thumbthumbthumb
Printable View
o καθενας οτι γουσταρει κανει.
κ εταιρεια να ειχα δεν θα εβαζα βουλγαρικες πινακιδες.
Eγω παλι αν ημουνα 100% νομιμος θα εβγαζα.... δε γουσταρω να πληρωνω κερατιατικα...
για ποιο λογο να αλλαξω γνωμη?
για το φορολογικο?
δεν γουσταρω να φοραω ξενες πινακιδες.
που ειναι το κακο?
αμα θελω για φορολογικους κανω αλλα κουμαντα.
εγω εχω το Μ3 και το κυκλοφορω κανονικοτατα.
δεν ειμαι απο τα παιδακια που οταν μπηκε το σδοε στα μπουζουκια και μετα εξαφανιστηκαν τα μεγαλα κυβικα απο την επικρατεια.
απο τη στιγμη που το καλυπτω το κυκλοφορω.
να πηγαινα εξω να κανω εταιρεια,η να εχω εταιρεια ηηηη για να πληρωνω λιγοτερα εγω δεν θα το εκανα.
μα δε σου ειπε κανεις να πας να φτιαξεις εταιρια για να μην πληρωνεις εδω... αν ομως οντως ειχα σχεσεις με μια αλλη χωρα (πχ βουλγαρια) τις οποιες ανεφερε πιο πανω ο λουνατικ δλδ... και ειχα την επιλογη... σιγα μην τους πληρωνα γαμησιατικα για να εχω ελληνικα νουμερα...
κι εγω δε μπορω να καλυψω πανω απο διλιτρο και εχω 1.8 αυτοκινητο... οτι μπορει ο καθενας...
παιδια εγω και εναν χρονο δραστηριοποιουμαι στην bg και πριν 10 μερες εγινε η μπουμπου Βουλγαρα... η εταιρια ειναι νομιμη με δραστηριοτητα και εγω πλεον κατοικος Bg.
δεν ντρεπομαι καθολου μα καθολου και ισα ισα ολοι θελουν μα μου δωσουν και τα δικα τους να τα βαλω στην εταιρια μου... το μονο κακο ειναι οτι με σταματανε πιο ευκολα στην βουλγαρια για ελεγχο!
Καλησπέρα σας κύριοι,
Έχω κοπέλα από την Βουλγαρία και ζω περισσότερο καιρό εκεί ΠΛΕΟΝ !!!
Όπως το βλέπω δε, έτσι όπως μας πάνε εδώ, μάλλον θα το κάνω προς το περισσότερο μόνιμο.
ΝΑΙ ΝΑΙ ξέρω, το θέμα είναι ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ BG. Να μην το παρατραβήξω με την .... γνωριμία μας.
Η κοπέλα, ΕΧΕΙ εταιρεία εδώ και ξέρει ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ανθρώπους , καταστάσεις και πράγματα, αν και σιγά σιγά μπαίνω στο νόημα για τα καλά όπως θα δείτε.
ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ θα ήθελε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πληροφορία, μπορεί να ρωτήσει ελεύθερα.
Να σημειώσω
1 – ΔΕΝ χρειάζονται δικηγόροι, εταιρείες, φορολογικές δηλώσεις, υπεύθυνες δηλώσεις ….διάφοροι επιτήδειοι και φυσικά ένα σωρό φράγκα !!!!
2 - πως από 1-1-2013, λόγω Ε.Ε. άλλαξαν ορισμένα πράγματα εδώ (βουλγαρία) σχετικά με ΑΚΙΝΗΤΑ, ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
- (κατά την γνώμη μου έγινε περισσότερο ΕΥΚΟΛΟ και "ΝΟΜΙΜΟ" η απόκτηση πινακίδας BG, αφού άλλαξαν οι προϋποθέσεις απόκτησης και ΔΕΝ εξαρτάσαι πλέον από άλλους). Το ταξίδι το κάνει το αμάξι ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, (Οι βουλγάρικες πινακίδες σφραγίζονται πάνω στο αμάξι !!!)
3-Μπορείς να το συνδυάσεις με την τοποθέτηση Υγραερίου στο αμάξι σε πολύ χαμηλή τιμή, οπότε η αλλαγή πινακίδων θα σου αποφέρει και ΚΕΡΔΟΣ. ΝΑΙ δεν είναι υπερβολή, ΚΕΡΔΟΣ !!! (Οι βούλγαροι χρησιμοποιούν αέριο όταν εμείς ρωτούσαμε τι είναι … )
4 - Για το ΚΤΕΟ που ΠΡΕΠΕΙ να περνά κάθε αυτοκίνητο ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ (και όχι κάθε 2 όπως ειπώθηκε) στην Βουλγαρία !!! (Υπάρχει τρόπος να γίνει μόνο μία φορά … )
5 - Η ¨αγορά¨ ΑΚΙΝΗΤΩΝ είναι λίγο περίεργη θα έλεγα. Ψάξτε ΚΑΛΑ. Υπάρχουν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. Μη βιαστείτε !!!
Δικηγόροι και διάφοροι επιτήδειοι είναι για να μας τα παίρνουν και μόνο !!!! Μπορούμε και μόνοι μας.
Έχω κάνει ... 20 και πλέον ταξίδια τον τελευταίο χρόνο, πινακίδες BG, Έλληνας οδηγός. ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ δεν΄με ρώτησε κάποιος. ΟΥΤΕ οι αστυνόμοι - τελωνειακοί - ελεγκτές στα σύνορα (!!!) που είναι οι πλέον αρμόδιοι, ούτε η Ελληνική αστυνομία.
Για ΟΛΑ υπάρχουν λύσεις .... ΝΟΜΙΜΕΣ !!! Αλλά δεν γράφονται πάντα .... λέγονται .... (ο νοών… νοήτω). Μέχρι να «τα ζήσω» , άκουγα τον κάθε μ………α και έτρεμα από τον φόβο μου. Τώρα πια, ούτε που ιδρώνω. Λυπάμαι μόνο που μας θεωρούν όλοι οι αετονύχηδες και κάθε κυβερνώντες για ανοιχτά πορτοφόλια, εύκολη λύση και πρόβατα !!!!
>>> Εμείς μένουμε στο VELIKO TARNOBO με μια υπέροχη λίμνη μόλις 30 Χιλ μακριά (Έγινα αισίως 53 ετών πια και "αυτή" είναι η τέλεια απόλαυση μου).
και ΠΡΟΣΟΧΗ στα όρια ταχύτητας στην Βουλγαρία . Αλλιώς ΑΝ είστε τυχεροί να έχετε μαζί σας 10ευρα. ΠΡΕΠΕΙ εντός 2 λεπτών να έχετε ολοκληρώση την "συναλλαγή", αλλιώς είναι άχρηστη καθώς η κλήση πάει αυτόματα από το RADAR στα κεντρικά και έτσι και το 10ευρο χάνετε και η κλήση έρχεται .....
ΕΠΙΣΗΣ κανένας τροχαίος, αστυνόμος κλπ ΔΕΝ έχει δικαίωμα να σας σταματήσει βράδυ ΕΚΤΟΣ κατοικημένης περιοχής. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ αυτό.
ΣΥΓΝΩΜΗ για την πολυλογία, Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, θα ΧΑΡΩ να βοηθήσουμε. (δεν ξέρω αν το forum επιτρέπει να σας δώσω τηλέφωνα, αλλά μπορώ να απαντήσουμε δημόσια). Το πολύ σε καμιά βδομάδα θα είμαστε Αθήνα. Πολύ κρύο εδώ … χαχαχαχαχα