Kι εγώ αυτό περίμενα να χαζέψω....:wub::wub::wub:
Printable View
Μπήκε η πίσω μπάρα θόλων της wiechers, σειρά racingline αλουμινίου. To οπτικό αποτέλεσμα πολύ καλαίσθητο και η αλλάγή στο δρόμο αισθητή. Μην ακούτε τι λένε ότι η πίσω μπάρα θόλων δεν κάνει τίποτα...η διαφορά στο δέσιμο του σασί είναι εμφανέστατη...
https://imageshack.us/a/img710/7153/bar003.jpg
Επίσης μπήκαν και κάποια τσαχπίνικα OEM Αccessories...
To φαρμακείο εγκαταστάθηκε κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού μες στο ειδικό ντουλαπάκι, στη θέση που έχει σχεδιάσει η Bmw να βρίσκεται και εκεί πρέπει να βρίσκεται εάν είσαι ψυχαναγκαστικός όπως εγώ:original:
Part No: 52109164602, το σετ περιλαμβάνει το ντουλαπάκι, τη βάση στερέωσης στο κάθισμα, τις βίδες στερέωσης και τα καλούδια εντός του φαρμακείου.
https://imageshack.us/a/img829/6538/bar009.jpg
Επίσης τοποθετήθηκε στη θέση της τυφλής τάπας στο golvebox ο γνήσιος επαναφορτιζόμενος φακός. Θα χρειαστείτε τα παρακάτω ανταλλακτικά:
Φακός Part No 63318377861
Mπρίζα φακού Part No 61138352336
Bίσμα για σύνδεση της μπρίζας Part No 61138352304
https://imageshack.us/a/img844/7464/bar015.jpg
Τhanx:mpaks:
Ρε νασο...καθεσαι ποτε στο αμαξι ρε φιλε?
Λες και βγηκε χθες απο το εργοστασιο ειναι.
Αιωρείται .......
Αφού έκατσε στο δικό μου και είδε ότι θέλει αλλαγή το σφουγγάρι στο κ... Του οδηγού....
Εγω δεν τοχα πάρει Πρεφα
Πλακα κανεις???
Εμενα τιμονι. Και μπροστινα καθησματα ειναι πλεον αρκετα ταλαιπωρημενα.
Εδω και δυο χρονια λεω θα παω να τα κανω, αλλα μονο το λεω.
Βεβαια ειναι και το μονο θεμα που εχειτο αμαξι μου οσων αφορα την κατασταση του.
Καποια στιγμη θα το βαψω και ολοκληρο, και μαλον την κδια στιγμη θα κανω και τα καθησματα.
Μαλιστα σκεφτομαι να το σκουρινω κιολα το χρωματακι.
το φαρμακείο είναι προαιρετικό? και εμένα έτσι είναι όπως στην φώτο
Τα μπροστινα καθισματα ειναι ξαναφτιαγμενα στον Βρανακη απο οτι ειχε πει ο Νασος.
Βεβαια επειδη ειναι ψυχαναγκαστικος συναδελφος και αυτος σαν εμενα πιθανοτατα να μην θελανε φτιαξιμο αλλα ΕΠΡΕΠΕ να τα φτιαξει κατα την φιλοσοφια των ψυχαναγκαστικων που ενστερνιζομαι και εγω χεχε!!!!
Έτσι ακριβώς είναι Γιάννη και Θωμά, για βιολογικό είχα πάει με καινούργια μπροστινά έφυγα. Όταν έχεις εκεί μπροστά σου το ολόφρεσκο (και γνήσιο imola) τομάρι να σπαρταράει σου είναι δύσκολο να καταπολεμήσεις τον ψυχαναγκασμό:th_Laie_67-1:. Τα καθίσματα πριν την αλλαγή τους ήταν έτσι:
https://imageshack.us/a/img708/8237/img0319jy.jpg
οπότε μπορείτε να κρίνετε εάν πρόκειτε για επιβεβλημένη αλλαγή ή ασθένεια του ιδιοκτήτη...:whistle:
Βεβαίως είναι προαιρετικό, πρόκειτε για τον κωδικό S428A Warning triangle and first aid kit.
Τhanx doctore! Η μπάρα στοίχισε 146 ευρώ από Γερμανία κομπλέ. Μετά από εκτενή βραδυνή βόλτα οι εντυπώσεις από την αίσθηση του αυτοκινήτου με την πίσω μπάρα είναι άριστες. Το αμάξι έχει πιο δεμένη αίσθηση σε ανώμαλους δρόμους, ένα κλικ καλύτερο φρενάρισμα στα πολλά, αισθητά καλύτερη απόκριση στο γκάζι, εξαφάνιση κάποιων μικροτριγμών του εσωτερικού στις έντονες ανωμαλίες. Highly recommended λοιπόν...και ας μην ξεχνάμε πως λειτουργεί και σαν ενίσχυση των θόλων.
