΕΜ Dakota δέρμα κ εσωτερικα Μαυρη Alcantara
Δεν μου φαίνεται και τόσο ΟΕΜ το εσωτερικό,Ηλία.
Πάντως τιμόνι και χειρολαβές (αυτά που τρώνε τη μεγαλύτερη χρήση) ειναι σιγουρα ξαναντυμένα με δέρμα και alcantara αντίστοιχα (βλ. αυτοκόλλητο στο πορτ-παγκαζ) thumb
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
E60_Arkadia
Το εσωτερικο ειναι λιγο "ατυχος" συνδιασμος μαυρου αλκανταρα και του ΟΕΜ μπεζ δερμα που ειχε το οχημα εξ αρχης......
οταν λεμε κακη εφαρμογη των απομιμησεων Μ5 προφυλακτηρων,αυτο εννοουμε:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...2083_b_b-1.jpg
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Ε91
Δεν μου φαίνεται και τόσο ΟΕΜ το εσωτερικό,Ηλία.
Πάντως τιμόνι και χειρολαβές (αυτά που τρώνε τη μεγαλύτερη χρήση) ειναι σιγουρα ξαναντυμένα με δέρμα και alcantara αντίστοιχα (βλ. αυτοκόλλητο στο πορτ-παγκαζ) thumb
Φανταζομαι οτι και ο Ηλιας εννοει οτι ειναι 50% ΟΕΜ.:thumbsup:
-
Πες τα,Άρη.
Οι προφυλακτήρες ειναι ο,τι νά'ναι και απο εφαρμογή και από απόχρωση.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
aristent
Φανταζομαι οτι και ο Ηλιας εννοει οτι ειναι 50% ΟΕΜ.:thumbsup:
Το εσωτερικό δεν ειναι ούτε 1% ΟΕΜ.
Παρατηρήστε τα "νερά" που κάνει το γνήσιο Dakota δέρμα στο υποβραχιόνιο σε σχέση με το "δέρμα" (μάλλον για δερμάτινη το κόβω) των καθισμάτων.
Προφανώς αλλάχθηκαν και τα πλαϊνά των καθισμάτων που τρώνε το μεγαλύτερο ζόρι απο το μπες-βγες.
Οι λεπτομέρειες κανουν τη διαφορά.
Όχι για όλους βεβαια,αλλα για κάποιους έχουν σημασία και φανερώνουν πολλά για ενα αυτοκινητο,όποτε καλο ειναι να τις επισημαίνουμε thumbthumb
-
μα το θεό δεν είχα δει τπτ!
Είστε άλλη κατηγορία τέλος...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
E60_Arkadia
Καγκουριά του ελέους....,
-
Bmw 520 E60 facelift exclusive M pack '09 - 22.000 (Συζητήσιμη)
-
Βρε Αρη εσενα γτ η πισω ροδα καθεται ΤΟΥΜΠΑΝΟ σε σχεση με αυτο??
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
E60_Arkadia
Βρε Αρη εσενα γτ η πισω ροδα καθεται ΤΟΥΜΠΑΝΟ σε σχεση με αυτο??
ΑΝ εννοεις αυτη τη φωτο:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...4df687_b-1.jpg
τοτε δεν μιλαμε για το δικο μου!!!...την φωτο την βρηκα στο νετ και αυτο φοραει 12mm προσθηκες σε ολους τους τροχους και εχει χαμηλωσει με ελατηρια eibach.thumb
Μην κοιτας που αφησα τον Στεφ να σχολιαζει για την γυαλαδα,δεν προσεξε οτι εχει βαμμενο αντανακλαστηρα στον εμπρος προφυλακτηρα USA version....:D
-
Ναι αυτο ελεγα,αλλα και εσενα ειναι καπως ετσι τουμπανο.Νομιζω πως οι μαμα διαστασεις απο Μ5 κανουν την διαφορα στο λαστιχο.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
E60_Arkadia
Ναι αυτο ελεγα,αλλα και εσενα ειναι καπως ετσι τουμπανο.Νομιζω πως οι μαμα διαστασεις απο Μ5 κανουν την διαφορα στο λαστιχο.
Ναι οντως,αλλα και παλι εγω δεν φοραω Μ5 διαστασεις,το μονο που εχω παραπανω ειναι οτι φοραω 285 αντι για 275 πισω και ισως αυτο κανει τη διαφορα.thumb
-
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
vagmag
Έμπορος ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΕΕΓΑ ???
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Christopherk
Έμπορος ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΕΕΓΑ ???
Υποθέτω ήταν κλεμμένο και βρέθηκε...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Andri
Πενα φαινεται , πολλα δεν ειναι και τα 7000 ομως?
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Harisp
Υποθέτω ήταν κλεμμένο και βρέθηκε...
Άρα η ασφαλιστική θα βγάλει και λεφτά ....