μηπως εχετε κατα νου καποιο look csl trunk?απλα ανανεωνω το threat μηπως ακουστηκε κατι!!thanks
Printable View
μηπως εχετε κατα νου καποιο look csl trunk?απλα ανανεωνω το threat μηπως ακουστηκε κατι!!thanks
λυση υπαρχη και τι γνωριζετε οποιος θελει απλα το περνει απο UK και ποιότητα σιγουρη και δοκιμασμένοι..
Μονο ο Μητσος το πηρε τοτε.
[QUOTE=HULK;159892]Μονο ο Μητσος το πηρε τοτε.[/QUOTE
πηρε κ αλλοσ ενασ:thumbsup:
συνολο εχουν ερθει 3 trunk!
μπορω να σου δωσω πληροφοριες και το περνεις μονος σου !!ειναι ευκολο σου δινω τα τηλ και μιλατε...
yeap!!
Mονο ο Μητσος ανεβασε φωτογραφιες οι αλλοι ποτε θα ανεβασετε? :)
ψηνομαι και εγω για καπο καρμπον σι ες ελ!!!
για τι τιμη μιλαμε???
ελα μου ντε.. !αρα ειμαστε 2!
γιατι δεν ρωτατε στον μαραβελια ρε παιδια;;; πεστε του για 3 ποσο θα μας το αφησεις...
εγω απο εκει πηρα της seibon και ειναι παρα πολυ καλο..και ποιοτητα και καλο σαν τοποθετηση! auto turbo νομιζω ειναι το site.
Σωστα αλλα εχει κανα 900αρι οσο πουλαγε ενας ενα γνησιο καπου στο car και οσο περιπου φερνει καποιος ενα γνησιο εαν εχει ακρες...Τα αλλα ερχονται πολυ πιο φθηνα οπως του Μητσου(αγγλια),Ζευκα κτλ
Σταματη ωραια εφαρμογη δειχνει αλλα το diffuser γιατι το εχεις αφησει ολο μαυρο και δεν το εχεις βαψει οπως το γνησιο?
Αυτο εδω τί λεει παιδες..??
https://cgi.ebay.de/E46-M3-CSL-Kit-C...28432519701065
Το εχει σκεφτει κανεις..??
Για εσας το ποσταρω που ενδιαφερεστε, εγω δεν ψηνομαι (ακομη τουλαχιστον :th_Laie_67-1: για τετοια)..
Ειναι Ε46 Μ3 CSL kit που αποτελειται απο καπο-πορτ μπαγκαζ και κομπλε μπροστα προφυλακτηρα με carbon splitters..
μια χαρα φαίνεται πλάκα πλάκα, και η τιμή του είναι πολύ καλή αν κάθονται τόσο ωραία όσο
δείχνουν στην φωτογραφία...
kαι θελεις να μου πεις πως τα 1700 ειναι καλα εε?????
και τη αλαζει στο καπο που δεν ειναι το ιδιο με τα απλα???
ψαχτε καλα πριν κανετε αγορα εκτος και υπαρχει ο παρας σε αυθονια...
γιατί ρε δημήτρη δεν είναι καλά δλδ???ειδικά αν έχουν καλή εφαρμογή???τις τιμές απο
vortsteiner τις έχεις τσεκάρει να δείς τι παίζει???και πάλι, όσοι τα παίρνουν κάνουν λόγο
και για ατέλειες στην τοποθέτηση...μιλάμε για 530 ευρώ στο κομμάτι. δεν είναι καλή η
τιμούλα??? φυσικά επαναλαμβάνω, ενοείτε πως μιλάμε για καλή εφαρμογή, και όχι για
καρναβάλια που αφήνουν αρμούς 2 πόντους. έχουμε δεί και τέτοιες ευκαιρείες.
ναι βρε boy αλλα το καπο τι διαφορα εχει με το απλο το Μ3? μπορεις να μου πεις?
είναι kάρμπον, για όποιον του αρέσει αυτό το look. δεν αρέσει σε όλους το gtr hood.
οκ niga με καλυψες
στην αρχη ηθελα να το κανω ,γιατι μολις το εβαλα δεν μου αρεσε καθολου,μετα σε συναρτηση με τις ζαντες και τα μπροστινα carbon νυχια το προφυλακτηρα αρχισε να μου αρεσει..αλλα μαλλον θα το βαψω γιατι βαμμενο φαινεται πιο φαρδυ το "ποπουδακι"του και μου αρεσει!
εγω καπο και πορτ παγκαζ οπως ειπα τα πηρα απο auto turbo πηρα 900 το καπο και 600 το πορτ παγκαζ διοτι ειχε κατι θεματακια. βεβαια τα θεματακια ηταν θεματαρες τελικα...απο το πορτ παγκαζ λειπανε 5 ποντοι!!! απο την μεση του τζαμιου(το λαστιχο)με το πορτ παγκαζ χρειαζοντουσαν αλλοι 5 ποντοι για να εφαρμοσει. το εβγαλα φωτο το επεστρεψα,το στειλανε πανω και σε 10 μερες μου ειχαν στειελει αλλο καινουργιο το οποιο φαινοταν πραγματικα η διαφορα..ηταν απλα τελειο σε ολα του..φινιρισμα και εφαρμογη!!! το καλο της υποθεσης ηταν οτι το πηρα παλι στην ιδια τιμη παρολο που ειχαν ηδη ακριβινει!!
τον προφυλακτηρα και το difusser το πηρα απο εναν μεσω "καρ" απο εβρο...πολυ καλη εφαρμογη στα 850 ευρω με τα μεταφορικα.
ειδικά στο πορτ μπαγκάζ. το ανοίγεις και είναι τόσο ελαφρύ που πετάγεται απο μόνο του.
επίσεις και στο κλείσιμο το καταλαβαίνεις, όπου πρέπει να βάλεις δύναμη για να το κλείσεις.
στο μαμά, απλά πέφτει μόνο του απο το βάρος που έχει. το κάρμπον, είναι ελαφρύτερο και
απο το μανίσιο του csl, το οποίο είναι πλαστικό.
Σταματη και το καπο εχει μεγαλη διαφορα καμοια σχεση το μαμα με το carbon
Βασικα μπορεις να το καταλαβεις και με το ανοιγμα του καπο που το τιναζει !
λοιπον μιλησα με τον Αγγλο και ειπε 450 λιρες χωρις μεταφορικα για 2 ατομα εως 5 , απο 5 ατομα και πανω μας το αφηνει 400 λιρες το ατομο και σαφως λιγοστευουν τα μεταφορικα που στην πρωτη περιπτωση ειναι 150 λιρες το ατομο!!!!θα ερθει απο την κινα ελλαδα σε 3 μερες (πως θα το καταφερει αυτο ??) εμενα αυτο που με απασχολει ειναι οτι δεν δεχεται local pick up γιατι το πορτ παγκαζ δεν το εχει εκει και χρεωνει μεταφορικα τον πελατη απο κινα-ελλαδα..Οποιος ενδιαφερεται ας στειλει μνμα για να δουμε ποσοι μπορουμε να μαζευτουμε!απο οτι ξερω ειμαστε 1. mo328i 2. billaras !!
Αυτο το εχεις δει? https://www.car.gr/parts/view/1290824/
ναι αν εξαιρεσεις οτι το εχει γραντζουνησει σε καποια σημεια και εχει βαλει carbon αυτοκολλητο εχει βαλει τα φωτα πινακιδας του e46 m3 που ειναι πιο μικρα και οχι του csl ή απο 92αρι και το εχει γεμισει σιλικονη απο κατω και το οτι εχει κανει κατι τρυπαρες απο μεσα γιατι νομιζε πως χρειαζοντουσαν κατα τα αλλα μια χαρα!!και να φανταστεις αυτα τα ειδα στο πρωτο λεπτο δεν εκατσα να δω ΤΙ ΑΛΛΟ στραβο μπορουσε να εχει!!