To θεμα ειναι turbo lag εχει?? , εχεις παρατηρησει καποιο δισταγμο στο πατημα κατα την επιταχυνση??? την στιγμη που ''μπαινει το turbo''
Γιατι απο οτι καταλαβα δεν εχει τετοια θεματα το stett....
Printable View
Λόγο της αντίστασης του intercooler στον αέρα η πίεση του αέρα πριν το intercooler είναι μεγαλύτερη απ ότι μετά απο αυτό. Αυτή την διαφορά εννοούμε πτώση πίεσης. Με άλλα λόγια αν η πίεση που "βλέπει" η έξοδος της τουρμπίνας είναι πχ 10psi και εσύ μετράς στο manifold του κινητήρα σου 9psi τότε έχεις πτώση πίεσης 1psi. Η πτώση πίεσης στο intrcooler έχει να κάνει με την σχεδίαση του, που θα πρέπει να αντιστοιχεί στην ποσότητα του αέρα που το διαπερνά, την ταχύτητά του και την πίεση(παράγοντες που είναι αλληλοεξαρτώμενοι).
Ok η αποφαση παρθηκε και το mail εφυγε....:original:
Να πώ κάτι που μπορεί και να είναι χαζό?
Το να φτιάξετε εδώ custom κάτι τέτοιο ποσο δύσκολο μπορεί να είναι?
Η πτώση πίεσης εξαρτάται απο τον πυρήνα και τον σχεδιασμότου Intercooler. Στο Forge η πτωση πίεσης στην εισοδο καιέξοδο του είναι 0.1 psi.
Για την κατασκευή ελληνικού intercooler ας μην μπλέξουμε. Θελει ξήλωμα του μπροστινού προφυλατήρα και να μείναι το αυτοκίνητο στο συνεργείο για μετρήσεις διαστάσεων και να ταιριάξουν τα κολάρα εισαγωγής. Με ετοιμη λύση κάποιος άλλος το έχει κάνει αυτό πιο πρίν και έρχονται έτοιμα με τις προεκτάσεις των σωληνώσεων χωρίς να ρισκάρεις μια αμφιβόλου ποιοτητα κατασκευή σε διαρροες και ψυξη
Το Forge κανει για το δικο μου που ειναι μαμα και για αργοτερα που λεω να του βαλω ενα ελαφρυ προγραμματακι;
Ε ρε και βλεπω να ερχονται ολα μαζι...θα πεσει τρεξιμο.....:whistle::whistle:
Εγώ βλέπω Σ/Κ να ρυθμίζουμε μείγματα...
ειναι πραγματικα bolt on βγαζεις το ενα και βαζεις το αλλα απλα!!!και δεν χρειαζετε να βγαλεις και προφυλακτηρα!!
ps.off topic δεν ξερω αν εχεις δει τις αγγελιες δινω το δικο μου το forge γιατι μου εχει πεσει λιγο μικρο για τις απαιτησεις μου!!!τιμη αν θελεις με πμ.
Απο σημερα εχω στα χερια μου το ιντερκουλερ της Stett Performance.
Η μικρη μου περιπετεια εληξε σημερα κατοπιν συντομης φασαριας και χιτλερικης ανακρισης απο τους υπαλληλους του ΕΛΤΑ του αεροδρομιου Ελευθεριος Βενιζελος,οπου και βρισκοταν το δεμα μου απο τις 2 του Μαρτιου.
Πληρωσα επιπλεον αλλα 137 ευρω για εκτελωνισμο,μιας και η εταιρια Stett φιλοτιμηθηκε να βαλει τιμολογιο της ταξεως των 500 ευρω ως αξια του ιντερκουλερ.
Σημασια εχει οτι πλεον το εχω στα χερια μου και σε 2 βδομαδες περιπου που επιστρεφω απο Κρητη θα γινει και η τοποθετηση του μαζι με τις σκαστρες.
Δεν θελω να ανοιξω ακομα καινουριο θεμα με την παρουσιαση του μιας και θα υπολειπονται φωτογραφιες απο την τοποθετηση και την συγκριση με το εργοστασιακο,
αλλα με μια προχειρη ματια που του εριξα πριν φυγω το βρηκα πολυ ποιοτικο και προσεγμενο.
Αναμονη λοιπον(η οποια ειναι περισσοτερο επωδυνη για μενα,που πλεον ειμαι σε αναμμενα καρβουνα):ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2:
Stay tuned...
Ωραίος Δημητρη!!!!!:thumbsup:
Αυτό το παιδί είναι ο γιος του ανέμου!! χα χα
Δημητράκη καλή τοποθέτηση σου εύχομαι και σύντομα όταν τα βάλεις περιμένω βόλτα!!
Αντε και αν είναι καλό παιδί θα σου ρίξω και ένα πλυσιματάκι στην Ζ σου!
Σ αναμενα καρβουνα ειμαι λεμε..... :hyper::hyper: