Κοιτα, απο οτι θυμαμαι το σπορτιβ ηταν ιδιο και στα προ φεισλιφτ. 18αρες, σπορ καθισματα, δερματα, και σπορ ανάρτηση. Και ξενον.
Printable View
Κοιτα, απο οτι θυμαμαι το σπορτιβ ηταν ιδιο και στα προ φεισλιφτ. 18αρες, σπορ καθισματα, δερματα, και σπορ ανάρτηση. Και ξενον.
Κατσε λίγο!
Δηλαδή θες να μου πεις ότι sprortive υπάρχει και στο facelift εκτός από Μ Pack...?
νομιζω ναι
Θα το ψάξω αν και νομίζω έχεις δίκιο
Επισης, μολις με πληροφορησε ο Νινο οτι το facelift Μ pack εχει run flat λαστιχα.
Χα χα, άλλο και τούτο κουλό.....
Για το sportive pack ξέρουμε...???
και διαφορετικες διαστασεις 235/50/18 μπροστα και 255/45/18 πισω
με τα οποια παρουσιαζεται το εξης προβλημα: δεν βρισκεις ελαστικα περαν των νορμαλ δηλαδη m/s λαστιχα δεν υπαρχουν.
Ασε που με την sport ανρτηση και τα run flat κοπανει αρκετα, αυτο προσπαθω να πεισω τον jordan x3 που εχει αυτη την εκδοση(σε diesel ) να βαλει κανονικα ελαστικα να βρει την... ανεση του.
Ναι σωστός nino, ενώ το sportive pack έχει 235/50/18 και στα 4 λάστιχα!
Nino το προ-facelift είχε βγάλει προβλήματα?
Εγω απο ''σοβαρα'' προβληματα απ'οσο ξερω μονο αυτο..
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=5196
Τωρα για τα υπολοιπα γνωστα bmwδοκοληματα...λιγο πολυ γνωστα
Διαφορικό και ηλεκτρομοτεράκι δηλαδή..
Νομίζω όμως ότι δεν έχει βγάλει σε όλα τα Χ3-Χ5 τέτοιο πρόβλημα, εννοώ από τα μοντέλα Ε53 & Ε83 αντίστοιχα...
Ξέχασα να αναφέρω και να απευθυνθώ και στον gnx...
καλά κάνεις και το ψάχνεις κι εδώ κι αλλού.. θα βρεις απαντήσεις που χρειαζεσαι.. πιστεύω παντως πως γενικά το αμάξι ειναι αξιόπιστο, δεν βγάζει τα γνωστά προβλήματα που έχουν οι efficient dynamics (πολλαπλασιαστές κα), ειναι ποιοτικό και για τή κατηγορία του πολύ αξιόλογο, καλύτερο από τα περοσσότερα (γιαπωνέζικα κλπ) και αν βγάλει προβλήματα (πχ σασμάν,διαφορικό)ειναι και λαχείο, δε νομίζω οτι το παρουσιάζουν όλα, τουλαχιστον απο τη δικιά μου εμπειρία. κανε καλό έλεγχο και πιστευω πως αν το αποφασίσεις δεν θα το μετανιωσειςthumb
Το έχω ξανα πεί αλλά θα το ξαναπώ!Το Χ3 του πατέρα μου που είναι πετρελαίο έχει γυρίσει όλη την Ευρώπη σχεδόν χωρίς σταματημό (3 οδηγοί) και παρόλα αυτά δεν καταλάβαινε τίποτα!Γιυατό προτείνω ανεπιφύλακτα άν σε παίρνει να πάρεις πετρέλαιο!Έχει τη μισή κατανάλωση από το βενζινοκίνητο!
Δεν μπορώ να πάρω πετρέλαιο στην Αθήνα!!!
Ένα απλο 2.0 θα πάρω και μάλλον το χω βρει και ποιο συγκεκριμένα θα πάρω!
Είναι πολύ καλή περίπτωση...
Το αμάξι στον έλεγχο σήμερα βγήκε καλό, κανένα σφάλμα, έβαλα το μηχάνημα και δεν έχει δείξει να έχει ξαναβαφεί, το είδε φαναρτζής, οι βίδες του δεν έχουν ξεβιδωθεί-βιδωθεί...
Αν και μου έκανε μεγάλη εντύπωση η επιμονή-άποψη εμπόρου dealer της BMW το αυτοκίνητο να μην ελεγθεί σε άλλον επίσημο έμπορο.
