Καλη η ζαντα αυτη αν και παραπερπατημενη εχει ακομα καλυτερες επιλογες . . .
Ειδη 3 χρονια ειναι που περπαταει στην αγορα και την εχουν βγαλει μεχρι και 16αρα . . .
Το coupe μου εν ωρα τελειωματος . . .
Printable View
Καλη η ζαντα αυτη αν και παραπερπατημενη εχει ακομα καλυτερες επιλογες . . .
Ειδη 3 χρονια ειναι που περπαταει στην αγορα και την εχουν βγαλει μεχρι και 16αρα . . .
Το coupe μου εν ωρα τελειωματος . . .
Μ pack γυρο στα 700 ευρω . . .
Αναρτησεις blistein h&r 700 με 800 ευρω περιπου . . .
Μια σειρα ζαντες (19αρες) απο τα 14 σετ που ειχα αλλαξει τοτε τιμη ξεκιναει
απο 900 ευρω μεχρι ωπου θες εσυ. . .
Εμπρος νυχια απο το club sport 100 ευρω . . .
Led φαναρια πισω 200-250 ευρω ευρω . . .
Εξατμηση sebring 500 ευρω . . .
Εμπρος μουρη ειχα χτυπημα και εβαλα μονο ενα φτερο(220 ευρω) διοτι ειχα
μεικτη ασφαλεια 2.400 ευρω συνολο . . .
Καθρεπτες ρεπλικα Μ3 με αναδιπλωση 300 ευρω(εσυ μπορεις να βρεις Μ3 γνησιους με 400 ευρω) . . .
Μετα εκανα μετατρωπη σε 330 κοντα στα 3 χιλιαρικα τοτε . . .
Αεροτομη επανω κατο 250 ευρω και οι δυο . . .
Μαυρες καρδεις κοντα στο 50ρικο αν θυμαμαι καλα . . .
Μπορεις να κανεις την προσθεση . . .
υ.γ μην κοιτας το καψιμο το δικο μου του τοτε . . .
Βαλε μ πακ αναρτηση και ζαντες 18αρες τα αλλα ποιο μετα . . .
Χρηστο ακριβα πληρωσες πολλα απο αυτα που αναγραφεις !!
Χρηστο μολις μπηκα εγω στο καρ αλλαξανε ολα ,πουλουσαν εμπρος πισω προφυλακτηρες μ πακ 1000 ευρω!!!
Μηχανολογικα εκτος απο την περιπτωση να του αλλαξω μοτερ(δεν θα το εκανα) πως μπορω να βαλω περισσοτερα αλογα στην φαρμα μου:shok::shok:
Δεν νομιζω οτι για 20 αλογα χρειαζιμαι αλλαγη μοτερ.ετσι νομιζω τουλαχιστον:think::think::think::think: :think::think::think:
θα προσπαθω να τα ταιζω καλα
Ξερουμε μηπως το offset της συγκεκριμενης σε 18αρα? Και για να ειμαι κ μεσα στο θεμα, ο φιλος προφανως του αρεσει να το χαιρεται οπτικα κ οχι να του τρωει τα λεφτα η βενζινα κ οτι αλλο συνεπαγεται στο θεμα "γκαζι". Πλεον κ εγω ετσι σκεφτομαι, ουτε κ εγω θελω γκαζι ουτε κ προκειται να παω να το στησω διπλα σε κανεναν για να ανοιξω. Απλα προφανως αφου δεν υπαρχει η δυνατοτητα να παρουμε κατι πιο γρηγορο πλεον οπως εχουν γινει τα πραγματα τουλαχιστον ας το εχουμε στο "οφθαλμολουτρο" που λενε, γιατι οτι κ να κανεις 325, 330 η Μ δεν γινεται ποτε.. Φιλε προχωρα με την ιδεα σου απλα πριν αγορασεις οτιδηποτε ψαξε για οσο το δυνατον καλυτερες τιμες!
Γνωμη μου κ βεβαια παντα φιλικα! :original:
Παλικαρια σας ευχαριστω γαι την ενημερωση να ειστε καλα:thanks::thanks::thnx:
Σου τα γραφω εδω, αντι να σου τα στειλω στο πμ..
Εγω τοτε ειχα αγορασει απο Παπαδοπουλο (Θεσσαλονικη) κομπλε καινουργιο Μ πακετο γυρω στα 1100 ευρω (χωρις το diffuser πισω γιατι ειχα παρει carbon) και πουλησα τον μπροστινο προφυλακτηρα και εβαλα εναν οπου αγορασα απο το Γερμανικο ebay, look M3 πλαστικο, αντιστοιχης ποιοτητας με το γνησιο και με αρκετα καλη εφαρμογη (γυρω στα 250 μου ειχε βγει τοτε αν θυμαμαι καλα)..
Η αεροτομη οροφης ηταν πολυ φθηνη (αντιγραφη schnitzer), δεν θυμαμαι τιμη τωρα και το προσθετο στο πορτ μπαγκαζ look csl 150 ευρω..
Σε ολα αυτα πρεπει να υπολογιζεις και το κοστος τοποθετησης+το βαψιμο..
Βλεπω οτι εχει πολυ καλες τιμες ο Ζεφκας..
Γενικα θελει ψαξιμο και υπομονη.. Μπορεις με μεταχειρισμενα πραγματα να φτιαξεις κατι ωραιο αλλα να περιμενεις λιγο καιρο μεχρι να τα μαζεψεις ολα..