Μην αγχωνεσαι Βασιλη,γκοτζαμ "Αντιπεριφερειάρχης"!!!!:thumbsu p:
Printable View
Μην αγχωνεσαι Βασιλη,γκοτζαμ "Αντιπεριφερειάρχης"!!!!:thumbsu p:
Πηρα καποιες αποφασεις για το πεμβε....θα τις ανακοινωσω σε καμμια βδομαδουλα
Κι εγω θα το πουλησω, αν βρεθει αγοραστης φυσικα. Λογικα εκτος Ελλαδας θα καταληξει.
Ακομη δεν μπορω να χωνεψω την π@υστια που μας παιξανε, γαμ@ το κερατο μου.
Αμ το αλλο, απαλλασονται λεει τα σκαφη αναψυχης ιδιωτικης χρησης απο τον φορο πολυτελους διαβιωσης :ranting2::ranting2::ranting2::ranting2:
Αισθανομαι δις μαλ@κας αυτην την στιγμη. Και το δις ειναι η συντομογραφια του δισεκατομμυριου και οχι του δυο.
Κυριακη 20 Ιανουαριου διαμαρτυρια
Θα πατε παιδια ??
Δεν ξερω, ειδικα στην Αθηνα, τι περιμενει ο κοσμος για να γινει της π#%*ανας...???
Φιλε οι καφετεριες ειναι τιγκα καθε Κυριακη ,τι περιμενεις να χασει ο καθε μπακουροσαυρος το ματακι η το χαβαλεδακι για "μλκιες"???
Αυτη η λογικη επικρατει χυμα και τσουβαλατα τα λεω ,ειδικα στους 20χρονους που μια χαρα τα λενε και σιχτιριζουν αλλα δεν εμφανιζονται πουθενα ...
Ετσι μεγαλωσαμε και εμεις οποιος δεν το αποδεχεται κοροιδευει τον εαυτο του και ολους τους υπολοιπους..
Θα ακουσουμε παλι τα περι κομματικοποιησης και ιδιοτελειας το ξερω ολο το σκηνικο ειναι στημενο ετσι ωστε να μην υπαρχει συμπραξη και μαζικη αντιδραση...
Φειγ βολαν ευχαριστως να μοιρασω και εγω στην διαθεση σας.
Παίδες από κάποια στιγμή και μετά δεν μπορούμε να κατηγορούμε τους πολιτικούς για την κατάντια μας. (περιμέναμε τίποτα καλύτερο απ αυτούς μήπως?? μετά από τόσα χρόνια?)
Η κατάντια μας οφείλεται στο μεγάλο ποσοστό των κατοίκων αυτής της πανέμορφης χώρας.
Αν τα βάλουμε κάτω θα δούμε ότι μετά από αυτοκτονίες, φτώχεια και 2 απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις.... δεν φταίει ο γιαλός... δυστυχώς.... φταίει το ότι αρμενίζουμε στραβά...
Αν τα βάλουμε κάτω και σκεφτούμε λογικά θα ετοιμάσουμε βαλίτσες για κάπου αλλού.
Μακάρι να κάνω λάθος... το μέλλον θα δείξει... ... ...