Και εγω 130+ :original:
Printable View
σας περνάω όλους...τα 125 τα βλέπω και στον δρόμο!!!
συμπέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεε
Βάζω φώτο από την καβούκα που έχει το αμάξι επάνω...
Επικοινώνησα με την MK Motorsport και λένε ότι δεν είναι δική τους!!!!
Μήπως γνωρίζει κάποιος , τίνος είναι ;;;;
https://img838.imageshack.us/img838/9320/kavouka.jpg
αν μπορεί κάποιος ας κάνει το link ... φωτο...
Αμα ειναι απο germany μερια μαλλον αυτη
https://www.motorsport24-na.com/prod...-TBA%5E138.php
έλα ρε ντοκ!!!με 40 βαθμούς έξω να βράζει ο τόπος και την πρώτη και δευτέρα στις 8, δεν θέλει και πολύ να φτάσεις εκεί...
Δεν έχω θέμα με την εισαγωγή.
Ψάχνω για το αν υπάρχει αναβάθμιση στο πρόγραμμα, (μιας και είχα κάποια κομπιάσματα χαμηλά , όπως είχα αναφέρει σε παλιότερο ποστ), και έλεγα μήπως με τη νέα version... αυτά λύνονται.
Αλλά αν δεν ξέρω ποιανού είναι η εισαγωγή, τελικά δεν ξέρω και ποιανού είναι το πρόγραμμα!!!
Η αναβάθμιση μάλλον θα ήταν δωρεάν... διαφορετικά τον δρόμο τον ξέρω ... μάλλον evolve... εκτός αν πάρω Μ5:hystericalbs1:
Έχει μήπως ο συνονόματος Evangelos... ίδια εισαγωγή και μπορεί να διαφωτίσει;
Mην ασχολήσαι Βαγγέλη....δύσκολο έως ακατόρθωτο να φύγουν τα κομπιάσματα χαμηλά με πρόγραμμα. Γενικά αυτό είναι χαρακτηριστικό όλων των Μ3 στα οποία έχει μπει καβούκα αφού λείπει το κλαπέτο που έχει κανονικά στην είσοδο της καβούκας το csl.
Δεν πρόκειται να φύγουν από τη στιγμή που δεν είναι γνήσιο Motorsport.-
Έχεις τσεκάρει ποτενσιόμετρα μήπως και επιβαρύνουν το κόμπιασμα;
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Μου έκανε τελευταία και κάποια βουτήγματα στις στροφές.
Όταν πχ είμαι με πολύ λίγα χιλιόμετα και πάω να σταματήσω, ή να στρίψω σε μικρό δρομάκι, και βγάζω δευτέρα και με πατημένο συμπλέκτη πάω να βάλω πρώτη... πέφτουν οι στροφές στις 500 .... και ξανα ανεβαίνουν στις 1000 περίπου για ρελαντί μετά....
Σα να πάει να σβήσει... αλλά δε σβήνει... απλά βουτάνε για λίγο οι στροφές... Εκείνη τη στιγμή δεν πατάω γκάζι, απλά κάνω αλλαγή...
Έκανε ο Χρήστος (Καζάκος) , ένα μέτρημα-μηδένισμα στις πεταλούδες όπου όλα ήταν εντάξει.... (δεν ξέρω και ακριβώς τι έκανε), αλλά αυτό δεν διορθώθηκε...
Είναι και αυτό φυσιολογικό;
ΥΓ: Τώρα είδα το edit.... για ποτενσιόμετρα!
Βαγγέλη, δε ξέρω τι λες για τα μακροβούτια στις στροφές, εγώ δεν είχα προσέξει κάτι.
Η εισαγωγή ήταν από Γερμανία και το πρόγραμμα επίσης Γερμανού που ασχολείται μόνο με Μ. Όλα τα έβαλα εγώ και όποια απορία μίλα με το Νίκο. Για αναβάθμιση προγράμματος δε παίζει κάτι τέτοιο, αν δεν είσαι ευχαριστημένος, καταργείς καβούκα / πρόγραμμα και το γυρνάς σε εργοστασιακό, πράγμα που δε θα στο συνιστούσα.
Προς Θεού δεν αναφέρω ότι φταις εσύ.
Ρωτώ μήπως και με διαφωτίσεις...
Ο Νίκος λέει ότι είναι ΜΚ Motorsport...αλλά η ΜΚ λέει ότι δεν είναι δική της.
Η ΜΚ έχει αναβάθμιση... το ίδιο μας είχε πει και ο Νίκος... αλλά τώρα ο Νίκος λέει ότι αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε άλλο πρόγραμμα, και η ΜΚ φυσικά αφού δεν είναι δική της η καβούκα, θα θέλει χρήματα για το πρόγραμμά της.
Δε βγάζω άκρη, και αφού δε μου δημιουργεί πρόβλημα πουθενά, απλά θα το αφήσω έτσι.
Μάλλον θα κοιτάξω αυτό με τα ποτενσιόμετρα... απλά για να μου φύγει από το μυαλό!
Άσε το αμαξάκι όπως είναι ρε συ και σταμάτα να τρώγεσαι.
Δε θυμάμαι τι είχε πει ο Νίκος εκείνη τη μέρα, αλλά πρόσφατα πληροφορήθηκα ότι ο άνθρωπος που έφτιαχνε τα προγράμματα σκοτώθηκε σε τροχαίο με Ε92 Μ3.
Γι αυτό σου είπα, αν δεν είσαι ευχαριστημένος με κάτι να το γυρίσεις σε εργοστασιακό.
Εχει φαει κοσμος και κοσμακης το κεφαλι του με αυτα τα Μ3 καθε γενιας.
Προσφατα σταματησα σε μνημα επι της Σουνιου που ειχε βουτηξει στον γκρεμο και στην θαλασσα γνωστος-γνωστου με Μ3 Ε46 (το ενα απο τα 2 που ντριφταρανε στο XL),οχι με τον τοτε ιδιοκτητη με το παιδι που το πηρε μετα.
Θελουνε προσοχη και το μυαλο μεσα στο κεφαλι.
Παντως εχει θεματακι. Καποια κομπιασματα - μπερδεματα στις χαμηλες, ειναι φυσιολογικα με την εισαγωγη και αναλογος το μειγμα που θα παρει εκεινη τη στιγμη ο κινητηρας.
Το πεσιμο των στροφων ομως το ειδα και εγω οταν πηγα στον καζακσταν που το εβγαλε εξω για να βαλουμε λιγο το δικο μου. Με το που φρεναρησε 2-3 φορες, ηταν ενα τσακ πριν σβησει το αμαξι.
Εγω πιστευω οτι κατι τρεχει με το προγραμμα και το λεγομενο ανταπτ του κινητηρα μετα απο καποια χιλιομετρα.
Αν δεν εχει γινει αλλαγη στις σταθερες του προγραμματος, αυτο οσο περναει ο καιρος αλλαζει δεδομενα. Θυμαμαι με ξεκουμπωμενο το φιλτροκουτι στο δικο μου μια φορα, μολις πατουσες φρενο εκανε το ιδιο πραγμα που κανει και το βαγγελη, μεχρι που μια φορα εσβησε κιολα.
Ποτενσιομετρα δεν νομιζω να ειναι, θα ειχε φανει αλωστε εστω και σαν περιοδικη βλαβη στη διαγνωση και θα ειχε και ΕΜΛ στο καντραν.
Εγω αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι, αν το αμαξι το εκανε παντα αυτο, η ξαφνικα εδω και λιγο καιρο...
Από ότι λέει ο Κώστας, δεν το έκανε παλιά.
Εγώ πάλι τελευταία το παρατήρησα περισσότερο.
Ο Χρήστος λέει ότι τα ποτενσιόμετρα ήταν ΟΚ.
Άρα πάω μία βόλτα από Νεάπολη... για να ξεχαρμανιάσω... και βουρ για καφέ!
Aυτό με το φρενάρισμα που πάει να σβήσει το έχω ξανασυναντήσει σε Μ3...
Είχε θέμα το servo-υποπίεση του φρένου!!!
Συγκεκριμενα στο δικο μου, ηταν από το ανοιχτο φιλτροκουτι.
Μολις το κλεισαμε κανονικα και το κουμπωσαμε, ολα οκ.
FLASHBACK !! Τώρα μου ρθε.
Ο Νικ μου είχε πει τότε πως ίσως να κάνει κάποιο κόμπιασμα στο ρελαντί, αλλά δεν είχα δώσει σημασία, αφού το αμάξι ποτέ δεν έσβήσε. Πάρτον τηλ να στο επιβεβαιώσει !!!!!
Κατά 99.9% οφείλεται στο αγωνιάρικο πρόγραμμα. Δεν θα ανησυχούσα καθόλου Βαγγ.
Ναι μάλλον το αφήνω όπως είναι!
Αν τελικά το κάνω ανταλλαγή με οτιδήποτε το γυρνάω στοκ, δίνω την εισαγωγή σε κανένα φίλο και όλα καλά!
είμαστε ανοιχτά αι σας περιμένουμε!!!
