και μια ερωτηση απο ασχετο.
θα χρειαστω κανενα απλικέησο αμεσα, οπως πχ. καποιο anti-virus ??
κατι που δε θα εχει το τηλεφωνο ηδη μεσα (samsung galaxy ace 5839i) ??
Printable View
και μια ερωτηση απο ασχετο.
θα χρειαστω κανενα απλικέησο αμεσα, οπως πχ. καποιο anti-virus ??
κατι που δε θα εχει το τηλεφωνο ηδη μεσα (samsung galaxy ace 5839i) ??
οχι, μην αγχωνεσαι. Εγω εχω μεν, αλλα δεν το χρησιμοποιω.
Εκτος κι αν μπαινεις σε πονηρα τσοντοσαιτ, ή κατεβασεις κανενα προγραμμα με αντιστοιχο απλικεησο.
Γενικαι τα προγραμματα τα βρισκεις απο εδω: https://play.google.com/store?hl=el
εχει μερικα πολυ καλα, διαβαζε λιγο και τις κριτικες πριν φορτωσεις κατι και απεφευγε οτι ειναι πονηρο...
Μετα, μεσα στο κινητο, εχει μια εφαρμογη "playstore". Μπαινοντας απο το κινητο στο ιντερνετ, θα τα βρισκεις κατ ευθειαν και μπορεις να τα φορτωνεις απο εκει (αντι μεσω Πισι και μετα με συνδεση του κινητου στο Πισι).
Προσεχε τις χρεωσεις!!!!! καλο ειναι να τα κανεις αυτα μεσω wifi.
Αν θες να αποσυνδεσεις τυχον εισοδο στο ιντερνετ μεσω κινητης τηλεφωνιας, πηγαινε στις ρυθμισεις -->συνδεσιμοτητα και δικτυο-->δικτυα κινητης τηλεφωνιας -->και απενεργοποιησε την "ενεργοποιηση δεδομενων". Ετσι θα συνδεεσε σε ιντερνετ μονο μεσω wifi
μερικες αποριες....
εβαλα λοιπον μεταξυ αλλων το advanced task killer.
δεν εχω καταλαβει ομως πως κλεινω τις εφαρμογες οπως στο πισι με το Χ.
μονο με τον task manager ή το ΑΤΚ να τα κλεινω ??
επιπλεον, μενουνε ενεργες στο φοντο? γιατι μετα οταν ανοιγω τον ΑΤΚ υπαρχουνε εκει για να τις διαλεξω για τερματισμο...
:confused:
Αναβάθμησα την προηγούμενη εβδομάδα το Galaxy S II από 2.3 (Gingerbread) σε 4.0 (ICS) διαφορές ιδιαίτερες δεν είδα εκτός από μια μικρή βελτίωση στην ταχύτητα της κάμερας thumb , αλλά και μια αύξηση στην χρήση μνήμης RAM από το λειτουργικό οπότε έχει λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας :thumbsdown:
τα εικονιδια ξερω ειναι σαν τα shortcuts. ηθελα να πω,
συνεχιζουν να δουλευουν τα προγραμματα στο backround χωρις να φαινεται
στον τασκ μανατζερ (γιατι με αυτον το εκλεισα) ?
γιατι μετα που ανοιγω το ΑΤΚ υπαρχουνε εκει για "τερματισμο"...
τελος παντων, δεν εχω παρατηρησει κανενα "θεμα" με αυτο,
απλως προσπαθω να εξοικειωθω με το android.
παραξενευτηκα που δεν εχει καποιο εικονιδιο οπως κλεινουμε τα παραθυρα στα windows.
Οπως είσαι στην home page του android κράτα πατημένο το home button και θα δείς ένα παραθυράκι. Στο κάτω μέρος από αυτό το παραθυράκι, έχει ένα κουμπί που λέει Task Manager. Εκεί μπορείς να κλεισεις οσες εφαρμογές είναι ανοιχτές και να αδειάσεις και τη RAM σου.
Τσιμπησα πριν 2 μερες το Samsung GT-I9100 και μου φαινεται πολυ δυναμη μηχανημα.
