Αυτό Άλεξ ΓΙΑΤΙ ??? Είχε τρακάρισμα ή κάποια πχ γρατζουνιά από κλειδί ? Ο φανοποιός τι ακριβώς θέλεις να ψάξει ? Αν έχει αλλαχτεί κάποιο κομμάτι ? Πάντως (ειδικά) στα Φερράρι είναι εύκολο να εντοπιστεί αυτό αν ο μάστορας ξέρει που να κοιτάξει.
Printable View
Νομιζα οτι η Μ5 εξυπηρετουσε καποιες αναγκες σαν αυτες που εχω κανει bolt......αρα δεν αλλαζει κατι οπως ειπες και εσυ,εχεις δωσει την απαντηση μονο σου....ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΛΜ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ,νομιζω και σαν ''επενδυση'' και σαν συλλεκτικο κομματι να τη δεις την ιταλιδα και ονειρο ζωης αξιζει μιας και η κατρακυλα της Μ5 Ε60 ειναι δεδομενη, με βασει αυτα που γραφεις να κανεις το βημα.Εγω δεν θα το εκανα....αλλα εγω ειμαι εγω!!!!!!!Τυχερος παντως αυτος που θα παρει το Μ5 σου να το ξερεις....ελπιζω να χαρεις λιγο την ιταλιδα και να μην την φυλας για να την χαρει ο επομενος.......ομοιοπαθων μιλων!!!
Αλεξη στα εχουν πει πανω κατω και οι προλαλισαντες οτι ονειρο ολων μας ειναι να εχουμε μια Φερραρι στο γκαραζ μας.
Στο θεμα μας τωρα,αν το αμαξι που εχεις βρει ειναι καλο και οικονομικα δεν εχεις προβλημα,που δεν εχεις και φτου σου να μην σε ματιασω,δωσε την Μπεμπα σου χτυπα το ερπετο και κανε τα γουστα σου,μια ζωη την εχουμε.
Ετσι και αλλιως οτι εκανες με το Μ5 μπορεις να το κανεις και με το Φερραρι,απλα αν γινει συναντηση για Ε60 δεν θα μπορεσουμε να σε δεχτουμε με το corolla.
:hystericalbs1::hystericalbs1:
Ευχομαι να κανεις τα ονειρα σου πραγματικοτητα και να μην μετανιωσεις ποτε για κατι που θα εκανες αλλα δεν το εκανες.:thumbsup:
Να πάρεις το εργαλείο και μην ακούς τους πωρωμένους μπεμβεδάκηδες.
Ο ήχος του 430 είναι απίστευτος.
Και μόνο γι'αυτό αξίζει να το πάρεις.
Είδα μερικοί λένε χάλια ποιότητα, κουραστικό, θορυβώδες κτλ.
Εγώ πάντως έχω κάμποσο θόρυβο στο δικό μου, κουραστικό είναι, αλλά δεν θέλω να βγω από μέσα.
Τώρα αν πάω 70 χρονών και αλλάξουν τα γούστα μου, ίσως θέλω λιμουζίνα ;)
Απο την στιγμη που η corolla αντικατεστησε το Μ5 καιρο τωρα ας ερθει το ferrari.Γιατι δεν επαιρνες ενα Μ6 απο την αρχη ρε συ Αλεξ και το πηρες 4πορτο.
Ωραία, να μιλήσω τότε κάνοντας προσπάθεια να έρθω στη θέση σου.. Αν τα 50K που θα δώσεις επιπλέον και τα οποία είναι πολύ πιθανό να χάσει μέσα στα 2-3 επόμενα χρόνια σε αξία... (Supercar 8ετίας που δύσκολα θα βρίσκει αγοραστή) δεν είναι πρόβλημα για εσένα ...go for it then ...μαζί σου thumb
Βασική προϋπόθεση να είναι 3πλοτσεκαρισμένα "σωστό" και να έχει πραγματικά χλμ on the clock..
Aλεξη με την ιταλιδα φτανει μια ωρα μαζι της για να χαμογελας αλλες δεκα! Την οδηγησες και αρα γνωριζεις....απλα μη ψαχνεις για σουπερ ποιοτητα υλικων στο εσωτερικο...και εμενα μου ειχε κανει εντυπωσει αλλα οι Ιταλοι εχουν δωσει σε αλλα σημεια ''ποιοτητα''.
Απλα ειναι ενα αυτοκινητο που το παντρευεσαι στις μερες μας...δυσκολα θα φυγει αν το αποφασισεις στο μελλον.
Ενα αλλο που με ενοχλει (ενταξει μπορει να μ΄αρεσει λιγακι αν γινεται διακριτικα ,ανθρωπος ειμαι) ειναι το πως σε κοιτουν οι υπολοιποι στο δρομο επιμονα. Και αυτο οταν οδηγεις ferrari ,ειδικα στην περιφερεια που ειναι δυσευρετες, ειναι συνηθες φαινομενο. Παντα κοιτουσαν τις ferrari απλα τωρα οι συμπεριφορες εχουν αλλαξει.
Βεβαια μπορει να την αγορασεις με τα λεφτα σου ,που εχεις γ@μηθει να τα βγαλεις και να αισθανεσαι ΟΚ....και να μη σε ενοχλει τι λενε οι γυρω σου...
Δε ξερω...σκεψεις κανω...ειμαι και λιγακι μετριοφρων...
Ειναι παντως εντελως διαφορετικο αυτοκινητο απο το Μ5.....ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.
Κωστα μου ανεφερε οτι ειχε μια επαφη με ενα αυτοκινητο που παραβιασε προτεραιοτητα,αν και δεν ηταν δυνατο το ατυχημα στο Μιλανο προτειναν να αλλαχθουν εμπρος φτερο-πορτα-πισω φτερο και εχουν βαφτει μονο αυτα και τιποτε αλλο.
Το σβησημο στην ενωση του πισω φτερου με τον ουρανο το φωτισε μονος του επιμενοντας στο σημειο οταν το γυαλιζε.
Εχω ενημερωθει που θα εστιασουμε την προσοχη μας!!!!!thumb
Του ειπα εγω μολις εβγαλα πινακιδες στο Μ5 με το δευτερο πλυσιμο(με το χερι πλυσιμο) η εμπρος ξεβαψε στην σφραγηδα, αναγκαστηκα να τις αλλαξω και επειδη αναφερετε στην αδεια, την εβγαλα 10 φωτογραφειες για να ξερει ο επομενος γιατι τις αλλαξα, εσυ δεν τραβηξες 5 φωτο να τις εχεις αρχειο;
Μπορει να εχω αρχισει να το βλεπω στο παρκινκ :whistle: αλλα θα το το ξεσκονισω του το ξεκαθαρισα....., εαν θελει!
Αλεξη δεν βρεθηκε η "ακρη" που λεγαμε...sorry.
Oσον αφορα τα Ιταλικα αυτοκινητα γενικως,ενα εχω να πω.
Αυτο που θα ακουσετε ειναι απο παρα πολυ εγκυρη πηγη.
Κατα την διαδικασια της συναρμολογησης τους στις γραμμες παραγωγης,περνανε απο ενα απολυτα κρυφο δωματιο που παραμενουν εκει για τουλαχιστον 20 λεπτα.
Μιλαω για ολα μα ολα τα Ιταλικα αυτοκινητα.
Αυτη η διαδικασια ειναι απολυτα μυστικη(στικη) και υπαρχουν μαρτυριες για τα κρυφα αυτα δωματια που λενε οτι λειτουργουσαν πριν απο πολλες δεκαετεις.
Φημες ακομα λενε για περιεργους ηχους που ακουγονται μεσα απο κει,που μοιαζουν με γυναικειες ιαχες πολεμου...αυτα ομως ειναι μονο φημες.
Το πεπλο μυστιριου που καλυπτει αυτα τα κρυφα δωματια ειναι βαρυ.
Το λομπυ των Ιταλων κατασκευαστων τηρει ομερτα και προστατευουν ως κορη οφθαλμου αυτο το εικοσαλεπτο παραμονης των αυτοκινητων τους στα κρυφα δωματια.
Ο ανθρωπος που οδηγει το αυτοκινητο μεσα στο δωματιο ειναι δια βιου υπαλληλος της εταιριας και η θεση του αντικαθησταται ΜΟΝΟ απο ατομο της οικογενιας του.Φημες λενε οτι αυτοι οι ανθρωποι εχουν παγωμενο βλεμα και δεν μιλανε πολυ.
Θελετε να μαθετε τι γινεται σε αυτα τα δωματια.......?
Σε αυτα τα κρυφα δωματια εμφυσαται η ΨΥΧΗ που εχουν ΟΛΑ τα Ιταλικα αυτοκινητα.......................
