μ@λ@κίες, μ@λ@κίες, μ@λ@κίες...όλοι ξέρουμε τι θα γίνει, και τα υπόλοιπα όλα που λέμε εμείς, είναι μ@λ@κίες.
θα περάσουν όλα, θα πάρουν την σύμβαση, και εμείς θα πρέπει να πλυθούμε για ακόμη μια φορά.
Printable View
μ@λ@κίες, μ@λ@κίες, μ@λ@κίες...όλοι ξέρουμε τι θα γίνει, και τα υπόλοιπα όλα που λέμε εμείς, είναι μ@λ@κίες.
θα περάσουν όλα, θα πάρουν την σύμβαση, και εμείς θα πρέπει να πλυθούμε για ακόμη μια φορά.
εγω διαφωνω αρη με τετοιου τυπου κουμουνιστοθεωριες, αντιθεσεις για τις αντιθεσεις και λοιπες φαντασιομανιες που στην πραξη δεν προσφερουν τιποτα.
απο το 1974 και μετα ο ιδιος λογος...
περναει σε ολες τις γενιες που προσηλυτίζονται μεσα στα πανεπιστημια...
οτι λεγαν καποιοι συμφοιτητες μου πριν 20-25 χρονια, τα ιδια ακουω σημερα, καμια αλλαγη, καμια προοδος.
εκτος της κασετας ισως που εγινε dvd και στο μελλον blue ray.
η αντιθεση δεν εχει νοημα αν δεν προτεινει κατι αλλο. κατι καινουργιο.
η αντιθεση για την αντιθεση μονο καταστροφη ειναι και τιποτε αλλο.
δεν έχουμε το δίκιο με το μέρος μας
αλλά κανείς δεν είναι αθώος
δάνειζαν εις γνώση τους ασύστολα για να υπάρχει ζήτηση για τα προϊόντα τους.
δάνειζαν ενώ ήξεραν ότι τα στοιχεία ήταν πλαστά.
μας δέχτηκαν στην ένωση με πλαστά στοιχεία.
γιατί; από αγάπη;
υπάρχει συνενοχή. και η συνενοχή βλάπτει και τους δύο.
πρέπει να πληρώσουμε τα δανεικά. αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχουμε.
πες μου σε παρακαλώ ένα τρόπο που μπορούν να πληρωθούν τα δανεικά με την πολιτική που εφαρμόζεται.
την οποία πολιτική αποφασίζουν ΟΙ ΔΙΚΟΊ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
Τώρα είμαστε σύμφωνοι.
Πιστεύω πως αν είχαμε σαν κυβέρνηση τις δικές μας ρεαλιστικές προτάσεις και είχαμε αποδείξει πως μπορούμε και θέλουμε να τις εφαρμόσουμε, όλα θα ήταν ηπιότερα σήμερα. Ξεκάθαρα πράγματα, περιμένουμε ξένες επενδύσεις γιά να βγούμε από το τέλμα. Θα γίνουν όταν οι ξένοι νιώσουν ασφαλείς.
1) ολοκλήρωση PSI+ - έγινε
2) υπογραφή νέας δανειακής - πες έγινε
3) επανακεφαλαιοποίηση Τραπεζών - πες έγινε
4) εκχώρηση έγκρισης προυπολογισμού από Βρυξέλλες - θα γίνει
5) εκλογές με αποτέλεσμα της αρεσκείας τους (Μόντι. Παπαδήμος κλπ)
6) Νέο φορολογικό της αρεσκείας τους - θα γίνει.
7) Νέα οργανογράμματα στο δημόσιο και απολύσεις - θα γίνει.
Τι συμπέρασμα βγάζεις ?
Αστάθμητο είναι μόνο το αποτέλεσμα ων εκλογών. Για αυτό αργούν ακόμα.
Μόνο όταν λήξουν όλα τα παραπάνω θα δούμε επενδύσεις.
ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ !
έτσι είναι, οι κυβερνήσεις προκάλεσαν αυτό το χάος.
το ζήτημα που διαφωνώ είναι το μοντέλο ανάπτυξης που επιλέχτηκε πάνο.
η βουλγαροποίηση του ιδιωτικού αντί για τον εκσυχρονισμό του δημόσιου τομέα.
ακόμα κι αυτό θα γίνει *όταν* νιώσουν ασφαλείς οι ξένοι επενδυτές...σε αυτό το μεσοδιάστημα νομίζω πως ο ασθενής θα έχει αποδημήσει
Γιατι αραγε κανενα ατμ δεν βγαζει λεφτα σημερα??
Γιατί τα έχουνε ρημάξει στις αναλήψεις.
Εγώ γέμισα τα δικά μου Παρασκευή, ξαναπήγα Σάββατο και ξαναέβαλα λεφτά και σήμερα δεν πάω γιατί πρέπει να έχω και μερικά χρήματα να ανοίξω τη Δευτέρα τα ταμεία.
Είχε και απεργία η τράπεζα Ελλάδος την Παρασκευή και δεν έστειλε χρηματαποστολές... πόσα να έχεις πιά στο χρηματοκιβώτιο για σαββατοκύριακο?
πάνω απο 300.000 τα έχω φορτώσει και πάλι αδεια είναι.
περονόσπορος σου λέω.
Δεν ξερω, το μονο σιγουρο ειναι οτι αυριο στις τραπεζες θα γινεται της ποπης...
τι λετε ρε παιδια ??
που θα τα πατε τα λεφτα ??
:th_Laie_67-1:
Πάλι κομμουνιστές βλέπεις Στάθη?
Και αντίθεση για την αντίθεση είναι να υπάρχει 20% ανεργία και ο βασικός μισθός να είναι καθαρά κάτω από τα 500 ευρώ?
Σίγουρα όλα αυτά είναι θεωρητικά για πολλούς, όπως είναι και γι'αυτούς που τα ψηφίζουν, γι'αυτό και δεν τους λένε τίποτα παραπάνω.
Αλλά για τον πολύ κόσμο είναι η καθημερινότητα.
Και η πλάκα είναι πως κατά κανόνα αυτοί που υπερασπίζονται όλες αυτές τις "αλλαγές", δεν θα μπορούσαν να ζήσουν ούτε μια εβδομάδα με μισθό 500 ευρώ.
Δεν πειράζει πάντως, ο καθένας στον προσηλυτισμό του.
Άλλος στον "προσηλυτισμό" της κοινωνίας (και το πανεπιστήμιο μέρος αυτής είναι) και άλλος στον προσηλυτισμό της μπίζνας.
Κάτι έγραψα εδώ αλλά το έσβησα.
δεν είναι ούτε η ώρα, ούτε ο τρόπος μου κατάλληλος.
ειρηνη υμιν (ημιν...ξερω γω??) τεκνα μου...
οταν δεν ξερουμε ολες τις παραμετρους του προβληματος,
δεν ειναι ευκολη η λυση...
ειχα παει και εγω μια βολτα στην πλατεια αλλα εδω ειναι διαφορετικα τα πραγματα, ψιλοσιχαθηκα και εφυγα!
στην Αθηνα ειχαν παει οι γονεις μου, και οταν επεσαν τα χημικα εφυγαν...οπως καταλαβαινετε παλι ο "αλητης" ο "κουμουνιστης" ο "συνδικαλιστης" ο πατερας μου πηγε να σπασει τις βιτρινες του kosta boda!
Για το μονο που νευριαζω δεν ειναι για μενα θα την βρω την ακρη μου καπου θα βρω θεση σε κανα ορυχειο να σπαω πετρες για 150ευρο και δεν με χαλαει καθολου, νευριαζω και στεναχωριεμαι για ανθρωπους σαν τον πατερα μου που σαν ιδιωτικος υπαλληλος εφαγε 30-40 χρονια την πιεση, το αγχος και κατεθεται στο κρατος 1000+ ευρο μηνιαιως για την ασφαλιση του...περιμενωντας την λυτρωση του, την συνταξη!
Πριν τρια χρονια συζητωντας μαζι του, περιμενε με λαχταρα να ερθει η εποχη που θα παρει την συνταξη, να παρει ενα καλο αυτοκινητο και να κανει ταξιδια...
Σημερα καθημερινα βλεπει τηλεοραση, αποχαυνωμενος, βριζει και περιμενει τι αλλο θα κοψουν ακομα. Τουλαχιστον οπως μου εχει πει εχει την συνειδηση του καθαρη γιατι ποτε δεν χαρισε την ψηφο του σε κανενα λαμογιο!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
και μιλάω απολύτως σοβαρά.
Μόλις με πήρε τηλέφωνο ο θείος μου και με φώναξε να πάω στη κέντρο γιατί του σπάσανε το μαγαζί και θέλει βοήθεια.
Κατεβαίνω με τη μηχανή.
ΑΝ ΠΕΤΥΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΘΑ ΤΟΥ Γ$ΜΗΣΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΑΡΙΚΟ ΜΟ&ΝΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΑΓΕ.
στο σταυρό που σας κάνω.
Απο τη στιγμή που η "επανάσταση" είναι να σπας το βιος του κοσμάκη, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ, η δική μου επανάσταση είναι να πάω κάτω και να κόψω κώλους.
Ξεκινάμε όλα τα ξαδέρφια σε 10 λεπτά με το ζωνάρι λυμένο.
Μη δω "επαναστατημένο νειάτο" με κουκούλα, να σπάει πράμα, θα του βάλω το μαδέρι στον κ%λο.
Γμω τον αντιθεό μου γμω...
Σταματη εγω μαζι σου γ..μα τους, απλα κοιτα μην βρεθεις μεσα γιατι εδειρες ασφαλιτη!
γ@μ@ τους τη μάνα και μην μασάς τπτ θείο...απλά και τα 10 τα ξαδέρφια να είστε όλοι μαζί. ειλικρινά και εγώ, δεν θα καθόμουν στ'αυγά μου, και ας έτρωγα το ξύλο της αρκούδας. αν ξέρω ότι με πνίγει το δίκιο, δεν κάνω πίσω με τπτ. είαι ικανός, να καταλήξω στο νοσοκομείο...μην μασάς, μαζί και με τα υπόλοιπα ξαδέρφια, και γ@μήστε όποιον βρεθεί στον δρόμο σας.
όποιον βρεί μπροστά του.
Βγήκε το λαμόγιο, που δεν δούλεψε ποτέ του, στο περίστηλο της Βουλής και συνιστά ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση απ τον ΛΑΟ. Ε βέβαια ο επόμενος πρωθυπουργός θα είναι, τουλάχιστον αν προφτάσει.
Καίγεται πάλι το κέντρο της Αθήνας..καταστράφηκαν,καηκ ν μαγαζιά,σινεμά..Πλιάτσικο παντου,άνοιξαν πάλι το οπλοπωλειο στην ομόνοια,οπως κ το 08 σπασαν το Alex .. στην αθηνάς...
Λεηλασίες κ πλιάτσικο παντού!!!
Οι δημοσιογραφοι υδονιζονται με τα επεισοδια τι να πω δεν υπαρχει τιποτα στην χωρα μας ,,καταντησαν το πιο ομορφο κρατος σε οικο ανοχης.
autous tous poustides tous taraxies kanenas den mporei na tous piasei? ti skata astynomia exoume re gmt? akoma kai baltoi na einai den epitrepetai apo kanenan na dialeii to bios tou allou , kapse tous zontanous osous syllabete (kai an sylabete fysika)
signomi ek ton ysteron gia ta kosmitika mou epitheta
skefteitai re paidia oti edo pou briskomai tora einai 4 30 to proi kai to kanali apo to to hong kong deixnei live tin athina na kaigetai . den exo pia logia na po , poso perisotero xeftila mporoume na ginoume?
Ολη αυτη η αποψινη ομορφια μου εφερε στο μυαλο αυτο......
https://www.youtube.com/watch?v=NoBFhdeR9PE
ειχα παει στη διαδηλωση.
17.30 μαζι με την παρεα μου ανηφοριζουμε την Σταδιου και πληροφορουμαστε οτι στο Συνταγμα πεφτουν τα δακρυγονα βροχη.
ποτε προλαβαν?
φτασαμε σχεδον 200 μετρα απο την πλατεια την οποια φρουρουν τα ματ και ριχνουν δακρυγονα στον απλο κοσμο που προσπαθει να φτασει.
"Ταραξιες" πουθενα,απλος κοσμος που τρωει τα χημικα στη μαπα.
Για να μην πολυλογω εγινε μια απο τα ιδια.
ΔΕΝ εγινε καμια διαδηλωση ποτε.
Οι "ταραξιες" τα σπανε στα γυρω στενα και η αστυνομια καιει τον κοσμο με δακρυγονα χωρις λογο και αιτια.
πολυ αργοτερα μαζευτικαμε,υστερα απο πολυ ταλαιπωρια και δακρυγονο,στην πλατεια του Συνταγματος.
Κοσμος απλος,αγορια κοριτσια,μαθητες,μπαρμπαδε ς θειες,παπουδες και γενικως απλος κοσμος που ηρθε να δωσει το παρον.
ουτε φασαριες ουτε "ταραξιες" ουτε τιποτα.
Ξαφνικα απο τη μερια της βουλης εκτοξευονται δεκαδες δακρυγονα ΜΕΣΑ στον κοσμο.
ετσι απλα......
Δεν περιμενα κατι καλυτερο αποψε.
Οταν φευγαμε ειχαν μολις βαλει φωτια στο Αττικον.Κριμα και αδικο,τι βλακες θεε μου.
Ενα συνοθυλευμα προβοκατορων-παρακρατικων-ταραξιων,μπατσων-εκτοξευτων-χημικων και απλου κοσμου που απλα δε διαδηλωσε.
Συνενοηση πληρης.
Αποτελεσμα? Οτι ακριβως ειχε συμφωνηθει.
Οι "ταραξιες" να καινε,οι αστυνομια να καιει τα ματια των παντων και οι 300 να περνανε τα νομοσχεδια.
Αν δεν υπηρχαν και αυτοι οι βλακες παρακρατικοι ταραξιες ισως και να γινοταν μια διαδηλωση.
Η εικονα που εδειξαν για μια ακομα φορα τα καναλια γνωστη.
Η συγκεντρωση του πληθους δεν φανηκε πουθενα.Γιατι αραγε?
Μολις αρχισουν οι ταραχες εκτακτα δελτια κλπ κλπ
παπαρια.
αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως το ΠΑΜΕ δεν ξεκουνησε απο την πλατεια Ομονειας.καθησαν εκει καθ ολη τη διαρκεια.......
καταδικαζω τους τηλεκατευθηνομενους ταραξιες και την αστυνομια για την αδυναμια της να χτυπησει τους κακους.
Η πραγματική ξεφτίλα είναι αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή μέσα στη βουλή.
Τα υπόλοιπα, είτε φτιαχτά είτε όχι, το μόνο που κάνουν είναι να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο.
Έτσι κι αλλιώς, σε λίγο καιρό με την εξαθλίωση που θα επικρατεί τέτοια φαινόμενα θα είναι δυστυχώς καθημερινά.
Σήμερα είναι η αρχή του τέλους της χώρας αυτής. Απ'όλες τις απόψεις.
Ψηφίστηκε λοιπόν......κοιμησου ήσυχος Σοιμπλε , θα τα κάνουμε όλα κατα γράμμα.
:shok::shok: Κατά τον Mr Papadaimos για τους μικρομεσαίους μισθωτούς τα μέτρα θα είναι επώδυνα αλλά βραχυπρόθεσμα και στην συνέχεια ευελπιστεί ότι μετά το 2014 να καλλιτερεύσουν τα πράγματα για την χώρα.
Δεν θέλω να σχολιάσω, γιατί θα γράψω πράγματα, που αργότερα θα μετανοιώσω.
Αλλά πάρτε ένα απ τα παληά (1983), του Χαρυ Κλυν.
"Σε είκοσι-τριάντα χρόνια από σήμερα Ανδρέας Παπανδρέου μπορεί να μην υπάρχει............
Θα υπάρχει όμως μια Ελλάδα πτωχευμένη κι ένας λαός στα όρια της οικονομικής και της ηθικής εξαθλίωσης.»"
Νιωθω χαρουμενος που με εσωσαν για 3η φορα!!!
Σε ποιο μνημονιο ειναι το GAME OVER?
Πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δημοκρατία μέσα στα κόμματα ρε παιδιά, μου αρέσει η πολυφωνία και οι διαφορετικές απόψεις που επικρατούν στο εσωτερικό τους.
Κατά τα άλλα ζήσε νέε μου με 400ε τον μήνα και αν είσαι και σε ηλικία γάμου, κουράγιο, ο mr. Papadaimos το λαμόγιο, εγγυάται για σένα. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: