Δεν θελω πισωγυρισματα τωρα!!! :ranting2: :ranting2: Ειπαμε το στρωσιμο θα γινει εδω!! Οσο για το δικο μου...... :fountwtis: :fountwtis:
Printable View
άντε επιτέλους ρε ΜΙΚΕ...το παρακολουθώ εδώ και τόσο καιρό το θρεντ, και περιμένω πότε θα βγεί στο δρόμο για να μας πείς εντυπώσεις...
εύχομαι καλό στρώσιμο, και μετά πολύ λιώσιμο!!!
Λοιπον μεχρι σημερα εχω συμπληρωσει τα πρωτα 200χλμ,ειμαι στο 10% του στρωσιματος δλδ.Μεχρι τωρα κυκλοφορω με ξεταπωτη τουρμπινα χωρις μανιταρι μπροστα,χωρις δοχειο αναθυμιασεων και χωρις οργανακια εποπτειας...Ολα αυτα εχουν κανονιστει να μπουν αυριο.Επισης παρολο που δεν εχω βαλει βαλβιδα ρελαντι προς το παρον,τ'αμαξι κρατα πολυ σταθερο ρελαντι κοντα στις 800σαλ,με μονη δυσκολια να παρει μπρος κρυο χωρις να δωσεις γκαζι.
Εντυπωσεις???Το μοτερ συμπεριφερεται σαν να γεννηθηκε με τουρμπο!Κανενα κομπιασμα στην εναλλαγη υποπιεσης-υπερπιεσης,τουρμπιζει εξαιρετικα χαμηλα,περιπου στις 1800σαλ λογω του μικρου μαντεμιου της GT30-76,που συντομα θ'αλλαχθει με μεγαλυτερο,μαλλον A/R82 για να σηκωνει πιεση πιο ομαλα και να ρυθμιζεται ευκολοτερα,ειδικα στην χαμηλη πιεση του 1.0 bar που θα το δουλευω εγω για αρχη,στις προπονησεις....Εχει πολυ ωραιο,βαρβατο ηχο και με κανει να νιωθω σαν μικρο παιδι οταν ξεφυσαει....Με ξαναγυρισε στην PuntoGT εποχη της ζωης μου το ατιμο!!
Θα βαλω συντομα φωτο,αλλα και βιντεακι..
Συντομα θα ξεκινησει και το επομενο project...η κατασκευη του roll cage μου....
Άντε αγοοοοοοορι μουυυυυυυ!!!
Θα κατασκευαστει συμφωνα με τους κανονισμους και με τα υλικα που προβλεπονται..
Απο κει και περα,οσον αφορα τους αγωνες Drift που μ'ενδιαφερουν,δεν υπαρχει προβλημα.Αν ομως θελησω να τρεξω Formula Saloon,οπως πχ Ριτσωνα καποια στιγμη,πρεπει να περασω διαδικασια εγκρισης τυπου...Τους στελνεις δειγματα σωληνα και κομματια κολλημενα με την αργκον που χρησιμοποιεις καθως και φωτογραφιες απ'την ολη κατασκευη.Εφοσον ειναι σωστο,δεν εχουν λογο να σε κοψουν.
Εμεις παντως σκοπευουμε να κανουμε καλη δουλεια χωρις τσιγκουνια και ωχαδερφισμους,ωστε να μπορεσω να τρεξω οπουδηποτε θελησω στο μελλον.... thumb
Και μερικες φωτο απ'το engine bay μετα την τοποθετηση των τελευταιων αξεσουαρ,το δοχειο αναθυμιασεων και το μανιταρι....
Μπραβο Μιχαλη, φαινεται καλη και προσεγμενη δουλεια.
Τελειωνε με το στρωσιμο γιατι θελω βολτα!
πολυ ομορφο!!!
ερωτηση: sorry αλλα βλεπω λαστιχο ποτισματος?