Όχι αφρό δεν καμμένε, γυαλιστικό!!
Εννοείται φρεσκοπλυμένο είναι στο γκαράζ thumb
Printable View
Το έχω για να γλεντάω κάτι 2.5άρια σαν κ εσένα...
Εμπαχθησαν ξανα οι δικοι μου καθρεπτες σε νεα μορφη performance look,carbon(ουαου:th_Laie_67-1::hystericalbs1:!!!Mερικες προχειρες φωτογραφιες καθοτι το οχημα ειναι λιγο λερωμενο...
Κουκλι Νικο ! Πες τηλ. και κοστος !
Οι σωστες κουβεντες απο το λαθος ανθρωπο...thumb
Φανη,κανε τη χαρη στον εαυτο να μπαξεις ενα κουμπαρα βρε αγορι μου..
https://www.gadget-shop.gr/img/produ...2-bum-bank.jpg
Πλησιαζουν και Χριστουγεννα:original:
Στρατο εχω 2 κουμπαραδες μεγαλους που δεν ανοιγουν, και ειναι γεματοι ψιλα :whistle: Τα Χριστουγεννα εχει αλλο μπαξιμο :th_Laie_67-1:
Νικο για στειλε για να συγκρινω με αυτους..
https://www.tekarbon.com/store/carbo...077e771cf810ac
ΥΓ: Στρατο δες το λινκ :thumbsup:
Ωραιο....:whistle:
Αντικατέστησα το εργοστασιακό sport τιμόνι με το M sport. Ουσιαστικά η στεφάνη άλλαξε, καθώς κράτησα την χρωμιωμένη επένδυση για να μην πάρει πρέφα κάτι η γυναίκα μου. Η στεφάνη του Μ είναι πιο χοντρή, έχει τα εξογκώματα που βολεύουν στο πιάσιμο ενώ όλο το τιμόνι είναι επενδεδυμένο με μαλακό δέρμα nappa (original).
https://i136.photobucket.com/albums/...s/IMAG2426.jpg
https://i136.photobucket.com/albums/...s/IMAG2425.jpg
Sorry για τις σκατένιες φωτογραφίες αλλά ήμουν βιαστικός.
Περίπου! Είπα πως πετάχτηκα να καθαρίσω λίγο το αυτοκίνητο κι έλειπα 1,5 ώρα. Ο κωλοαερόσακκος δεν πεταγόταν με τίποτα ενώ τη 15άρα βίδα την είχε σφίξει ο Hulk.
Τη Δευτέρα που θα πάει τη μικρή στο σχολείο θα δουμε αν έγινε αντιληπτό το μπάξιμο. Νομίζω πως δεν θα περάσει απαρατήρητο, αφενός είναι αρκετά πιο φαρδύ και δε θα τη βολεύει στο πιάσιμο, αφετέρου το nappa γλυστράει πολύ.
Αν από Δευτέρα μεσημέρι με χάσετε αναζητήστε με είτε στο ΚΑΤ είτε στα ειρηνοδικεία.
Ωραιο Αρη. Πες της οτι εκανες ανταλλαγη, ή οτι στο χαρισε ενας απο το φορουμ που θα πουλουσε το αυτοκινητο του
Αρη εγω στο εστειλα βρε το ξεχασες? :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Αρη,συνεργος στο "εγκλημα" εγω, εαν θελεις?
Πες, ενας συνονοματος απο Λαρισα εχει κανει ολο το λουκ Μ5(δειξε της το εξωτερικο λουκ στις φωτο απο το γκαραζ μου....χεχεχεχε)και ενω ηταν μ-πακ εβαλε το τιμονι της //Μ5,....καπως ετσι....και μου το δωσε τζαμπα....γιατι????...δεν ηξερε που να το κρυψει!!!φοβοταν μην το δει η γυναικα του!!!!:th_Laie_67-1: :thumbsup:
:warriorsmiley:
ωχ ,ξεχασα....ΜΕ'ΓΕΙΑ ΒΡΕ!!!!
Εγώ δεν είμαι παντρεμένος αλλά όποτε βάζω κάτι το παίρνει πρέφα και λέει,λέει,λέει...Ώχου γκρίνια...
Και κλασσικα...:
-''ερχονται μερες δυσκολες, και δεν βαζεις μερικα λεφτα στην ακρη να εισαι καλυμμενος''
-''μα ειχαν γρατζουνιστει οι καθρεπτες μου και τους αλλαξα''
-''μα αυτοι ειναι στρογγυλοι, οι παλιοι ηταν τετραγωνοι''
-''εε αφου θα τους αλλαζα εβαλα αυτους απο το Μ3''
-''ΤΙ??????? για το αμαξι εχεις λεφτα, για τις γοβες που εχω ερωτευτει δεν εχεις εε??''
-''Μα αγαπη μου..''
-''Σκασε!! Να με πας αμεσως σπιτι.''
:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
σημερα εβγλα τα τριμ και το ραδιο, περασα μεσα απο το ντουλαπακι το καλωδιο usb του dension που εχω και συνεδεσα τα παντα .ολα καλα αλλαδεν εχω που να φωλιασω την πλεξουδα με τα καλωδια! εχει πολυ στενωσια και δε μπαινει καλα το ραδιο! καμια ιδεα?
