Ποτε ξεκιναμε?χαχαχαχα
Printable View
Ποτε ξεκιναμε?χαχαχαχα
O λογιστης μου ειπε οτι αφου γραφεται στην φορολογικη δηλωση...ασχετως αν εχεις παραδοσει η οχι πινακιδες τοτε πληρωνεις φορο...
Χριστοφορε......πες του λογιστή σου να ανοίξει τον φορολογικό οδηγό......κατα 99% κανει λάθος......αυτος ηταν και ο λογος που το ανακοίνωσαν μετα το νεο ετος και την παράταση για τα τελη......για να μην γινει χαμός και χάσουν πολλά τέλη κυκλοφορίας, αλλιως αν ηταν να το πληρώνεις ετσι κι αλλιώς θα το έλεγαν με το φορολογικοthumb
Mακαρι να ειναι ετσι διοτι εχει καταστραφει τελειως αυτος ο κλαδος και γενικοτερα η τσεπη μας...
Το μονο που μπορει να ισχυει ....(ακουσα κατι τετοιο και στον σκαι), ειναι οτι οποτε και να παρει πινακιδες μεσα στο 13 τον φορο αυτον τον πληρωνεις......οποτε κερδισμενοι ειναι αυτοι που κατεθεσαν μεσα στο 12 και δεν εχουν σκοπο να το βγαλουν ολο το 13.......αυτο ναι θα μπορουσαν να το κανουν λεγοντας οτι πλεον ειναι μονιμος φορος.....αλλα να εχεις παραδωσει αδεια κυκλ και πινακιδες και να σου τον κοτσαρουν....μου κανει πολυ δυσκολο....
Αν και με αυτους τους μ@λακες ολα τα περιμενω
Δυστυχως σε μια χωρα που κυβερνειται απο ξενους/ανθελληνες και λαμογια και ακομα δν εχουμε δει πατο...το μονο σιγουρο ειναι οτι καθημερινα θα ζουμε με εκπληξεις. Εχουμε κατεβασει το παντελονι, ειμαστε σκυμμενοι και οποιος περναει και γουσταρει μας καρφωνει....Αυτη ειναι η Ελλαδα του σημερα..
Να πάρει φόρα μονο....γιατι ειμαι κοκαλιάρης και μπορεί να σπάσει το τσουτσου του.....και μετα να τον βρω εύκαιρο εγω.......:whistle::whistle:
https://3.bp.blogspot.com/-N-D1Jz7nr...0/image001.jpg