ειμαστε και εμεις οι ιδιοι αθλιοι.
διαμαχες μεταξυ μας για το αν καποιος ειναι φασιστας η οχι.
ειναι αληθες το γεγονος,οτι αν ενας ανθρωπος φυγει ΠΑΡΑΝΟΜΑ απο τη χωρα του και ερθει ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε μια αλλη,χωρις χαρτια,χωρις εργασια,χωρις στεγη,χωρις φαγητο,χωρις ,χωρις,καποια στιγμη θα πιασει πατο και θα μπει το ενστικτο της επιβιωσης?
συνεπως και θα σκοτωσει,χωρις δισταγμο και θα κλεψει επιδης,θα βιασει και δεν ξερω και εγω τι αλλο!
κανεις δεν ειπε να ριξουμε τους μεταναστες στο καιαδα να τους φανε τα ορνεα.
αλλα ποσο αδυνατο ειναι για καποιους να καταλαβουν οτι δεν παει αλλο η κατασταση με τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.δεν παει αλλο.δεν χωραμε πλεον,κυνδυνευουμε.
ουτε ρατσιστης ειμαι ουτε απολυτως τιποτα.δεν εχω απολυτως τιποτα ουτε με τους μαυρους,ουτε με τους κιτρινους ουτε με τους πουα..
με νοιαζει που η μαυρη εργασια εχει φτασει στο απροχωρητο τη στιγμη που υπαρχουν οικογενειαρχες στα 50-55 τους που ειναι ανεργοι.
με νοιαζει που περιοχες πολεων εχουν γινει γκετο κυριολεκτικο.με νοιαζει που βιαζουν και σκοτωνουν συμπολιτες μου που απλα ετυχε να περνανε απο εκει,χωρις να προκαλεσουν και ολα αυτα με τις ευλογιες ενος κρατους παντελως διαλυμενου,μιας αστυνομιας εντελως αβουλης(διοικηση της αστυνομιας....)και ομαδες αναρχικων που φωναζουν κατω τα χερια απο τους μεταναστες...
και να το τραβηξω και αλλο...αν στο γνωστο μας και συμπαθεστατο κατα τα αλλα ραδιο αρβυλα ειναι υπερ των μεταναστων που ηρθαν παρανομα στη χωρα μας,τοτε γιατι ο κανακης δεν φιλοξενει δυο απο αυτους στο σπιτι του?μονος μενει,αναγκη οικονομικη δεν εχει,γιατι να μην προσφερει στεγη σε δυο ανθρωπους που το εχουν αναγκη??
απο το καναπε εγω κυβενραω ολο το συμπαν.τις επιπτωσεις τις εχουν καταλαβει??
το τι συμβαινει στη χωρα μας το εχει παρει κανενας χαμπαρι?
το οτι ο καθενας απο εμας ειναι ηδη πουλημενος σα σκλαβος το εχει παρει χαμπαρι κανεις?το οτι τα νησια μας πλεον δεν ανηκουν στους κατοικους τους αλλα σε τραπεζες το εχετε παρει χαμπαρι?το οτι τρωγωμαστε μεταξυ μας ενω δε φταιμε το εχετε παρει χαμπαρι?
συγνωμη για την εξαψη,ομως τα πραγματα ειναι καθε αλλο παρα δυσκολα.ισως ειναι και μη αναστρεψιμα.