Aston Martin style....
Printable View
Aston Martin style....
Και γαμω τα σαλονια.
Πραγματικα πολυ προσεγμενη αλλαγη, αν και εγω φισουνες σε χειροφρενο και ταχυτητες θα τα αφηνα μαυρα.
Σαν δουλεια παντως ειναι φοβερη και το τελικο αποτελεσμα ειναι πολυ ωραιοτερο απο το ΟΕΜ.
Γενικα πολυ προσεγμενο αμαξι.
Το σαλόνι είναι Bentley style (ο λεγόμενος και "μπακλαβάς",κατά τους ταπετσέρηδες). Η δουλειά είναι εξαιρετική,αλλα κι εγώ όταν μου προτάθηκε στο ΜΙΝΙ μου να φτιάξω τέτοιου τύπου σαλόνι,προτίμησα το ΟΕΜ look των Lounge καθισμάτων με τις ίσιες κάθετες πιέτες και το τελικό αποτέλεσμα ήταν εντελώς εργοστασιακό,καίτοι χειροποίητο.
Περί ορέξεως βέβαια...
Ενταξει συμφωνοι με τα ΟΕΜ, αλλα ας ειμαστε και αντικειμενικοι.
Σε καμμια περιπτωση δεν ειναι ακυρο το σαλονι του αυτοκινητου. Προσωπικα μου αρεσει πιο πολυ, αλλ οπως πολυ σωστα λεει και ο φιλος Ε91, περι ορεξεως...
Βάζεις κ ένα προγραμματακι κ τους κόβεις στη μέση εν κινηση
Εγω πιστευω οτι δεν ειναι ακυρο, γιατι του παει παρα πολυ.
Ακυρο θα ηταν στα φουσκωτα καθισματα του Ε46. Αλλα στα λεπτα μπακετ της ζετας, ταιριαζει γαντι.
Για να τελειώνει το θέμα εδω (:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:) Σε όλους μας αρέσει (προσωπικά πάρα πολύ) αλλά αν αλλάζαμε δέρματα στην κούκλα μας δεν θα βάζαμε ποτέ αυτό το σχέδιο, ούτε ο Θωμάς θα τα έβαζε!!!! :rally:
Το ξέρω ότι έχεις δίκιο...αλλά μου αρέσει το Μ3άκι....και ας το τρώνε λάχανο κάτι 12κύλινδρα μυδραλιοφόρα .....
Σε 530d μάλλον θα κατάληξω....αλλά από το new year....
Ίσως μέχρι τότε να άλλαζα το Μ3 μέ ένα πολύ καλό Μ5, αν δε φοβόμουν ότι απλά μετά δε θα πωλείται με τίποτα αν δεν χαριστεί....
Σε Μ3 Ε46, δεν θα τα εβαζα ποτε.
Αν ειχα ομως Ζ4Μ, θα το εκανα με κλειστα τα ματια, χωρις δευτερη σκεψη.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1547084/
για αυτό συζητούσατε στον καφέ ;;;
996 είναι τελικά....
997 με λίγα παραπάνω... https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2849208/
αυτο ειναι ναι..δεν ειπα οτι ειναι 997 ομως..απλα εβαλε αυτες τις χαζομαρες στα φωτα για να τα κανει να μοιαζουν με 997..:thumbsdown::thumbsdown:
θα προτιμουσα αυτο: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2845218/
εγώ κατάλαβα κάτι τέτοιο...
πολύ ωραίο αυτό που έβαλες στην αγγελία....
Γενικά η απόφαση για μετά το Μ3 Ε46 η απόφαση είναι δύσκολη !
Για άλμα στη δύναμη μάλλον σε 911 τουρμπο θα πας....
Για άλμα στη διασκεδαση....δεν ξέρω...αλλά και η δύναμη της turbo .... είναι αν μη τι άλλο διασκέδαση....
για διασκεδαση GT3/GT2..:whistle:
Βασικα ειχε κανα δυο, αλλα εξαφανιστηκαν.
Παντως δν πιστευω να υπαρχει τοσο μ@λ@κ@ντρεας να κανει αλλαγη γκε τε τρια με μιτριακι, εστω και με διαφορα.
Όσο κ αν μ αρέσουν τα πορσε δεν έχουν χώρους
Οπότε μετα εγω θα χτυπησω η κανά gtr η κανά m5 η κανά c63 amg
ε οκ, δεν θα παρεις GT3 χωρις να εχεις αλλο αυτοκινητο..αντε να εισαι εργενης οκ αλλα με οικογενεια..
αυτο το πορτοκαλι του Κολιοπουλου δεν το βρισκω αλλο στις αγγελιες..GT2 997 ειχε στην Βαρης-Κορωπιου..περνουσα καθε μερα να παω Παιανια και δεν σταματησα ποτε να το δω...καλυτερα που ελεγε και ο Τομις γιατι θα ειχα μεγαλο προβλημα μετα..:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Εννοειται! πρεπει να εχεις και το αγχολυτικο σου βρε αδερφε! thumb
οχι..κατι ελεγες και για το GT2..ποιος πηγε το ειδε?
Γιαννη πες σε εμενα την αληθεια στειλε μου πμ δεν θα το πω ουτε σε πιλοτο ουτε στον ψηλο :whistle::whistle: