Αρχικό μήνυμα απο
nikostzi
Kαλησπέρα σε ολους ,Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά. Δεν έχω BMW και προέρχομαι απο το Greek Citroen Club. Εκτιμώ ομως αφάνταστα τη BMW σαν φίρμα και τεχνολογία. Στις φωτογραφίες η νέα σειρά 1 είναι οντως άσχημα μπροστά. Οταν ομως την είδα απο κοντά στον Κορφιάτη αναθεώρησα. Ειναι πολύ δυναμική και άγρια με τον δικό της τρόπο αλλά βέβαια εξακολουθεί να εχει ενα θεματάκι με τα εμπρός και πίσω φώτα. Τα εμπρός αν τα δείς ζωντανά αντιλαμβάνεσαι ολη τη τρισδιάστατη φόρμα τους και τελικά τα συνηθίζεις. Τα πίσω, οντως η πρώτη εντύπωση είναι οτι τα εβαλαν απο Polo. To υπόλοιπο αυτοκίνητο ειναι οντως χαμηλό, φαρδύ και σπόρ ειδικά η θέση οδήγησης. Με κέρδισε το σαλόνι του και η ανώτερη ποιότητα της κατασκευής. Μπράβο ακόμα μια φορά στους Βαυαρούς. Επίσης μου αρέσει πολύ το μακρύ καπώ, δίνει μια αίσθηση δύναμης! Δεν το εχω οδηγήσει αλλά φαντάζομαι οτι θα είναι καταπληκτικό. Πάντως είναι περίεργο το πως αποφάσισαν να φτιάξουν ετσι τα εμπρός και πίσω φώτα. Μας εχουν αποδείξει οτι εχουν πολύ ικανούς σχεδιαστές...