Ρε φίλε δεν μας ενδιαφέρει τι κανεις στο άσχημο και βρωμο silver grey μπρίκι σου... χα χα
Κανά Μ3 Ε92 θα πάρουμε...? Εκεί είναι το πρόβλημα...
Δωσε λινκ στο λαο για την μπαρα Νασο..thumb
Δεν υπάρχει Link Γιώργο. Mιλάς με αυτόν στη wiechers:
Dominik.Greiner@wiechers-sport.de
και του το παραγγέλνεις...thumb
Στο site της wiechers υπάρχει ο κατάλογος με όλες τις μπάρες ανά μοντέλο όπου μπορείς να βρεις τον κωδικό που σε ενδιαφέρει.
Η δικιά μου είναι το Part-Nr.: 068007
Sorry, αλλα ειδες διαφορα στο φρενο και στην αποκριση του γκαζιου, η εγω δεν καταλαβα καλα κατι?
Α οκ...
Ειπα και'γω ρεσυ...
πολύ ωραίο upgrade η πίσω μπάρα..thumb
το πίσω "πατάκι" του πορτπαγκαζ με το λογότυπο πολύ ωραίο ρε συ! με ενδιαφέρει απο που το πήρες?
To πατάκι το είχα πάρει από το getbmwparts.com:
https://www.trademotion.com/partloca...45&startrow=26
$ 80,5 και δεν μου είχαν χρεώσει τα μεταφορικά. Επίσης δεν είχε περάσει τελωνείο. Είναι ΟΕΜ αξεσουάρ μόνο για την Αμερικανική αγορά. thumb
Ναι ναι μλκ...λιγα μαργαριταρια εχουμε διαβασει κατα καιρους. Απλα ξαφνιαστικα με τον νασο.
Τα ποστ του ειναι παντα προσεγμενα, και δεν λεει ποτε μα ποτε μπουρδες.
Δλδ εσυ ρε μλκ οταν διαβαζεις αποκριση στο γκαζι τι λαταλαβαινεις.
Κανονιμα ηθελε να γραψει ομοιομορφη κατανομη της δυναμης στους τροχους κατα την επιταχυνση...:th_Laie_67-1:
Θωμά έκανα λόγο για την απόκριση της μετάδοσης στο πάτημα του γκαζιού...και αυτό απόκριση στο γκάζι είναι...γενικεύοντας λίγο:original:
Βάλε φαντασία Boy!!!thumb
Δεν θελω πλακακια με τον μυτεραν μονο...
Ειναι ο εχθρος ρε μλκ. Ν54 you know...halloooooooo!!!
Πες απλα εκανα λαθος, ο τομυς εχει δικιο, παρακαλω καποιος μοντ να το διορθωσει.
Και ασε τον μυτεραν να χτυπιεται κατω στο χαλι, οπως τα μπογκολα στη μυκονο οταν ακουνε τον ντικγουιντ.
Νασο πιστευω οτι εχεις ενα απο τα πιο προσεγμενα Μ3 που κυκλοφορουν στην Ελλαδα.
Να το χαιρεσαι οπως το επιθυμεις μποι ;)
Σε ευχαριστώ πολυ Πάνο! Και συ έχεις το μόνο 316 που ξέρω και είναι γρηγορότερο απο Μ3...
Γιατί δεν δοκιμάζεται;
:popcorn:
:D
Ετσι θα έχει πιο σασπένς....
Πηρα αυτο το μαραφετι
https://www.e39-forum.de/thread.php?postid=1093158
και τα pin Μου ειναι σαν στο 39αρι στη φωτογραφια του φορουμ.
Επειδη ετσιπως μου το δωσαν,εκτος τοης φυσας που εχει εχει και 4 καλωδια γυμνωμενα στο τελος.
1)Πως να τα συνδεσω πανω στα pins?
2)αν τα βαλω λαθος παιζει να κανω καμια ζημια???:whistle:
3)οτι πειτε βοηθεια ειναι.
Είτε με κλέφτες , είτε με παραδοσιακό γυμνωμα-γδαρσιμο των καλωδίωνmπριν την φύσα.
Δεν ξέρω ποια η επαφή σου με τα ηλεκτρολογικά.
Πάντως θα σε συμβουλευα το καλώδιο του I bus , πορτοκαλί αν δεν απατωμαι , να το προσέξεις! Είναι πολύ ψιλό και αν δεν το ´χεις, μπορει να το σφαξεις.
Αν βραχυκυκλωσεις πιθανότατα θα καψεις το μοντουλακι που πήρες. Το ράδιο θα την γλιτώσει γιατί έχει ασφάλεια !
Τελικα θα γινει με τον παραδοσιακο τροπο του 10ευρου!
Θα το παω σημερα σε γνωστο επαγγελματια,εχω κεβρακωσει τον χωρο ολο,θα χρειαστει να μου κανει τις ενωσεις οπως ξερει και οπως πρεπει και ετοιμος!!!
Ευχαριστω,παντως,δεν εχω καμια τρελλη σχεση με τα ρευματα γι αυτο και το αφησα.