Νάχουμε να γκρεμίζουμε Γιάννη.
Νάχουμε να γρεμίζουμε.
Printable View
Νάχουμε να γκρεμίζουμε Γιάννη.
Νάχουμε να γρεμίζουμε.
Ας το βάλω εδώ.
''Mid-life crisis'' car. Σαράντα ετών τεχνολογία και 1:44? Not bad at all.
https://www.youtube.com/watch?v=aoTM...eature=related
Λοιπον η Θεσσαλονικη πινει καφεδακι στο γνωστο στεκι.
Εγω μολις γυρισα απο το κολυμβητηριο τα παιδια κι ασχολουμαι με το babysitting.
Σταματη δε με πειθεις για το αμερικανικο ''σιδηρο'' γιατι ειναι εξω απο τα γουστα μου.
Με επεισες ομως για το τι θα κανω με τη γυναικα μου.Μολις σχολασει θα της παρω τα κλειδια και θα τη διωξω. Παω να ψαξω για που τα να κι με τις ποιο πανω προδιαγραφες.
Στα λουλουδαδικα γκαρσονα στο ουζερι στη γωνια.
Ταμαμ.
Ηταν πριν πολλα χρονια σε ενα ταξιδι σε αποστολη του ΝΑΤΟ στον δυτικο Καναδα.
Ως συνηθως ειχαμε αργησει να αποφασισουμε οτι πρεπει να παμε :D και οταν φτασαμε στο Εντμνοντον ολοι απο τις αλλες χωρες ειχαν νοικιασει ολα τα τζιποειδη, μια και η ασκηση των Α/Φ θα γινοταν σε βουνο.
Και τι μου λεει η κοπελα στην Χερτζ? Εχω μονο ενα κορβετ αλλα μπορω να σας το δωσω σε τιμη των φθηνων.
Καταλαβαινετε τη συνεχεια. Ακομη θυμαμαι τα μουγκρητά του στον αντιλαλο του βουνου. Απιστευτο και αξεχαστο αυτοκινητο παιδια. Μονο με Πορσε το συγκρινω....
Και οχι μονο στροφες και ευθειες, αλλα και κρατημα και γκαζια και εμφανιση...αστα ολο να το οδηγω ηθελα.
Α ρε Κωστή. :original: Να πω και γω τη δική μου μικρή ιστορία με τη πρώτη επαφή με 'vette εν έτη 1988.
Υπάλληλος λοιπόν τότε τα σ/κ για το απαραίτητο χαρτζιλίκι στην αντιπροσωπεία της Alfa Romeo στο Bellevue, WA. H πρώτη μου δουλειά ως νόμιμος υπάλληλος, αφού μόλις είχαμε παραλάβει το απαραίτητο SSN#.
Ο Κώτσος λοιπόν δούλευε στο PDI της Alfa και προετοιμάζαμε τα αυτοκίνητα για παράδοση. Ελέγχαμε λάδια, υγρά, αέρα στα λάστιχα, ρίχναμε κι ένα πλύσιμο πριν τα οδηγήσουμε δύο τετράγωνα παραπέρα στο χώρο της έκθεσης. Μιλάμε για δύο μοντέλα όλα κι όλα. Τη Spider και την τότε αγαπημένη μου 'Milano' (ή κοινώς 75) με το 2.5L V6, αλλά και τη τρίλιτρη Quadrifoglio Verde που ακόμα θυμάμαι το ουρλιαχτό του τρελού της εξακύλινδρου.
Στο θέμα μας: Ένας καλός πελάτης με 'vette έρχεται να επισκεφθεί το δ/ντή μας για καφεδάκι. Ο δ/ντής παίρνει το pdi τηλέφωνο και δίνει εντολή να έρθει κάποιος να πάρει το αυτοκίνητο του φίλου του από την έκθεση να πάει να το πλύνει και να το επιστρέψει το συντομότερο. Για καλή μου τύχη στέλνουν εμένα. Αντί όμως να πάω τα δύο τετράγωνα στο pdi, έκανα βόλτα τη μισή πόλη καθώς είχα πάθει ο Ίδιος Πλάκα με τον V8 και τα ηλεκτρονικά οργανάκια στο ταμπλό. Τα δε τριξίματα πίσω από τη πλάτη μου ήταν τόσο έντονα, που νόμιζα ότι θα διαλυθεί.
Όταν επιτέλους έφτασα στο προορισμό μου 1/2 ώρα αργότερα, μου είπαν να περάσω από το λογιστήριο να ταχτοποιήσουν κάτι 'οικονομικές' εκκρεμότητες. Από εκείνη τη δουλειά δεν πήρα βέβαια ποτέ ''reference letter''. :original:
σε απελυσαν????
ρε Κωστα....!!!!!!!!
Εκανες και pdi ε?!!!
Ε ναι ρε συ. Με τα μυαλά που κουβαλούσα τότε.....
Μα μου την είχαν ήδη χαρίσει μία φορά στο παρελθόν. Μια μέρα είχα πάρει μια τρίλιτρη και είχα κάψει μπόλικο λάστιχο στα 2 τετράγωνα που μας χώριζαν. Όταν κατέβηκα και το έσβησα, τα μέταλλα έκαναν το χαρακτηριστικο τσκ τσκ τσκ και τα λάστιχα μύριζαν. :D
Ναί αλλά άξιζε....
Nice!!!
fuk yeah it did.
και εχεις και μια ιστορια να πεις μετα απο τοσα χρονια!
λαλακισμενο...σου εμπιστεονταν τα ολοκαινουρια αυτοκινητα και συ τα λυσαγες!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
και την κορβετ του φιλου του αφεντικου ρε συ.....ειχες αντερα!!!!!
χεχεχε σα παιδί και γω έκανα μερικές αταξίες Μήτσο μου.
Πάνω που θα ορκιζόμουν ότι είδα ένα Ε60 σαν του Πάνου να ντριφτάρει στο Χαλάνδρι. Αλλά άμα λες ότι τις έκοψες τις κακές συνήθειες...
Έλα Πρόεδρε για σένα....
;)
https://www.youtube.com/watch?v=SEk8Jw1vP_Q&feature=player_embedded
B!tch is a screamer. :D
https://www.youtube.com/watch?v=hBSfGxXRcNs
Ian King...
maaaaaaaad skilzzzz
https://www.youtube.com/watch?v=mOw8XEPNJNY
και ο κάφρος
ημανε παιδι...δημοτικο θαρρω πηγαινα...
τοτε οταν βλεπαμε μερσεντες.....ηταν λες και βλεπαμε ουφο!
για να φανταστειτε,σε μια βολτα με τον μπαμπα,γυρναει και μου λεει...κοιτα γιωργο ενα αυτοκινητο...
α...τι ειναι αυτο μπαμπα?
αυτο παιδι μου ειναι πορσε...
σημερα βλεπουμε πορσε και λεμε...ετον τσιπη την boxer πηρε.
γυρναω στο θεμα λοιπον.
ενας τυπος απο τοτε σχεδον γερος ειχε παρκαρισμενη εξω απο το σπιτι του σχεδον διπλα στο σχολειο ενα μαυρο κορβετ...(οπως το μπλε λιγο πιο πανω)
ξενες πινακιδες ενα αυτοκινητο που φαινοταν πραγματι απο αλλο πλανητη.....
αμερικανικο.τεραστιο στα ματια μας και στη πραγματικοτητα εδω που τα λεμε..
σημερα ο κυριος αυτος ειναι ηλικιας κοντα στα 70 αλλα harley....παντα εξω παρκαρισμενη στη καινουρια οικοδομη που εδωσε αντιπαροχη......
προσωπικα με γοητευουν τα αμερικανικα.δεν ειχα ποτε τη χαρα να μπω η να οδηγησω,αλλα πιστευω οτι ειναι αυτο το κ@υλ0μ0υν0 που αναφερατε πιο πανω....
Εντελως διαφορετικη αυτοκινητιστικη κουλτουρα απ' την Ευρωπαικη την οποια δε νομιζω οτι ειμαστε σε θεση να κρινουμε η να καταδικαζουμε επειδη επιμενουν στη χρηση τεχνολογιων περασμενων δεκαετιων που παρολ'αυτα ομως δινουν τονους ευχαριστησης και αδρεναλινης στον οδηγο.
Το κυριοτερο ειναι οτι προσφερονται σε εκπληκτικες τιμες, ακομα και το Ford GT ηταν πολυ φθηνο σε σχεση με τα αντιστοιχα ευρωπαικα supercars και δεν εχει να ζηλεψει απολυτως τιποτα απ'αυτα, αντιθετα ειναι απ τις πιο hardcore εμπειριες που μπορει να εχει καποιος μεσα σε ενα πραγματικο σπορ αυτοκινητο και οχι μεσα στο διαστημοπλοιο Γκαλακτικα οπως τινουν να γινουν τα ευρωπαικα.
Αν πισω απ' το Ζ06 ηταν ευρωπαιος κατασκευαστης ισως και να ηταν best seller στην κατηγορια του.
ωραία όλα όσα λέμε, αλλά ξεχνάμε κάτι...ο πρόεδρος ανέβασε τον πύχη πολύ ψηλά, και πλέον
όποιος θέλει να οδηγήσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο, θα πρέπει πρώτα να μελετήσει καλά αυτό...
:original:
https://image.motortrend.com/f/33515...-in-motion.jpg
https://image.motortrend.com/f/37955...ion-engine.jpg
https://image.motortrend.com/f/37955...on-cockpit.jpg
Παράθεση:
In celebration of Chevrolet's 100th birthday, the company has launched the Centennial Edition Corvette, which receives better seats, a better steering wheel, nicer interior appointments, and a special paint and graphics package, most of which will become standard on all Corvettes. The Z06 model is the track-oriented performer of the lineup with a massive, naturally aspirated V-8 and track-tuned suspension. The optional Z07 performance package on our test model adds adjustable magnetic shock absorbers, carbon-ceramic brakes, additional cooling capacity, some carbon-fiber bodywork, and optional barely street-legal race-compound tires.
RANDY POBST'S IMPRESSIONS
On handling... "Like Corvettes have for years, the steering does react quickly, the initial turn-in. But then there's the movement in the springs and shocks, and then after that there's some kind of movement that might be bushings. Almost like there's a little toe steer or something. With these tires, it's controlled. And on the stock, street-type tires, it's not so much and it's a lot harder to keep a hold on it. I mean, I could be deep in a corner and it's all loaded up and I'm going for some power...and I feel the rear change attitude a little bit. Which might be something like bushing flex, 'cause it happens so late in the corner, so late in the entry, kinda in the middle when everything's really loaded up. It's a lot more fun to drive on these tires. I mean, they're track tires for a reason. It's just that I'm used to cars with this kind of power wanting to snap loose and definitely the Corvette wanting to snap loose. It was such a beast when we tested it at Willow Springs on regular street tires. Well, now it's got the grip for its capabilities. It's a whole 'nother animal. But, kinda soft, in all ways."
On the transmission... "I actually needed a lower gear in the turn 11 hairpin. I could give it everything it had pretty much in second gear. I got a little drift, but even when it hooked up, it wasn't on the power band; it wasn't really boiling yet. The car's geared really high. I barely needed fourth gear. I went ahead and used it a couple times 'cause I knew it was getting close and tickling it, and I didn't wanna tap the limiter. I started using second gear in turn 2, in turn 3, even turn 3, and it got a good run out of there; it had plenty of gear for it. Manual shifting gearboxes, I hate to say this, they're starting to feel like such antiques. I enjoy the experience, but it feels like an anachronism now, like a throwback to the old days."
On the brakes... "It stopped really well, but the pedal had kinda long travel. I stepped deep down into it and it just kept braking harder, braking hard. Extremely capable car. The brakes started to go away on the second lap, so they're not going to take much track work on these tires, I'll tell you that. Those brakes are enormous; it's hard to imagine that they would've been fading, but that's what it felt like. Carbon's not supposed to be able to fade, right? So maybe there's something else going on. Fluid getting hot enough to boil maybe? Maybe these new pads are still getting broken in and they're fading. 'Cause I know that can happen with brand-new pads."
On the seats... "I had this conscious feeling of the seat being soft, just kind of squishing around in the seat."
On the engine... "Fabulous engine. Broad torque curve and high RPM power, a pushrod miracle. The power curve is very useable, no surprises. Revs out, makes those good American noises."
Overall... "I'll tell you what, much easier car to drive on R-compound tires. I felt like the car was really fast. It was generating a lot of grip. The Corvette is far better on this tire. It can handle the power. It kinda felt a little bit soft, which makes you feel a little bit...dull around the edges. There's less precision in the movements than other cars here."
TURN NOTES
Turn 2: "Long brake pedal, super short stop, some dive. Typical 'Vette, lightning-fast turn-in and soft, roll-y feel, but lots of grip. Balanced mid-corner, you feel pushed deep into the seat."
Turn 6: "Snapped loose once when I held the brake a little too long. Soft suspension really soaks up bumps -- big bumps at apex no problem. Pulls hard uphill."
Turn 9: "Turns quickly, precisely. Lots of body motion, but stayed hooked-up and balanced."
ετσι, μ'αρεσει να βλεπω τρια πεταλια κατω
:wassat:Παράθεση:
This is the old days, the bad days, the all-or-nothin' days
Δε μου κάνει καμία. Οι μαΝίσιες είναι μούρλια. Σπάνια πλέον βρίσκω λόγω και αιτία να αλλαχτεί ζάντα σε σημερινά αυτοκίνητα επιδόσεων. Οι σχεδιαστές έχουν κάνει άλματα από το πρόσφατο παρελθόν.
Καθαρά προσωπική άποψη πάντως, διότι θα είχαν μείνει out of business.
edit: Άσχετο, αλλά μιας που είσαι ιδιαίτερα κεφάτος τελευταία (μάλλον επειδή γυρνάμε στη δρχ), δεν ενημερώνουμε λιγάκι το MILF thread που το χουμε παρατήσει τελείως??? Μου το φερες στο μυαλό τώρα με τη μεσίτρια LOL!!!!! Πάω να βρω 'υλικό'.
ρε συ, δεν το εβαλα για τις ζαντες
τα αξεσουαρ δες στην αριστερη πλευρα
ευκολα δινεις 150.000 σε βελτιώσεις εκει μέσα
big block
supercharger
Xpipe
manifold
headers
muffler pipes
milled head
μεχρι και για τις κλειδαριές εχουν καρμπον μιλάμε.
εχω χαζέψει....
OOOOOOOPS I stand corrected. Missed that one chief.
https://www.youtube.com/watch?v=-bfA...eature=related
παντηλίκωνει στα 130+