Ετσιιιι.....thumb :clap1: ---->:rally: ---> :cheers: ---> :fagopoti:
Printable View
καλη ιδεα το Ρεθυμνο.
thumb
:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Πω μασα BMW και γκομενακια στο Ρεθυμνο!!
Τι αλλο θελετε!!!
Μηπως :nitro: ??
Kαλημερα κρητικακια!
Πρωτον ο Σεφ γραφει λαλακιες....Τι λουκανικα κ π@πα@ριες, τωρα αρχισα γυμναστηριο και κολυμβητήριο! Γυμναζω και @ρχιδια μου μιας και στη Ριτσωνα χρειαζονται μυωδης....
Παιδια κανονιστε και τα λεμε απο κοντα! thumb
Έλα να γίνει η πρώτη κοπή στην Κρήτη !
εγώ μπορώ να μιλήσω με κάποιους στα Χανιά.... οπότε ξεκινάμε για το πότε και που θα καταλήξουμε (Ρέθυμνο που?)
βάλε εμένα μέσα αλλά πρέπει πρώτα πιστεύω να ορίσουμε Ημερομηνία ......το έστειλα στα παιδιά .......................... να δούμε ενδιαφέρον και τηλεφωνικά θα το πω στους παλιούς.
Και εγώ μέσα!
Κι εγώ μέσα εννοείται εκτός απροόπτου!
μέσα με τα 1000 και 'γω φυσικά
για να δουμε τωρα πανω απο 30 bmw εννοειται
κ γιατι οχι μια κοπη της πιτας στο νησι
https://i816.photobucket.com/albums/...s/DSC01818.jpg
Το πιο ωραίο είναι το 4ο απο τα δεξια!
Και σύντομα θα ξαναγίνει....ε Φάνη:original:?
Aνακεφαλαιωση....
1. tzanis320si (2 ατομα κ ισως αλλα 2)
2. Yiorgosxania
3. Kloukakis
4. valantis544
5. fan1s e21
6.
7.
Το Ηρακλειο που ειναι ρε παιδια???? limas ακουει??? Αλλος κανεις?? :think:
Ριξτε και καμια ιδεα για την ημερομηνια.....θα ελεγα 19 του μηνα αλλα πιστευω δεν θα προλαβουμε να οργανωθουμε και να μαζευτουμε, μετα πεφτει καρναβαλι οποτε ακυρο και παμε στις 4 Μαρτιου μετα.Συμφωνειτε για τοτε???? :judge:
μεσα για 19 στο ρεθυμνο, σωωστα?
ή καλυτερα 4 Μαρτη?
Για μένα όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο. 28 ξεκινάει εξεταστική...:thumbsdown:
καλησπερα παρεα,καλος σας βρεικα κ γω...
καλώς τον Κωστή
ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΖΩΞΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.:warriorsmiley:
ΤΖΑΝΗ Πρέπει να κανονίσουμε...λέω.... μεταξύ 26/2 με 4/3 Κυριακές να δούμε αν μπορούν αυτές τις ημερομηνίες ή να κάνουν άλλες προτάσεις... ακούωthumb
παιδες καλημερα!! Γιωργο σε ευχαριστω για το λινκ! Κανονιστε οποτε βολευει ....απλα επειδη εγω κυριακες δουλευω ....και ειμαι σε βαρδιες....δεν μπορω να πω απο τωρα αν ειμαι μεσα η οχι! Αν κατσει και ειμαι πχ νυχτερινος ...θα τα πουμε σιγουρα, αν ειμαι σε αλλη βαρδια αναλογως την ωρα συναντησης και την αποσταση.....βλεπουμε! Καλο θα ειναι παντως να αποφυγουμε τις ημερες του καρναβαλιου οπως ειπε και ο φιλος Τζανης!
Κοπέλια καλημερα. Μιχαλη με λενε. Ηρακλειο μενω. Προτεινω συναντηση Ρεθυμνο για να μεζευτουμε και οι Χανιωτες και οι Ηρακλειωτες και να μοιρασουμε την αποσταση. Λογω βλαβης το 30αρι μου ειναι εκτος. Οποτε θα φανω με το Civic. Αμα θελετε βοηθεια στην οργανωση, ευχαριστω βοηθαω. Αντε να μαζωχτουμε να περασουμε καλα!! Οτι θελετε στην διαθεση σας.
Απλα λεω να βρουμε μια ημερομηνια εκτος του4ημερου της Αποκριας, διοτι τοτε όλοι πανω- κατω κατι θα εχουν κανονισει.
Τότε να πούμε στις 11/3 θα έχουν τελειώσει οι εξετάσεις? τι λέτε?
Μεσα κι εγω!
Οκ, οι εξετάσεις δεν θα έχουν τελειώσει βέβαια. Αλλά μην σας την σπάω, λογικά θα έρθω!
Ρε παιδια ειστε καποιοι μελη στο BMW ?? Οργανωνουν κι εκει τα παιδια συναντηση την ιδια ημερομηνια.
Απλα το αναφερω ενημερωτικα.
ανεξαρτήτα=ανεξάρτητα
Ετσι οπως το παμε δεν βλεπω φως....μηπως να ανοιξουμε καινουριο thread με τιτλο κοπη πιτας Κρητη και να το παμε απ την αρχη???