μαστόρια μου γιατί στις jailbreak συσκευές τελευταία όλο διαφημίσεις μου πετάει το installous και όλο δώσε ξανά και ξανά το κωδικό λέει? και στο τέλος δεν μπορείς να κατεβάσεις τίποτα....
Printable View
μαστόρια μου γιατί στις jailbreak συσκευές τελευταία όλο διαφημίσεις μου πετάει το installous και όλο δώσε ξανά και ξανά το κωδικό λέει? και στο τέλος δεν μπορείς να κατεβάσεις τίποτα....
Γκουρου Χρησταρα...
τι κερδιζουμε με την τελευταια εκδοση?
αξιζει ή θα χασουμε χρονο για το τιποτα?
εδω και 3 ωρες το κινητο εχει ξεσκιστει οτι η συσκευη δεν εχει βελτιστοποιηθε γι αυτο το αιφον...(και δεν δουλευει το ηχειο)...
η συσκευη δεν βραχηκε, αλλα μπορει να εχει υγρασια καθως στη Λαρισα εριχνε καρεκλες...
διαβασα λιγο και εκλεισα την συσκευη και με προσοχη τη ζεστανα με ενα πιστολακι, περιμενω εξελιξεις!
Αυτο που με στεναχωρησε ειναι οτι ειναι συχνο προβλημα και ισως το αντιμετωπισω και στο μελλον...(μακαρι πως οχι γιατι με το κινητο ειμαι ευχαριστημενος για την υπολοιπη 10ετια)
περιμενω τον γκουρου και μηχανικο μου να με παρει τηλ!
ετσι και πηρε υγρασια χωρις να βραχει πραγματικα δεν ξερω τι να πω.....
η φωτογραφια ειναι τραβηγμενη απο νοκια που επεσε σε κουβα με σαπουδανα και νερο, εψαξα για λιγο να το βρω το εβγαλα το τιναξα και συνεχισα να μιλαω... (εε μετα το εβαλα παλι στο ρυζι)...
Το καινουριο μου ΡΥΖΟΑΙΦΟΝ....
ποτηρι σου πα ρε μποζο, κουβα εβαλες??
το ρυζι τι μαρκα ειναι???
Να το ξερουμε αμα κανει δουλεια να το συστηνω!!!
https://www.iphonehellas.gr/forum/to...20-absinthe-2/
Κατέβασε το από εδώ φίλος για windows !!!
https://sites.google.com/site/greenp...edirects=0&d=1
Μου εκανε ενα κουφο 2 φορες σημερα το 4αρι..
(δουλευει μαμα)
Εχασε το σημα της wind και χωρις να το εχω δει πατησα μια κληση ,οποτε κολλησε δλδ εγραφε συνεχως "κληση προς..." και δεν εφευγε απο την εικονα που εχει οταν καλεις καποιον...
Αναγκαστηκα να το απενεργοποιησω και να το ξανανοιξω οποτε και μολις βρηκε σημα δουλευε κανονικα...
ειναι συνηθες ?
θα στρωσει αν περασω την αναβαθμιση του λογισμικου??
:thanks: