Tι μου θυμισες τωρα ; ; ;
Ειχα βαψει και εγω το 36αρι μου πριν 5 χρονακια . . .
Το ειχα βαψει avus blau ενω ηταν ενα απλο μπλε . . .
Βεβαια τοτε δεν ειχα ανακαλυψει το estoril . . .
Αν θες σκεψου το για estoril ειναι φοβερο χρωμα . . .
Printable View
Tι μου θυμισες τωρα ; ; ;
Ειχα βαψει και εγω το 36αρι μου πριν 5 χρονακια . . .
Το ειχα βαψει avus blau ενω ηταν ενα απλο μπλε . . .
Βεβαια τοτε δεν ειχα ανακαλυψει το estoril . . .
Αν θες σκεψου το για estoril ειναι φοβερο χρωμα . . .
Λοιπον.. μετα απο μια μικρη καθυστερηση, λογω καποιων υποχρεωσεων του φιλου, το αμαξι αυριο μπαινει για βαψιμο, θα ειχε βαφτει απο την προηγουμενη εβδομαδα, αλλα ο καιρος ηταν βροχερος, και με πολυ υγρασια, οποτε περιμεναμε να φτιαξει.
Εδω μολις τοποθετηθηκε το καπω, και η τραβερσα με το μουρακι.
Συνημμένο Αρχείο 6307 Συνημμένο Αρχείο 6308
Εδω εχουν βγει τα λαστιχα απο το πισω και το εμπρος παρμπριζ,
[ATTACH]Συνημμένο Αρχείο 6310[/ATTACH]
Και εδω απο την διαδικασια του τριψηματος
Συνημμένο Αρχείο 6311
Συνημμένο Αρχείο 6312
Συνημμένο Αρχείο 6313
Συνημμένο Αρχείο 6315
Συνημμένο Αρχείο 6316
Συνημμένο Αρχείο 6317
Συνημμένο Αρχείο 6318
Συνημμένο Αρχείο 6319
Συνημμένο Αρχείο 6320
Συνημμένο Αρχείο 6321
Εδω οι πρωτες φωτο που δεν μπηκαν...
Συνημμένο Αρχείο 6322 Συνημμένο Αρχείο 6323
Και απο τα λαστιχα που εχουν βγει απο παρμπριζ και πισω τζαμι
Συνημμένο Αρχείο 6324 Συνημμένο Αρχείο 6325
Μερικες ακομα απο την διαδικασια του τριψιματος
Συνημμένο Αρχείο 6326 Συνημμένο Αρχείο 6327 Συνημμένο Αρχείο 6328
Εδω οι προφυλακτηρες βαμμενοι, πριν το τελικο φινιρισμα
Συνημμένο Αρχείο 6329 Συνημμένο Αρχείο 6330 Συνημμένο Αρχείο 6332
Συνημμένο Αρχείο 6333
Και εδω η μπεμπα περιμενει να φτιαξει ο καιρος.
Συνημμένο Αρχείο 6334 Συνημμένο Αρχείο 6335
Ωραιος!!!!!!
Πολυ μ'αρεσουν τετοιες καταστασεις!!!!! :thumbsup:
Αντε, καλα τελειωματα, με το καλο.. thumb
Πιστευω σημερα να εχω νεες φωτο.
Πολύ ωραία!!!!!!:original: :original:
Mε το καλό φίλε μου!!!!
Εκπληκτικές και οι ζάντες σου!!!!;)
Βρε Ιωσηφ ποτε εγιναν ολα αυτα??:shok: Τωρα πρωτοβλεπω το θρεντ! Στο ματιασαμε στην συναντηση τον Σεπτεμβρη.Λοιπον φτιαχτο στην πενα και θα σε παρω τηλεφωνο τις αποκριες που θα ειμαι κατω να κανονισουμε να τα πουμε φιλε.Και εγω υπερ του μαμα χρωματος ειμαι.Καλα αποτελεσματα και περιμενουμε νεα thumb
Εδω μολις μπηκε στον φουρνο.
Συνημμένο Αρχείο 6341 Συνημμένο Αρχείο 6343
Συνημμένο Αρχείο 6344 Συνημμένο Αρχείο 6345
Το απογευμα θα εχω φωτο και βαμμενο
Ωραίος, άντε να δούμε και το αποτέλεσμα!!
