Δηλαδη?Αφου υποτιθεται οτι ειναι λιγοτερο ρυπογονα.Και αλλωστε η ταριφα παει βαση κυβικων.Εχασα επεισοδια?:shok:
Printable View
Ακουσα στις ειδήσεις πως αποσύρθηκε ο φόρος πολυτελείας για τα σκάφη αναψυχής.
Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει ;;
Γιατί τα κότερα εξαιρούνται αλλά παραμένουν τα αμαξάκια ;;
Ναι, δυστυχως. Τα περισσοτερα aftermarket πραγματα εχουν ηδη πουληθει οπως και ο κομπρεσσορας. Αυτην την στιγμη ειμαι σε επικοινωνια με Active γιατι εχω αναλαβει και την διαδικασια επαναπρογραμματισμου του εγκεφαλου του νεου ιδιοκτητη. Μου εχει μεινει μονο μια PSS9 και μια τετραδα λαστιχα Cup.
Να δουλευω για να πληρωνω τα κυβερνητικα λαμογια ακομα και αν μου περισσευουν, δεν θα το κανω.
Θα γινω και εγω λαμογιο και θα προσπαθησω να τους την φερω οποτε και οσο μπορω, οπως μου την εφεραν και αυτοι με το "φορο πολυτελους διαβιωσης" που τον ψηφισαν ΑΦΟΥ πληρωσαμε τα σηματα σαν μ@λ@κες. Ξεκινησε ο πολεμος :warriorsmiley:
Αμα χτυπήσω ΤΟ όχημα το γλυτωνω το χαράτσι ?
https://auto24.yooblog.gr/files/2007/10/blog2510078.jpg
Στέφανε δεν το λέω ειρωνικά αλλά ένα E92 320 με ρύπους πληρώνει 237ευρώ σήμα (αν δεν κάνω λάθος) . Τα υπόλοιπα βάση κυβικών 660. Άρα με το φόρο απλά φτάνει τη δαπάνη του σήματος των υπολοίπων ενώ τα άλλα φτάνουν το χιλιάρικο με το καλημέρα (χωρίς ασφάλεια)...Να δω πόσα ακόμα θα πληρώνουμε...
Φτάσαμε σε σημείο να περιμένουμε πότε θα παλιώσει το αυτοκίνητο μας για να γλυτώσουμε φόρους....Για γέλια...
Τι κάθομαι και ασχολούμε με το μπουρδέλο γαμώ το κέρατό μου μέσα......
:crying::crying::crying::crying::crying:
Απο την μία το λυπάμαι γιατί έχω ρίξει πολύ χρήμα πάνω και απο την άλλη λέω αξίζουν τόσα πολλά για τα παλιοσίδερα????????????
Είμαι σε απόγνωση με όλα αυτά που συμβαίνουν...
Δεν ξέρω τι να κάνω πλέον....
Ειλικρινά θα κλάψω στα 25 μου χρόνια....