Aλεξη,με διπλα τζαμια θα το παραλαβω το οχημα σου?:thumbsup:Ωραια!!!!:thumbsup:
Εγω παντως μονα εχω.
ΥΣ αυτη η μεταφραση απο τον γογλε ειναι για τον σουτσο!!!δωσε λινκ να διαβασουμε τιποτε σωστα!....λες και εγραφε ο Γιωργαρας 850 ηταν!!!
Printable View
Aλεξη,με διπλα τζαμια θα το παραλαβω το οχημα σου?:thumbsup:Ωραια!!!!:thumbsup:
Εγω παντως μονα εχω.
ΥΣ αυτη η μεταφραση απο τον γογλε ειναι για τον σουτσο!!!δωσε λινκ να διαβασουμε τιποτε σωστα!....λες και εγραφε ο Γιωργαρας 850 ηταν!!!
τελικά το climate comfort βγαίνει με πράσινη ρίγα.
Το κρύσταλλο για HUD είναι που δεν βγαίνει με ρίγα..
Δεν γνωρίζω τίποτα για διπλό, το climate comfort δεν νομίζω να είναι διπλό, μόνο στον κωδικό "security vehicle" είναι διπλά (απ' όσο ξέρω)
https://www.bmw.com/com/en/insights/...indscreen.html
https://www.bmw.com/com/en/insights/...windscreen.jpg
αγγλομαθη μου εσυ.....:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Οριστε: https://www.press.bmwgroup.com/press...tem=node__2377
Ναι μεμβράνη είναι Αλέξη. Και έχει και "θέματα" με λήψη κινητών, e-pass, πομπούς για γκαραζόπορτες κλπ ...εγκλωβίζει στο εσωτερικό τo σήμα..
Είχες δίκιο τελικά Άρη, δεν μπόρεσα να αντισταθώ και στο τέλος λύγισα και τις παρήγγειλα και αυτές χαχαχαχαχα:th_Laie_67-1::hystericalbs1::th_Laie_67-1::hystericalbs1: Όλα καθόδων λοιπόν...:original::original::original: Άντε να δούμε που θα μας βγάλει η άκρη τελοσπάντων, άντε να δούμε. Το ενθαρρυντικό είναι ότι το HUD δεν χρειάζεται κωδικοποίηση (έτσι λένε δηλαδή η πράξη θα δείξει χαχαχα). Μανώλη βάλε τα δυνατά σου...
στο τέλος θα κάνουμε μια σούμα να δούμε τι σου έχει μείνει και τι μου έχει μείνει από το αρχικό... :thumbsup:
:whistle:ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ!!!!:thumbsup:
χαχαχαχαχα γεια σου δάσκαλε Νικόλα :hystericalbs1::th_Laie_67-1::hystericalbs1: Κάτσε να διευκολυνθώ λιγάκι οικονομικά και να ρωτήσω τον Μανώλη αν μπορώ να βάλω και την έμπροσθεν κάμερα υπερύθρων χαχαχαχα
:th_Laie_67-1::hystericalbs1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::th_Laie_67-1::hystericalbs1:
χαχαχαχαχαχα γεια σου βρε Αλεξ. Με καταντησατε "ανεκδοτο" ουαχαχαχαχαχαχα :) :)
Για να ξαναμπουμε στο θεμα του τιτλου θα πω οτι οταν καταλαβα οτι το αμαξι δεν ειχε ποτηροθηκες ξενερωσα αφανταστα,σκεφτηκα καποια στιγμη να βαλω αλλα καποια αλλα πραγματακια τραβηξαν παραπανω την προσοχη μου.
Τωρα που το ξανασκεφτομαι καλυτερα που δεν χαλασα λεφτα για ποτηροθηκες γιατι λογικα θα ειναι μεγαλο το κοστος να αλλαξεις ολο το ταμπλο.
Νικο δεν αξιζει να αλλαξεις ταμπλω για ποτηροθηκες.Οπως ειπε και ο Πανος παραπανω δεν αξιζει,με τα ιδια λεφτα κανεις ενα σωρο αλλα καλουδια.Παντως αυτοκινητα 50+ χιλιαδων και να μην εχουν ποτηροθηκες ειναι ψιλο μ@λ@κι@.Εδω το δικο μου αγοραστηκε 57.200 και δεν μπορει να παιξει ΜΡ3,δηλαδη ποοοσο θα κοστιζε στην εταιρεια να βαλει ενα λεϊζερ που να διαβαζει ΜΡ3?? 50-100 ευρω?! Ελεος
Όπως τα λες Νικόλα, γλίτωσες 830¤ το ταμπλώ, 200¤ οι ποτηροθήκες συν την εργασία βάλε βγάλε. Μη με ρωτήσεις που το ξέρω, ένας φίλος πήρε τ'αυτί μου :whistle::whistle:ότι μπαίνει σε αυτή την διαδικασία, όχι για να βάλει τις ποτηροθήκες, που τελικά θα τις βάλει και αυτές,:original: αλλά για να βάλει το head up display unit. Άλλαξε και κρύσταλλο απ'ότι μου είπε, παρήγγειλε το Climate comfort laminated glass...βρε τον μπαγάσα σταματημό δεν έχει...:hystericalbs1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Υ.Γ. Νικόλα όπως είπαμε για την night vison camera μη ξεχάσεις να ρωτήσεις τον Μανώλη, γιατί απ'ότι μου είπε και μπόρεσα να καταλάβω θα την βάλει και αυτή:th_Laie_67-1::hystericalbs1::th_Laie_67-1:
Tο δικο μου που το εκανα παραγγελια το 2008 καινουργιο ,ειχε χρεωση για ποτηροθηκες 80ευρω!!!....αναλογικα με την αξια του αυτοκινητου αστειο νουμερο,ομως εαν δεν το εβαζα στον εξτρα εξοπλισμο δεν θα εμπαινε ποτε στο αυτοκινητο....φυσικα οπως και η ηλιοροφη με εξτρα χρεωση 2000ευρω...
