στην υγεια του Νεοελληνα ..ολοι στις καλτσες:thumbsup:
https://www.youtube.com/watch?v=QJ-vYAA06gk
https://www.youtube.com/watch?v=o077DmJPHHg&feature=related
Printable View
στην υγεια του Νεοελληνα ..ολοι στις καλτσες:thumbsup:
https://www.youtube.com/watch?v=QJ-vYAA06gk
https://www.youtube.com/watch?v=o077DmJPHHg&feature=related
βρε βρε τα πιζιά!!!
ρε το ευάκι...βρε την λούκα...βρε την βασούλα!!!
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
δεν θα γελάνε ρε γιάννη???βλέπουν ότι αυτοί που κυβερνάνε, δεν είναι τπτ άλλο,
απο διακοσμητικά στοιχεία, που δεν ξέρουν την τύφλα τους την μαύρη. δεν έχουν
ιδέα απο οικονομία, δεν έχουν ιδέα απο τπτ...κουστουμάκι - θεσούλα με καρτελάκι
- κουλουράκι - και έναν μλκ να τους πειγαίνει νερό όταν ανεβαίνουν στο βήμα...
λές και δεν μπορούσαν να έχουν μαζί τους ένα μπουκαλάκι νερό. πρέπει να
πληρώνουμε και τους υπηρέτες τους...τι δουλειά κάνεις???δουλεύω στην βουλή...
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ έλα ρε...και τι κάνεις???το γκαρσόνι για τα νερά...
pantos skefteite ti esoda tha eixame san kratos an ginomastan san tin ollandia kai epitrepontan ta cofee shops , polemos tha ginotan sta nisia mas ta kalokairia (olokliri i europi ntagla stis paralies ta kalokairia ).bebaia emeis imastoi ikanoi na ta trome san salata ta xasisia alla toulaxiston tha eixame kai esoda .
εγώ θα έλεγα, ας ξεκινούσαμε να παράγουμε έστω και τα απαραίτητα, και μετά
βλέπουμε και για αυτά...αν και είμαι κάθετα αρνητικός σε τέτοιου είδους δουλειές.
αν είναι δυνατόν, να υπάρχει περίπτωση να πειγαίνουν τα παιδιά μας για καφέ,
και να καπνίζουν και το χορταράκι τους άνετα...ας μείνει η ολανδία το μαύρο
πρόβατο...εμένα δεν με πειράζει να μην δούμε ποτέ τέτοια μαγαζία στην ελλάδα.
θα αδειάσουμε απο τους λαθρομετανάστες, και θα πίξουμε στους χασισοτουρίστες.
ego eimai thetikos se mia tetoia idea sti theoria , sti praxi omos arnitikos giati poly apla den mas exo ikanous ta doume kati tetoio apo tin pleura tis emporikis kai oikonomikis ekmetyaleusis alla san xabale kai stilaki stripse ena na ginoume oso perimenoume sti stasi gia to leoforeio
το γνωστο τραγουδι του Γιαννη Μαρκοπουλου σε νεα εκτελεση διασκευη ( με την αδεια του)
σε ερμηνεια Κων/νου Ματσικα
https://www.youtube.com/watch?v=hG1BdaKBrFQ"]https://www.youtube.com/watch?v=hG1BdaKBrFQ
Είχα μια δασκάλα στο δημοτικό που μου έλεγε " πρόσεχε , ένα κόμμα μπορεί να σου χαλάσει ολόκληρη την σύνταξη" . Τώρα καταλαβα τι έλεγε η τρελή ...
σημερα γυρισαν πολλοι δικα μου συγγενικα προσωπα απο τουρ εις τας ευρωπας!
Ειχαν παει εδω κ 10 περιπου μερες με γκρουπ Ιταλια,Γαλλια,Καννες,Μοντε Καρλο!
Η αντιμετωπιση που ετυχαν σε Ολες τις χωρες ηταν η ΧΕΙΡΙΣΤΗ με αποκορυφωμα της Γαλλιας!!!
Οι καρτες τους (visa k master) δεν γινονταν αποδεκτες σε κανενα σημειο της Γαλλιας.
Αν δεν ειχες μετρητο , θα μενες πεινασμενος κ διψασμενος
Οταν ακουγαν οτι εισαι ΕΛΛΗΝΑΣ, ΔΕΝ σε εξυπηρετουσαν κ εξυπηρετουσαν τον πισω σου (σε καφετερια ή σε φουρνο ή ζαχαροπλαστειο κτλ)
Στις λοιπες χωρες, οταν ελεγαν οτι ειναι Ελληνες απλα κουνουσαν το κεφαλι ή τους ελεγαν οτι πρεπει να ναι απο τους ΜΑΤΣΟ ελληνες ποιυ με τετοια κριση μπορουν κ πανε στο εξωτερικο!!!
Καπου τους κοιτουσαν κ σαν εγκληματιες ή τεμπεληδες οπως μας αποκαλουν!
Αυτα ειναι τα χαιρια μας!
Αυτο κατι υπονοει απο μονο του κατι....δεν εχουν δικαιωμα να μην την δεχτουν οι εμποροι...αρα η τραπεζες....προνοουν.....γιατ πολυ απλα η πληρωμη θα γινει οχι αμεσα.....και στο μελλον δεν ξερουν καν αν θα υπαρχει ρευστο.....:whistle::whistle:
Μας το φωναζουν ολοι!!!!!!!! εμεις δε θελουμε να το δουμε....
