Πολύ όμορφο....Μπράβο!Άντε να θαυμάσουμε και φωτό με αναμμένα τα φώτα!
...και carbon spoilers? (Άρη, έμεινες πίσω εσύ?)
Printable View
Πολύ όμορφο....Μπράβο!Άντε να θαυμάσουμε και φωτό με αναμμένα τα φώτα!
...και carbon spoilers? (Άρη, έμεινες πίσω εσύ?)
Χαχαχαχαχαχαχα γεια σεας βρε τρελοκομεία... Εξωτερικά ολοκληρώθηκε μπρος - πίσω LCI απλά χρόνο δεν έχει ο Αντρίκος - ο ηλεκτρολόγος για να ασχοληθεί με την κωδικοποίηση του. Ακωδικοποίητο, απλά δουλεύουν τα πορείας, η μεγάλη σκάλα και η αυτόματη λειτουργία των φώτων. Δεν δουλεύουν τα "δαχτυλίδια και τα adaptive" που θέλουν κωδικοποίηση για να "ξυπνήσουν". Τα led πίσω είναι όλα τα λεφτά, μεταμορφώνεται όλο το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Σαν το κωδικοποιήσω και τελειώσω θα ανεβάσω και καμιά φωτογραφία της προκοπής να γουστάρουμε...χαχαχα:original::or iginal:
... Α και τώρα που το σκέφτηκα, αν κανείς θελήσεις να κάνει βάλει τα πίσω φανάρια και να το κάνει LCI, πουλάω τα modules του Bruce Mirranda (μιας και δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ, αφού τοποθετήθηκαν οι καλωδιώσεις του LCI), ώστε να δουλεύουν τα πίσω φανάρια χωρίς να χρειάζεται κωδικοποίηση το αυτοκίνητο.
Πρόσθεσα και τα ντιζάκια που δίνει η schnitzer...:grin::grin::grin:
https://img440.imageshack.us/img440/...2010148.th.jpg
Εχτές τελείωσε και το κεφάλαιο :original: με το θέμα της μετατροπής και της πλήρης κωδικοποίησης και λειτουργικότητας των εμπρός και πίσω φαναριών από pre facelift μοντέλο, σε LCI με την τοποθέτηση 2 εμπρός LCI adaptive φαναριών αλλά και των πίσω LEDs!!! Κάποια στιγμή θα φτιάξω ένα thread με σχόλια και ανάλυσης της όλης "ταλαιπωρίας"thumb ΜΑΝΩΛΗ:thnx::thnx: μου έκανες το καλύτερο δώρο την ημέρα των γενεθλίων χαχαχα:th_Laie_67-1::hystericalbs1::th_Laie_67-1: Πάμε για νέο κεφάλαιο τώρα. Μόλις παρέλαβα, ACM level 2, USB για το ACM, retrofit bmw Bluetooth, DVB-T, multimedia interface και DVD player για το πορτ μπαγκάζ...ΜΑΝΩΛΗ ΑΚΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ χαχαχαχα:hystericalbs1::th_Laie_67-1:
NICKE60GR δεν σε έχω ξεχάσει, έχουμε και εκείνη την "μεταξύ μας κόντρα" για το ποιος έχει τα ποιο "δυνατά" φώτα πλέον χαχαχα:th_Laie_67-1::hystericalbs1::th_Laie_67-1: Anytime boy!! xaxaxaxa γεια σου Νικόλα, τώρα που άνοιξε ο δρόμος, είναι η σειρά σου να γίνεις LCI χαχαχαχα:hystericalbs1:
Ορίστε και δυο πρόχειρες που βρήκα από μπροστά. Τα δαχτυλίδια αναμμένα (day lights) είναι όλα τα λεφτά πολύ τα κάνω κέφι...Αχχχχχχ νομίζω πως είμαι ΑΚΟΜΑ ερωτευμένος, μπααα είμαι πλέον σίγουρος!!! :th_Laie_67-1::hystericalbs1::th_Laie_67-1::hystericalbs1:
https://img5.imageshack.us/img5/2381/10092010115.th.jpg
https://img210.imageshack.us/img210/...2010114.th.jpg
Κούκλες ! Μεγειά και με χαρά !
Βλέπω και φρέσκα πατούμενα :thumbsup:
Νικόλα (NICKE60GR) όταν συναντηθούμε καμιά μέρα να με θυμήσεις να σου φέρω τα πίσω module του Bruce "για να παίξεις μαζί τους" χαχαχαχα :hystericalbs1::th_Laie_67-1:
Μπράβο!!!!! Άψογος!!! :thumbsup:
Να κανονίσουμε να βρεθούμε μια μέρα στη "μαυρη" ή "σκοτεινη" (εκεί που κάνουν κόντρες τελοσπάντων, δεν ξέρω πως ακριβώς λέγεται) να κοντράρουμε τα φώτα μας, αν και οι λάμπες μου είναι οι εργοστασιακές 6+ ετων.. θέλω να δω τη διαφορά, γιατί αν είναι έστω και λίγο πιο αδύναμο το LCI στη high beam ....λόγω μεμβράνης στο παρ πριζ, θα έχω πρόβλημα... τα LCI headlights τα έχω 3 χρόνια μέσα στις κούτες τους γιατί η πρώτη σύγκριση που είχα κάνει με του andy545 στην Ολλανδία με είχε απογοητεύσει, αλλά ίσως να ήταν αρρύθμιστα γιατί όταν τα τεστάραμε ήταν ακριβώς μετά τη μετατροπή... thumb
Τον ασταμάτητο έχεις !!!! :thumbsup:
χαχαχαχαχα καλό!
Μπά, αυτός έχει ξεφύγει προ πολλού ..δεν τον πιάνει κανείς πλέον... ένα μοτερ του λείπει και θα έχει ένα Μ5 με όλους τους κωδικούς εξοπλισμού.... :thumbsup:
έχει αρκετή δυσκολία το εγχείρημα γιατί η BMW δεν δίνει retrofit για LCI φώτα στα προ του 2005 Ε60 ...και θέλει πολύ ψάξιμο και "balls" για να τα κάνεις πλήρως λειτουργικά.... επίσης στα pre-LCI oi διαφορές στα μετά τον 9ο μήνα του 2005 με τα προ του 9ου 2005 καθώς και με τα προ του 2oυ 2005 είναι μεγάλες όσον αφορά ηλεκτρικό κύκλωμα υπομονάδες και διαχείριση της μονάδας των φώτων...
Ναι με το που βρούμε μια ευκαιρία πάμε σε αυτή την "κατράμι" ευθεία:th_Laie_67-1: να δούμε που βρισκόμαστε.
Γεια σου Κωνσταντίνε...Εσύ αν θυμάμαι καλά LCI έχεις...τυπική διαδικασία για σένα τα adaptive πλέον:whistle:
χαχαχα που τέτοια τύχη, ποτέ δεν ξέρεις όμως:original:
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αλλά δεν σκέφτομαι να το αποχωριστώ άμεσα (αφού μου καλύπτει όλα τα μεράκια και κέφια, είναι το "αγχολυτικό μου στη θεραπεία μου") χαχαχα:th_Laie_67-1:
Νικόλα βρήκα κομπλέ μοτέρ, σασμάν μαζί με τις υδραυλικές αντλίες, ηλεκτρικά, κεντρικό, πίσω άξονα, πίσω γέφυρα και πολλά ακόμα παρελκόμενα με 7000¤!!! αλλά είναι από το LCI δυστυχώς (θέλω άλλο ταμπλό, μπλα μπλα μπλα:whistle:)
Χεχεχε άντε να ανοίγουμε το δρόμο για μελλοντικούς, επίδοξους και φιλόδοξους με ιδιαίτερες ανησυχίες "LCIάκηδες" :th_Laie_67-1:
Μην τα συζητάς Νικόλα, μην τα συζητάς...Θέλει ένα σωρό κωδικοποιήσεις με σειρά τοποθέτησης των διαφόρων εγκεφάλων, modules, αλλαγές στη σειρά καλωδίων της πλεξούδας που καρφώνεται στον εγκέφαλο, επιπλέον εγκέφαλο που καθοδηγεί τα adaptives και ένα σωρό άλλες αλχημείες που ούτε καν θυμάμαι...Όσο για το θέμα των Balls, όντως πρέπει να τα "έχεις" τεράστια για να επιχειρήσεις, αλλά και να ολοκληρώσεις με επιτυχία ένα τόσο δύσκολο εγχείρημα, αφού σε ερώτηση που έκανα στον Μανώλη από που ψωνίζει "προφυλακτικά" μου είπε πως είναι ειδική παραγγελία στο "μέγεθός του", γιατί στο εμπόριο δεν βρίσκει πουθενά :hystericalbs1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::th_Laie_67-1:
Τα έχω απο την "μανούλα" τα adaptive....:original:
Δημητρη με γεια φιλε ειναι οντως πολυ ομορφο,περιμενουμε αναλυτικες πληροφοριες για την εγκατασταση.Πανο θα μας πεις τελικα τι ΔΕΝ εχει η πενταρα σου,γιατι απ οτι βλεπω μας εχεις βαλει τα γυαλια οσων αφορα το θεμα των μαμα αξεσουαρ :thumbsup:
Τα εχει ΟΛΑ!!!...εκτος απο αυτο:
https://images.automobilemag.com/rev...ompartment.jpg
To οποιο δεν αποκλειετε ποτε οτι δεν μπαινει!!!!:thumbsup:
Κατ'αρχην με'γεια Δημητρη τα λειτουργικα πλεον φωτα!!!!:thumbsup:
Τι?????Μοτερ???????Πες που ?ποτε ?γιατι ?κλπ.:thumbsup:
Μάλλον αυτό εδώ εννοεί....
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1004211/
Να'σαι καλά Άρη, σε ευχαριστώ πολύ. Όσο για τα ανταλλακτικά του Μ5 ορίστε σας παραθέτω και το Link, όποιος έχει το κουράγιο και τα balls που λέει και ο Νικόλας χαχαχαχα:th_Laie_67-1::hystericalbs1::th_Laie_67-1: ας το τολμήσει!!!
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1004211/
Φαίνεται σε πρόλαβα και δεν πρόσεξες το post μου...
Ρε σεις, είστε καλά που θα βάλετε αυτά στις κούκλες σας?
Κατ' αρχάς ο τύπος τα έχει πεταμένα απο 'δω κι από 'κει... Επενδύσεις δίπλα σε γλάστρες, μοτέρ μέσα σε κοτέτσια και στηριγμένο με τσουβάλια γεμάτα οικοδομικά υλικά, αντλίες φρένων παρατημένες μαζί με παλιοσίδερα, το HUD και ο λεβιές του SMG πάνω σε μπετά με σκυλόσκατα, δαγκάνες καταγραντζουνισμένες, φίσες απροστάτευτες, κλπ. Μ' αρέσει που έβγαλε και φωτό τα φίλτρα K&N για να μας δείξει πόσο καθαρά είναι... Ρε δεν πάει καλά ο κόσμος... Πες του να πάρει το μοτέρ, να βγάλει τις κεφαλές και να το κάνει θήκη για μπουκάλια. Τα πιστόνια τα παίρνω εγώ για τασάκια και πρες-παπιέ.
Άσε το άλλο: Το τιμονάκι έχει και ολίγον από DNA του πρώην ιδιοκτήτη. Εντάξει, ακόμη κι αν δεν πιστεύεις σε κάρμα, ζεν και φενγκ-σούι, αυτό παραπάει.
Τα καθίσματα τα είδατε? Πιο ταλαιπωρημένα κι από πολυθρόνες κινηματογράφου στο κέντρο τύπου "3 έργα sex κι 1 καράτε".
Μπρρρρ!
Χα χα χα, εσύ αγόρι μου δεν θες τροπέτο, καινούριο αμάξι θες....
Κάτι έχω και για σένα.....
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1058317/
[QUOTE=Apostolos;115024]
Νικόλα βρήκα κομπλέ μοτέρ, σασμάν μαζί με τις υδραυλικές αντλίες, ηλεκτρικά, κεντρικό, πίσω άξονα, πίσω γέφυρα και πολλά ακόμα παρελκόμενα με 7000¤!!! αλλά είναι από το LCI δυστυχώς (θέλω άλλο ταμπλό, μπλα μπλα μπλα:whistle:)
QUOTE]
Αυτό δεν είναι LCI !!!:original:
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Αρη,συμφωνω σε ολα!!!!thumbκατι τετοιες εικονες ειναι που με απογοητευουν στο να προχωρησω.....μαλλον η λυση του stef ειναι πιο αρμοζουσα με τα δικα μας στανταρ!!!:thumbsup:.....
.....ολα καλα,αλλα ενα λευκο δεν υπαρχει να πουλιεται στην Ελλαδα????
Ναι!!!αυτο το βλεπω και εγω αρκετες φορες!!!:thumbsup:....εχει οτι ακριβως θελω σε εξοπλισμο.....ειμαστε σα διδυμα αδερφακια,με ηλιοροφη,μαυρα δερματα,κλπ.....:whistle:εγω ομως μονο εμφανιση:thumbsdown:.....αλλα εαν κατσει και το πουλησει, οταν θα ειμαι ετοιμος , .....θα ειναι οτι πρεπει ευκαιρια....το μονο που φοβαμαι ειναι οτι πρεπει να εχει πολλα χιλιομετρα!!!!ο ιδιoκτητης του(https://portal.kathimerini.gr/4dcgi/...03/2010_327565 )κανει πολλα ταξιδια ακομη και εξωτερικο λογο της δουλειας του...
Αν και εχει αρκετα αυτοκινητα, αυτο πρεπει να το ταξιδευει αρκετα...μεχρι και στην Πατρα το ειδε ο φιλος μας Αλεξης και νομιζε οτι ημουν εγω!!!!:whistle:δεν θα σε ευρισκα αμα ερχομουν βρε Αλεξηηηηηη??????!!!!!:thumbsup:
Οτι ταξιδεύει Ελλάδα είναι σίγουρο με το Μ5
Το έχω πετύχει και Spano συνεργείο..
Πού ξέρεις ότι ταξιδεύει εξωτερικό με το Μ5 όμως...?
Ετσι ακουσα απο καποιον φιλο μου που τον ξερει και εχουν μιλησει σχετικα με την πολυασχολη ζωη του και τα ταξιδια που κανει και σε εξωτερικο....με το Μ5 κυριως Βουλγαρια-Ιταλια.
Εντυπωση μου εχει κανει οτι αρκετες φορες το εχω δει με πολλααααα μυγακια και απλυτο το οχημα ...προφανως λογο ελειψης χρονου....
Αρη να στο στειλω να τελειωνουμε?? :thumbsup: https://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=180669858
Καλό αλλα δεν εχει το profesional επανω.