Πες μας ρε Αποστολε..... χμμμμ Δημητρη ηθελα να πω,τι δεν θα εχει (εκτος του μοτερ Μ5)επανω το οχημα σου???:thumbsup:
Με αυτα που αλλαξε φτιαχνει αλλη μια Ε60 :thumbsup:
Πανο σκεφτομαι να βαλω τιμονακι με paddles για να μην παιρνω τα χερια απο το τιμονι αλλα μονο αν βρω κατι που θα με δελεασει στο πορτοφολι.
Βλεπεις εμεις με τα αυτοματα δυσκολευομαστε αρκετα να βρουμε τετοιο τιμονι σε καλη τιμη αλλα και που να "ταιριαζει" με τους κωδικους του αυτοκινητου.
Αν δεν έχει τον εξοπλισμό "Radio Professional" (ραδιόφωνο με διπλό tuner) δεν έχει δυνατότητα να παίξει mp3 thumb
Radio Professional έχουν σίγουρα όλα τα Ε60 με μικρό ή μεγάλο Navi (Business - Professional)
Αυτός ο Πατρινός βρε παιδάκι μου πια...:hystericalbs1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1:
"Όμορφοι αριθμοί"...:original: Νικόλα "χτύπα" και το gear smg shifter του Μ5 μιας και έχεις αυτόματο σασμάν να δείξει ακόμα πιο όμορφο το εσωτερικό σου
:th_Laie_67-1::thumbsup::thumbsup:
Πανο με ενα καλο ψαξιμο στο ebay μπορεις να βρεις τιμονι σε καλη τιμη και νομιζω οτι ειναι κατι που ομορφαινει παραπολυ το εσωτερικο του αυτοκινητου.
Αυτος ο Αλεξης που τα μαθαινει ολα..............
Δημητρη αυτο εχω σκοπο να κανω,να αλλαξω το τιμονι και τον λεβιε για να δειξει ακομα πιο ωραιο το εσωτερικο αλλα βλεπεις το ΔΝΤ μας εχει κοψει λιγο τα φτερα οποτε πρεπει να παμε σε αργα και σταθερα βηματα.
Δυστυχώς στην εμπρός σίτα του προφυλακτήρα του Μ5 δεν μπαίνει ούτε η night vision camera ούτε το active cruise control. Eεεεε ψιτ, Πατρινέ ('Αλεξ) μήπως τυγχάνει να έχεις στο 5άρι σου τοποθετήσει τίποτε από τα παραπάνω και με διαψεύσεις τελικά γιατί τα δίνει για τον προφυλακτήρα τον απλό ή του Μ pack και όχι για Μ5. Τέλοσπάντων θα αρκεστούμε στο HUD και στις ποτηροθηκούλες μας :rolleyes::rolleyes:
Δημητρη μηπως να εβγαζες τον προφυλακτηρα και να εβαζες εναν που θα ταιριαζει η one night stand vision camera μπας και δουμε και εμεις τιποτα.Ξανασκεψου το λιγο βρε αγορι μου.
Ο Αλεξης δεν βαζει τετοια πραγματα του σατανα στο αμαξι του,εδω ο ανθρωπος καθυστερει να αλλαξει τις αντιστρεπτικες και να βαλει μεγαλυτερες για τι ξερει οτι δεν εχω μαζεψει λεφτα να παρω τις παλιες.
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...9&d=1295987942
ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ και απο κατω το οχημα Αλεξη!!!:thumbsup:
...καλα οι eisenmann απο λευκοχρυσο ειναι?:shok: τελειοτητα!!!thumb
ΥΣ.μπαξε,μπαξε γιατι εχω την εντυπωση οτι μια μερα το οχημα σου θα μπορεσω να το αγορασω!!!:shok::whistle::thumbsup:
Καλε μου φιλε Αpostole....οπως τα λες ειναι,ο προφυλακτηρας του Μ5 δεν παιρνει ουτε το ενα ουτε το αλλο.
Προσωπικα τα θεωρω υπερβολη και τα δυο,δεν θα πληρωνα ποτε το εξτρα κοστος που εχουν.
Οσο για το HUD,ωραιο ειναι αλλα ακομα ποιο ωραιο :eek: για αυτους που το βλεπουν απο εξω απο το τζαμι:th_Laie_67-1::hystericalbs1:.
Θα προτιμουσα να εχει το Μ5 απο το εργοστασιο πολυπιστονα φρενα παρα HUD thumb.
Δεν ειναι οι φωτο απο το δικο μου Αρη,αλλα οχι και πεντακαθαρο,αυτο ζεχνει και κυριολεκτω!!!
Η eisenmann ειναι ολη σε λευκοχρυσο και τα καζανακια,απλως η ενωση με τους μαμα σωληνες γινεται καπου αναμεσα απο το διαφορικο και το καζανακι.
Οσο για τις αντιστρεπτικες, ενα απο τα καλυτερα εξτρα που μπορει να προσθεσει κανεις στο αυτοκινητο του thumb.
ttp://www.youtube.com/watch?v=NTL7JIJJq14&playnext=1&list=PL95DE7B5C85E5 AA2B&index=10
Oποιος βλεπει οτι "ζεχνει" αυτο το οχημα απο κατω....ας σηκωσει το χερι!!!:thumbsup:
Θα μας τρελλανεις Αλεξη!!!μια χαρα το βλεπω, ουτε οταν εφυγε απο τη γραμμη παραγωγης ηταν ετσι!!!:original: