ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΟ PLASTIDIP ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΜΑ ΜΑΤ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ.ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ERGOMARKET.GR ΤΟ ΣΠΡΕΙ ΕΧΕΙ 19 ΕΥΡΩ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ;
Printable View
ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΟ PLASTIDIP ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΜΑ ΜΑΤ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ.ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ERGOMARKET.GR ΤΟ ΣΠΡΕΙ ΕΧΕΙ 19 ΕΥΡΩ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ;
ο michaelp900 μπορει να σου πει μια γνωμη
μπορω να βαψω-εφαρμοσω αυτο το προιον, πανω στα μαυρα πλαστικα- ραγες που εχει εκει που μπαινει η σχαρα στην οροφη?
Πριν τα περάσεις με χρώμα, πρέπει να τα περάσεις με ένα διαφανές αστάρι (είναι σε σπρέι) για πλαστικά και όταν στεγνώσει θα τα περάσεις με χρώμα. Και για καλύτερα με το αστάρι πέρνα δύο χέρια. Είχα βάψει κάτι στο SIERRA και ήταν μια χαρά και κράτησε χρόνια... thumb
Αφού αυτό το προϊόν είναι ευάλωτο στην επαφή κτλπ, πως βάφτηκε ολόκληρο το αυτοκίνητο ματ και κράτησε? Το έχω απορία αλήθεια...
Είναι ενδιαφέρον πάντως για να βάψεις ματ το αυτοκίνητο ή να αλλάζεις λουκ όποτε βαριέσαι το χρώμα σου αφού δεν επηρεάζει το υπάρχον χρώμα -αν κοστίζει και λίγο φυσικά...
Το έχει δοκιμάσει κανείς σε όλο το αυτοκίνητο (Πλην των φωτό που είδα-καθώς δεν έχουμε νεότερα με την πάροδο των μηνών) και αν ναι πόσο κοστίζει να "βαφτεί" όλο το εξωτερικό..?
τελικα και γω δεν εχω καταλαβει που χρησιμευει.
αφου αν το ακουμπας τακτικα πχ. στην κονσολα μεσα, φθειρεται.
εξω, παλι το ιδιο...
:confused:
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
3 χρονια εχω πλαστιντιπαρει τις ζαντες μου μεχρι στιγμης ολα στη θεση τους.
-Θεοφιλος-