υ.γ. οποιος καταλαβε απο την περιγραφη μου ειναι και ο πρωτος! εγω δε θα καταλαβαινα τιποτα...
ρεεεε αφου σου ειπα αλλιως θα τα τραβηξεις αριστερα προς την πλευρα του τιμονιου εχει μια τρυπα και τραβηξε τα προς τα μεσα
οσο μπορω τα εβαλα...αλλα δε μπορω να βαλω χερι εκει. ειναι πολυ στενα! αν ηταν το καλωδιο της κεραιας λιγο πιο μακρυ κατι θα εκανα!
Ακριβως ετσι. Εχει χωρο στα αριστερα στο βαθος. Σπρωχτα ολα εκει μεσα
Εβαλα το dynavin με ψηφιακο, καμερα οπισθοπορειας, το περασα και στον ενισχυτη μου.
Καλες εντυπωσεις μεχρι στιγμης.
Με i-go δουλευει αψογα.
Δεν παιζει καλα με iphone ios5.
Το διαβαζει με το καλωδιο αλλα δεν το βλεπει σωστα στο bluetooth.
Εμενα με δινει στεγνα ο μικρος....δεν του ξεφευγει τιποτα...
μπαινουμε στο αμαξι , η γυναικα δεν ασχολειται οποτε δεν παιρνει πρεφα και αρχιζει ο μικρος:
Μπαμπα φωτιζουν οι ταχυτητες...(φωτιζομενο)
Μπαμπα ωραια τα μαυρα χαλιά...(μαυρα με το Μ)
Μπαμπα εβαλες καινουριο τιμονι;(το εντυσα)
Μπαμπα ωραια τα πεταλια..(πεταλιερες καρμπον)
Μπαμπα δε βλεπω καλα μπροστα...τα μαξιλαρακια ειναι μεγαλα..(προσκεφαλα μ3)
Η γυναικα με κοιταει .....και λεει.....
Αυτη τη τσαντα που ειδαμε στην βιτρινα ειμαι σιγουρη οτι ειναι δικια μου!χαχαχα
Κι εγω ειπα στη γυναικα μου οτι πηγα το ντριφταδικο για service και αλλαγη κρεμαγιερας και αφου το'χαμε που το'χαμε στο 2κολωνο,λεμε:''δεν το τουρμπιζουμε κιολας?''.....Δεν με πιστεψε...εβαλε τις φωνες.... ;) χαχαχαχα!
σημερα αλλαξα τα φρενα μου τελικα.εβαλα εξαπιστονη αλουμινενια δαγκανα(παναλαφρη)με κεραμικα εμβολα μονομπλοκ και δισκους 380χ34 γνησιους brembo οπως και οι δαγκανες με τακακια pagid αγωνιστικα.το καλο ηταν οτι δεν χρειαστηκαν να μπουν αποστατες παρα μονο φτιαχτες βασεις απο αεροπορικου τυπου αλουμινιο 70-75.το μονο που χρειαστηκε ηταν να γλειψουμε λιγο τις δαγκανες για να χορεσουν στο εσωτερικο της ζαντας ελαχιστα και σε δυο σημεια μονο.οι πρωτες εντυπωσεις ειναι παρα πολυ καλες αν και πρεπει να τα στροσω.αργοτερα παω και για πισω τετραπιστονες με μαμα καινουργιους δισκους
αφου οι δικοι μου ειναι στο τερμα τους
Κυριακάτικα που τους έβαλες ; Με τι παραεμπόριο έχεις μπλέξει ;
στον γνωστο στο Μαρουσι πηγα με ενα φιλο που το κατεχει το αντικειμενο
καλα τα εβαλες δωσε και καποια φώτο στον λαο..
φωτο δεν ξερω να βαζω αυτα ειναι
https://www.car.gr/parts/view/1301293/
θεριά!!!και μονομπλόκ...καλορίζικα άρη. μην αμελίσεις για τα πίσω όμως. ειδικά
σε κατηφόρες, μην τα σκίζεις γιατί θα δείς τον κώλο να γίνεται 0 κιλά και να
προσπαθεί να σε προσπεράσει...
Mε 'γεια το γκατζετακι Σταματη!!!:thumbsup:
.... επισης με 'γεια Αρη τα φρενα!!!!:thumbsup:
ΥΣ.Αρη δεν ειναι δυσκολο να ανεβασεις φωτο,πας στο Photobucket.com κανεις εγγραφη και μετα οτι φωτο βγαζεις πχ.με το κινητο σου την περνας στο Λαπτοπ η στο PC .....μετα αφου εχεις αποθηκευσει εκει τις φωτο ,πας στο σαϊτ που ανεφερα κανεις Upload from my computer ......save.....και στη συνεχεια το URL(διευθυνση της εικονας) την κανεις copy&paste στο εικονιδιο που ειναι με σηματακι το βουνο εδω πανω απο το ποστ που γραφουμε(προσοχη να σβησεις την ενδειξη https:// που βγαινει αυτοματα και μετα να κανεις την επικολληση της διευθυνσης)thumb