Οποιος εχει οδηγησει εστω και Fiat Uno 1.000 θα καταλαβει τα λεγομενα μου....
παιδια μια ερωτηση ετσι ενημερωτικα και μονο μιας και δεν ξερω ποσο κοστιζει αυτο το αμαξι ουτε τωρα ουτε σαν καινουριο!!50000+ το Μ5 δεν ειναι παρα πολλα χρηματα για να κανεις μονο και μονο το κεφι σου χωρις να σε εξυπηρετει καπου αλλου το αμαξι αυτο???? να πω οτι ηταν 520 530 550 τελος παντων το BMW να πω οκ!!!αλλα ενα αμαξι παρα πολυ σπορ να το ανταλλαξεις με ενα καθαροαιμο + 50000ε ειναι αραγε συμφερουσα τραμπα???????? (και ολιγων χτυπημενο που δεν ξερει κανεις περα απ τον ιδιοκτητη κατα ποσο ηταν χτυπημενο σε αντιθεη με ενα ηδη αψογο απ οσο εχουμε ακουσει-διαβασει οι περισσοτεροι εδω μεσα)
Η F430 εαν ηταν καινουργια του κουτιου υπολογισε στα 300.000ευρω με ολους του φορους.
τωρα η συγκεκριμενη πιστευω οτι υπολογιζεται στα 120-130.000ευρω λογο 5αετιας και συμφωνα με τις τιμες απο το ελληνικο Car.gr.
Ο Αλεξης τωρα υπολογιζει και αυτος την //Μ5 στα 55-65.000 ευρω αρα κανοντας υπολογισμους ειναι πιο κατω απο την τιμη πωλησης των 120.000ευρω!!!!
Ολοι αυτοι οι υπολογισμοι αφορουν τις τιμες που πραγματικα μπορουν να πουληθουν τα συγκεκριμενα οχηματα ειδικα εαν πας και διαπραγματευτεις/παζαρεψεις ,και ο μεν και ο δεν θα πουλησουν σε τιμες χαμηλοτερες απο αυτες που θα ηθελαν.Παντα βεβαια ειναι και ποσο πολυ αναγκη για πωληση υπαρχει.....μεγαλη ιστορια οι διαφοροι παραμετροι....:whistle:γι'αυτο προτεινω να ξεκινησει με χαμηλοτερη προσφορα διαφορας χρηματων ο Αλεξης.....40,000 ας πουμε!!!!
Τελος για το τι αναγκες εξυπηρετει ενα τοσο ακριβο οχημα?????.....η απαντηση ειναι μια:
ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!
....τωρα εαν δεν ειχες ποτε τετοια ονειρα ενταξει δεν τη χρειαζεσαι....αστο ματαιο να σε πεισω,αλλα και παλι δεν υπαρχουν λογικες που θα λενε οτι εχεις απολυτο δικιο να αγορασεις ενα σουπερκαρ!thumb
αν και είπα την γνώμη μου, θα πώ και το εξής...
αν ήταν να δώσω το ///Μ5 και 50κ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΟΧΗ,
θα του ζητούσα βάψιμο που να φαίνεται σαν καινούριο, παρμπρίζ
καινούριο και βιολογικό καθαρισμό, με έξτρα περιποίηση πάνω στο
δερμάτινο σαλόνι...μπορεί να είναι καλή ευκαιρεία, αλλά ένα φεράρι,
θα το έπαιρνα σε κατάσταση πιπίλας, για να μπεί και να κάτσει στο
γκαράζ σαν καινούριο. στο κάτω κάτω, αυτός ο μάγκας τέτοιο
αμάξι θα παραλάβει αν γίνει η δουλειά...αλέξη...είσαι άνθρωπος, που
το αμάξι του είναι το προσωπικό του παιχνίδι και κάποιες φορές το
μοιράζεσαι και με τους δικούς σου...3000 χιλιόμετρα το χρόνο, αυτό
δείχνουν τουλάχιστο. πάρε λοιπόν το καινούριο σου παιχνίδι...είτε
έτσι είτε αλλιώς, με βέρες θα είσαι και για τα δυό.
Μιάς και αναφέρεσαι σε ΟΛΑ τα Ιταλικά αυτοκίνητα (και όχι αποκλειστικά στα ανόθευτα ferrari), θα ήθελα να σημειώσω πως ένα τέτοιο δωμάτιo το έχουν πλέον περισσότερη ανάγκη από ποτέ...μετά τις κοινές πλατφόρμες με την chrysler και τα μηχανικά μέρη από GM...
Σχετικά με το δίλημμα τώρα: Παρότι το Μ5 είναι ένα τετράθυρο saloon έχει ουσιαστικά περιορισμένη χρηστικότητα όπως και το ferrari. Ένα Μ5 δεν μπορεί να είναι το καθημερινό αυτοκίνητο "εργαλείο", και καμιά φορά μπορεί να το λυπάσαι να το ταλαιπωρήσεις σε ταξίδια όπου οι δρόμοι δεν του αρμόζουν. Παρότι πολλοί που δεν έχουν συμβιώσει με Μ νομίζουν πως είναι οχήματα με all round χαρακτήρα κάτι τέτοιο στην πράξη δεν ισχύει. Τόσο λοιπόν το Μ όσο και το ferrari είναι αμάξια "παιχνιδια". Διάλεξε λοιπόν φίλε μου το παιχνίδι που τη δεδομένη στιγμή σε γεμίζει περισσότερο!
Aλλαζει λιγο η εικονα για τα δικα μου γουστα (υπερψειρας ενεκεν...) και για τα δικα σου θα επρεπε να αλλαξει απο οτι διαβαζω μιας και κινουμαστε στον πλανητη ''υπερψειρας'' απο οτι καταλαβαινω.Σφαλιαρισμενο FERRARI με αλλαγμενα 3 κομματια.....χμμμμ μεταπωληση χλωμη εκτος αν πας για παντρεμα.Δινεις Μ5 Ε60 ''πενα'' και δινεις και 50χιλιαρικα και παιρνεις κατι ''οχι πενα'' οσο καλοφτιαγμενο και εαν ειναι.......think again κατα τη γνωμη μου!!!
Εδω θα πω -παντα προσωπικα- να μη το παρεις το συγκεκριμενο
Εσυ αλλαξες μια πινακιδα, φαντασου ποσο θα χαλιοσουνα με μια παντα σχεδον αλλαγμενη. Βλεπω και ακουω για ενα Μ5 πολυ προσεγμενο και θα πας να φτιαξεις καποιον με το δικο σου αμαξι , με λεφτα κιολας
Ξαναλεω οτι αναφερομαι παντα στα συγκεκριμενα 2 αυτοκινητα.
Προσωπικα δεν θα εκανα τη συγκεκριμενη κινηση
Δηλαδή ένα αυτοκίνητο με κάποια επιφανειακά χτυπήματα, τα οποία έχουν αποκατασταθεί όλα πλήρως και μάλιστα με καιρούρια ανταλλακτικά, δεν αξίζει τον κόπο?
Από τη στιγμή που ο φανοποιός σου ξεκαθαρίσει πως πράγματι η ζημιά είναι αυτή που σου είπε ο κάτοχος της φεράρι και ότι έχει γίνει σωστή δουλειά, προσωπικά δεν θα είχα κανένα ενδοιασμό.
Τώρα αν υπάρχει μια μικρή διχρωμία, με ένα καλό γυάλισμα στον ειδικό (Monsta) δεν θα φαίνεται τίποτα.
Επίσης για το παρμπρίζ, αν το χτύπημα που λες είναι μέχρι ένα διευρω σε μέγεθος, επισκευάζεται κανονικότατα από γνωστή εταιρεία, χωρίς αλλαγή παρμπρίζ και χωρίς να φαίνεται το παραμικρό.
Όταν μιλούμε για φεράρι που είναι το όνειρο των απανταχού αυτοκινητόφιλων, δε νομίζω πως αξίζει να ασχολείται κανείς με λεπτομέρειες, αφού έτσι κι αλλιώς μιλάει το συναίσθημα και όχι η ψυχρή λογική.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά στον τελικό έλεγχο και να γίνεις κάτοχος της ίσως ιστορικότερης εταιρείας αυτοκινήτων.
