Αρχικό μήνυμα απο
E39COMP
Επειδη αδελφε μου ΔΕΝ καταλαβα τι εννοεις ..... Πες μου σε παρακαλώ ..... Πιστευεις εσυ οτι υπαρχει ταξιτζης που εδωσε 100κ-200κ-300κ για να βγαζει 70 και 80 ευρω την ημερα ? Αυτο θελεις να πεις ?
Θελεις καποια στιγμη να κανουμε παρεα μια βολτίτσα στα δικα μου μερη , ( βορεια προαστεια μενω ) να σε παω σε γνωστους μου με καφε που εριξαν και 100 και 200κ και ΔΕΝ βγαζουν 70 ευρω την ημερα αλλα λιγοτερα ?Ο λογος δεν με ενδιαφερει ποιος ειναι ? Μπορει να ειναι μαλ@@ες και να μην δουλευουν σωστα οποτε και την πατησαν ... Σωστα ? Ετσι την πατησε και ο ταριφας .
Υπαρχουν και μαγαζια αλλου ειδους που εχουν ριξει 100-200 μπορει και παραπάνω χρηματα και ΔΕΝ βγαζουν 70 ευρω την ημερα . Επίσης ο λογος δεν με ενδιαφερει ποιος ειναι ? Μπορει να ειναι μαλ@@ες και να μην δουλευουν σωστα οποτε και την πατησαν ... Σωστα ? Ετσι την πατησε και ο ταριφας .
Τι θα πρεπει δηλαδη τωρα να γινει ? Να μαζευτουν ολοι μαζι , αλλος με το καφε του αλλος με το μινι μαρκετ και αλλος με οτι εχει και να ζητανε τα λεφτα τους πισω απο το κρατος που πληρωνουν σε ΦΠΑ σε εκτακτες εισφορες , σε συναφιες κτλ επειδη δεν εχουν δουλεια ?
Αν λοιπον πιστευεις πως υπαρχει ταριφας που συνειδητα εδωσε 100 και 200 ευρω για να βγαζει ΜΟΝΟ 70 και 80 ευρω την ημερα ....Πλανασαι οικτρα φιλε μου και συγνωμη που στο λεω . Κανε μια βολτα απο τον σταθμο του ΗΣΑΠ στην Κηφισια και μπες σε ενα ταξι που ειναι αραγμενο απέξω και πες του ..... Γαλατσι ..... Ξερεις τι θα σου απαντησει ???? " Το αλλο με τον Τοτό το ξερεις ??" και φυσικα ΔΕΝ θα σε παει γιατι σε 3 λεπτα που θα σκασει το επομενο τραιο θα παρει εναν τυπακο για Νεα Ερυθραια = 4 ευρω μια κυρια για λιγο παραπάνω = άλλα 4,50 ευρω , εναν αλλο για Δροσια ( ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΥΡΣΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ??? ) = 6 ευρω και εναν για πριν τα φαναρια του Αγιου Στεφανου = άλλα 8 ευρω ..... Χοντρικα λοιπον σε 20 λεπτακια τσεπωσε 22 ευρω και επιστρεφει στην βαση του για την επομενη κουρσα .... Δεν σου λεω πολλες ... 2 τετοιες κουρσες την ωρα = 40 ευρω χ 5 ωρες ( γιατι που να δουλεψουν τα παλικαρια φουλ οχταωρο ) = 200 ευρω χαβαλε ... Και μετα ....Εχουν και νοικιασμενη και την αλλη βαρδια και τσιμπανε και ενα 2000ρο απο ενα αλλο κακομοιρη που οντως τραβαει τον διαολο του να βγαλει ΜΟΝΟ 70 ευρω .Συμφωνεις ??? Οχι θα μου πεις γιατι αυτο γινεται ΜΟΝΟ στην Κηφισια ...Οχι ομως , δεν γινεται ΜΟΝΟ στην Κηφισια ... Γινεται σε καθε σταθμο που αραζουν ταξι απέξω .
Δεν σου εχει τυχει ποτε να μπεις σε ταξι με αλλους 2- 3 αγνωστους μαζι ? Θα μου πεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ .....Οι περισσότεροι ομως ειναι αδελφε μου . Κανε μια βολτα απο τις 13,30 και μετα στην πλατεια Τσαχπινη στην Ερυθραια και μετρα ποσα ταξι υπαρχουν .... Τουλαχιστον 10 στο λεω εγω ...Και δεν περιμενουν να παρουν κουρσα ....Απλα σταλίζουν σαν τα παλιαλογα και καμακωνου οποια γυναικα περναει ....
Ανεβα μετα μια στην πλατεια της Πολιτειας , διπλα στο μοναδικο περιπτερο ..... Αλλα 10 ταξι ειναι αραγμενα εκει και πραττουν τα ιδια με τους παραπάνω .... Τι διάολο ...Αυτοι δεν εχουν αναγκη απο το μεροκαματο ?Εχουν θα σου απαντησω εγω αλλα το εβγαλαν απο το πρωι στον σταθμο της Κηφισιας και τωρα κανουν πλακιτσα μεταξυ τους μεχρι να ερθει ο οδηγος να παρει την επομενη βαρδια .
Το βραδυ στο τελεφερικ απέξω στην Παρνηθα αν κανεις και πλησιασεις ταξι νομιζοντας πως θα σε παει εκει που θες , εισαι γελασμενος .... Οι 8 στους 10 που ειναι αραγμενοι εκει απλα "εξυπηρετουν" με μετρητα οσους καμμενους με τον τζογο ξεμειναν απο χρημα και τυχαια πανω τους εχουν μπλοκ επιταγων , χρυσαφικα κτλ . Ποσες φορες εχεις ακουσει στις ειδησεις για ταξιτζη που πηρε απο τουριστα για κουρσα Ελ.Βενιζελος - Ομονοια 300 ευρω ? Πολλές να υποθεσω εεε ? Δεν λενε ψεματα οι δημοσιογραφοι στις περιπτωσεις αυτες , απλα δημοσιοποιουν το αστυνικο δελτιο οταν ο αγανακτησμενος τουριστας κανει μυνηση .
Ελπιζω να μην πηρα την γη κατω απο τα ποδια συ με οσα γραφω ΑΛΛΑ ακομα και ετσι να ειναι , οποτε θελεις ελα να παμε σε κατι γνωστους μου πρωτα που εχουν καφε της ταξεως των 150κ και δεν βγαζουν 100 ευρω την μερα , να πιουμε παρεουλα ενα καφεδακι ( να τους κανουμε και τζιρο ) και μετα να σε γυρισω στα μερη που σου γραφω παραπάνω , ετσι ωστε να σε αποτρεψω απο το να με πεις υπερβολικο και προκατηλημενο .
Τωρα τα υπολοιπα που λενε πως δηλαδη καταστρεφονται και αλλα τετοια ομορφα , ας τα πουνε οι ταξιτζηδες στην κορη μου που μπορει να κλαψει ακουγοντας δραματικα ψεματα . Το ξερετε πως αν και ελευθερωθηκε το επαγγελμα ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ( λεμε τωρα ) να γινω ταξιτζης ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ? Ξερετε γιατι ? γιατι οι αλλες 5000 αδειες που θα δωθουν στην Αθηνα , θα δωθουν ΜΟΝΟ σε ατομα που ΣΗΜΕΡΑ , και θα αποδειξουν με τις εισφορες τους στο ταμειο των αυτοκινητιστων και καποια αλλα δικαιολογητικα , ειναι ταξιτζηδες .... Δηλαδη μονο οι πραγματικα μεροκαματιαρηδες οδηγοι ΑΛΛΑ και οι ηδη ιδιοκτητες ταξι εχουν δικαιωμα να ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ αδεια . Για ρωτηστε να το μαθετε και αυτο γιατι ετσι ειναι . Ετσι λοιπον , ποιος θυγεται απο την απελευθερωση των ταξι ??? ΜΟΝΟ οι μεγαλοιδιοκτητες που εχουν στην κατοχη τους 2-3-5-10 ταξι και τα νοικιαζουν σε οδηγους , θυγονται γιατι οι οδηγοι θα θελησουν να γινουν ιδιοκτητες και φυσικα θα χασουν και τα 100κ που θα πουλουσαν την αδεια .
Ετσι λοιπον , λυπαμαι αλλα δεν θα κλαψω για κανεναν τους . Εγω ο μαλ@@@ας πληρωσα κανονικα τους φορους μου , αποδεχτηκα πως ειμαι κλεφτης κατα του κρατους και πληρωσα περαιωση ( αυτο σημαινει η περαιωση , σου λεει το κρατος , ξερω πως με κλεβεις οποτε δως μου και μενα μιζα για να μην σε ψαξω , πληρωνω τον ΟΑΕΕ μου αλλιως δεν θα εχω ιατροφαρμακευτικη βοηθεια αλλα και δεν θα μπορεσω να παρω οτιδηποτε χαρτι μου χρειαστει απο την εφορια , κοβω αποδειξεις για οτι πουλαω γιατι εχω τον φοβο να με πιασοει η εφορια και για ενα μπουκαλακι νερο να με σκισουν ΚΑ ΝΟ ΝΙ ΚΑ και τελος ψαχνω τον πελατη με το δικανο. Αυριο μπορει να κλεισω και εγω και αλλα μαγαζια στη γειτονια μου . Εγω δεν εχω δικαιωμα ομως να κλεισω το λιμανι και το αεροδρομιο γιατι θα με λιανιζουν στο ξυλο και θα εχουν δικιο.
Οχι ρε φιλε λοιπον στους ταριφες . Αν ημουν κρατος θα τους ειχα λιανιζει εγω στο ξυλο και θα τους ειχα μαζεψει τα αυτοκινητα απο την Αττικη οδο και το λιμανι στο αψε σβησε . ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ .... Κρατος εν κρατη.
Για μενα λοιπον ....Ολα τα υπολοιπα ειναι..... ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΙ@@@ΣΤΕ .... Αγαπιωμαστε ηθελα να γραψω αλλά ...άλλα κανουμε τωρα τελευταια .
Υ.Γ Φιλε kplc16 προς θεου και σε καμμια περιπτωση δεν τα εχω με σενα και ουτε στην λεω , μην το παρεις ετσι και στραβα . Απλα πιαστηκα απο την φραση σου ωστε να βγαλω καπως τα εσωψυχα μου
Φιλικα
Κ.