έτσι λέει, άλλα όχι με πολύ σιγουριά...
Printable View
έτσι λέει, άλλα όχι με πολύ σιγουριά...
δε νομιζω τοσο λιγα Τομ
στους αμερικανους απο 4000χιλ το πηγαν νομιζω στα 2000 + το προγραμμα
αν δε κανω λαθος..
4000??? εδώ στην σελίδα 3200 το δίνουν ρε...
μια χαρούλα αν παίζει μεγάλη έκπτωση...
οταν το ειχαν ξεκινησει αυτοι ειχε 4000.χιλ $
το τελευταιο καιρο το κανανε 3000.
μακαρι να κερδισουμε .. στο λινκ που εδωσα στο Μ3furoum μπορεισ να το δεις!
Εσείς δηλαδή θα βγάλετε "ελαφράν την καρδίαν" τον εγκέφαλο του m3 σας και θα τον στείλετε αμέρικα για προγραμματισμό? Και αν κάτι δεν πετύχει μετά θα προσπαθούμε με mail να αποζημιωθούμε? Δεν με τρελαίνει η προοπτική! Υπάρχει κανένας Έλληνας που να έχει ψωνίσει από vac ώστε να έχουμε μία πραγματική εμπειρία?
σε ένα standar reflash στην ecu τι πρόβλημα μπορεί να υπάρξει???
Ο κόφτης μετατοπίζεται ή μένει εκεί που ήταν ?
δεν αναφέρει κάτι τέτοιο κώστα...λογικά μένει εκεί που είναι...
φαντάζομαι αν το ζητήσεις θα το κάνουν...
Θα μπορούσαμε να διαχώρισουμε την αγορα απο τον προγραματισμό σε δύο group,για να υπάρχει επιλογή.
Παιδια πιστευω οτι αν ζητησετε απο την VAC να σας στειλει το προγραμμα με ενα mail και να το περασετε εδω, δεν θα εχουν προβλημα
για το πρόγραμμα αν θέλετε ρωτάω και εγω εδω...μια αντιγραφή απο το δικό μου κ ανάλογες ρυθμίσεις γιατι με τις δικές μου δεν θα παίζει...για 3-4 αυτοκίνητα παίζει να κάνει καλύτερη τιμή ο greg...
επίσης το διάγραμα της καλωδίωσης το έχω για να κάνετε όλοι το maf μετρητη θερμικρασιας αέρα...
θα πρέπει επίσης να αγοραστεί κ ο μετρητης καθως και οι σωληνώσεις οι κάτω για τον αέρα αλλα κ οι πάνω αν δεν τις δίνει η εισαγωγή μαζί...
επίσης θα πρέπει να αγοραστεί κ μια βασούλα για το βαρελάκι του ρελαντί αλλά κ να μετατοπιστεί ο μετρητης λαδιού γιατι το csl εχει εναν κοντό που πρακτικά δεν μπορείς να βλέπεις το λάδι όποτε θες( το σι ς ελι μετράει απο μέσα )
επίσης θέλετε κάτι μεταλικά κολλάρα αν δεν θέλεται να βάλετε σφικτηρες μεταλλικούς στις πεταλούδες...για πιο oem look...εγω εχω σφικτηράκια μεταλλικά...
δεν θυμάμαι κάτι άλλο...
οσον αφορά την evolve αν μαζευτουν πολλά άτομα κανονίζεται να έρθει ο αγγλο-κινέζος εδω σε δυναμόμετρο να το φτιάξει...αλλά κ πάλι μπορεί να γίνει live tunning με laptop σε δυναμόμετρο...
Βασιλη δεν ειναι μονο τα λιγα αλογα που θα παρει.
Ο ηχος ειναι διαφορετικος ,πολυ πορωτικος. Θες να το οδηγεις συνεχεια με ανοιχτα παραθυρα!
Ο ηχος της vac εισαγωγης μοιαζει πολυ στον ηχο του csl απο ενα βιντεο που ειδα.
Εγω παντως θα την επαιρνα μονο για το ηχο!
Θωμα τα πραγματα αρχιζουν και γινοντε ποιο απλα..
και αν μας βοηθησει και Νικος οκ τοτε νομιζω πως δε θα εχουμε προβληματα..
απο την vac λένε πως στέλνουν ότι χρειάζεται για να τοποθετηθεί σε non csl
///M3. για τον μετρητή λαδιού, αν θυμάμαι καλά μου είχες πεί πως τον ξεβιδώνεις
απο κάτω και τον γυρνάς αριστερόστροφα. γενικά δεν πιστεύω να έχουμε πρόβλημα
με την εγκατάσταση...όσο για το πρόγραμμα, αυτό που λές με ψήνει τρελά...
Θωμα με τελωνειο τι θα κανετε? Το εχεις ψαξει?
usps!! kαι ειμαστε ο.κ!!!
βρηκες στας ευρωπας το ιδιο καλη εισαγωγη?
1000 Ευρώ για μια εισαγωγή? :th_Laie_67-1:
Δώσμου τα 200 εμένα και στην φτιάχνω όπως θές όποτε θές
θωμα αυτος που ξεκινισε το group buy στο Μ3furoum λεει καλυτερα να βρουμε
δικο μας tunner οπως ειπε και ο Νικος kαι πως κανουν 5 κουτια το μηνα!
the box is 1,995 USD with a group of 10 or more.
The 1st link has pictures of the box.
https://img812.imageshack.us/gal.php?...nconcepts4.jpg
It is the closest CSL replica box we have found to date at the best price. What you see pictured is what you get. You will need the misc install parts linking on page 1 of the thread as well.
You may want to add the snorkle part numbers, those are extra and are listed at the bottom of page 1.
εσύ πολύ βιάζεσαι...εγώ δεν ξέρω τι λέει ο κάθε αμερικάνος...
ξέρω αυτά που μου γράφει η ίδια η εταιρεία σε 2 μυνήματα
που μου έχουν στείλει μέχρι τώρα...καταρχήν δεν έχουν
βγάλει τιμή ακόμα για το συγκεκριμένο group buy...να το
ξές αυτό!!!
δε μας λές λίγες πληροφορίες και μάς που το ψάχνουμε???
για ρίχτε μια ματιά και εδώ//https://www.bimmerworld.com/[/URL]
Κατι εχει απο εισαγωγες https://store.bimmerworld.com/e46-m3...box-p1242.aspx
Επεσα τυχαια πανω σε αυτην την αγγελια. Ενδιαφερει οσους ψαχνουν ακομα για εισαγωγη...
https://www.car.gr/parts/view/1246086/
Καλα ημουν σχεδον σιγουρος οτι ο πωλητης θα την εχει δει και χρυσοχοος...απλα βρηκα την αγγελια και ειπα να την postaro εδω μεσα μηπως και ενδιαφερει κανενα.
Την γνωμη μου για τις ΝΑ μετατροπες στον S54, και αν πιανουν τα λεφτα τοπο την γνωριζεις. Τωρα η εισαγωγη ηταν το μονο που θα εβαζα στον S54(μαζι με alpha-N) αν την εβρισκα σε μια λογικη τιμη. Τα 4 χιλιαρικακια που ζηταει ο χρυσοχοος μονο για μια εισαγωγη φυσικα και ΔΕΝ θα τα εδινα. Οι εποχες που ο Ελληνας ηταν ο Μ@λ@κας και πληρωνε οτι του ζητουσε ο καθε τυχαιος η ο επισημος dealer (SS, λαστιχαδες, AC schnitzer κτλ) που ηθελε να βγαλει πολυ περισσοτερο κερδος απο οτι ο αντιστοιχος αντιπροσωπος αλλης χωρας ΠΕΘΑΝΕ. Οταν τελικα το συνειδητοποιησουν και οι 'επισημοι' και προσαρμοσουν τις τιμες τους εκει που πρεπει και οχι εκει που θελουν τοτε θα ψωνιζουμε και απο εδω. Αλλιως να ειναι καλα το Ιντερνετ να ψωνιζουμε οτι θελουμε και να μας ερχεται φθηνοτερα και στην πορτα μας.
Οι Αμερικανοι οργανωνουν και αυτοι group buys. Μια ιδεα για το ποσο στοιχιζει εκει (και το ποσο θα επρεπε να στοιχιζει και ΕΔΩ). Και τιμες τους ειναι βεβαια σε δολαρια...
https://www.m3forum.net/m3forum/show...=CSL+group+buy
Aλλα τα μάτια του λαγού και άλλα τις κουκουβάγιας παιδιά...Τι να λέμε???Δεν συγκρινόμαστε με κανένα (με την κακή έννοια!)
Εδώ σε λίγο με τους φόρους και την αξία των αγαθών γενικότερα, πολυτέλεια θα είναι να αγοράζεις σοκολάτα απο το περίπτερο...
μας βλεπω να μη το παιρνουμε ποτε
αν παμε δρχ !!
σιγά μην κλάψουμε κιόλα ρε...ρε μλκ???καλά...εσύ κάπου για κομπρεσάρισμα
έλεγες πως ψάχνεσαι...τι θέλεις να κάνεις πάλι???κομπρεσέρ με ελεύθερη
εισαγωγή και άλφα-ν??? :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: ...σ'έχω ικανό να το έχεις σκεφτεί
πάντως, παρόλο που δεν γίνεται!!!