αφού δε μ'αφήνεις να πάρω τη φριτέζα....:th_Laie_67-1:
vag Mε κανενα στοκ καλο εχεις ανοιξει?
Δεν υπαρχουν καλα στοκ πλεον.
Τα στοκ ειναι λιγα και απο αυτα τα καλα ειναι ελαχιστα.
Καλο Μ3Ε46 = αυτο που βγαζει τις λιγοτερες ζημιες.
Ολοκληρο θρεντ και δεν νομιζω να το εγραψε κανεις. Το Μ3 Ε46 ειναι κατα τη γνωμη μου το πιο ζημιαρικο αμαξι που πρεπει να εχει βγαλει η BMW.
Σε ιαπωνεζοφορουμ μαλλον πρεπει να το εχουν αυτο το θεμα στις ενοτητες χιουμορ.
*Ο νεγρος ανοιξε απ οτι θυμαμαι με τον ΜπιΕμΕξ και το Ζ4Μ, και πηγαινανε μαζι. Αρα το συγκεκριμενο ειναι αρκετα μπροστα αποιοδηποτε Μ3 Ε46 χωρις καβουκα αν και εφόσον το Ζ4 πατουσε σωστα.
το δικό μου πάντως 3 χρόνια που το έχω ένα ρελέ άλλαξα μόνο και το δυναμό,κλασικά, την πρώτη εβδομάδα..στο διαγνωστικό ούτε καμένη λάμπα δεν βγάζει..φτου φτου φτου...
ε σας λέω να πάρω το αλεξίσφαιρο Ε39:whistle:
πατώματα, κουζινέτα, βάνος, μπεκ είναι τα πιο συνηθισμένα θέματα που παρουσιάζει το αμάξι.
το πρώτο οκ, κλάιν...τα υπόλοιπα έχουν καταστροφικές συνέπειες. προσωπικά πάντως, θεωρώ ότι όσα έχουν γραφτεί, όπως επίσεις και όσα γράφονται για το συγκεκριμένο μοτέρ, ότι είναι υπερβολικά.
Ηθελα να ηξερα αν υπηρχε καποιος που να εκανε χρηση καθημερινου αυτοκινητου, να μην ειχε δευτερο αμαξι, και θα τα λεγαμε.
Τι πλακα ρε Μανο ? Τι λαμπακι και λαμπακια δεν εχουν αναψει σε Μ3 μεχρι τωρα ?
Ξερεις πολλα αμαξια που χωρις ιδιαιτερη χρηση αλλαζουν ολα πολλαπλασιαστες, αντλιες, μεταλα μπιελων, θερμοστατες, λαμπακι εδω λαμπακι εκει, πατωματα, βανος και παει λεγοντας ?
Ειναι αξιοπιστα τα BMW δηλαδη ?
Ειπαμε, προσφερουν οδηγικη απολαυση, πολυτελεια, πρεστιζ, και μεχρι εκει.
Για αξιοπιστία ελαχιστα γερμανικα αυτοκινητα εχουν.
Εγω το Τογιοτα της γυναικας μου το εχω 8 χρονια και ειναι καθημερινό με ολη τη σημασια της λέξης.
Μια φορα σερβις, δυο αλλες αλλαγες λαδιων και μια μπαταρια.
εγω το χρησιμοποιουσα απο το 2006-2011 καθημερινα.
βλαβες λιγεσ.
ενα δισκοπλατω το 2008 ,ενας δυναμος το 2007 συν μπαταρια.
η αντλια smg και πατωμα βγηκαν το 2011 ,και το ψυγειο το 2012.
δεν μπορω να πω οτι για 4,5 χρονια ειχα ζημιες.
και 2006-2007 τουχα γαμ@σει το σπιτι στα ανοιγματα
Χρσιτοφορε για να κρινεις το κατα ποσο αξιοπιστο ειναι θα πρεπει να το συγκρινεις με ενα αλλο αυτοκινητο το οποιο ο κατοχος το δουλευει το μεγαλυτερο διαστημα με 8αρες.
Ισως σε ενα απλο γιαπωνεζικο ατμοσφαιρικο διλιτρο που γυριζει 8,500 να μην εχει τετοια συχνοτητα βλαβων, αλλα καποια ευρωπαικα σιγουρα εχουν.
Βεβαια εχεις δικιο οτι ειναι απαραδεκτο τετοιο αυτοκινητο να βγαζει τετοιες ζημιες αλλα με εξαιρεση το Μ3 Ε36 ολα τα αλλα Μ μοντελα εχουν σχεδον τα ιδια χαλια.
Θυμησου ποσα απο τα πρωτα V10 εσπασαν (σχεδον ανατιναχτηκαν) .