Όλοι κάπως έτσι ξεκινήσαμε... Έλα και θα μας γνωρίσεις.
Printable View
Όλοι κάπως έτσι ξεκινήσαμε... Έλα και θα μας γνωρίσεις.
Ωραια!Αλλα επειδη μπερδευτηκα λιγο..Για ποτε ειναι η συναντηση τελικα?
Θα περιμένεις ως αύριο...ελπίζω να εχει ήδη κανονιστεί η συνάντηση,είτε για μάσα μεσημεριάτικη είτε για καφεδάκι....
και αλλος σαλονικιος παρων!!
με λένε θωμά και είμαι απο salonica...
ps...χέστε τον το yoda και κάντε το κυριακή!!!
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
Λοιπον τι θελετε ; ; ;
Σαββατο σε μενα ; ; ;
η
Κυριακη για καμια μασα ; ; ;
Εγω ειμαι δεκτος παντου !!!!!
Αν θελετε το κανουμε την Τριτη που μας ερχεται για κανενα ποτο le zami και οπου αλλου θελετε . . .
Μήπως θα ηταν καλύτερα να το κάναμε το Σ η Κ και μαλιστα νωρίς για να παίξει και καμιά φωτο με το φως της ημέρας μιας και θα είναι η πρώτη fans συνάντηση....
ρε παιδια και μεις που δεν μπορουμε να ερθουμε αλλα! θελουμε να ερθουμε
τι γινετε?? μηπως αλλη μερα??
για τριτη καλα ειναι?
ψηφιζω μεσημεριανη ωρα
Γιωργος απο θεσ/νικη!! αντε κανονιστε μερα κ ωρα κ ειμαι μεσα!!
οι ΒΟΡΙΟΙ για περαστε και απο εδω μια βολτα.......
https://www.bmwfans.gr/forum/group.php?groupid=26
Παντως για μεσημεριανες ωρες ειμαι off.Εκτος δευτερας οπου μπορω..Οποια αλλη μερα μετα τις 7 ειμαι μεσα
καλα αν συναντιτηοθμε ολοι οι βορειοι μαζι κλεινοθμε και τα μαλγαρα αμα θελουμε .ετσι μια ποθ ειναι τισ μοδασ να κλεονοθμε δρομουσ διοδια κτλ
γεια σας και απο εμενα......αντωνης απο κιλκις.....
αν μιλατε για αυτην την κυριακη 17-1-2010.....δεν μπορω....λογο ονομαστικης γιορτης...
Αααρε Συμπέθερε με τις γνωριμίες σου !!!
ευχαριστω.......παντως αν κανονιστει σαββατο θα προσπαθησω.......και αν γινει χαλκηδονα....ευκαιρια για βολτιτσα......γιατι εχει πιασει αραχνες το εργαλειο...χαχα
ειμαι ο χρηστος ειμαι απο θεσσαλονικη και περιμενω με αγωνια να βγει το αμαξι μου!!
για να πω την αληθεια κυριακη με βολευει καλυτερα!
Εμένα πάλι με βολεύει για Τρίτη,μιας και τότε θα έχουμε ρεπό,τώρα για το ΣΚ ίσως σε κοντινό μέρος πρός θεσ/νικη μεριά μπορεί να έρθω μια βόλτα....
Επίσης καλωσορίζω τα νέα παιδιά στην παρέα μας,τους περιμένουμε στην συνάντηση να τα πούμε και από κοντά....:cheers:
μια μέρα έλειψα και το κάνατε κώλο....ο κύριος Θωμάς να γίνει ban διότι είναι χαμηλού επιπέδου....και οδηγάει και κασόνι....λοιπόν εγώ Σάββατο θα είμαι στον Χρήστο...όσοι θέλετε welcome....
Γιωργο εγω βαρια 5 ωρα πρεπει να ειμαι φευγατος . . .
Να βαλω το κοστουμι μου και να παω σε εναν γαμο φιλου . . .
Σάββατο θα είμαι κι εγώ στο Χρήστο παίδες
έχει νύφες εκεί για αυτό πάει...