..είναι 2 ιδιοκτήτες εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας... Ο Αλέξης δεν θα άφηνε ούτε για 1 ημέρα το παρπριζ με σημάδι (αλήθεια δεν έχει μικτή ασφάλεια να του καλύψει την αντικατάσταση?) ..την επόμενη μέρα απ' το συμβάν θα το είχε αντικαταστήσει (όχι επισκευάσει... Αντικαταστήσει! όσο κι αν στοίχιζε) ...πόσο μάλλον για το σβήσιμο του χρώματος... θα το είχε βάλει στο καλύτερο βαφείο να βάψει ολόκληρα τα κομμάτια ..κι όχι Ferrari F430 με εμφανή σβησίματα στο χρώμα ..και μάλιστα σε σημείο που φαίνεται με την πρώτη ματιά!! Αυτό δείχνει προχειροδουλειά στην επισκευή αλλά και αδιάφορο ιδιοκτήτη.. Απαράδεκτο γεγονός για ένα τέτοιο όχημα.. Είχα τις επιφυλάξεις μου (άλλου τύπου βέβαια) αλλά όσο το σκέφτομαι ..κάτι αρχίζει να μην μου αρέσει..
Nα πω μια ''μπουρδα''?
Δεν ξεχνας την Ferrari να παρεις μια Lotus η' ενα Speedster?
Πιο ευκολη στην κυκλοφορια,αρκετα πιο ευκολη στην συντηρηση
και,αναλογα την εκδοση,διαβολικα γρηγορη...
Και ευτυχως παραμενει αρκετα εξωτικη στους Ελληνικους δρομους...
Αν ηταν για ενα αυτοκινητο σειρας , θα λεγαμε ασε ρε το μπο@ρδελο με μια πλευρα αλλαγμενη ασχημο σβησιμο χρωματος , εμφανη σημαδια επισκευης.
Τωρα επειδη ειναι φεραρι θα πρεπει να το παρει , και ξαναλεω , το ενα ειναι ''επισκευασμενο'' και το αλλο βιτρινας.
Η αποψη μου ειναι μονο για την συγκεκριμενη περιπτωση
Εγω δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι τα 50.000 ευρω ειναι καλη τιμη σαν διαφορα.Με μια προχειρη ματια ειδα οτι παιζουν καπου στα 90.000 ευρω οι 360 και μπορει να ειναι σε καλυτερη κατασταση.Γιατι δεν το ψαχνεις λιγο καλυτερα τουλαχιστον να παρεις μια που να ειναι πενα.Ακυρο τωρα ειδα οτι ειναι 430.
Ακριβώς όπως τα λέει ο Νίκος & ο Γιάννης.
Το θέμα με τα 360, 430, 458 είναι ότι το πίσω τους φτερό είναι ενιαίο με τον ουρανό και με το άλλο πίσω φτερό από την άλλη πλευρά, άρα τα πράγματα είναι πολύπλοκα. Το μοναδικό σημείο να σταματήσει ο μάστορας το βερνίκι είναι εκεί πίσω στο d-pillar https://en.wikipedia.org/wiki/File:H...lar_layout.jpg ο κόσμος να χαλάσει. Δηλαδή ΔΕΝ υπάρχει το κλασσικό χώρισμα / σκαλοπάτι με τον ουρανό που έχουν όλα τα υπόλοιπα 'ταπεινά' αυτοκίνητα, ώστε να κατέβεις μέχρι το a-pillar και να τελειώνεις σα κύριος. Η μόνη σου επιλογή για να μη φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ σβήσιμο, (που θα έπρεπε να είχε προτείνει ο μάστορας ο Ιταλός) είναι το βάψιμο και του ουρανού και του άλλου φτερού, ώστε το αμάξι να είναι σωστό (από θέμα βαψίματος τουλάχιστον). Χαλάλι τα επιπλέον $$ για Φερράρι μιλάμε εδώ.
Όμως ο Αλέξης είπε για ΑΛΛΑΓΗ όλων αυτών των κομματιών. Και λέω εγώ, πες οκ για το εμπρός φτερό, στο διάολο και η πόρτα, αλλά στο πίσω φτερό τι κάνεις ΟΕΟ ??? Αυτό βέβαια ισχύει σε όλα κουπέ αλλά και σε πάρα πολλά 4-πορτα. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ πρέπει να ΚΟΨΕΙΣ και να ΡΑΨΕΙΣ το νέο φτερό, χμμμμμμμ είστε σίγουροι ότι το θέλετε αυτό στο δικό σας αυτοκίνητο ?? Βέβαια στην ανάγκη τι κάνεις, το πετάς το αμάξι ?? Όχι βέβαια.
