Ζάχο φοράω αυτές αν δεν κάνω λάθος... οι μπροστά έχουν 85% αποσβέσεις αλλά η πίσω δεξιά έχει πετάξει τα λάδια αν κ έχουν κ πίσω 83% είναι πολύ σκληρές κ λέω να τις αλλάξω....
Printable View
Ζάχο φοράω αυτές αν δεν κάνω λάθος... οι μπροστά έχουν 85% αποσβέσεις αλλά η πίσω δεξιά έχει πετάξει τα λάδια αν κ έχουν κ πίσω 83% είναι πολύ σκληρές κ λέω να τις αλλάξω....
και εμενα fk φοραγε αλλα ειχαν λιωσει και ειχαν κολησει μεχρι και οι στρωφες για να ρυθμισεις τα πανω κατω στα πιατελα οποτε και τις πεταξα.πιο σκληρες απο τις raceland βεβαια
Ζαχαρία δεν είναι άνετη ανάρτηση είναι πολύ σκληρή...
Κοπανάει πολύ……
Επειδη λετε για σκληροτητα ...και μιλατε για ρυθμιζομενες αναρτησεις , να σας διευκρινισω κατι, αν δεν το γνωριζετε! Οπως θα εχετε παρατηρησει οι ρυθμιζομενες εχουν στενα ελατηρια, τα οποια συνηθως ειναι αισθητα σκληροτερα! Επισης, πολλες ρυθμιζομενες και οχι μονο οι φτηνες , διαθετουν μονο εναν ρεγουλατορο για την ρυθμιση του υψους! Αυτο εχει το εξης αρνητικο...Το χαμηλωμα του αυτοκινητου προκυπτει απο συσπειρωση του ελατηριου! Σε ενα ελατηριο ομως η δυναμη (F) υπολογιζεται απο την σχεση Fελ =Κ*χ οπου Κ ειναι μια σταθερα του ελατηριου και χ ειναι η συσπειρωση του ελατηριου απο το φυσικο του μηκος! Αρα οσο πιο πολυ το χαληλωνουμε συμπιεζουμε το ελατηριο και σφιγγουμε ταυτοχρονα την αναρτηση !
Σωστός Σπύρο...;)
οχι αναποδα το λες οσο χαμηλωνουμε ανοιγει το ελατηριο και συμπιεζεται το αμορτισερ και μειωνουμε διαδρομη στο εμβολο τις μπουκαλας συσπηρωση του ελατηριου εχουμε στις αναρτησεις που δεν εχουν ρυθμιζομενα πιατελα με σταθερο κατω πιατελο οπως το μαμα γονατο και για να χαμηλωσει πολυ πρεπει να συσπειρωθει πολυ το ελατηριο
δεν κοπαναει καθολου και αυτο να το ξερεται οτι καμια coilover Δεν κοπαναει
Mακαρι να τα βγαλει τα λεφτα της η Raceland.
Για το coilover kit της D2 παιδες, τι εχετε να πειτε??
Μιλαω για αυτο..
https://picasion.com/pic18/f430eb14e...3c5c347b4f.gif
Την εχει φορεσει φιλος σε 328 e36 και ειναι πολυ ευχαριστημενος. και το χω δει και ο ιδιος..η αναρτηση λειτουργει πολυ καλα,και δεν κοπαναει..! τωρα απο τιμη, η συγκεκριμενη εχει 1200 ευρω. Εχει γυρω στις 30 ρυθμισεις υψους-σκληροτητας κτλ...
Και σκεφτομουν να την εβαζα στο 46αρι..
Δεν ξερω που ειναι made in.. παντως εδω που την βρηκα τυχαια https://cgi.ebay.co.uk/D2-RACING-COI...item3a575cc5b7 βγαινει σχεδον τα μισα απο τα 1200 που λες..
Μεταξυ GAZ & D2 πια θα προτεινατε βρε παιδες για Ε36 325i ????
Υπαρχουν ατομα που εχουν φορεσει την εν λογω αναρτηση κ να εχουν κανει πολλα χιλιομετρα ως τωρα ωστε να μας πουν τι γνωμη τους για την αντοχη της αναρτησης αυτης στο χρονο ?
Εγω την εχω βγαλει και ηδη τη χαιρεται αλλος.. (απλα ηταν πολυ σφιχτη για τα δικα μου γουστα)
Εχω καιρο να δω το αντιστοιχο θεμα στο fanatics για reviews..
Ο greg εδω παντως στο Ε36 ειναι αρκετα ευχαριστημενος μεχρι στιγμης, αλλα ας μιλησει και ιδιος καλυτερα..
FK και τελος...
Ν.
