Eγω Κωστα!!!:thumbsup::thumbsup:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑthumb
Printable View
Και παλι δε φαινεται ποσο πολυ γυαλιζει.........καλα για τις αραχνουλες....απλα εξαφανιστικαν....:original::original:
:hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1:
Ωραιος!!!!!:thumbsup:
Αντε Γιαννη ετοιμο να μπει στο σαλονι ειναι!!!!
Να το χαιρεσαι ρε μπαγασα, γιατι πραγματικα εισαι αρρωστακι με την καθαριοτητα και την τελειοτητα των οχηματων που ειχες/εχεις!!!thumb
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...7&d=1295028041
ΥΣ.:shok:ανθρακι ειναι οι ζαντες η δεν φωτιζονται σωστα?
Ευχαριστω Αρη!!!!!
thumbΠαράθεση:
=aristent;127053
ΥΣ.:shok:ανθρακι ειναι οι ζαντες η δεν φωτιζονται σωστα?
https://www.bmwfans.gr/forum/picture...pictureid=1058
ειναι η ιδια ζαντα μ'αυτη?
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...7&d=1295028041
Τις έβαψε ανθρακί και έδειξαν πολύ !!!!
Αυτη υπαρχει, με αυτη βολευτηκα.
Τι ηθελες;
Να κανω "παραγωγη" κρεμας και να σκεφτομαι το Μανστα η το Μπομπ το Μαστορα;
Εσενα ποιος απο τους δυο σε φτιαχνει καλυτερα;
Οσο για την αλλη τη σουπια, που με λεει γιδοβοσκο, εχω ραμματα για τη γουνα του και να μη μαλαει, για να μη μιλησω για το τι ειχε μεσα το πορτμπαγκαζ και βγαλω εκτακτο δελτιο ειδησεων.
Αντε γιατι αντε.
ΝΑΙ
ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΑ.
χρειαστηκε να ριξω μπουνια του Μονστα για να τα καταφερω, αλλα ΕΧΩ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΣΟΥ.
Μα τι λέει ρε Σταμ ο G? Άμα τον βάλει κάτω η γειτόνισσα, θα κάνει μια βδομάδα να σηκωθεί από το κρεβάτι. Προτείνω να τον κλειδώσουμε στο μαγαζί της ένα πρωινό. Είναι που ναι 70 κιλά, θα θέλει μαλάξεις για να συνέλθει. Ευτυχώς το νοσοκ είναι απέναντι.
Και τσιρίζει πολύ ενοχλητικά!!!
αυτές θες σε gunmetal :original:
Μπράβο ρε Κώστα και πάλι!! Να δω πότε θα φέρω κι εγώ το δικό μου. Το γλύψιμο απο το Σταμάτη πάει έξτρα??
αυτές θες απλά δε το ξες
Όπως καταλάβατε δε πρόκειται για του ΓΙΑΝΝΗ, αλλά για ένα αδερφάκι που ήρθε για λίγο αγάπη, στοργή και Proderm.
πρεπει να γινει poll με τα πιο καμμενα threads.....
εδω εχουμε σοβαροτατη υποψηφιοτητα
εχω λιωσει,γελαω σα χαζος και με κοιταν οι μηχανικοι μου και γελανε και αυτοι!
καηκαμε και σημερα ευχαριστω πολυ-γεια σας
thumb
Σωστοτατος ο Stef (ειδες..συμφωνουμε και καπου!)
Μη κανεις κανα χαζο Γιαννη και βαλεις τιποτα 19αρια γιατι στην καλυτερη των περιπτωσεων θα βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο!
Ναι μεν ωραιες ααααλλα αχρηστες για Ελλαδισταν.
Ασε που οταν με το καλο μου το πουλησεις δεν το θελω με 19αρες!:hystericalbs1:
(το νου σου μη μαζευεις χλμ ρε!)
Αγόρια, προς το παρών μου αρέσουν πολυ οι 18 αρες έτσι Όπως τις έκανα, Οποτε..........
Τώρα Δημητρη, αυτο το βλέπω να μαζεύει αρκετά χλμ(καμια 30αρια χαλαρα)
μου αρέσει πολυ!!!!!!
Μακαρι να τα περισσοτεροι τοσο "τρελοι" με το αμαξι τους και να το θελανε συνεχεια ετσι αψεγαδιαστο.
Ποσο καλυτερα αμαξια θα χαμε στην Ελλαδα.....
Χρηστο αυτο Είναι η μια πλευρα, η εύκολη....
Το θέμα στην δική μου περίπτωση, και πολλών εδώ μέσα, Είναι ότι αυτο το πράγμα με κάνει χαπυ!!!
Δε χαλαω τα λεφτά μου σε χαρτιά, Τζοκερ, προτο, λοτο, πουτανες, κα αλλα ευγενή αθλήματα, τα χαλαω σε κάτι που Μου αρέσει, Είναι το χόμπι μου
Και θα το κάνω για όσο καιρό μπορώ σωματικά.... Έχει ταλαιπωρία το συνεχές καθάρισμα (Χεχε):thumbsup:
εγω γουσταρω τον Γιαννη για εναν πολυ απλο λογο.
Ξερει,αλλα και μπορει να χαιρεται σαν μικρο παιδι.- ;)
μητσο συμφωνω αλλα σκεψου και εξω απο τη πλακα τωρα ποσο καλυτερη θα ηταν η αγορα με τετοια παιδια σα το γιαννη(οδηγους και πωλητες)
Ναι αυτη η Μορφαρα ειναι ο Stamatis......
Αυτος ο ανθρωπος με μπερδευει.
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχει καποια αλλη υποσταση...δεν ξερω...δεν ειναι ανθρωπος....ισως προερχεται απο καποια αλλη διασταση....αλλο γαλαξια...δεν ξερω.
Ακομα πιο πολυ μπερδευτικα οταν τον γνωρισα και απο κοντα....σιγουρευτικα ισως λιγο παραπανω οτι δεν ανοικει στην δικια μας διασταση αλλα μπερδευτικα ακομα παραπανω σε σχεση με ενα ερωτημα που με απασχολουσε απο τοστε που τον γνωρισα....
Τι αποστολη εχει εδω στη γη?????????????????