Τέλος ΔΕΝ αφήνεις μία τέτοια στούκα χωρίς ντοκουμέντα. Εδώ καθόμαστε και φωτογραφίζουμε τις γρατζουνιές ώστε να μπορούμε να αποδείξουμε ότι το βάψαμε για ψύλλου πήδημα, δε φωτογραφίζεις στούκα, έστω ελαφριά, σε Φερράρι ??????
Άρη δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα. Η διχρωμία ή το σβήσιμο του βερνικιού δεν διορθώνεται με κανένα γυάλισμα (αν και δε νομίζω ότι ο Άλεξ μίλησε για 2-χρωμία στη συγκεκριμένη περίπτωση).
Αλέξη, δε προσπαθώ να σε ξενερώσω, μη το παίρνεις στραβά. Απλά σκέψου τι θα πεις εσύ μετά από 10 χρόνια που θα θες να το πουλήσεις, στον επόμενο υποψήφιο αγοραστή.
Εγω πιστευω οτι η Ferrari ειναι αυτοκινητο το οποιο το θελει ο ο μισος ανδικος πλυθισμος,το να φτασει καποιος τοσο κοντα στο να αποκτησει ενα τετοιο αυτοκινητο ειναι τεραστιο πραγμα!
Προσωπικα αν ειχα καλυψει τις αναγκες μου σε ολα τα προσωπικα θεματα ΚΑΙ την ηθελα παρα πολυ θα την αγοραζα! Η Ευκαιριες δεν παρουσιαζονται παντα..και οταν λεω ευκαιριες δεν εννοω αγορα αυτοκινητου αλλα ευκαιριες στιγμης..δηλαδη τωρα μπορω και με περνει να την παρω αυριο ισως να μην μπορω για πολλους και διαφορους λογους.
Ειμαι αυτης τις αποψης!
Καλη συνεχεια Alexm στην αποφαση σου.
αφου εχεις μπει στο διλλημα... ψαχνεσαι για φερραρι και διαθετεις και επιπλεον 50Κ....αλλα το συγκεκριμενο δεν ειναι αψογο..το πραγματα ειναι απλα...βρισκεις ενα αλλο στα μετρα σου! δεν εχεις βρει, την τρελλη ευκαιρια για να το σκεφτεσαι...πας λοιπον σε μια σοβαρη μανδρα με executive οχηματα...παραδιδεις το οχημα σου και παιρνεις την φερραρι των ονειρων σου!
Έχει τα μέσα ο Αλέξης να το ψάξει πάρα πολύ καλά το θέμα κι αν κάτι άσχημο υπάρχει είναι 100% σίγουρο πως δεν θα ασχοληθεί... εύχομαι όλα να πάνε καλά και να το πάρει!
Ο Αλέξης θα έρχεται και με την F1 σε κάποιες συναντήσεις ..το θεωρώ βέβαιο!! :original:
Δόξα το Θεό φαναρτζη εμπιστο και έμπειρο έχει ο Αλεξης(τα χαιρετίσματα μου). Αν λοιπόν του πει ότι όλα είναι εντάξει ... Κάτι ψιλοπραγματα όπως γυαλισμενα δερματα κλπ ...ο Αλεξ θα τα φτιάξει ! Οποίος έχει παρακολουθήσει την ιστορία του Ε60 και το έχει δει από κοντά ... Καταλαβαίνει !
Η μεγαλύτερη στεναχώρια είναι που το 60αρι δεν θα το πάρω εγώ !
Γιατί όλοι κάνουν τον δικηγόρο του διαβόλου ρε παιδιά ?
Εσείς δεν αγοράζετε αυτοκίνητα άν έχουν αλλάξει φτερό ε. Ωραία, καλά κάνετε. Όμως, αυτοκίνητα που είχαν μικροχτυπήματα δεν σημαίνει ότι είναι για πέταμα.
Εγώ προσωπικά δεν έχω τέτοια προβλήματα, μιας και έχω μεγαλώσει σε συνεργείο και τα αυτοκίνητα έχουν φτιαχθεί για να λύνονται, να επισκευάζονται κτλ. Ακούω από φίλους μου 'ωχ, πρέπει να ανοίξουν πόρτα, δεν θα είναι το ίδιο'. Σίγουρα !
Εγώ προσωπικά θα το έπαιρνα το Φερράρι αν είναι σωστό και ας έχει αλλάξει φτερό και πόρτα. Και αυτό αυτοκίνητο είναι και όχι διαστημόπλοιο.
