εεε λοιπον θα σας το πωωωωωωωωωωωω ναι ψαχνω για 4πορτο
ειναι κακο???? θελω να κανω οικογενεια χααχχαχαχαχααχχχαα
να εχω και τα γκαζια μου...///ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ δεν εχω?
Printable View
εεε λοιπον θα σας το πωωωωωωωωωωωω ναι ψαχνω για 4πορτο
ειναι κακο???? θελω να κανω οικογενεια χααχχαχαχαχααχχχαα
να εχω και τα γκαζια μου...///ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ δεν εχω?
Δημητρη αφου δεν θες να πεις ποσο, πες μας αν θες ποσα λεφτα εχασες απο τα μπαξιματα μονο (αν κρατας αρχειο με τα εξοδα του μπαξ).
Μου αρέσει που ρωτούσε για ένα "φίλο" του και καλά για μετατροπή Μ3 sedan !!
:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Κουκλί θα είναι Δημήτρη :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
axaxxaax οχι δεν ειναι για μενα σου λεω...zzzzzzzzzzzzz
Tασο μονο ///Μ
βεββαια αλλες εποχες ....
δε παιζει να το ξανακανω...
θα εχω να το λεω ναι ειχα καποτε Μ3..
Έτσι που πάει η κατάσταση, σε λίγο θα έχουμε να το λέμε ότι κάποτε είχαμε αμάξι....
Με το καλο φιλε το επομενο.
Την καλυτερη φωτο τη φυλαγες για το τελος ε?
https://img220.imageshack.us/img220/...0707107110.jpg
Μήτσο τζάμπα φοβόσουνα το κράξιμο....όλοι μαζί σου για 4πορτο-οικογένεια και παιδικά καθισματάκια BMW...
υ.γ. Είμαι περίεργος να δω στο παιδικό καρότσι τί μπαξίματα θα κάνεις??:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
μητσο αστους να λενε για τα τετραπορτα......αυριο μεθαυριο ολοι εκει θα πανε!!!!!!!!:viannen_01:
δημήτρη μης τους ακούς πεντάρα να πάρεις
μία 535d
Στην Νάουσα έχουμε 520d η δική μου
525 , 540 του εμπορα, 530 του επισκοπιώτη αρα λείπει μία 535d
:rally:
xaxaxaνα σου πω νομιζω πως ειμαι ακομα μικρος για 5αρα.... να σας φτασω λιγο στα χρονια και μετα.. χιχιχιχιιχιχιχ
το ειχα δει και εγω,αλλα λεω δε μπορει....λεω θα θελει να μας πει "εμμεσα",οτι τα εχει κανει ολα εκτος απο τις αναρτησεις της //Μ3!!!:original:
:whistle:...βασικα πραγματα!!!:thumbsup:...εχουμε προβλημα δεν "παταμε" πουθενα!!!....μιλαμε το οχημα δε κρατιεται!!!!:th_Laie_67-1:....βελτιωμενο //Μ3 φιλαρακι!!!......(χεχεχεχε με τις μαμα 320 αναρτησεις!!!)
RECARO!!!:thumbsup:
αυριο....μεθαυριο,......τι κακο εχουν???....:ranting2: ηθελα παντα ενα κουπε....τωρα οταν θα ενηλικιωθουν τα τεκνα μου,αν τα καταφερω θα παρω ενα,να μου φυγει το μερακι,....αρα αναποδα θα τα κανω εγω!!!thumb
Τελεια θα ηταν,...αλλα ειναι αυτη η αισθηση οτι μεγαλωσες......αν δε σε πειραζει???...do it!!!thumb
που θα πας????....εκει που ησουν ημουν και εδω που ειμαι θα 'ρθεις!!!:thumbsup:
Eνα 320 si για αρχη δεν ειναι κακη ιδεα !!!!
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1568156/
πω πω βαλε φωτιααααααααα
H σκεψη δεν αλλαζει τα μοντελα αλλαζουν παιδες . . .
Θανο κατσε να μπουμε(αν μας αφησουν βεβαια)με το καλο στην Ε 9Χ σειρα και τοτε θα σε
δω . . .
Αυτο το αμαξι ηταν να το παρω πριν 5 μηνες θυμαμε πολυ καλα και τη πινακιδα του ΝΗΡ-5400 (και η εμπρος ειχε καταστραφει γι αυτο και ειναι χωρις τη σφραγιδα ελληνικη δημοκρατια) 6500ευρω 320i
Το αμαξι αυτο ηταν 1-ο χερι του Γεωργιαδη απο τον ΠΑΟΚ και 2-ο χερι του αδερφου του.
Το ειχε στη Δραμα στην αντιπροσωποια Ιωαννιδης, ηταν να το παρω και τελευταια στιγμη με σταματησε ο λαμαρηνας μου επειδη ηθελε παρα πολλα λευτα για φτιαξιμο και θα μου εβγενε οσο εχει κι ενα ατρακαριστο κοντα στα 22 με 23 χιλιαρικα. Τεληκα μετα το πουλησε στα 6000 ευρω
Να και μερηκες φωτο απο τη ζημια
Εχει δικιο ο Κωστας μαζι πηγαμε να το παρουμε το αυτοκινητο και τελευταια στιγμη δεν το πηρε γιατι ειχε πολλη ζημια!Απο ενα χτυπημενο 320 Ε92 κατεληξε να πωλειται σαν ενα ατρακαριστο Μ3 Ε92 μετατροπη...
Δε ξέρεις από που να φυλαχτείς δυστυχώς.
Θα σας πω ένα απλό παράδειγμα μιας και παλαιότερα είχα έρθει σε διαμάχη σε 'άλλο' φόρουμ για παρόμοιο ζήτημα.
Η λέξη 'ατρακάριστο' σε μερικούς σημαίνει να ΜΗΝ έχει πάρει σασί τ αμάξι :whistle:, κατά τ άλλα το πουλάμε για .....ατρακάριστο κι ας έχει βαφτεί ολόκληρο για τον α ή β λόγο. Όταν του πα ".......τι λες ρε φιλαράκι?" η απάντηση ήταν ".......μα δεν είχε πάρει σασί...." και δε μιλάμε για απλό ιδιώτη που μπορεί να είναι παντελώς ΑΣΧΕΤΟΣ, αλλά για άνθρωπο του χώρου μου....δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω περισσότερα.
Επίσης πρόσφατα είδα αγγελία μτχ από επώνυμη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, όπου αναφέρει μαζί με όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ......."ΑΒΑΦΟ ΣΑΣΙ" :th_Laie_67-1: σε ελαφρώς μτχ μοντέλο τους ΜΥ 2010 με 6.000 χλμ. Προφανώς είχαν διάφορα προβλήματα από καταγγελίες πελατών επειδή τους πουλάνε ......."ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΑ" αυτοκίνητα, πλην όμως βαμμένα γύρω-γύρω και είπανε το εξής απίθανο "......δε το αλλάζουμε, για να μη βρίσκουμε πια το μπελά μας με τους π@πάρες και να τους λέμε ότι έχει ΑΒΑΦΟ ΣΑΣΙ???????" Έτσι δε μπορεί να τους πει κανένας τίποτα. Η απάντησή θα είναι "μα σας είπαμε (και σας δώσαμε γραπτώς) ότι το αυτοκίνητο έχει άβαφο ΣΑΣΙ, όχι άφαβη πόρτα, φτερό κτλ κτλ". :thumbsup:
Αρα σε λιγο θα ψαχνουμε αγγελιες που θα λενε σασι αγρατζουντιστο !!!
πιστευω οτι οσο καλοφτιαγμενο και να ειναι .....και ο καλυτερος μαστορας να το εχει κανει.....οτι και να εχουν κανει ρε γαμωτο θα φαινετε δεν μπορει να αλλαξαν ολη την μουρη η και μονο τα πλαισια μπροστα και να μην φαινετε εστω απο τους αρμους.......και εκει ιδιο με τα εργοστασιακα να το εκαναν!!!