Τα πήρα κρανίο και το έλεγξα σε μην εξουσιοδοτημένο. Θα σας γράωψ άλλη στιγμή για αυτό
Είδωμεν.....
Stef τι μοντέλο ειναι αυτό που θα πάρεις? Pro-facelift?
Ναι προ-facelift..
Φίλε μου τελικά τί έγινε με το Χ3?Πήγες να το ελέγξεις??
Ναι! Το αμάξι ελέγθηκε λεπτομερώς από τον Σάββα, o οποίος είναι και μέλος του club
Mπήκε στο διαγνωστικό και δεν έβγαλε κανένα σφάλμα, σηκώθηκε από κάτω όπου βρήκαμε μία αντλία υποπίεσης και ένα σωληνάκι να έχει χάσει λίγο λάδι!
Επίσης το αυτοκίνητο ελέγθηκε τόσο οπτικά από φαναρτζή όσο και με μηχανάκι πάχους χρώματος, όσο και όλες οι βίδες που ενώνουν τις λαμαρίνες και είναι σε ΑΨΟΓΗ κατάσταση.
Θα αντικατασταθούν και λογικά από βδομάδα θα το πάρω το αυτοκίνητο!
Να αρχισουμε να μετραμε αντιστροφα τις μερες δλδ?
Κανονικά όμως!!!
Θα το είχα αύριο, αλλά θέλω να αλλάξω πινακίδα από μονή σε ζυγή οπότε Δευτέρα και πιο πιθανό Τρίτη το βλέπω μαζί σου!!
Ετσι λεω να περασω μια βολτα απο monsta για καφε το απογευματακι αν προλαβω.
Αυτό πήρα Γιώργο, αλλά όχι στην τιμή που βλέπεις φυσικά!
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/666678/
Καλοριζικο το τανκς αντε με το καλο και γρηγορα.
Ευχαριστώ πολύ!!
Όχι έχει δερματίνη sensatec μαύρη! Για τον πατέρα μου καλύτερα μιας και με τα δέρματα δεν τα πολυ πάει καλά κ δεν τα προσέχει!
Ναι έχει sport pack με xenon και το πιο κουλό από όλα ο ιδιοκτήτης του είχε αλλάξει το sport 3άκτινο τιμόνι με άλλο 4άκτινο γιατί ήταν πολύ μικρό λέει και δεν του άρεσε!!!
ΕΛΕΟΣ.....!!!
Πολύ καλό!Καλορίζικο!Έχει όντως 22.000 χιλιόμετρα όπως γράφει η αγγελεία?
Καλορίζικο Στέφανε, κουκλί!!!!!!
Αυτή η αντλία ρε παιδί μου σε όλα έχει πρόβλημα????
Σ ευχαριστώ πολύ!
Το αυτοκίνητο ήταν από αρχές 2009 εκεί που το βλέπεις!!!
Κ από αρχές 2011 το είχε για μετακίνηση ο Δ.Σ της εταιρίας!
Τώρα έχει 26.100
καλορίζικο φίλε Stef, πολύ καλή επιλογή, φαίνεται σε αριστη κατάσταση σα να ειναι 2 χρόνων! μόνο την πανοραμική ηλιοροφή να είχε :thumbsup:
Η πανοραμική έχω μάθει ότι χτυπάει γενικά!
Και εμένα μου άρεσε πολύ!
Το αμάξι είναι σε τέλεια κατάσταση
Μόνο σκαλοπάτια θέλω!
Η πανοραμική όντως χτυπά λίγο. Οχι το τζαμι, αλλα το αλεξήλιο όταν ειναι μαζεμένο πίσω. Εγω ήθελα να βάλω σκαλοπάτια για τα παιδια βασικα αλλά κάνουν κανα 800αρι(;)
670 έχουν αλλά κοίτα εδώ....
https://www.shopssl.de/epages/es1182...retter%20X3%22
Γαμώ τα γερμανικά μου.....*^%#(
440 + metaforiken + topothetisen? γαμω τα γερμανικα μου.....*^%#(
Αλλά αλλάζει όλη η οψη.
Συμφωνώ, εγώ μάλλον θα τα βάλω!
Αλλά όχι από dealer..
Όπως και αυτό αξίζει....
https://www.shopssl.de/epages/es1182...mmatte%20X3%22
Καλοταξιδο Στεφανε!!!!
Ειναι σαν καινουριο!!!!
Οντως αυτο με το τιμονι ειναι λιγο...κουλο!!!
Τουλαχιστον εχει φυλαξει το παλιο να στο δωσει?