έτσι. αν δεν υπάρχει σημαντική ζημιά απο σοβαρή τράκα, δεν υπάρχει λόγος να απορίπτεται
έτσι ένα αυτοκίνητο...εγώ απλά σαν θωμάς θα του ζητούσα το αμάξι να είναι σε κατάσταση
βιτρίνας...όπως ακριβώς είναι και του αλέξη...
Ωχ κατάλαβα...
Έχω προσφορά, το Ζ3 μου και 20 χιλιάρικα, γιατί θέλω αμάξι πόλης :th_Laie_67-1:
χιχι μη βιάζεσαι ;) Γιατί πρέπει να προσθέσεις στο λογαριασμό και το τι λεφτά θα ζητήσουν από τη Φερράρι (εγώ εκεί θα το στελνα, προκειμένου να το 'πάρω από τα χέρια του'....) για να γίνει πάλι αυτοκίνητο. Αν είναι να κοστίσει όσο ένα σε καλή κατάσταση χωρίς θεματάκια, τότε βράστο το συγκεκριμένο.
Εγω πιστευω οτι εαν το αμαξι δεν εχει καποιο σοβαρό μηχανικό προβλημα ή καποιο θεμα με σασί η και εξωτερικό "κοψε-ραψε" να το πάρει το αμαξι.
Τωρα όσον αφορα αν εχει βαφτει ενα ή δυο κομάτια ή αν εχει αλλαχτει μια πόρτα ή ενα φτερο αυτα ειναι για να αλλαζονται και να βάφονται. Προσωπικά δεν εχω και τοσους ενδιασμους οσον αφορα αυτά τα πραγματα. Μεταχειρισμένο αμαξι ειναι, ολο και καποιο θεμα μπορει εχει αρκει να μην ειανι κατι σοβαρο ή μονιμο.
Το δικό μου αμαξι αποφασισα να το βαλω για βαψιμο προφυλακτηρα, καπό και ενος φτερου μπροστα που ηταν πολύ γδαρμενα απο πετραδάκια.
Τελικά χθες αποφασισα να το φρεσκάρω ολο γιατι δεν ηθελα να φαινετε εστω και η παραμικρη διχρωμια στο αμαξι και ουτε φωτογραφιες εβγαλα ουτε και με νιαζει τι μπορει να λεει η να πει ο καθενας στο μελλον.
Εαν με το σκεπτικό πολλων οτι εαν ειναι βαμμενο δεν ειναι και καλο και σιγουρα πρεπει να εχει θεματα, τοτε θα εχω το πιο χάλια αμαξι.:original:
Χριστοφορε παντως καλο θα ηταν να βγαλεις φωτογραφιες για να εχεις αποδειξεις για το συγκεκριμενο αμαξι και το λεω αυτο γιατι δεν ειναι καποιο συνηθησμενο αυτοκινητο ειναι αμαξι με συλεκτικη αξια το οποιο αυριο μεθαυριο αν θες να το πουλησεις ισως να δυσκολευτεις λογο της ιδιαιτεροτητας του και λιγο του οτι εχει βαφτει ολοκληρο!!!!! ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω\11βγαλε 5-10 φωτογραφιες να εισαι πιο ησυχος!!!
Στης 12π.μ ηταν το ραντεβου στον φανοποιο για τον ελενγχο που ειχαμε συμφωνησει.
Το αυτοκινητο πλυθηκε,σκουπιστηκε και μπηκε στο φουρνο για τον ελεγχο του χρωματος.
Εχουν βαφτει εμπρος φτερο,πορτα,πισω φτερο,μασπιες,στην πλευρα του συνοδηγου και πορτα στην πλευρα του οδηγου.
Η ποιοτητα βαφης των επισκευασμενων κοματιων ειναι πραγματι πολυ καλη ,καμια διαφορα στην χρωματικη αποχρωση (στον ηλιο-ισκιο-υπο γωνια-απο πανω-απο κατω) με εξαιρεση καποια μπιμπικια που ουτως ή αλλως εχει γενικα και εκει που ειναι αβαφτα κοματια (εργοστσιακη βαφη),μικροτερα ναι μεν αλλα ειχε.
Μετα πηρε θεση στο ανυψωτικο για να γινει ο ελεγχος απο κατω.
Το 430 οσο ομορφο ειναι εξωτερικα επανω ακομα ποιο ομορφο ειναι εξωτερικα κατω!!!!,φλατ ολο το πατωμα απο τον εμπρος προφυλακτηρα μεχρι το τελος του διαχυτη στον πισω προφυλακτηρα.
Το κοματι ομως κατω απο το καθισμα του συνοδηγου και προς τη πλευρα του μασπιε, ηταν φανερο πως ειχαι επισκευαστει και δεν ηταν φλατ οπως στην πλευρα του οδηγου.
Η απαντηση του ιδιοκτητη ηταν οτι το αφησε στο σερβις στο Μιλανο μετα το ατυχημα και μετα απο δυο εβδομαδες τον πηραν τηλεφωνο να το παραλαβει, εκανε εναν οπτικο ελενγχο ηταν ολα οκ το πηρε και εφυγε και ουτε θυμοταν ποσο στοιχησε η ζημια γιατι ηταν δουλεια της ασφαλιστικης με το σερβις.
Ο εμπρος πλαστικος θολος στη πλευρα του συνδηγου και προς την πλευρα του προφυλακτηρα εχει ενα αρκετα μεγαλο αεραγωγο για των εξαερισμο των φρενων και αυτο ηταν σπασμενο.
Οταν ανοιγει η πορτα οδηγου-συνοδηγου το 430 δεν εχει αυτη την λωριδα το πλαστικο που καλυπτει την ενωση του λαστιχου στεγανοποιησης της πορτας με την μοκετα του πατωματος, και αντι να γδερνεις την πλαστικη αυτη λωριδα οταν δεν σηκωνεις αρκετα το ποδαρι σου στο εμπα-εβγα γδερνεις το λαστιχο με αποτελεσμα στο 430 να θελουν και τα δυο αλλαγη. (πηγα απο τα νευρα μου, να κοψω το ποδαρι της Γεωργιας ενα βραδυ για οκτω ευρω,τοσο την αγορασα αυτη την λωριδα στη bmw)
Ο πισω διαχυτης καλυπτει ολο τον χωρο του κινητηρα και φτανει μεχρι κατω απο τα καθισματα,τον αφαιρεσαμε και ειδαμε μικτη διαρροη λιπαντικου υγρου στην ενωση μοτερ με κιβωτιο.
Μετα απο τον ελεγχο τηλεφωνησα στον κυριο Σταθη Μαγο (autocorse),τον οποιο θα ηθελα να ευχαριστησω δημοσια για την ευγενεια του και την προθυμια του να μου απαντηση σε ολα μου τα ερωτηματα και ελαβα τις εξεις απαντησει:
το πατωμα που ειναι κακο επυσκευασμενο επρεπε να ειχε αλλαχθει,ενα μικρο κομματι λαμαρινα ειναι,ασχετο απο το πλαισιο και με μικρο κοστος.
η διαρροη του λιπαντικου δεν ειναι βλαβη του αυτοκινητου,αλλα για καποιο λογο αφαιρεθηκε το κιβωτιο και οταν ξανα τοποθετηθηκε δεν εφαρμοσε ενα όring σωστα.
Με 120.000 ευρω υπαρχουν 430 προς πωληση 2006 mod χωρις την παραμικρη γρατσουνια με 20000-30000 χλμ.
Ο ιδιοκτητης του 430 ηταν ειλικρινης λεγοντας μου οτι το αυτοκινητο ειναι πεντε ετων και εχει εχει φυσιολογικες φθορες χρησης, τα ατυχηματα υποκεινται και αυτα στην χρηση, αν και φανερα ενοχλημενος που ειδε το πατωμα κυματιστο απο το ατυχημα.
Ας χαρει ο ανθρωπος την χρηση του και εγω την δικη μου!!!!!!
Υ.Γ:τωρα το ποιος χαιρεται καλυτερα, σηκωνει πολυ συζητηση.....:whistle:
Και ετσι εκλεισε ο κυκλος '' ανταλλαγη 430 - Μ5''
Να εισαι γερος να πας για αλλα, τετοια ρισκα αστα για αλλον
To ψιλο.....μη πω χοντρο ..υποψιαζομασταν εδω οτι δεν θα περνουσε το crash test by Alexis.....αλλα ειχαμε μια υποψια οτι πανω σε εναν ενθουσιασμο γινονται πολλα......αλλα τελος!!!!:thumbsup:
.....βουρ τωρα για την επομενη συναντηση Ε60 & bmwfans (κοπη πιτας) με την κορυφαια absolute machine sport sedan //M5!!!!thumb