ωραια οποτε θα το αφησω ετσι γιατι δεν το κατεχω τοσο το αγγλικο να καθομαι να γραφω λεπτομεριες στον σελλερ.........:) ευχαριστω παντως!
Printable View
ωραια οποτε θα το αφησω ετσι γιατι δεν το κατεχω τοσο το αγγλικο να καθομαι να γραφω λεπτομεριες στον σελλερ.........:) ευχαριστω παντως!
Στο ebay πως γινεται ν'αλλαξω feedback απο αρνητικο σε θετικο?
για να μην ανοιγω αλλο ποστ μπορει να μου πει καποιος γνωστης γιατι μετα απο καθε παραγγελια απο ebay μου λεει οτι η διευθυνση μου δεν ειναι επιβεβαιωμενη???????? μπαινω paypal - ebay δε μου λεει κατι για επιβεβαιωση...........συγκεκρι ενα βγαζει με πρασινα γραμματα αυτο "unconfirmed", τι πρεπει να κανω??????????? να προσθεσω οτι ολα τα προιοντα ερχονται κανονικα
Ειναι νομιζω αυτη η διαδικασια που κανει το paypal με την καρτα - πληρωμη και επιστροφη των χρηματων...
την εχω κανει φιλε μου αυτην την διαδικασια αλλα τα ιδια.......................τωρα που το λες εχω παρατηρησει και κατι αλλο, κατα την επιβεβαιωση της καρτας μου εστειλε το paypal το 1,50 euro πισω και βλεπω υπολοιπο paypal 1,50 euro , πως γινετε αυτο????????? δε μπαινουν μεσα στην καρτα που εχω δηλωσει( στην καρτα μεσα εχω πολλα περισσοτερα)???? αν καταλαβα καλα φορτωνουμε και χρημα εκτος καρτας η κανω λαθος???????? αν και χρησιμοποιω χρονια το paypal ειναι μερικα πραγματα που δε τα εχω δωσει ποτε σημασια
τι να σου πω δεν πολυθυμαμαι και γω. καποτε το ειχα ψαξει αλλα δεν θυμαμαι πια.
το 1,5 ευρω νομιζω μου το επεστρεψε και μενα. στην καρτα, ή στην 1η αγορα...
Μην ανησυχείς, δεν τρέχει τίποτα.
Το "email unconfirmed" ή ""ädress unconfirmed" μου το βγάζει και μένα τακτικά. Θέλει να μπαίνεις στο profile σου τακτικά και να κάνεις τη διαδικασία confirm. Αν δεν το κάνεις, δεν τρέχει τίποτα, γιά λόγους δικής μας ασφάλειας το κάνουν. Το δε 1,5 ευρώ στο επιστρεφουν στην 1η συναλλαγή, πιστώνεται το υπόλοιπο της paypal σου. Η paypal δεν είναι prepayed γιά να της βάζεις λεφτά, είναι απλά ασφαλής δίοδος ΄πληρωμών sto ιντερνετ. Η πιστωτική σου πληρώνει και η paypal κάνει τη συναλλαγή ασφαλή.
εκανα μια αγορα απο το ebay.de, και μου την ακυρωσε λεγοντας μου οτι η διευθυνση μου ειναι unconfirmed, εχω κανει πολλες αγορες απ το ebay.com.
τι κανω?
η διευθυνση μου ειναι ιδια στην paypal κΑΙ στο ιμπει...
εχω κανει ολα τα διαδικαστικα και στο ebay.com και με αγορα απο γερμανια δεν ειχα κανενα προβλημα...
στο ebay.de τα στοιχεια μου ειναι κανονικα...
του εστειλα email του πωλητη αλλα δεν εχει απαντησει...
Μερικοι δεν στελνουν σε unconfirmed και το συστημα την ακυρωνει μονο του. Για δες εδω:
https://pages.ebay.com/help/pay/ques...m-address.html
απ οσο το εψαξα, δεν γινεται στην Ελλαδα να κανεις confirm την διευθυνση σου, θελει χαρτια κλπ....
οποτε μονο αν στειλω email και δεχτει να μου το στειλει...μλκς...
