Xα! Πράγματι για Ελλάδα η τιμή αυτή είναι αλλού...
Είναι εκεί που σου είχα στείλει και για το κερί, στο Περιστέρι. Αν έχεις χάσει τη διεύθυνση, μπορώ να στην ξαναστείλω.
Printable View
εταιρεία: collinite
προϊόν: marque d'elegance 915
είδος: κερί
Πρόκειται για κερί carnauba, σε μορφή πάστας. Είναι, μαζί με το 845 της ίδιας εταιρείας, ίσως το καλύτερο κερί που έχω δοκιμάσει. Επειδή είναι σε σκληρή μορφή, περνιέται λίγο πιο δύσκολα από το πανεύκολο 845, ενώ αφαιρείται επίσης λίγο πιο δύσκολα, χωρίς να σημαίνει ότι είναι δύσκολο κερί. Η φοβερή αντοχή του πάντως (σε τεστ του detailingworld, αποδείχτηκε ότι κρατάει πάνω από 6 μήνες, κάτι που κάνουν πολύ λίγα κεριά πολλαπλάσιας αξίας, από swissvax και zymol) και η φοβερή γυαλάδα του, το καθιστούν ως την πρώτη επιλογή (σε σχέση με το 845) για τους πολύ απαιτητικούς. Πραγματικά θωρακίζει το χρώμα (παρότι φυσικό κερί), χωρίς να υστερεί σε αισθητικό αποτέλεσμα, όπως κάνουν κάποια συνθετικά κεριά. Πέρασμα κάθε 3 μήνες (για τους σχολαστικούς) και το χρώμα θα είναι πάντα άριστα προστατευμένο. Η τιμή του ανέρχεται στα 30 ευρώ, συσκευασία όμως είναι πολύ μεγάλη (12 FL OZ) και σε συνδιασμό με την τεράστια αντοχή του, θα κρατήσει χρόνια, καθιστώντας το και πολύ καλό value for money, εκτός από κορυφαίο κερί.
Κώστα αυτον εχω χρησιμοποιήσει και εγώ.
το τελευταιο κερι που χρησημοποιησα ειναι το 20 και γενικα οτι κερι χρησημοποιησα ειναι απο την επαγγελματικη σειρα της meguiars (εναι αυτο που ανεφερα πιο πανω που νομιζα οτι ειναι το 40-44)και μπορω να πω οτι εμεινα αρκετα ευχαριστημενος! τωρα μπορει να μπερδευω και λιγο το ολο θεμα με την εννοια οτι η εταιρεια το αναφερει σαν Pro Polymer Sealant και οχι σαν wax!! ολες οι εφαρμογες που εχω κανει δλδ και το 26 και το 20 και το gold class(αυτο δεν ειναι επαγγελματικη σειρα) και το 3Μ τα περασα με το χερι!!σαν βαθμολογια τα βαζω
1 το 20
2 το 26
3 το 3Μ
4 το gold class(αυτο να πω την αληθεια δεν καταλαβα διαφορα)
ολα ειναι σε μορφη αλοιφης και οχι παστας ολα πολυ ευκολα στη χρηση τους και στο σκουπισμα!! το 20 μαλιστα γραφει οτι θελει 12 ωρες ωστε να πολυμεριστει και να προσφερει την πληρη προστασια του!!!βεβαια εγω με την γκαντεμια που με δερνει δεν προλαβα να το χαρω ουτε 1 ωρα μιας και με το που το εβγαλα απ το γκαραζ ανοιξαν οι ουρανοι και εριξε καρεκλες τραπεζια καναπεδες συνθετα κρεβατια και οτι αλλο επιπλο υπαρχει!!!:ranting2:οποτε δεν καταλαβα ουτε την αντοχη του στον χρονο αλλα μπορο να πω οτι τουλαχιστο 1 μηνα προσεφερε αρκετη προστασια απο βρωμιες μυγακια κλπ!!υπαρχει περιπτωση αν το περασω με αλοιφαδορο να εχω καλυτερα αποτελεσματα και ισως μεγαλυτερη διαρκεια?(παντα θεωρητικα μιας και οπως ειπα δεν προλαβα καν να μεινει ι ωρα πανω στο στεγνο αυτοκινητο )
Όχι φίλε, δε χρειάζεται αλοιφαδόρο. Με το χέρι περνιέται, με application pad. Πάντως, γενικά για τα κεριά (συνήθως συνθετικά ή sealants) όταν τα περνάς με αλοιφαδόρο, να χρησιμοποιείς finishing pad, δηλαδή το πιο μαλακό pad που έχεις.
giyama, τα sealants μπορούν να περνιούνται με αλοιφαδόρο, όχι όμως ότι υπάρχει ουσιαστική διαφορά με το χέρι. Το βασικό στα sealants (σαν αυτά της meg που χρησιμοποίησες), είναι να τα αφήνεις αρκετή ώρα να δράσουν, αφού ο χρόνος που χρειάζονται για να απορροφηθούν σωστά, είναι πολύ μεγαλύτερος από των φυσικών κεριών. Άρα, είτε με χέρι, είτε με αλοιφαδόρο, το βασικό είναι το curing time, που διαρκεί ακόμα και όταν έχεις σκουπίσει το sealant και κρατάει περίπου 12-24 ώρες. Αυτές τις ώρες, καλό είναι να φυλάσσεις το αυτοκίνητό σου σε κλειστό χώρο και γενικά να προσέχεις λιγάκι το αμάξωμα να μη βρωμίσει, αφού ακόμα δεν έχει δράσει καλά το sealant. Μετά και στο Dakar να πας, δεν παθαίνει τίποτα. thumb
Πάντως, θα σου συνιστούσα να πας σε άλλα κεριά, καθώς η meg παρότι κορυφαία εταιρεία, στα κεριά δεν είναι ό,τι καλύτερο. Προσωπικά, έχω δοκιμάσει τα ΝΧΤ 2 και gold class, σε υγρή μορφή και τα δύο. Το δεύτερο, έδινε φανταστική λάμψη αλλά από αντοχή έπασχε αφού μετά βίας έβγαζε το μήνα. Κοινώς, μόνο για καλοκαίρι και μόνο αν έχουμε βάλει πρώτα κάποιο sealant, ώστε να προστατεύει το χρώμα. Το ΝΧΤ πάλι, ήταν πολύ καλύτερο σε διάρκεια (στους δύο μήνες που το ξαναπέρασα, άντεχε ακόμα) και ικανοποιητικό (για συνθετικό κερί) σε γυαλάδα. Και πάλι όμως, στα χρήματά τους υπάρχουν πολύ καλύτερα κεριά, οπότε προτείνω να αλλάξεις εταιρεία ως προς τον τομέα αυτό, κυρίως αν σε ενδιαφέρει αρκετά η αντοχή, όπως εμένα.
Πολύ σωστός ο 'οδηγός Μ', να συμπληρώσω μόνο ότι στα finishing pads να προτιμάτε πάντα εκείνα τα σφουγγάρια με τα 'βυζάκια' στην επιφάνειά τους.
Αυτά τα μαλακά 'βιζάκια' βοηθούν ώστε να ελαχιστοποιούνται οι ατέλειες που αφήνει ο αλοιφαδόρος, κυρίως στα σκούρα χρώματα.
edit: Μη ξεχνάτε να πλένετε συχνά τα σφουγγαράκια και τα MF κάτω από τη βρύση, ενώ όταν τα σφουγγάρια αρχίζουν να φθείρονται τα πετάμε και πέρνουμε καινούρια. Το κόστος είναι αστείο!
:original:
Οι γνωρίζοντες ας βοηθήσουν. Αγόρασα τον Νοέμβρio, αλλά δεν το χρησιμοποίησα ακόμη, αυτό με τα νανοστοιχεία της bmw. Λέει τίποτα σε σχέση με αυτά που αναφέρεστε, η τζάμπα τα 30 και κάτι ευρώ;
Δεν το έχω δοκιμάσει φίλε. Λέει ποιας εταιρείας είναι? Γιατί τα περισσότερα προϊόντα detailing της bmw είναι συνήθως sonax ή meguiars.