@@ καλαυρέζικα λέω'γω...δεν υπάρχει κανένας λόγος να τους δώσεις λογαριασμό
απο που είσα στον φούρνο, ή στην καφετέρια, ή στο εστιατόριο, ή σε κάποιο άλλο
κατάστημα. όσο για τις κάρτες, δεν έχει κανείς κανένα δικαίωμα να μην την δεχτεί,
εφόσων η κάρτα είναι οκ, και το κατάστημα δέχεται συναλλαγές μέσο πιστωτικής.
μπορείς άνετα να τους κουβαλήσεις τις αρχές, και εκεί δεν αστειεύονται καθόλου...
για μένα, τζάμπα χαλάστηκαν οι φίλοι σου μπίλι...
Ρε παιδια τι δράκοι είναι αυτοί που συνέβησαν όλα αυτά πριν απο λίγο καιρό ήμουν έξω έκανα δεκάδες συναλλαγές και κανένα πρόβλημα ούτε βέβαια σε καμία άλλη περίπτωση είχα τέτοια αντιμετώπιση ούτε απο Ιταλούς ούτε απο Γάλλους ούτε απο Ισπανούς
Πριν 10 μερες και γω Ιταλια ημουν. Πουθενα δεν ειδα τετοια πραγματα. Οι καρτες μας μια χαρα δουλευαν και η αντιμετωπιση κανονικη οπως σε ολους
α, συναντησα και οχι 1 αλλα 3 γκρουπ Ελληνων τουριστων, μια χαρα και αυτοι δεν ανεφεραν τπτ περιεργο
Αντε και χεστηκα....ερχονται και γιορτες....
δεν παίζει αυό γιάννη...για να εκδίδουν οι τράπεζες VISA MASTERCARD κτλ,
σημαίνει ότι είναι τυπικές με την συναλλαγή τους. αλλιώς δεν μπορούν να τις
εκδόσουν σε πελάτες...το λιγότερο που μπορείς να κάνεις, είναι να τους κάνεις
μπ@@ρδέλο. δεν δέχονται λέει την κάρτα, επειδή είμαι έλληνας. τι λέτε ρε μλκς.
δεν θα κουνιόμουν μέχρι να την πάρει.
Εν ολιγης ολα οκ.......Μιλανο κι αγιος ο θεος.....
παιδες...
ΜΙΛΗΣΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΑΛΛΙΑ!
Οπουδηποτε αλλου οι καρτες ΕΠΑΙΖΑΝ μια χαρα...
παρακαλω να διαβαζετε τι λεω...
οσον αφορα τους ΔΡΑΚΟΥΣ που καπου διαβασα,
δεν ειναι διαδωσεις απο τυχαιους ανθρωπους...τα πεθερικα μου ειναι αυτα που ταξιδεψαν!
οσον αφορα το αν ελεγαν απο που ειναι, σαφως οταν σε ρωτουν οι αλλοι γιατι σε βλεπουν για τουριστα τον τοπο καταγωγης σου, ΚΑΝΕΙΣ μας δεν θα κρυβε την καταγωγη του!
σαφως κ δεν σε αναγκαζει κανεις να πεις απο που εισαι...τιμη μου κ καμαρι μου να λεω ομως οτι ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ!
Να επισημανω οτι σε ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ της ΓΑΛΛΙΑΣ δεν γινοταν αποδεκτη η ελληνικη καρτα!!!
οπουδηποτε αλλου ολα ηταν οκ!
επιτρεψτε μου να θεωρω αξιοπιστα τα πεθερικα μου κ εκτος των αλλων δεν μιλαμε για καταστασεις προ μηνος που εισασταν εσεις εξω αλλα προ ολιγων ωρων!
θενκς μποις!
το πιο πιθανό για τα διόδια που αναφέρεις, είναι ότι οι κάρτες που δέχονται είναι
μόνο προπληρωμένες, και όχι πιστωτικές...διόδια είναι. που υπάρχουν διόδια
που να πληρώνονται με έξι άτοκες πχ, ή μετά απο μία δύο τρείς μέρες...όσο
για τα υπόλοιπα καταστήματα, μένω σε αυτά που είπα. δεν έχουν κανένα μα
κανένα δικαίωμα να μην την δεχτούν.
Τον μοναδικό ρατσισμό που συνάντησα ήταν που στην Νάπολι παρεγγελνα μοχιτο και του λέγα του μαφιοζου ρε θέλω ένα κόκκινο και ένα άσπρο καλαμακι και αυτός ο πατσαβουρης μου τα έφερνε με μπλε και άσπρο Το ξογαμο του Μαραντόνα μόλις όμως χαρτοθηκε το μπουρμπουαρ μόνο τον ύμνο του ολυμπιακού που δεν τραγουδησε
Βασίλη το έπαθαν τα πεθερικά σου; Το είδαν με τα ματιά τους να το παθαίνουν άλλοι, η κάποιος πονηριδης απο το γκρουπ πέταξε μια βλακεία και οι υπόλοιπο εν άγνοια τους την αναμεταδωσαν;