επίσης οικογενειακός ασχολούμαστε με τοπογραφικά άδειες κ τέτοια χαριτωμένα!
Printable View
παιδια λογο της δουλειας,οτι πληροφοριες χρειαστειτε σε σχεση με οικοδομικα υλικα και χρωματα ρωτηστε.
εχω λεμε και καλο καφε και πολλαααααααα λουκανικα
και η μουρη μου εστω και αν δεν αρεσει σε ολους δε στραβωνει σε κανενα
σας περιμενω για καφεδακι και παρεα λοιπον
Και εγώ με τη σειρά μου μπορώ να βοηθήσω. Εκπτώσεις σε όλα τα μέλη.
Εχω γραφείο κηδειών :hystericalbs1: (Βλακ χιούμορ, i know)
Το επάγγελμά μου έχει να κάνει με υπολογιστές αλλά και κονσόλες παιχνιδιών
Οπου μπορώ να βοηθήσω σε τέτοια ζητήματα, μετά χαράς να το κάνω
Αν χρειαστείτε νομικές υπηρεσίες θα είμαι και εγώ στη διάθεσή σας.
εγω παιδια δουλευω σε ξενοδοχειο
οποιος απο επαρχια η εδω χρειαστει φιλοξενια για εσας η δικο σας προσωπο επικοινωνηστε να το αναλαβουμε.
γι αυτα θα σε φτιαξει ο βασιλης, σταματη...:whistle:
Και εγω ως δημοσιος υπαλληλος δεν μπορω να χρησιμευσω καπου.
Οποιος θελει να ρουφιανεψει να μου το αναφερει...ειμαι και δημοσιογραφος.
Επισης ασχολουμαι με τεχνολογια τηλεοπτικων μηχανηματων, μονταζ ,βιντεο κτλ.
[QUOTE=nino X3;13174]βρε πως το λεγανε το θρυλικο μοντελο που ετρεχε και στα ραλυ...ααα ναι
RusSia? χεχε
Καθε επαγγελμα και καθε θεση εργασιας εχει τις ιδιαιτεροτητες της και μπορει να φανει χρησιμη σε καποιον αλλο ακομα και με απλες οδηγιες, δεν υπαρχει περισσοτερο και λιγοτερο χρησιμος, ο καθενας εχει γνωσεις -εμπειριες και τις καταθετει ανιδιοτελως στην αναλογη ενοτητα,δεν ειναι κατα αναγκη απαραιτητο να ειναι μονο σε αυτο το thread.
Αυτο ομως που ειναι η ουσια και η εννοια της αλληλεγγυης ξεκινα απο την λεξη υποστηριξη.
Ας προσανατολιστουμε λοιπον προς αυτη την κατευθυνση!!!
ειμαι αντιπροσωπος στην Αττικη σε αυτην την εταιρεια
www.spar.it
για ολα τα μελη του φορουμ μας εχω την δυνατοτητα 20% εκπτωση στην οποιαδηποτε αγορα
εδω παραθετω και το σαιτ της εταιρειας μου
www.taidoor.gr
Ούτε εγώ μπορώ να σας βοηθήσω.. Επαγγελματικά πλυντήρια σιδερωτήρια έχω, και κάνουμε ειδικές επεξεργασίες σε jean ρούχα.. Οπότε ..
Εγω μπορω να βοηθησω σε κοσμηματα,ρολογια,πολυτιμε ς πετρες.
Δυστυχώς ούτε εγώ μπορώ να βοηθήσω κάπου (δημόσιος υπάλληλος ) αλλά αν βρεθείτε στα μέρη μου κερνάω ποτάκι-καφεδάκι (καφετέρια σε χωριό στα Τρίκαλα!)
λαδια,μπουζι,αξεσουαρ αυτοκινητου ολα σχεδον χοντρικης..
αρκει να ειμαι εδω και να μπορω να ασχοληθω διοτι ο πατερας μου τεμπελιαζει τωρα τελευταια
επισης οποιος θελει free η μειωμενο μπουκαλι στην σαλονικη ισως να μπορω και την αθηνα ας μου πει
Ασχολούμε με εισαγωγές & εμπόριο (χονδρικής) ηλεκτρικών οικιακών συσκευών (πλυντήρια, ψυγεία, κουζίνες κλπ) και μικροσυσκευών (personal care, ειδικός κλιματισμός).
Αν και δεν πουλάμε λιανική, αν κάποιος χρειαστεί κάτι, τούλάχιστον θα μπορώ να προτείνω πού να πάει για να βρεί καλές τιμές.
Εγώ με τη σειρά μου δε νομίζω να είμαι
και πολύ χρήσιμος για πόλους αλλά, σίγουρα
πολύ χρήσιμος για κάποιους λίγους...
Είμαι γνωστής της ρομποτικης τεχνολογίας
σε ότι αφορά τα cnc...
Είτε πενταξονικα είτε απλά τριων αξόνων είτε
μηχανής τύπου βραχιωνα.
Γνωρίζω τα 2 καλύτερα software cad-cam τα οποία
είναι Alphacam - mastercam...
Και έχω αναπτύξει μεγάλη γνώση γύρω από τον
κώδικα G...
Για όποιον λοιπόν σκέφτεται σε αγορά τέτοιου είδους
μηχανημάτων και τον απασχολεί το πως θα τα δουλέψει,
να μη διστάσει να επικοινωνήσει μαζί μου...
εγω μπορω να σας βοηθησω με διαφορους τροπους.....
αν καποιος εχει βρει ενα μοτερ στην γερμανια και θελει να το φερει μου το λεει.....και αν ειναι στον δρομο μου δεν θελω ουτε ευρω,τωρα αν ειναι καπου ποιο μακρια μονο τα εξοδα.....
το καλοκαιρακι μπορω να τον φιλοξενισω στα studios που εχω στους νεους πορρους πιεριας σε ειδικες τιμες για το φορουμ.
επισης κατω απο τα studios υπαρχει all day beach bar μπροστα στην θαλασσα με αρκετες ξαπλωστρες και καφε....φαι....ποτο....και οτι αλλο τραβαει η καρδια σας...
επισης αν καποιος περναει απο την εθνικη αθηνων-θεσσαλονικης θα εχει κερασμενο καφε για τον δρομο μιας και το μαγαζι ειναι ακριβως 5 λεπτα απο τον εθνικο δρομο.....
ενοειτε φουλ ειδικες τιμες στα μελη στου φορουμ......θα χαρω πολυ να δω καποιον το καλοκαιρι....εστω και περαστικο....
:thanks:θανος....χιχιχιιχιχιιχι χ
γεια σου ρε θανο....! και εχω σταμπαρει κατι βεσπακια στη γερμανια....:whistle:
και γω εχω δει κατι πολυθρονακια:th_Laie_67-1:
https://i275.photobucket.com/albums/...s/Dovepair.jpg
Μηχανουργειο (τορνοι, φρεζες, πλανες κτλ), κατασκευες λατομικων μηχανηματων (σπαστηρες, τριβεια, ταινιες, κοσκινα κτλ), στο Βολο.
Το αντικειμενο δε νομιζω να εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον για τους περισσοτερους, αλλα η πολη μαλλον εχει ;) Οποιος λοιπον θελει πληροφοριες για Βολο ή Πηλιο εδω ειμαι.