Πάντως, όπως και να έχει κακό δεν κάνει. Χρησιμοποίησέ το και αν δεν σε καλύψει, πας σε κάτι άλλο...
Μοnsta όπως τα λες για τον καθαρισμό των pads, τα οποία αν είναι καλής ποιότητας και με φυσιολογική χρήση, κρατούν χρόνια. Τώρα το κόστος για τα καλά pads (lake country, meg, sonus κλπ) δεν είναι και ιδιαίτερα προσιτό (14-30 ευρώ, αν και υπάρχουν και πιο οικονομικά από 3Μ κα), αλλά αν σκεφτούμε ότι κρατάνε για αρκετά χρόνια. τότε δεν είναι και φοβερό. Άλλωστε δε χρειαζόμαστε και πολλά, αφού με 2-3 διαφορετικής σκληρότητας pads (cutting, polishing, finishing), o μέσος χρήστης είναι απόλυτα καλυμένος.
Ναι αλλά εσύ μιλάς για επαγγελματική χρήση, που σημαίνει ότι τα χρησιμοποιείς καθημερινά. Ένας μέσος ερασιτέχνης χρήστης, δε νομίζω να χρησιμοποιεί τον αλοιφαδόρο πάνω από 5-6 φορές το χρόνο, κυρίως τα cutting και polishing pad. Μόνο για κέρωμα (αν το κάνει με αλοιφαδόρο) μπορεί να τον χρησιμοποιεί πιο συχνά, οπότε το πολύ πολύ να αλλάζει finishing.
Με τέτοια χρήση λοιπόν, αντέχουν εύκολα κανά δυο χρόνια. Από εκεί και πέρα είπαμε, εκτός από τη χρήση παίζει ρόλο και η ποιότητα.
ps ποιας εταιρείας pads χρησιμοποιείς παρεπιμπτόντως?
οπως ειχα ανφερει την ''ερασιτεχνικη'' σειρα της meg δεν την δουλεψα μονο το gold class μιας και ειχα ακουσει τα καλυτερα αλλα τελικα οπως ακριβως τα ειπες εγινε!!τωρα για το 20 που χρησημοποιησα την πατησα γιατι εριχνε ''καρεκλες'' και δυστυχως επρεπε να φυγω οποτε δεν μπορεσε να δουλεψει σωστα!!τωρα που ετοιμαζομαι για το καθιερωμενο γυαλισμα κερωμα θα το αφησω καλα καλα να δεσει το ''γλυκο'' και θα σας πω αποτελεσματα!!!:thanks: για τις διευκρινισεις !!τελικα δεν θα παρω(αλλα 30ε) αλλη μια γουνα για τα κερια...μια χαρα ειναι και το χερι!!!!!!!εχω δωσει μια περιουσια για ''καλυντικα'' του αυτοκινητου!!! ''γκομενα'' να ηταν τοσα καλυντικα δεν θα ειχε!!!!:thumbsup:
Σωστά, η χρήση που τρώνε τα δικά μου είναι μεγάλη. Διότι πέραν των τυπικών γυαλισμάτων, έχουμε και το κομμάτι του βαψίματος, όπου και εκεί ότι βάφεται στη συνέχεια γυαλίζεται, άρα επιπλέον δουλίτσα για τα κακόμοιρα τα σφουγγαράκια μου....
Έχω τη σειρά της 3Μ σε όλα τα χρώματα :original:
:whistle: Μιά απορία: To κερί δεν είναι συγχρόνως γυαλιστικό αλλά και προστασία χρώματος;
Γυαλιστικό με την αυστηρή έννοια το όρου, θεωρείται το προϊόν που αφαιρεί γρατζουνιές, αράχνες κλπ, οπότε με αυτή την έννοια, το κερί δεν είναι γυαλιστικό, αφού δεν εξαφανίζει ατέλειες, αλλά τις καλύπτει προσωρινά (αν έχει στοιχεία glaze), ή απλά προστατεύει το χρώμα.
Αν εννοείς ότι είναι γυαλιστικό, με την έννοια ότι κάνει το αμάξωμα να γυαλίζει εξωτερικά, τότε σε μεγάλο ισχύει. Απλά, τα κεριά, κυρίως τα συνθετικά και τα sealants, δεν γυαλίζουν (αισθητικά) τόσο το αμάξωμα, αλλά προστατεύουν το καθάρισμα που έχουμε κάνει πριν. Κοινώς, αν το αμάξι δεν έχει πλυθεί καλά, το κερί που θα μπει από πάνω δεν θα κάνει θαύματα, ενώ αντίθετα, αν έχουμε καθαρίσει τέλεια το αμάξωμα (με γυάλισμα, πηλό, glazes κλπ, ανάλογα την περίπτωση), το κερί θα σφραγίσει το τέλεια καθαρισμένο χρώμα και έτσι θα δείχνει τέλειο. Άρα, το κέρωμα έχει φοβερό αισθητικό αποτέλεσμα, μόνο αν το πλύσιμο είναι πολύ καλό. Το ίδιο ισχύει και με τα φυσικά κεριά σε μεγάλο βαθμό, μόνο που αυτά λόγω του συστατικού carnauba, δίνουν επιπλέον λάμψη στο χρώμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει πλυθεί πολύ καλά πρώτα...
Κατά συνέπεια, αν θέλουμε τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα, φροντίζουμε να πλύνουμε όσο καλύτερα μπορούμε το αυτοκίνητό μας, να προετοιμάσουμε καλά το χρώμα μας για κέρωμα (με ό,τι αυτό μπορεί να περιλαμβάνει) και στο τέλος να κερώσουμε, σφραγίζοντας και προστατεύοντας το χρώμα.
μιας και μιλαμε για αλοιφες κερια κλπ θελω να κανω μια ερωτηση σχετικα με τα σφουγκαρια γουνες κλπ των αλοιφαδορω!!εχω προσεξει οτι η καθε εταιρεια δουλευει διαφορετικα τις αλοιφες της!!πχ η meg δουλευει την χοντρη αλοιφη 86,84 κλπ με την γουνα (αυτη που ειναι απο ''προβατο'' η μαλλον καλυτερα ολοκληρο το προβατο τοσο μεγαλη και τοσομλιαρη που ειναι)και τις πιο ''ψιλες'' 82,80 κλπ με το σφουγκαρι(το κιτρινο)τα κερια τα δουλευει με ενα ακομα σφουγκαρι αν θυμαμαι καλα το μαυρο!!η 3Μ δουλευει εντελως το αναποδο δλ χοντρη ψιλη με σφουγκαρια και κερι με γουνα!!! και ρωταω τωρα εγω,υπαρχει ενας βασικος κανονας χρησης για τα σφουγκαρια γουνες κλπ στις αλοιφες?η πρεπει να πηγαινουμε με την καθε εταιρεια?το λεω αυτο γιατι η καθεμια εχει αλλη βαση για τα δικα της σφουγκαρια κλπ και το κοστος τους δεν ειναι καθολου μικρο!!
Kοίτα, γουνάκια είναι δύο ειδών, τα πρώτα είναι πολύ ισχυρές κοπτικές ικανότητες και χρησιμεύουν σαν cutting pad (αυτά είναι η πλειοψηφία) και υπάρχουν και μερικά που είναι αρκετά μαλακά και χρησιμοποιούνται σαν πολύ ελαφριά polishing pads. Κατά συνέπεια, τα πρώτα είναι αυτά που δουλεύει η meg με τις χοντρές αλοιφές της και τα δεύτερα, αυτά που δουλεύει η 3Μ για κέρωμα. Δεν είναι τα ίδια γουνάκια λοιπόν.
Από εκεί και πέρα, θεωρητικά μπορούμε να δουλέψουμε οποιαδήποτε γυαλιστική αλοιφή με οποιοδήποτε pad, απλά θα αλλάζει η κοπτικότητα. Για παράδειγμα, αν χρησιμοποιήσουμε την 85 της meg με cutting pad, θα έχουμε έναν πολύ δυνατό κοπτικά συνδιασμό, αν τη χρησιμοποιήσουμε όμως με polishing pad, το αποτέλεσμα θα είναι πιο ήπιο. Απλά ο κανόνας είναι τις χοντρές αλοιφές να τις περνάμε με cutting pad, τις μεσαίες με Polishing και τις ψιλές ή τα sealants-glazes με finishing pad. Από εκεί και πέρα, ανάλογα την περίπτωση, μπορούμε να κάνουμε και τους συνδιασμούς που εξυπηρετούν καλύτερα την περίπτωσή μας. Εγώ για παράδειγμα, όταν θέλω πιο επιθετικό γυάλισμα, χρησιμοποιώ μια χοντρή αλοιφή με polishing pad (και όχι cutting που θα είναι πολύ επιθετικός συνδιασμός). Έτσι, δρα καλύτερα απ'ό,τι μεσαία αλοιφή-polishing pad, αλλά δεν τρώει και το βερνίκι που θα έτρωγε το cutting.
Γενικά, όλες τις εταιρείες έχουν την βασική αρχή που είπα προηγουμένως, δηλαδή cutting pad-χοντρή αλοιφή, polishing-μεσαία, finishing-λεπτή, οπότε αγοράζοντας τρία βασικά pads (ένα από την κάθε κατηγορία), είσαι απόλυτα καλυμμένος. Τα γουνάκια δεν τα συμπαθώ και προτιμάω cutting pad σε μορφή σφουγγαριού, αλλά αυτό είναι προσωπικό θέμα. Συνεπώς, με τρία καλά pads, ένα από κάθε κατηγορία, καθάρισες. Και αν το χρώμα σου είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, δε χρειάζεσαι ούτε cutting pad.
Τέλος, δε θα συνιστούσα αγορά pads της meguiars από Ελλάδα, καθώς έχουν την εξωφρενική τιμή των 30 ευρώ! Αυτό συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη, εκτός Αγγλίας που υπάρχουν ειδικές συμφωνίες και κοστίζουν γύρω στις 10 λίρες. Λιγότερο απ'τη μισή τιμή λοιπόν. Αν θες να αγοράσεις από Ελλάδα, προτείνω τα κορυφαία lake country (αυτά χρησιμοποιώ) με 12 ευρώ περίπου (η πλάκα είναι ότι στην Αγγλία είναι λίγο πιο ακριιβά από τα meg), ή τα πολύ καλά και φθηνότερα 3Μ.
εταιρεία: poorboys
προϊόν: natural look dressing
είδος: περιποίηση-προστασία εσωτερικού
Το προϊόν αυτό της αμερικάνικης εταιρείας, είναι από τα πιο διάσημα στο εξωτερικό για την προστασία του εσωτερικού του αυτοκινήτου και πραγματικά, αξίζει και με το παραπάνω το hype αυτό. Είναι σε μορφή γαλακτώματος και αρκετά παχύρρευστο, οπότε είναι προτιμότερο να ψεξάζεται στο εκάστοτε application pad και όχι απευθείας στο εσωτερικό. Περνιέται πολύ εύκολα (όπως τα περισσότερα προϊόντα του είδους άλλωστε), το αφήνουμε λίγη ώρα να δράσει και μετά το αφαιρούμε με ένα microfibre. Δίνει ένα υπέροχο ματ φινίρισμα στο ταμπλό του αυτοκινήτου, ίσως το καλύτερο που έχω δει από προϊόν του είδους. Παράλληλα, αν θέλουμε πιο γυαλιστερό αποτέλεσμα, το περνάμε και δεύτερη φορά. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί η πολύ ωραία μυρωδιά που έχει, η οποία όμως σε λίγες ώρες χάνεται. Τέλος, διαρκεί άνετα για ένα μήνα (ίσως και παραπάνω, απλά δεν έχει τύχει ποτέ να το αφήσω περισσότερο χωρίς να το ξαναπεράσω) και προστατεύει από αντηλιακή ακτινοβολία και ξεθώριασμα. Αν και είναι προϊόν dresing, που σημαίνει ότι δεν λειτουργεί ως καθαριστικό (συνίσταται πρώτα να έχουμε καθαρίσει καλά το εσωτερικό με ένα all purpose cleaner κατάλληλα αραιωμένο), έχω παρατηρήσει ότι έχει και καλές καθαριστικές ιδιότητες, οπότε είναι δυνατόν να αφαιρέσει και ορισμένους σχετικά εύκολους λεκέδες. Τέλος, όσον αφορά στη σκόνη, ούτε τη μαγνητίζει, αλλά ούτε και την απωθεί ιδιαίτερα, οπότε καλό είναι να έχουμε από κοντά και το γνωστό swiffer. Αν και είναι ιδανικό για ταμπλό, περνιέται (σύμφωνα με την εταιρεία) και σε τσιμούχες, ελαστικά κλπ. Η τιμή του είναι αρκετά φυσιολογική και ανέρχεται στα 14 περίπου ευρώ τα 16 Oz
Για γαλάκτωμα για το εσωτερικό εγώ χρησιμοποιώ το εικονιζόμενο της Autoglym και είναι απλά ΚΟΡΥΦΗ!!!! :original: :original: :original:
https://www.qwikfast.co.uk/catalogue.../VRC-500ML.jpg
Κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερο οπτικά, όσον αφορά στο ταμπλό. Για τσιμούχες, λαστιχάκια κλπ, το προϊόν της autoglym ίσως είναι λίγο καλύτερο, αν και το ιδανικότερο για εκεί είναι το Μ40 της meguiars. Θα σου πρότεινα να του ρίξεις μια ματιά, αφού σου τελειώσει το vinyl & rubber care, αφού δεν είναι ανάγκη να δώσεις χρήματα για ένα προϊόν παραπλήσιο (απλά λίγο καλύτερο σε οπτικό αποτέλεσμα) με αυτό που έχεις.
Σου στέλνω ωστόσο pm με το μαγαζί που το αγόρασα, αλλιώς υπάρχει και το ίντερνετ, γιατί απ'ό,τι ξέρω δεν το εισάγουν πολλοί το προϊόν αυτό στην Ελλάδα, όπως και πολλά ακόμα αξιόλογα προϊόντα, αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο...
:thanks: :thanks: :thanks: :thanks: Kαι ότι μου τελειώνει το μπουκαλάκι της autoglym...thumb
εταιρεία: Insta
προϊόν: wash n wax (purple, yellow)
είδος: σαμπουάν αυτοκινήτου με κερί
Το σαμπουάν αυτό, όπως ανέφερα και σε άλλο τόπικ, είναι το πιο ολοκληρωμένο που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής. Καταρχάς, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των σαμπουάν που περιέχουν κερί, έχει φοβερές καθαριστικές ικανότητες. Επιπλέον, είναι υπερσυμπυκνωμένο (που σημαίνει ότι χρησιμοποιούμε μικρές ποσότητες κάθε φορά), με ωραίο άρωμα και δίνει πολύ καλή λάμψη στο χρώμα, ενώ σε κάποιο βαθμό απωθεί και τα νερά κατά το ξέπλυμα, καθιστώντας το πιο εύκολο. Οι διαφορές του yellow με το purple είναι μόνο στο χρώμα και την οσμή, με το πρώτο να μυρίζει πορτοκάλι και το δεύτερο να μην έχω καταλάβει ακόμα επακριβώς ! Κατά τα άλλα, καμία διαφορά. Η τιμή του είναι 7 λίρες Αγγλίας το μισό λίτρο (γύρω στα 8-9 ευρώ δηλαδή) και δυστυχώς δε γνωρίζω αν κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Η ποσότητα πάντως, αν και φαίνεται μικρή, είναι αντίστοιχη (λόγω υψηλής συμπύκνωσης) του λίτρου άλλων σαμπουάν (όπως του μέτριου gold class της meguiars) καθιστώντας το και πολύ καλό value for money.