Τελικά δε μου πες μάρκα χρώμα / βερνίκι ;
Εύχομαι καλό .....στέγνωμα!
Πριν λιγο περασα απο το μαστορα, το αμαξι το εχει εξω για φινιρισμα, θα διορθωσει μερικα μπιμπικακια μερικα απο τα οποια ισα που φαινονται, αν καταλαβα καλα θα το περασει με γιαλοχαρτο 2500 μετα 3000 και στο τελος αλοιφη,
Η πρωτη εικονα στα ματια μου ηταν εκπληκτικη, το χρωμα φαινεται αψογο, το μεταλλο μεσα στην βαφη ειναι σουπερ!! στα σημεια που ειχα ψιλοβουλιαγματακια, χτυπηματα ουτε γελια ουτε τιποτα.
Μου λεει ακομα δεν βλεπεις τιποτα, οταν στο τελειωσει το φινιρισμα θα δεις.
Βαζω και μερικες φωτο
Συνημμένο Αρχείο 6372 Συνημμένο Αρχείο 6373 Συνημμένο Αρχείο 6374 Συνημμένο Αρχείο 6375 Συνημμένο Αρχείο 6376 Συνημμένο Αρχείο 6377
Συνημμένο Αρχείο 6378 Συνημμένο Αρχείο 6379 Συνημμένο Αρχείο 6380
Οι φωτο δεν ειναι πολυ καλες γιατι ειναι απο κινητο, ειχε και λιγο σκονη μιας και τις τραβηξα ενω δουλευε.. Αντε να αρχισει το μονταρισμα να γινει αμαξι παλι!!
ποσο στοιχησε ολοκληρο το βαψιμο;
ΙΩΣΗΦ S.O.S.
Θα πρότεινα να αφήσεις το αυτοκίνητο να στεγνώσει καλά δύο εβδομάδες, πριν το τρίψει με ντουκόχαρτο. Σε όσα έχω κάνει το τεστ αποτυπώματος που βγαίνουν από το φούρνο, μένει σημάδι.
Πες του το και θα δεις ότι θα συμφωνήσει. Ή πριν προχωρήσετε, κάντε το τεστ μόνοι σας.
Τον ρωτησα και μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα για να διορθωσει τα "μπιμπικια", να σου πω την αληθεια δοκιμασα σε ενα σημειο αλλα δεν αφησε σημαδι, οσο δυνατα και αν πιεσα,:think: τι να σου πω δεν ξερω, ισως δεν εχω την εμπειρια να το δω.
Παντως μου ειπε οτι η διαδικασια ειναι να το περασει με 2500 3000 μετα 6000, και μετα αλοιφη, τωρα για ολο το αμαξι ισως το κανει απο δευτερα, ισως εχει σκοπο να το κανει στο τελος δεν ξερω μιας και εχουμε δουλιτσα ακομα, εχω να παω να αλλαξω παρμπριζ κλπ.
Βασικα δεν εχει τελειωσει μιας και εχει να βαψει και τα τελαρα εσωτερικα στις πορτες καθως ειχαν γραντουνιες και χτυπηματακια απο τις ζωνες οταν εκλεινε η πορτα, και απο τα ποδια στο μπες βγες.
Σημερα πηγα στα πεταχτα να αφησω καποια πλαστικα που ειχα σπιτι, οποτε δεν τον ρωτησα λεπτομερειες, αυριο θα τον ζαλισω χεχε
Τραβηξα και κανα δυο φωτο!
Συνημμένο Αρχείο 6405
Εδω ειχα ενα βουλιαγμα ακριβως πανω στο νευρο, και ενα λιγο πιο κατω, πολυ μου αρεσει που εξαφανιστηκαν!! ειχαν γινει απο οταν ειχα παρει το αμαξι! τα ειχε βαρεθει το ματι μου!
Συνημμένο Αρχείο 6406 Συνημμένο Αρχείο 6407
Και με αυτο μου ειπε θα γινει το τελικο πριν την αλοιφη
Συνημμένο Αρχείο 6408