Aν έχει πλήρες βιβλίο σέρβις με σωστή συντήρηση, ο κινητήρας (3λιτρος)δεν είναι σκυλί?
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/945175/
Το ξέρει κανείς?
Printable View
Aν έχει πλήρες βιβλίο σέρβις με σωστή συντήρηση, ο κινητήρας (3λιτρος)δεν είναι σκυλί?
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/945175/
Το ξέρει κανείς?
Εαν θυμάμαι καλά, το συγκεκριμένο έχει 135 η 165.000 χλμ...
Χρηστάκο αυτό που ξέρω εγώ προσωπικά για τα cayenne είναι πως πάσχουν στο αμάξωμα.... Είναι τσιγαρόχαρτα! Δηλαδή ενα "πεταχτό φιλάκι" μπορεί να κρεμάσει προφυλακτήρες! :shok:
Τώρα όσον αφορά ζημιές και τα 3 στα μηχανολογικά τους είναι σκυλιά μαύρα!
Το έχω δει πάμπολλες φορές στο γνωστό site
Τίποτα περισσότερο..
Επανέρχομαι μετά από καιρό!!!
Ψάχνω για Χ3 μάλλον 3λιτρο μοντέλο 2004-2005 που τα δίνουν φθηνότερα...
Το 3λιτρο δεν έχει τον καλύτερο κινητηρα??
Σέρβις μεγάλο κάθε πόσα χλμ. και ποιο το κόστος?
Για να βάλω νάβι και ηλεκτρικά καθίσματα πόσο πάει το μαλλί περίπου?
https://www.car.gr/parts/view/2065534/
Το ξέρετε??:thanks:
Χρήστο, δες στις αγγελίες ένα 3λιτρο Χ5 ντίζελ που πουλάει ο Asot στη Λάρισα. Είναι αστέρι.
Καλημέρα
Της Dynavin δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το ΟΕΜ
Για ΟΕΜ navi υπολόγισε κανά 2000αρο σαν ανταλλακτικά ΔΕΝ συμφέρει
Τελικά θες 3λιτρο?
Facelift h profacelift?
Mόλις τώρα τα κοιτούσα....
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1978204/ full με navi
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/496985/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2075819/ αυτό είναι αυτό που είχες βάλει και εσύ και έχει φάει 5000 μειώση στην τιμή του..
Ρπίσης δεν υπάρχει καλύτερος κινητήρας και χειρότερος κινητήρας
Εξαρτάται τι θες να κανεις
Για εμένα πχ ο καλύτερος μπορεί να είναι ο 2λιτρος λόγω τεκμηρίων-τελών ενώ για κάποιον άλλον ο 3λιτρος bi turbo diesel με τα 286 άλογα που πάει αέρα και κάει λίγο επειδή θέλει να καλύπτει μεγάλες αποστάσεις...
Καθε ένα έχει και το τίμημά του!!
Εσύ αποφασίζεις!
3λιτρο γιατι 220 ευρώ διαφορα το χρόνο σε τελη δεν αξίζει..
έχω ακούσει ότι είναι πιο αξιόπιστος από τον 2λιτρο και 2.5λιτρο.
Άντε η διαφορά στην κατανάλωση..
Το μπλε είναι φουλ ,αλλά μπλε δεν μου πολυαρέσει...
Μέχρι 9000 ευρώ μάξιμουμ...έχω ήδη δει ένα..αλλά δεν έχει νάβι και ηλεκτρικά καθίσματα..
Facelift πότε βγήκε??Ποιες οι διαφορές?
Το χ5 μου φαίνεται λίγο γερασμένο...
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=3631
οχι και γερασμένο το facelift ... γνώμη μου, ε ?
Έλεγα για μοντέλα 2001-2002..στα λεφτά που διαθέτω.
Του ασοτ μια χαρά είναι και τούμπανο...
Όπως νομίζεις εσύ..
Εξαρτάται και ια τι χρήση το θες...
2,5 - 3,0 είναι ΙΔΙΟΙ κινητήρες με την διαφορά στον κυβισμό οπότε ότι προβλήματα βγάζει ο ένας βγάζει και ο άλλος
Το ζητούμενο είναι τι συντήρηση κάνει ο καθένας στο αμάξι του..
Έχει αλλάξει λάδια-βαλβολίνες κλπ σε τακτά χρονικά διαστήματα ή το έχει αφήσει εδώ και πχ 50,000 χλμ με ίδια λάδια?
Μην κοιτάς το χρώμα, αλλά την ποιότητα του αυτοκινήτου που πέρνεις
Και εγώ ήθελα μαύρο ή μπλε σκούρο Χ3 αλλά βρήκα γκρι ίδιο χρώμα με το Ζ4 για τον πατέρα μου αλλά το αμάξι ήταν λουλούδι
Επίσης να σου πω ότι ο 2λιτρος είναι μια χαρά αξιόπιστος κινητήρας μιας και δεν μιλάμε για τον καινούριο με τα προβλήματα σε πολλαπλασιαστές κλπ.
Βέβαια δεν πάει έτσι όπως οι αμέσως μεγαλύτεροί του.
Εαν έπαιρνα για εμένα Χ3 σήμερα δίνοντας το Ζ4 θα έπαιρνα ΜΟΝΟ αυτό....
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1840993/
Βέβαια καμία σχέση σε τιμή..
Επίσης τα Χ5 δεν είναι καθόλου κακά....
Παρών - καλημέρα
Δες την αγγελία μου στο car.gr
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/798831/
Αν πράγματι "αντέχεις" τα τεκμήρια, τα 880 ευρώ τελη, κλπ, το κουβεντιάζουμε...
To X5 ειναι άπαιχτο, καιει 8 λίτρα στην Ε.Ο. (με 130χλμ/ώρα) και έχει 108,000 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χιλιόμετρα
Εχω παραδώσει πινακίδες και έχω δρομολογήσει αναζήτηση αγοραστή στο εξωτερικό (Γερμανία)!
Θα ήταν μεγάλη μου τιμή να ενδιαφερθεί μέλος του forum
θέλω κάτι πιο μικρό από Χ5..
Βέβαια βρίσκεις σε αρκετά χαμηλότερη τιμή το χ5.
Θα περιμένω λίγο καιρό ακόμα,εκτός αν βρω κάποια ευκαιρία..
Οι τιμές θα πέσουν και άλλο..
κοιτουσα κι εγω για αντιστοιχο αυτοκινητο καθως σε λιγους μηνες τελειωνει η μισθωση ενος αυτοκινητου που εχω στην εταιρια και θα πρεπει να το επιστρεψω.
ενα μεγαλο suv, crossover κλπ που να εχει απαξιωθει αρκετα λογω κυβικων και καταστασης της αγορας.
το χρησιμοποιεις μια 5ετια και μετα το δινεις οσο οσο ή το αποσυρεις καθως θα εχει αποσβεσθει η αξια του.
το υψηλοτερο κοστος τελων καυσιμων ασφαλειας κλπ θα αντισταθμιστει απο τη χαμηλη τιμη αγορας.
ετσι στα ιδια χρηματα θα εχεις "πολυ περισσοτερο" αυτοκινητο.
(φθανει να το αντεχεις φορολογικα).
νομιζω αυτο ειναι και το σκεπτικο του γιατρου.
ξεκινησα λοιπον ρωτωντας φιλους τι εχουν υπ οψιν τους.
αρχικα μου προταθηκε ενα ινφινιτι φχ 50 (αυτο με το περιεργο σχημα).
ελαχιστα χιλιομετρα, χρησιμοποιηθηκε απο τον προεδρο μεγαλης εταιριας για ενα χρονο παραλληλα με μια ς600.
τιμη 30 χιλιαρικα για αυτοκινητο σε καινουργια κατασταση! αρχικο κοστος πανω απο 150!
μετα απο αυτο μου μπηκαν ιδεες και αρχισα το ψαξιμο.
ειναι απιστευτο τι αυτοκινητα βρισκεις απο 10-20 χιλιαδες!
απο καγιεν v8 μεχρι ελαχιστα χρησιμοποιημενα γκραν τσεροκι, Χ3, Χ5, μερσντες ML, volvo.
καποια μεγαλου κυβισμου ηταν ετοιμα και με υγραεριο!
παραδειγμα καποια γκραν τσεροκι μοντελα 07 που τα δινουν κοντα στα 10 χιλιαρικα!
ακολουθουν καγιεν στα 16, μερσεντες στα 20, bmw σε αυτο το ευρος τιμης απειρα, σε ολα τα σχεδα και ολα τα χρωματα!
και αρκετα volvo τριλιτρα ή δυομισαλιτρα μοντελα 3-5 ετων να εχουν χασει εως και 70% της αξιας τους!
τα περισσοτερα σε τελεια κατασταση.
ειδα και xc70 06 με αρχικη τιμη κατω απο 10 χιλιαδες. αν πας να το παζαρεψεις ποσο θα το παρεις αραγε? αντε να κανεις κανενα μαζεματακι, να ανανεωσεις τα δερματα, κανενα ναβι κλπ, ποσο να παει 15? ειναι εξωφρενικο!
υπενθυμιζω οτι η καταναλωση και τα λοιπα εξοδα δεν αποτελουν προβλημα αν την εχεις υπολογισει μεσα στο γενικοτερο κοστος και το μπατζετ που θελεις να διαθεσεις.
απλα δινεις μικορτερο ποσο στην αγορα του οχηματος και μεγαλυτερο στη χρηση.
το συνολο ειναι που σε ενδιαφερει να μενει ιδιο.
υπολογισα λοιπον οτι αποκτωντας ενα τετοιο αυτοκινητο εισαι πολυ κερδισμενος αφου στην 5ετια ας πουμε που λογικα θα εκμηδενιστει η αξια του οχηματος, η απαξιωση που θα εχεις θα ειναι σημαντικα μικροτερη απο την απαξιωση ενος καινουργιου.
απο τις επιλογες μου απεκλεισα τα αυτοκινητα που εχουν υψηλη συντηρηση λογω φιρμας.
μαλλον θα κοιταξω κατι σε βολβο ή τσεροκι ή σουμπαρου καθως ειναι πιο "μουλαροειδες" για τη χρηση που προοριζεται...
Ακριβώς όπως τα λέει ο Στάθης!!
Έτσι σκέφτηκα και λέω δεν δινώ τα ίδια λεφτά για 1400 κυβικά..
Σε 5 χρόνια με τελη,βενζινες κλπ θα έχει πάει 15000 ευρώ μάξιμουμ..
Χλμ. δεν κάνω πολλά,οπότε συμφέρει ακόμα περισσότερο..
Προτιμώ σαν αισθητική το Χ3 από βόλβο,σουμπαρου κλπ.
X3 αν και δεν είναι το ωραιότερο της αγοράς, εαν το βρεις με κανα sport πακέτο γίνεται καλό & οι διαστάσεις του είναι επίσης μαζεμένες
Παράδειγμα...
σαφως κι εγω το Χ3 προτιμω απο αισθητικης πλευρας.
αλλα σαν bmw η συντηρηση θα ειναι... bmw!
τα αυτοκινητα αυτα εχουν στην πλατη τους αρκετα, δεν ειναι καινουργια ωστε να επαναπαυτούμε.
επειτα επειδη προκειται για εργαλειο η εμφανιση παιζει μικροτερο ρολο, κατα την αποψη μου παντα.
δεν ειπαμε να παρω κατι που δεν μου αρεσει, αλλα αρκουμαι στο να μη με ενοχλει.
ετσι βρηκα οτι το προηγουμενο γκραν τσεροκι 05-10 δεν με ενοχλει καθολου, οπως και τα φορεστερ λεγκασι της σουμπαρου.
μου φανονται και συμπαθητικα μαλιστα.
επισης τα βολβο εκει γυρω στην 5ετια (οχι παλιοτερα) τα βρισκω επισης συμπαθητικα, ενω εχουν και καποιες ανεσεις επιπλεον ως πιο "premium".
ασχετα απο το τι θα επιλεξει κανεις λογω γουστων ή αναγκων, μια ματια στα sites αγγελιων φθανει να δειξει τη δραματικη κατασταση που βιωνει η αγορα και μαζι με αυτην αρκετος κοσμος.
αυτοκινητα που αποκτηθηκαν πανακριβα, χαριζονται και ακομα κι ετσι δεν τα πλησιαζει κανεις...
η X3 βγηκε στη παραγωγη το 2003,αρα τα μεταχειρισμενα ξεκινανε απο εκεινη τη χρονια.
Προσωπικη μου εκτιμηση στα 9000 μοντελο Χ δυσκολα θα βρεθει, ομως μπορουν να βρεθουν πολλα αλλα τυπου suv.
H προσεγγιση του Σταθη περι αντισταθμισματος του κοστους χρησης με την χαμηλη τιμη αγορας ειναι απολυτα σωστη και αν δεν υπαρχουν φορολογικες απαγορευσεις, ισως και συμφερουσα.
Χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι τα τσεροκι,για τα οποια ομως δεν ακουγονται καλα πραγματα οσο αφορα κοστος χρησης-συχνοτητα βλαβων.
Σταθη μια πολυ τιμια και φθηνη επιλογη ειναι τα vitara.
τα σουζουκι, χοντα, νισσαν, τογιοτα, ειναι τερατα αξιοπιστιας οντως.
αλλα επειδη τα περισσοτερα δεν ειναι υψηλου κυβισμου κρατανε καπως καλυτερα τις τιμες τους και δεν αποτελουν τοσο μεγαλες προκλησεις για αγορα.
π.χ. ενα crv στα 10 χιλιαρικα δεν ειναι ευκαιρια, ενα xc70 ή ενα γκραν τσεροκι 4ετιας ομως ειναι.
υπαρχουν πλεον τοσες ευκαιριες που οι επιλογες ειναι παρα πολλες.
βεβασια αν βολευουν απο αποψη χωρων και βρεθουν φθηνα αξιζει να τα συμπεριλαβει καποιος στις πιθανες επιλογες καθως θα κερδισει απο το χαμηλοτερο κοστος χρησης.
Φιλος πάντως δίνει τον άρχοντα του offroad, Landcruiser 90 full extra με 10K!!!
Ξανασκέψου το!!! Το αμάξι δεν μασάει μία...
οριστε, να μια ακομα ευκαιρια, Landcruiser με 10 χιλιαρικα...
υπαρχει η αγγελια αυτη να τη δουμε?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δυστηχώς δεν υπάρχει ακόμη!
Μόλις φτιάξει ο καιρός και πλύνουμε το αμάξι ίσως την ανεβάσω εγώ μιας και ο φίλος δεν ασχολείται
Το αμάξι είναι 1ο χέρι, ασημί , full extra, sunroof, δέρματα, θερμαινόμενα κλπ ελληνικότατο, μοντέλο 2003 με 130,000 χλμ αγορασμένο 75-78Κ εαν θυμάμαι καλά και σε πολύ καλή κατάσταση, όλα τα service στην ώρα τους.
Μόνη επιδιόρθωση το κάθισμα οδηγού στο πλαινό δέρμα και ένα γυάλισμα - κέρωμα
Μόλις ανεβάσω θα την ποστάρω την αγγελία
Επειδή θέλω μέχρι 3λιτρο και σε διαστάσεις χ3,δύσκολο να ξεφύγω από το bmw!!
δεν ειπαμε οτι θα κακοπεσεις με Χ3, απλα μεσα απο τη συζητηση μπορει να προκυψουν πραγματα που δεν σου περναγαν απ το μυαλο πριν.
Έκτακτη εισφορά για χ3 3λιτρο του 2004 και για 4λιτρο land cruiser το 2012?
1500 land cruiser 700 x3
τσου ρε λακη...
Με τον ΟΔΔΥ τι παίζει και έχουν άλλα τέλη και άλλα τεκμήρια?
Ισχύει?
π.χ
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2064051/
Αυτό πουλιέται πάνω από χρόνο...
Τότε τι λέει αυτός γνήσιο και τέλη 300 ευρώ??