Μου τα επρηζε ο περιγυρος για το αιφονι αλλα η εταιρια ειναι πανακρυβη,ψιλομυτα και μη συμβατη με τον υπολοιπο κοσμο και εχει φορεθει απελπιστικα πολυ..
Παρών κι εγώ με desire s και android. Τρώει αρκετά γερή χρήση με internet και παιχνίδια (από τα ανίψια) μέχρι και αναπαραγωγή βίντεο από τοπικό δίκτυο ή και διάβασμα e-books και συγχρονισμό αρχείων. Είναι επίσης αναπόσπαστο εργαλείο για την δουλειά μου κι έχει αυτονομία μιάμιση μέρα με βαριά χρήση!! Δεν κολάει ποτέ και πάει ΣΦΑΙΡΑ κι ας έχει δεκάδες εφαρμογές εγκατεστημένες εκτός από τις δικές του. Έχω τρομερή ευελιξία με το android και σχεδόν καθόλου περιορισμούς σε ότι θέλω να κάνω. Επίσης ο ρυθμός ανάπτυξης της πλατφόρμας και των εφαρμογών της είναι καταιγιστικός. Η δε προχωρημένη παραμετροποίηση των πάντων μου αρέσει πολύ.
Προσωπική άποψη μου είναι πως ο συνδυασμός HTC - XDA - Android (custom rom) και κατ' επέκταση Google είναι ακαταμάχητος. Τι άλλο να ζητήσει ένας power user από την συσκευή του;,
Επίσης κάτοχος ενός touch pro που πλέον τρέχει κι αυτό android (froyo). Όχι τόσο γρήγορο αλλά σίγουρα πολύ πιο γρήγορο από τα windows 6.5 που έχει επίσης. Το χρησιμοποιώ και για να δοκιμάζω διαφορες εφαρμογές.
Eφαρμογές που δεν μπορώ χωρίς αυτές και χρησιμοποιώ αηδιαστικά πολύ:
ES explorer
automate it (δουλεύει μόνη της πλέον)
Evernote
Google reader
Business calendar
viber
dropbox
η Ice Cream Sandwich ειναι πολυ καλυτερη απο τις παλιες ρομ τελικα.
Σκεφτομαι την αγορα ενος arc S αυτες τις μερες για 2η συσκευη παντα.
Αν και σχετικα begginer σε αυτο το part του τομεα θα ηθελα να ξαναμπω (απο 2.1 εχω να πιασω!!) για να παιξω παλι με τα custom της τεσσαρας.
Ξεκινησα και γω να μπω στον κοσμο του Android, αλλα μαλλον καπως παραδοξα.
Αγορασα ενα Motorola Atrix απο ΗΠΑ, με 2.3.6 εκδοση, ξεκλειδωτο, ωστε να λειτουργει με ολα τα δυκτια.
Περασα τις επαφες μου απο το παλιο μου WinMo 6.5 τηλεφωνο, εβαλα και μερικα απλικεϊσο που ηθελα, αλλα δεν μπορω να βρω τροπο να κανω το dial pad να δειχνει Ελληνικους χαρακτηρες και οχι Αγγλικους, με τους περιορισμους που αυτο εχει.
Εχει κανεις καμια ιδεα; Λογω καταγωγης ΗΠΑ, δε δινει locale Ελληνικο. Χρησιμοποιησα το https://forum.xda-developers.com/sho...d.php?t=749836 αλλα δεν μου αλλαζει τα ενσωματομενα στη ROM προγραμματα.
για μπες και ρωτα στο myphone.gr Αν δεν βρεις εκει τπτ τοτε ειναι δυσκολο
Παιδια σορυ που σας χαλαω το θρεντ αλλα ηθελα να κανω μια ερωτηση γρηγορη που ειμαι σιγουρη πως θα την γνωριζετε μα δεν αφορα το μηλο αλλα το htc μου...Προχθες αλλαξα εταιρια και εβαλα βονταφον καρτοκινητη και γλυτωσα απο τον ολεθριο συνδυασμο wind/q. Απο προχθες λοιπον το τηλεφωνο παιρνει αυτοματη ενημερωση καιρου ακολουθωντας την περιοχη που βρισκομαι χωρις συνδεση ιντερνετ...Πως γινεται αυτο;;;Πχ Γαλατσι 29c ελαφρη νεφωση...
Κάπου στην σχετική εφαρμογή πρέπει να υπάρχει επιλογή να μην κάνει αυτόματη ενημέρωση.
Sent from my Ericsson 197 using smoke signals
ενα βιντεο δειχνει πως δουλευει η εφαρμογη σε i phoneΠαράθεση:
The My BMW Remote app is now available for smartphones running the Android operating system, too. The application can be downloaded for free from the Google Play store (Android Market), and offers all the same functionalities as the iPhone version first brought out in autumn 2010.
My BMW Remote allows users to operate all manner of functions in their BMW from outside the vehicle, without even having to be nearby:
Remote Door Lock & Unlock allows the car to be locked and unlocked from a smartphone.
Climate Control makes it possible to control the interior temperature by adjusting the auxiliary ventilation and heating settings, and programming the systems by timer.
With "Horn Blow" for sounding the horn and "Flash Light" for briefly switching on the exterior lights, users can trigger acoustic and visual signals to help them find their vehicle in crowded car parks, for instance.
If the car is out of sight and hearing distance but within a radius of up to 1,5 km, the Vehicle Finder function is able to display a map on the smartphone screen showing the way to the vehicle's location.
This function is only available when the ignition is switched off, thereby making it impossible to track the vehicle's movements.
Using Google Local Search, users are able to import points of interest (POIs) from their smartphone into the vehicle's navigation system via the message list.
https://www.youtube.com/watch?v=uf5ax74YC9U
απο δω
Στo google play, το search δεν βρίσκει την εφαρμογή.
καμια γνωμη για το νεο δικαρτο galaxy της samsung με android???
Καλούτσικο για τα ~130¤, βέβαια δέν είναι dual active που σημαίνει ότι
εάν έχεις ήδη κλήση σε μία γραμμή και σε καλέσουν στην δεύτερη τότε
ενημερώσε για την δεύτερη κλήση με SMS, δέν μπορείς να την απαντήσεις.
Άκυρο,
Sorry αλλα τώρα κατάλαβα ότι εννοείς το S, καμία σχέση μεταξύ τους αλλα κάτσε να δούμε και την τιμή.
για συγκεκριμένο δε γνωρίζω αλλά εχω εδώ κ μήνες το samsung i5500 κ το κινητάκι απλά μαμαει για τα λεφτά του( κάπου120-130 ευρώ το χω πάρει) απλά δεν υπάρχει πολύ καλή-γερή ποιότητα κατασκευής δε καταλαβαίνει πραγματικά τπτ κ μπαταρία κρατάει με πολύ βαριά χρήση 1.5 μέρα άνετα κ τα κάνει όλα, πάρε samsung με κλειστα μάτια από μένα
Παράθεση:
Η πιο πονηρή εφαρμογή για το smartphone
Το Magic Butt (μαγικά οπίσθια) είναι η πιο πονηρή εφαρμογή για το smartphone με Android.
Ουσιαστικά είναι ένα ζωντανό wallpaper το οποίο ο χρήστης μπορεί να κουνήσει.
Βάζοντας “χέρι” στο wallpaper ουσιαστικά κουνάει τα προκλητικά και σέξι οπίσθια του μοντέλου.
Η εταιρεία που το δημιούργησε δηλώνει ότι το έχει δοκιμάσει σε άντρες και γυναίκες.
Στους άντρες αρέσει πολύ και κάνει τις κοπέλες τους να ζηλεύουν.
Από την άλλη, αν το εγκαταστήσει μια γυναίκα και το δώσει στο φίλο της, τότε θα μπορέσει επιτέλους η ίδια να χαλαρώσει αφού εκείνος θα βρει άλλη ασχολία.
Η εφαρμογή υποστηρίζει το επιταχυνσιόμετρο της συσκευής αλλά και την οθόνη αφής.
Η εφαρμογή κοστίζει 0.5 ευρώ και υπάρχει επίσης και έκδοση για στήθος.
Επιμέλεια: Σίμος Κοσμετάτος simosego@gmail.com
https://www.youtube.com/watch?v=vfFGXU3uOaI"]https://www.youtube.com/watch?v=vfFGXU3uOaI
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...75289429_n.jpg
εδω σου βγαζει αληθινες φοτο!!
Η κωλοτούμπα της Samsung ακούει στο όνομα Samsung Galaxy S III mini και ανακοινώνεται αύριο;
https://greekapplenews.gr/wp-content...msung-gala.jpg
Ειλικρινά η Samsung μας εντυπωσιάζει πολλές φορές με τις αποφάσεις τις και πλέον ετοιμάζεται και μια από τις μεγαλύτερες κωλοτούμπες της σε μια συνεχή αντιγραφή της Apple.
Οι διάνοιες λοιπόν διαπίστωσαν πως η 4 ιντσών οθόνη του iPhone 5 έγινε αγαπητή και όσο και αν την θάψανε δεν έπιασε!
Έτσι λοιπόν κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου νωρίτερα στην Κορέα, η Samsung επιβεβαιώνει την άμεση κυκλοφορία του Samsung Galaxy S III mini στην Ευρώπη. Ο JK Shin, επικεφαλής της Samsung Mobile Communciations δεν έδωσε ιδιαίτερες λεπτομέρειες για την συσκευή, αλλά υποψιαζόμαστε ότι οι μόνες της διαφορές δεν είναι μόνο στη μικρότερη διαγώνιο στην οθόνη. Κάτι που θα πρέπει να το επιβεβαιώσουμε τις επόμενες μέρες.
Ο Shin λοιπόν μίλησε για την απόφαση της Samsung να καλύψει μία ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση σε 4 ιντσών συσκευές, ειδικά στην Ευρώπη. Γιατί, όμως, ένα Galaxy S III mini; Και μάλιστα, τόσο εσπευσμένα, σε μία αγορά, όπως της Γερμανίας;
Κάποιοι λένε για να προλάβει η Samsung την ανακοίνωση της Apple για το iPad mini και γιατί ίσως καταλάβανε πως οι 4 ίντσες είναι ιδανικές για ένα κινητό παρόλο που μια βδομάδα πριν το iPhone 5 στα μάτια τους είχε μικρή οθόνη.
Άντε και καλές κωλοτούμπες!!!
πηγη
Το άρθρο είναι γραμμένο από Apple Fanboy. :th_Laie_67-1:
Όταν η Sammy έβγαζε το πρώτο Galaxy με 4" AMOLED στην Apple είχαν 3.5" LCD.. Μέχρι και πριν 1 μήνα με 3.5" LCD ήταν, όσα ppi κι αν είχε.. thumb
Και μας ζάλισαν στο promotion "The Biggest Change in iPhone since iPhone", που έφτασαν στις 4" με ένα μακρόστενο σχέδιο.. :hystericalbs1:
Φιλικά,
Μπάμπης
πηρα S2, πηρα note, δουλεψα s3.
λυπαμαι αλλα ΔΕ βολευουν τοσο και χανουν σε ευχρηστια.
Πηραν μια συνταγη του "μεγαλωνω την οθονη και το κανω εντυπωσιακο" και το παρακαναν......
Το μακροστενο σχεδιο που ανεφερες ειναι 16:9 και εκτος των βιντεο που ταιριαζουν γαντι, παρεχει και ευκολια στο να μην τεντωνεις τον αντιχειρα...
κατσε να ερθει Αυτο!
https://www.youtube.com/watch?v=EJErcswfto0
Το ion ειναι ηδη εδω...
https://www-static.se-mc.com/blogs.d...ck-464x533.png
https://www.youtube.com/watch?v=jRRjJo3AZAM
:thumbsup: :thumbsup:
Δεν συμφωνώ ως προς την ευχρηστία.
Οι 4.3 ίντσες είναι κατά τη γνώμη μου ιδανικές ανάμεσα σε χρηστικότητα και μέγεθος-άνεση ως προς την όραση.
Αλλά ακόμα και οι 4,8 ίντσες είναι προτιμότερες κατ'εμέ από τις "λίγες" 3.5 ίντσες των παλιών iphones αλλά και την μακρόστενη 4ιντση του 5 η οποία στερεί πολλούς πόντους εμφανισιακά στο κινητό κατ'εμέ και παραμένει οριακή για κάποιον απαιτητικό χρήστη που κάνει συχνά browsing κλπ.
Όσο για το s3 mini, η samsung τα έκανε μαντάρα, όχι λόγω του μεγέθους του κινητού (αφού υπάρχουν s2-3-note για όποιον θέλει παραπάνω ίντσες άρα από γκάμα είναι υπερπλήρης) όσο για τα τραγικά κουτσουρεμένα specs του σε σχέση με το κανονικό s3.
Οι Κορεάτες με το μοντέλο αυτό απευθύνονται περισσότερο σε αυτούς (και αυτές κυρίως) που θέλουν απλά να λένε ότι έχουν galaxy s3 παρά σ'αυτούς που κοιτούν την ουσία, μιας και το περσινό (και βάλε) s2 έχει πολύ ανώτερες δυνατότητες όπως και ένα κάρο άλλα android με χαμηλότερη τιμή.
Άρα όντως η samsung με το s3 mini θέλησε να αντιγράψει την apple προσφέροντας ένα κινητό που απευθύνεται κυρίως στον ενθουσιασμό και το image των χρηστών και όχι τις πραγματικές δυνατότητες.
Στα λεφτά που θα κοστίζει (γύρω στα 380-400 ευρώ) και ακόμα φθηνότερα υπάρχουν μακράν καλύτερες προτάσεις.
+1000
Όπως τα λέει ο φίλος είναι, και εδώ η σύγκριση.
Πήρα σαν αναβάθμιση τις προάλλες το S2 για την γυναίκα μου
και μόνο καλές εντυπώσεις μου άφησε.
ρε παιδια, μαλλον ειμαι σε λαθος τοπικ αλλα δε μπορω να βρω με τιποτα αυτο με τα προβληματα του ταπατοκ.
ειμαι "λογκαρισμενος" και στο ταπατοκ και στο φορουμ αλλα δε μ αφηνει να κανω επεξεργασια ποστ μου...
καμμια ιδεα;;;
δε μπορω να καταλαβω...τωρα δουλευει...
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
H google χτες με την παρουσίαση του πανίσχυρου και ιδιαίτερα προσιτού nexus 4 (4 πύρηνος επεξεργαστής, 2gb ram κλπ με μόνο 350 δολλάρια!) διέλυσε τον ανταγωνισμό.
Έτσι απλά.
https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=347942
Τους έβαλε τα γυαλιά η Google, ακόμα μία φορά. Περιμένω κυκλοφορία στην Ελλάδα και μάλλον θα γίνει αγορά από την πρώτη μέρα.
4.7-inch 1280 x 768 IPS 320 ppi, CPU 1.5GHz quad-core Snapdragon S4 Pro, GPU Adreno 320, 2GB RAM , 16GB μνήμη και ασύρματη φόρτιση με 349 δολλάρια? (Δηλαδή 349 ευρώ κι εδώ..)
Με το Nexus 4 και το Nexus 7 της Asus έχεις τρελλό δίδυμο πλέον με 250+350=600 δολλάρια. Όσο κάνουν μαζί άλλα και άλλα... :whistle:
Γιατι γκρινιάζουν ολοι οτι τρώει μπαταρία το αντρόιντ?
Σταμάτη ισχύει σε γενικές γραμμές αυτή η άποψη. Μέχρι την έκδοση IceCream 4.0 το Android δεν είχε και την καλύτερη διαχείριση μπαταρίας, συν ότι πολλοί κατασκευαστές έβαζαν μπαταρίες μικρές σε mAh, για να μειώσουν βάρος, όγκο κλπ..
Με το ICS και το JB η κατάσταση βελτιώθηκε πάρα πολύ. Εμένα το Arc κρατάει άνετα 2 μέρες με φυσιολογική χρήση. Το Milestone μου με Gingerbread 1-1.5, ανάλογα αν ανοίξω το 3G.
Το Nexus 4 θα έχει βλέπω 2100 mAh μπαταρία, άρα θα κρατάει αρκετά..