Πολλά και μερικά απο αυτά είναι δακρύβρεχτα posts είτε γιατί αντικατοπρίζουν τα συναισθήματα μερικών, είτε επίτηδες φτιαγμένα για να αποσπάσουν μερικά thanks και θετικά rep.
Πολλά λόγια, λίγα σε πράξεις.
Βρίσκομαι στο εξωτερικό οπου ολοκληρώνω τις σπουδές μου. Βλέπω απο μακριά την κατάσταση που υπάρχει στην πατρίδα. Εχω μια δουλειά έτοιμη με πολύ χαμηλό τζίρο όπως συμβαίνει με όλες τις επιχειρήσεις, και αυτό είναι που με κρατά πριν τα μαζέψω να φύγω για τα ξένα. Πραγματικά είναι πολύ δίκαιο να πληρώνουμε ως ελεύθεροι επαγγελματίες 56% συνολικό φόρο στον τζίρο, να καιγόμαστε απο το πρωί μέχρι το βράδυ απο την ηλεκτροκόλληση και τα πυρωμένα γρέζια του τόρνου και τις φρέζας, να σηκώνουμε βάρη σαν μασίστες και να επιστρέφουμε στο σπίτι απομονωμένοι απο φίλους και συγγενείς επειδή δεν τους συναντάμε ποτέ αφού η μόνη σκέψη που έχουμε είναι ένα πιάτο φαγητό και το κρεβάτι μας εν όψη της επόμενης μέρας.
Σε λιγότερο απο 3 μήνες θα μπώ φαντάρος.... ωραία, ένα μέρος που μερικοί που δεν έχουν αποφοιτήσει απο το δηματικό πάνε για να μάθουν τρόπους και να συμπεριφέρονται όταν βρίσκονται με κόσμο μαζί.. ένα μέρος που θα με συντηρούνε για 9 μήνες τουλάχιστον χωρίς να κάνω κάτι... και αν έρθει η ώρα να πάρουμε τα όπλα εναντίον των εχθρών θεωρείτε πως θα πάω να πολεμήσω για αυτά τα χάλια που έχουμε και είμαστε? Δεν νομίζω...
Ενα μεγάλο thread που δυστηχώς προκαλεί μόνο οργή και πόνο ανα μεταξύ μας με αυτά που γράφουμε και εδώ που καταντήσαμε (και δεν μας καταντήσανε)