ψαχνοντας για τις αναρτησεις της raceland μπορω να πω οτι με τις τιμες αλλα και με τα σχολια που διαβασα εθουσιαστικα. Για δωστε κανα update ρε παιδια......
greg που εισαι φιλε? Για δωσε καμια πληροφορια.... Ζαχαρια για πες εντυπωσεις! Αντε γιατι αλλο 200 ....αλλο 600 γιουργια
μαζι βρηκα και αυτο
https://www.racelandus.com/p-38-race...ries-6cyl.aspx
τι λετε αξιζει ? η ποιοτητα τους απο οτι διαβασα σε διαφορα φορουμ ειναι πολυ καλη.
Αντε παλι...
Τι μας κανετε ρε παιδια ?....
Τωρα που μας βαζετε ολους στην πριζα, για πειτε τα reviews σας.
greg, τι νεα? Η δικια σου ποια ακριβως ηταν? Για βαλε αν μπορεις κανα λινκ.
Σ'αρεσει ακομα? Αντεχει?
Να ρωτησω και κατι αλλο.
Με τις coilover, μπορει να γλιτωσουμε την αναβαθμιση των αντιστρεπτικων, ωστε να γερνει λιγοτερο το αμαξι χωρις να αλλαξουμε και αυτες?
Ή θα'ναι το κρατημα αλλα αντ'αλλων ??
Να δω πως θα το βαζω στο γκαραζ μετα...
:doh:
κανεις ρε παιδια!!!!
Παιδες υπομονη ... εχω παραγγειλει κ εγω κ λογικα η αυτη η την αρχες της αλλης βδομαδας μου ρχεται . παζαρι κ με 200 ευρω στην πορτα μου thumb
Για τα χρηματα της νομιζω οτι ειναι μια χαρα.. Απλα, ισως ειναι λιγο σφιχτη για τους δρομους μας και ειδικα αμα φορας και καμια 18αρα με χαμηλο προφιλ..
Στο εξωτερικο ειδικα εχουν πουλησει αρκετα, αλλα οι δρομοι μας δεν συγκρινονται με τους εκει και επισης οταν λεμε σκληροτητα, αυτη διαφερει απο ατομο σε ατομο.. Ας πουμε για τα δικα μου δεδομενα ηταν λιγο σκληρη.. Για καποιον αλλο μπορει να ειναι οκ.. Παντως για τα χρηματα της νομιζω οτι ειναι πολυ καλη...
Η raceland φορεθηκε κ ηδη εχει γραψει τα πρωτα της 500 χλμ σε πολη και εκτος.
Την εχω εσταρει στους τρισαθλιους λακουβοδρομους μας ,στην εθνικη οδο κ στο υπεροχο στριφτερο κομματι του "Αγιου" στην Ευβοια....
Αυριο θ γραψω κ αναλυτικα εντυπωσεις....
Πρωτη εικονα πολυ θετικη... :thumbsup:
Πριν φορουσα bilstein sport (oxi χαμηλωματος) με μαμα ελατηρια. Χαλια συνδυασμος.
Τα racaland δουλευουν ΠΟΛΥ καλυτερα στην αποσβεση κ οπως επισης κ πολυ καλυτερα στις στροφες.
Tο αμαξι "ζυγιστηκε" για το πως θα χαμηλωσει ομοιομορφα κ θα κατανεμηθει το βαρος σωστα. Και ετσι εγινε !
Υπερβολες στο χαμηλωμα πρεπει να αποφευγονται .
Προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος κ αν γυρνουσα το χρονο πισω παλι raceland θα εβαζα με 200 ευρω thumb .
Ανεβασα κ δυο φωτο απο την διαδικασια.
Aυτο ειναι στην κριση του καθενος thumb .. η αναρτηση κατεβαινει μεχρι κ τους 7-10 ποντους χαμηλωμα :shok: ....... εγω το σταματησα στο σωστο ζυγισμα κ :devil: ...κ σε σημειο που να μην τερματιζει λογω του οτι ειναι κ μαλακη....
Αν ειμαι ευχαριστημενος τωρα με το κρατημα της φαντασου να βαλω κ ζαμφορ επανω....γτ οι δικες μου ειναι απενεργοποιημενες....
θα βαλω κ αλλες φωτο
παιδια ειχα μερες να μπω γιατι το αμαξι μου το εχω πουλησει στον tamtam και τα ξεχασα τα bmw παντως οσο το ειχα ημουν ευχαριστημενος και δεν εγερνε και καθολου και το ειχα και αρκετα χαμηλομενο μπροστα 5 ποντους και δεν με κουραζε μαλον και σε αυτο που εχω τωρα τετοια θα βαλω
:worthlesswithoutpic
κι'αλλες !
κι'αλλες !
βρε λες να παραγγειλω και εγω καμια τετοια...? εφτασε η στιγμη να αλλαξω και εγω. σαν βαρκα παει το αμαξι τωρα!