καλησπερα θελω να με βοηθησετε στα παρακατω αν ξερετε ,,,,,,,αγορασα ενα αλοιφαδορο απο το λιντλ και περιειχε 2 ειδων πανια το ενα γουνινο και το αλλα σαν βαμβακερο πιο σκληρη υφης ,,,,,,θελω να αγορασω νεα πανια απο που προμηθευομαι και πιο κανει για να περασω την παστα φυαλισματος και μετα το κερι προστασιας,,,,,,,καπου διαβασα για τον πηλο μενω δυτικη αττικη και αν θελετε δωστε σε πμ το μαγαζι στο περιστερι που τον πουλαει,,,,,,,,,,,,ευχαριστω εκ των προτερων
Φίλε, δυστυχώς δε μπορώ να ξέρω σε τι αλοιφαδόρο αναφέρεσαι, αν και απ'ό,τι καταλαβαίνω φαίνεται να είναι κάποιος από αυτούς που έχουν τα πράκτικερ και τα λιντλ με 15-20 ευρώ. Οι αλοιφαδόροι αυτοί (αν πέφτω μέσα), δεν πέρνουν τα pads που πέρνουν οι rotary και οι orbital αλοιφαδόροι, συνεπώς δε μπορείς να προσθέσεις κάτι. Το θέμα είναι για τι χρήση θες τον αλοιφαδόρο που πήρες. Αν τον θες για γυάλισμα, αποκλείεται να κάνεις δουλειά, καθώς οι του είδους (και της τιμής) αυτού, είναι πολύ αδύναμοι και με το που πας να τους πιέσεις λίγο, κολλάνε. Αν πάλι τον θες για κέρωμα, δε χρειάζεται καν, αφού το κέρωμα γίνεται μια χαρά με το χέρι. Συνεπώς, θα σου συνιστούσα να απέφευγες να χρησιμοποιήσεις τον αλοιφαδόρο αυτό, αφού ουσιαστικά δε βοηθάει σε τίποτα και μπορεί τα πανιά που περιέχει να δημιουργήσουν πρόβλημα στο βερνίκι του αυτοκινήτου σου. Όλα αυτά βέβαια, με την προϋπόθεση ότι μιλάμε για τους φτηνούς αλοιφαδόρους που ανέφερα προηγουμένως. Αν πήρες κάτι άλλο, βάλε μια φωτογραφία, ή έστω ένα λινκ και το συζητάμε.
Όσον αφορά στο μαγαζί με τον πηλό, έχεις pm.
οχι δεν ειναι της φτηνιας ο αλοιφαδορος τον πηρα να περασω αλοιφ γυαλισματος στης κορη μου το αυτοκινητο ,,εχει αφρωδες μαυρο σφουγγατι και εκει με λαστιχο μπαινουν τα πανια που ειπα,,,,,,,ειναι δυνατος και δεν κολαει ,,και λογικα πρεπει να εχει τις κανονικες διαστασεις των αλλων ,η τιμη του ηταν 49 ευρω
Απλά, στους κανονικούς αλοιφαδόρους, τα pads κολλούν με velcro πάνω στο backing plate και όχι με λάστιχο. Οπότε, μάλλον αυτό που αγόρασες είναι παλμικό τριβείο και όχι ακριβώς αλοιφαδόρος. Τελοσπάντων, δεν ξέρω τι πανιά περνιούνται σε τέτοιου είδους μηχανήματα ώστε να σε βοηθήσω. Ελπίζω πάντως, να έχει ρυθμιζόμενες στροφές, αλλιώς να αποφύγεις οπωσδήποτε το γυάλισμα με αυτό. Για κέρωμα, όπως είπα και πριν, δε χρειάζεσαι αλοιφαδόρο, αφού κι εγώ που έχω με το χέρι κερώνω. Κυρίως τα κεριά σε πάστες, χρησιμοποιούνται πολύ ευκολότερα και με καλύτερα αποτελέσματα, με το χέρι.
Με τη διαφήμιση που τους κάνω, θα έπρεπε να ζητάω ποσοστά κανονικά...:th_Laie_67-1:
Βασίλη, από εδώ το πήρα https://www.shinearama.com/search.php?page=3&fmanu=INS, αλλά απ'ότι βλέπω αυτή τη στιγμή δεν έχει διαθεσιμότητα σε αυτή την ποσότητα, οπότε ή θα πάρεις τη μεγαλύτερη συσκευασία του ενός γαλονιού (και θα πλένεις το αμάξι σου για μια ζωή!), ή θα περιμένεις μερικές μέρες να έχει πάλι σε στοκ. Πάντως, επειδή τα μεταφορικά του site αυτού είναι 9 λίρες μέχρι 20 κιλά (η καλύτερη τιμή που έχω βρει μέχρι στιγμής), σε συμφέρει να πάρεις και άλλα πράγματα, γιατί αν πάρεις μόνο το σαμπουάν θα σου έρθει διπλάσια και βάλε τιμή (από 7 λίρες θα πάει 16)! Συνεπώς, περίμενε να χρειαστείς και ορισμένα ακόμη πραγματάκια (αν δε χρειάζεσαι ήδη) και παραγγέλνεις μετά, που λογικά θα έχει και διαθεσιμότητα τη μικρή συσκευασία του σαμπουάν...
Σήμερα χρησιμοποίησα στο αυτοκίνητο αυτό εδώ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ
μου κόστισε 20 ευρώ και λειτουργεί ως εξής.
Κλείνεις όλα τα παράθυρα, ανοίγεις τον αέρα στην ανακύκλωση και τραβάς την περόνη απο το μπουκάλι. (σαν χειροβομβίδα)
Αμέσως αρχίζει να ψεκάζει ασταμάτητα το υγρό με κατεύθυνση προς τα πάνω.
το αφήνεις στον τεμπέλη ή στο πάτωμα του αυτοκινήτου με την άκρη να κοιτάει τον ουρανό και κλείνεις την πόρτα.
Σε 3 λεπτά περίπου όλο το αυτοκίνητο έχει θολώσει απο μέσα και το αφήνεις ακόμα 10 λεπτά να δουλεύει στην ανακύκλωση.
Οταν ανοίξεις ξανά το αυτοκίνητο, μυρίζει ΑΚΡΙΒΩΣ όπως όταν ήταν καινούργιο.
μα ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι.
Πόσο θα κρατήσει δεν ξέρω, αλλά το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό μέχρι στιγμής.
Are you trying to commit suicide ????
Kοίτα χωρίς να θέλω να δημιουργήσω εντυπώσεις, είμαι κάθετος όσο αφορά αυτά τα σπρέϋ. Είναι ΤΟΞΙΚΑ και δεν κάνει να τα αναπνέουμε. Νομίζω σου είχα πει τι κάνει ένα ambi pur και αυτά τα παρόμοια υγρά αρωματικά σε μπουκαλάκι, έτσι και χυθεί στο ταμπλώ? Δεν κάνει απλά λεκέ, αλλά το καίει, το παραμορφώνει και πάει για αλλαγή !!!
Σου / σας ξαναλέω, ΜΑΚΡΙΑ από τέτοια αρωματικά.
Το πιο safe είναι ένα νερο-διάλυτο της αυτογκλιμ 'οdor...κάτι' λέγεται ή ένα της sonax 'odor eliminator' που είναι ακόμα πιο δραστικό και κατά του τσιγάρου. Και τα δύο σε υγρή μορφή σπρέϋ. Αλλαγή φίλτρου καμπίνας. Και κάνα 2-ωρο με τη γεννήτρια όζοντος στο μαγαζί ένα Σάββατο ενώ πίνουμε καφεδάκι.
Τι τα θες τα δηλητήρια ??? Πήγαινε άλλαξε φίλτρο καμπίνας τώρα και αέρισε καλά το αυτοκίνητο μερικές μέρες....
You naughty boy !!!!!