Βαγγέλη, εχω 2 από "σποντα", για το VX-351 δεν κάνουν...
Κάνε ένα κόπο μέτρα απόσταση μεταξυ των υποδοχών στο Albrecht (μεταξυ 7-15mm πρεπει να 'ναι...)
Printable View
Βαγγέλη, εχω 2 από "σποντα", για το VX-351 δεν κάνουν...
Κάνε ένα κόπο μέτρα απόσταση μεταξυ των υποδοχών στο Albrecht (μεταξυ 7-15mm πρεπει να 'ναι...)
Δυο τέτοια έχω
Συνημμένο Αρχείο 2631
και τα "καρφάκια" είναι σε απόσταση 8mm το ένα από το άλλο.
Θα τα φέρω στο Βόλο για δοκιμή!
Λοιπόν μετά από αναμονή 20 ημερών παρέλαβα μέσω ebay (από εδώ με χαμηλότερη τιμή βέβαια) το Vertex 351. Για τον πωλητή έχω να πω καλά λόγια διότι απάντησε σε όλες μου τις ερωτήσεις και μου ρύθμισε το μηχάνημα στις συχνότητες των PMR. Δεν έχω ελέγξει αν οι συχνότητες είναι σωστές και λειτουργούν αλλά θα γίνει και αυτό. Το μηχάνημα μετά τις πρώτες ματιές φαίνεται πολύ καλό. Οψόμεθαthumb
Ευχαριστώ πάλι τον asot για την πολύτιμη βοήθεια!!
φερτο να το δουμε λιακο
Σήμερα.... χμμμ μάλλον εχτές (ξημερώνει και μπερδεύτηκα) έγινε άλλη μια super δοκιμή. Αυτήν την φορά υπήρχαν αρκετά pmr στην παρέα αλλά η "μάχη" έγινε μεταξύ του δικού μου ολοκαίνουριου Midland G9 και του deepBLUE που καλήτερα να σας ενημερώσει εκείνος για το μοντέλο που είχε. Εγώ βρισκόμουν στον Κυφησό (aka "ποτάμι") στο ύψος της Πειραιώς και πλησίαζα το Ρεντη (έφτανα κοντά στο allou fan park) και ο deepBLUE είχε περάσει την Συγγρού όταν άρχισα να τον "χάνω". Εκεί άρχησα εγώ να τον χάνω, δεν ξέρω αν με άκουγε καλά και καλήτερα να το επιβεβαιώσει ο ίδιος.
Όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα η απόσταση (κίτρινη γραμμή) είναι περίπου 3 χιλιόμετρα με αρκετά πυκνή δόμηση. Όταν βρισκόμουν στις γέφυρες πάνω απο το ΣΕΦ και εκείνος στο "Τροκαντερό" ακούγαμε "καμπάνα" ο ένας τον άλλο. Αν και μεγάλη απόσταση, βρισκόμουν σε ψηλότερο σημείο και χωρίς πολλά εμπόδια σχετικά. Ακούγαμε όμως αρκετά καλά όταν αυξήθηκαν τα κτήρια.
Αυτά απο την πιο πρόσφατη δοκιμή
https://img22.imageshack.us/img22/6871/pmrrange.jpg
Ξέχασα να ευχαριστήσω τον Aceman1925 για την αγορά του pmr μου. Χρήστο θα τα βρούμε με τους λογαριασμούς, δεν το ξέχασα
Δοκιμή που με άφησε άφωνο με το Midland G9: Βρίσκομαι κάπου στον Πειραία και στο κανάλι 8 πιάνω αναμετάδωση απο κάποιον που είχα ξανακούσει σπίτι μου !!!! Αρχισα να μηλώ μαζί του και μου είπε οτι βρίσκεται στο Ανατολικό Ελληνικό ενώ εγώ κινούμουν πάνω στον Κηφισό !!!! Αριστη λήψη και με άουγε πολί καλά. Ο διάλογος σθναχίστηκε μέχρι να φτάσω Ελευσίνα στο σπίτι μου !!!! Και ακούγαμε άψογα ο ένας τον άλλο ενώ βρισκόμουν στο αυτοκίνητο !!!!! Τι να παίζει άραγε? Μου είπε και αυτός οτι έχει 5 W pmr και όχι κάποια κεραία.
Επίσης έμπαξα hands free απο αυτό που έχουν οι μπράβοι, με ελατηριάκι σιλικονάτο πίσω απο το αυτί. Τρελό και χρήσιμο μπάξιμο. Ευχαριστώ για ακόμα μια φορά τον Aceman1925