ρε εβαλες τη σωστη δνση ή εκει που δουλευεις :D
Βαλε την δικη μου διευθυνση να τα παραλαβω εγω..κανονισε μονο μην δω τιποτα στρασατο και μου γυρισει το ματι:hyper:
Με βοηθησε ο Αντωνης (asot), παντα προθυμος, τον ευχαριστω πολυ...
περιμενουμε email απ τον Γερμανο, και αν δεν γινει τπτ θα το παραγγειλει εκεινος για μενα.
Εχει κανει στανταρ μαιμουδια ο Γερμανος με τα μεταφορικα και αυτο ηταν μια δικαιολογια μαλλον...
ελπιζω να λυθει το ζητημα γιατι εψαξα παρα πολυ να το βρω και ειχα χαρει πολυ με την παραγγελια!
Δεν είμαι σίγουρος οτι γίνεται σε όλους, αλλα επειδή έκανα "confirm" as Seller, γράφει στο profile μου:
Business Name: Antonios SOT@@@@
Account Type: Business
Status: Verified
Σπύρο, εσύ μάλλον δεν έχεις αυτό το τελευταίο "verified", σωστά?
Θυμάμαι οτι είχα σκανάρει ταυτότητα, λογαριασμό ΔΕΚΟ και credit card πριν χρονια και τα είχα κάνει upload @ PayPal...!
[QUOTE=spar@;408465γιατι εψαξα παρα πολυ να το βρω και ειχα χαρει πολυ με την παραγγελια![/QUOTE]
:whistle::whistle::whistle:
που σαι Χαντε να μαντεψουμε τι βρηκε ο νεκροθαφτης:hystericalbs1:
https://www.youtube.com/watch?v=ENPXSVyO6Yc
φερνω χορευτρια για το παρτυ του Χαντε....
Καλημερα εβγαλα χτες μα χρεωστικη την φορτωσα και ολα οκ!
Πηγα ανοιξα λογαριασμο σε ebay και paypal αλλα......
Το paypal μου αφαιρεσαι 1.5 ευρω ωστε να πιστοποιησει την καρτα και μου λεει οτι στην χρεωση εχει καταγραφει ενας 4ψηφιος που αυτον θα χρησιμοποιησει για την πιστοποιηση! Επειδη ειναι γενικα απο καρτες ειμαι ασχετος......πρεπει να παω τωρα απο την τραπεζα να ζητησω τις κινησεις που εγιναν στο λογαριασμο ωστε να δω τον τετραψηφιο?
δε θυμαμαι σιγουρα για ποιο λογο, αλλα νομιζω Πανο οτι θελει το paypal
τον αριθμο για να κανει verify the address ή την καρτα ή κατι τετοιο...?
οπότε Παρη, ειτε ρωτας στην τραπεζα (αν βιαζεσαι), ή περιμενεις το λογαριασμο οπου θα αναγραφεται ο κωδικος.
υγ. ειναι καιρος τωρα που το ειχα κανει.
Πηγα eurobank και ενεργοποιησα το e banking για να παρακολουθω απο το pc τις κινησεις!
Στο paypal γραφει πως χρειαζεται verify η καρτα αρα προφανως δεν θα μπορω και να αγορασω! Αλλωστε στο paypal μου βγαζει μηδενικο υπολοιπο και οχι το υπολοιπο της καρτας!
Παντως χτες εκανα την χρεωση του 1,5 ευρω αλλα στο λογαριασμο δεν εχει φανει ακομα!
Ειναι λογικο αυτο?
Αυτο λεει το paypal:
Raise your account limits and get Verified
We made a ¤1.50 EUR or equivalent charge to your card on Nov 11, 2013.
Check your summary of financial activity provided by your card issuer for the unique code we sent with the charge.
Card to confirm
Sample card statement
Enter PayPal code (4 numbers)
We'll refund the ¤1.50 EUR or equivalent charge into your PayPal account within 24 hours after you confirm your card.
Προσωπικά δε θυμάμαι να έκανα ποτέ το verification αλλά έχει περάσει και καιρός. Πάντως μην περιμένεις να βλέπεις το balance της κάρτας στο balance του PayPal. Απλά θα τα τραβάει τη στιγμή της πληρωμής.
Sent from my LT22i using Tapatalk
Δηλαδη μπορω να ξεκινησω αγορες και ας μου λεει unverified?
Σε visa της κύπρου που έχω (πειραιώς πλέον) η κίνηση ήθελε 2-3 μέρες για να εμφανιστεί.
Μπορείς να πάρεις τηλ το τμήμα της τράπεζας για τις χρεωστικές και να ζητήσεις
τον 4ψήφιο κ θα σε καθοδηγήσουν αυτοί.
μέχρι να το κάνεις αυτό δε θα μπορείς να αγοράσεις μέσω paypal
Όταν εκκαθαρισει η συναλλαγή (μετά από δύο ημέρες χοντρικά) , θα μιλήσεις με την τράπεζα σου, προκειμένου να σου δώσουν τον κωδικό της συναλλαγής όπου έπειτα θα πρέπει να εισάγεις ώστε αφενός να γίνει refund το 1,5¤ και αφετέρου να ολοκληρωθεί το verification της κάρτας.
Όσο η κάρτα είναι σε αυτό το status υπάρχουν περιορισμοί στις συναλλαγές σου, πχ στο ποσό.
Sent from my M9pro using Tapatalk
Σας Ευχαριστω ολους!
Υπαρχει κανα θρεντ για ερωτησεις περι ebay ή να ανοιξω νεο?
Δεν βρισκω κατι στο search!
Ορίστε ένα δικό σου
https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...highlight=ebay
:original: :original: :original:
Παιδιά εχω ενα θέμα με paypal, οποιος γνωρίζει και μπορει ας μου πει τι μπορει να συμβαίνει.
Στις 29 οκτώμβρη εκανα μια παραγγελία απο αμερική.
μεσα στην παραγγελία πολλα απ τα πραγματα δεν ηταν στοκ και θα περιμενα να να φέρει πρώτα στην αποθηκη του και στην συνεχεια μολις συμπληρωθεί η παραγγελία να μου τα στείλει όλα μαζι.
τι γινεται τωρα. τελειώνοντας την παραγγελία προχωρησε και η διακασία της paypal για την πληρωμή.
Στο status της paypal ελεγε οτι εχω εξουσιοδοτήσει μια πληρωμη για την τάδε εταιρία.
και ηταν ακόμα pending. για αρκετο καιρό.( περίπου 2 βδομάδες)
η εταιρία δεν την πηρε ακομα την πληρωμή προφανως γιατι δεν ειχε συγκεντρωσει ακομα τα πραγματα ολα μαζι γιαυτο.
μετά απο αυτες τις 2 βδομάδες ομως μπαινω στο status της paypal και ελεγε το status "You have authorized a payment for ecs" αλλα διπλα το status ελεγε " Expired" οτι δηλαδή εληξε.
Τωρα απο εδω και περα..
Μεσα στο Νοεμβριο αλλαξα την προπληρωμενη καρτα μου με καινουργια γιατι ηταν μεχρι τον 11 του 13
το ποσο αυτο ομως που εξουσιοδοτησα για πληρωμη δεν ηταν μεσα στην καρτα. ουτε μεχρι στιγμης γυρισε πισω στην καινουργια.
μετα λοιπον τωρα αρχες Δεκεμβριου που η εταιρία συγκεντρωσε τα προιοντα στην αποθηκη της για να μου τα στείλει, μου στελνει και payment request.
τα πληρωνω με την paypal και η διακασία προχωράει, τα πακετάρησε και ειναι στο δρόμο.
Ομως το θέμα ειναι οτι πληρωσα το ποσο τωρα (στην ουσια 2 φορες το ιδιο) γιατι εκεινη η συναλλαγη που ελεγε Expired το ποσο εκεινο ακομα (μετα απο 1,5 μηνα δεν ηρθε στην καινουργια μου καρτα.
Τι γινεται ξερει κανεις? το εχει αντιμετωπίσει?
Στέλιο μίλα καλύτερα με τη τράπεζά σου απ'ευθείας για να βγάλεις άκρη.
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα paypal.Κάτι πρέπει να έχειγίνει με τη κάρτα που έληξε.Είχα και εγώ ενα μπερδεματάκι με μια prepaid της marfin,που όταν έγινε η ενοποίηση με τη Πειραιώς δεν μπορούσα να "βρώ" που είχαν πάει κάτι λεφτά που της είχα βάλει.
Τελικά με ενημέρωσαν πώς είχαν καταργήσει τη κάρτα και μου έβγαλαν καινούρια η οποία είχε τα λεφτά μέσα.