μην πεταξεις τα πολυτιμα χρηματα σου σε βλακειες...
Printable View
μην πεταξεις τα πολυτιμα χρηματα σου σε βλακειες...
Το ανταλλακτικο αυτο ειναι ΚΟΥΚΟΥ-ΡΟΥ-ΚΟΥ......
εμ αμα υπηρχε τροπος να μειωθει η καταναλωση 30% δε θα εκανε 30euro αλλα κανα 3χιλιαρο..
παντως αν υπηρχε εστω λιγο αυξηση στην ροπη και 5-6 αλογακια που λενε θα τα βαζα.. compact rules.. :rally:
εγω εβαλα τα περιφημα μαγνητακια πριν 6 μηνες απο τοτε εχω βαλει 2 φορες βενζινη και εχω γυρισει την μιση ελλαδα, και σε καλο οδοστρωμα σπινιαρω 4η σε καλη ασφαλτο, σε φιατ ουνο 55αρη!
Σταθη εχω ακουσει οτι δουλευει πολυ αποτελεσματικα σε συνδιασμο με spring rolls και γλυκοξυνη .... εκει πιανει τη μαξιμουν αποδοση εξοικονομησης 30%....μετα το τεταρτο spring roll εμφανιζεται η διαφορα..
εχω ακουσει για ενα μαραφετι για τουρμπο κινητηρες που μπαινει νομιζω στη σωληνωση πριν την τουρμπινα. κατι με το αεριο κανει και ειναι σαν φιλτρακι. κοστιζει γυρω στο 400αρι.... εχει ακουσει κανεις τιποτα? για ντιζελ κινητηρες προς το παρον!
Μη πετατε τα λεφτα σας..
αφου υποσχονται μειωση στην καταναλωση...αν τα κολλησω στο ψυγειο , λετε να μειωσω το φαι?? εχω παχυνει τελευταια...και ψαχνω διαιτα
Καλησπέρα σε όλους,
πήγε ο ξαφερφός μου το Audi του για service κάπου στα νότια και ο τύπος του λέει να του βάλει 2 υπερμαγνήτες στον κινητήρα για οικονομία καυσίμου κτλ.
Κάτι που βρήκα στο Internet αλλά δεν έχει σχέση με το συγκεκριμένο συνεργείο είναι το εξής:
https://www.auto-economy.gr/technology.html
Να σβηστεί αν θεωρείται διαφήμιση, το βάζω απλά γιατί εξηγεί χοντρικά πως γίνεται.
και έναν που κράζει
https://paratiriseis.blogspot.gr/2010/03/blog-post.html
Γνωρίζει κανείς κάτι?
Η άποψη μου είναι οτι αν ίσχυε κάτι τέτοιο δε θα το έβαζαν εξαρχής οι εταιρίες από μόνες τους?
Να προσθέσω κόστος 100¤.
Δεν κάνει τίποτα φίλε μου. Το δοκίμασα παλαιότερα σε Nissan Ν14 και δεν άλλαξε τίποτα στην κατανάλωση.
Μούφα όπως και το σύστημα υδρογόνου - ηλεκτρόλυσης.
ειναι η ιδια ιστορια με τους μαγνητες για εξοικονομηση καυσιμου απλα με διαφορετικο σχημα.στην ιδια αρχη βασιζονται που δεν ισχυει.απλα εκμεταλευονται την αναγκη του κοσμου για οικονομια
Το θέμα έχει αναλυθεί μέχρις εσχάτων σε αυτό το φόρουμ.
Δεν αξίζει._
Κάποιο καλό παιδι ας βρει το παλιό θρεντ να τα ενώσουμε .
μη βριζετε το μοντ. θα σας κανω μπαν...
Σπύρο κάτσε κάτω απ' τη μπάρα!
https://www.contra.gr/incoming/artic...fie_170408.jpg
βγαινετε εκτος θεματος ρε
αφήστε τον άμα είναι μετά την συνάντηση να τρίψει τις λαμαρίνες.
busy για άλλες δυο μέρες!!!
σορη μάγκες που μιλάω εφθεος ειδικά που γράφτηκα σήμερα :)
1) Ναι τα εχω δοκιμασει
2) Οχι δεν κανουν τιποτα.
Μηδενικη διαφορα σε οποιοδηποτε τομεα. αντι να ασχολουνται οι
εταιριες να δινουν εκατομμυρια για να φτιαξουν οικονομικοτερους
κινητηρες θα εβαζαν ενα τετοιο. ολες θα ηθελαν
ενα κινητηρα που δεν σπαει ποτε. Λες και οταν το αμαξι σου κανει
500.000χλμ θα πας να αγορασεις μοτερ καινουργιο απο αντιπροσωπεια...
3)3) Η απατη ειναι πολυ απλη. Δεν μπορεις να μαγνητισεις κατι που δεν
μαγνητιζεται οπως η βενζινη. Και να κανεις τα διπολα να παρουν συγκεκριμενη
κλιση με καποιο πανισχυρο μαγνητικο πεδιο το οποιο δεν μπορεις να το δημιουργησεις
στον χωρο του κινητηρα σου, την χανουν αμεσα οταν βγουν απο το μαγνητικο
πεδιο το οποιο σημαινει οτι και 1 εκ πριν το μπεκ να το βαλεις δεν κανεις
τιποτα. οι διαφημισεις που λενε οτι χρησιμοποιουν τεχνολογιες NASA. Ναι εχουν
μαγνητικα μπεκ αυτα τα φορτηγα αλλα οχι για να 'μαγνητιζουν' το καυσιμο
αλλα γιατι ετσι λειτουργει το μπεκ, με μαγνητικη βαλβιδα.
Παρα πολλα οχηματα εχουν μαγνητικα μπεκ και βγαζουν ολες οι εταιριες.
φιλε πολυ τεκμηριωμενη η αποψη σου thumb by the way δικο σου ειναι αυτο το κουκλι στην φωτο?
βαλε βαλε ειναι το αγαπημενο μου χρωμα βαλε και απο το εσωτερικο του καμια να χαζεψουμε λιγο πολυ μπανικο το εργαλειδι πρεπει να γαζωνε ε?
Μπιστολι το οπελ! Βαλε φωτος να μας τρελανεις ! Το νεο θα γινει καλυτερο ε?
Και OPC look βλεπω τρελανε μας
εδω το φορουμ εχει πολλους θαυμαστες της οπελ γιατι δεν ανοιγεις ενα θρεντ να κανεις παρουσιαση του αυτοκινητου με πλουσιο φωτογραφικο υλικο,specs etc?
η αεροτομη ειναι biskitzis racing? πρεπει να κανε καλη δουλεια στις μεγαλες ταχυτητες ειχε βανει κι ενας κολητος μου, ειχε μεινει ευχαριστημενος τωρα μενει πετραλωνα