να ακουω γνωμες παρακαλω!!
Printable View
να ακουω γνωμες παρακαλω!!
Λοιπόν, τρελο-Μητσάρα κλείσε το θέμα με τα καπό κ άνοιξε θέμα με βαφή επένδυσης ξύλου εσωτερικού!!!!
αυτα τα εχω βγαλει ειναι στον βαφεα!!!
εεχχεχεχεχε
σκεφτομουν να τα κανω carbon αλλα σε οσους ρωτησα κανεις δεν μου ελεγε τιμη
ολοι ελεγαν στειλε τα και βλεπουμε!!! αλλα μαλλον θα γινουν μαυρο στο χρωμα του αυτοκινητου!
αν κ την γνωμη μου την ειπα απο κοντα να τα βαψει γιατι το χρωμα του ειναι μαυρο κ δεν μ αρεσει προσωπικα γιατι δεν κανει ωραια αντιθεση,αν ηταν ασπρο,ασημι,χρυσο τοτε οκ.μητσο η επιλογη παντα ειναι δικη σου εχεισ διαβασει κ τισ δυο αποψεισ.διαβασε κ απφασισε.οπωσ κ να το κανεισ τουμπανο θα παραμεινει......για τα μεσα παντωσ ειμαι+1000000000 να τα βαψει αλλο χρωμα η αθρακονημα γιατι ετσι με θυμιζει νισσαν πριμερα foul extra xixixixixixixixix.:original::th_Laie_67-1:
Τασο δες και αυτα!!!!
Γολη ψηνεσε??? 10 κοματια gtr εμπρος φτερα σε μαμα fitment μονο για Μ3:fountwtis::fountwtis:
https://img826.imageshack.us/img826/4963/71796745.jpg
αν το θες ποιο "αγριο " τοτε αστο καρμπον,που φενεται κι ολας οτι ειναι carbon!αν το θες ποιο κυριλε τοτε βαφτο!!
Τι παιδί αυτός ο Μήτσος?? Όλο φωτιές ανάβει!!!
τοσα και τοσα εκανες
εκει θα κωλησουμε?
βαψτα
κατα την γνωμη μου μην τα βαψεις γιατι πρωτον ταιριαζουν με το μαυρο χρωμα σου περισσοτερο απο καθε αλλο χρωμα και δευτερον γιατι οταν τα βαφεις οσο καλος κι αν ειναι ο μαστορας με το περασμα του χρονου δημιουργουνται νερα απο τις θερμοκρασιες (μοτερ-ηλιος) και μπαινεις σε περιπετειες. Μου εχει προκυψει στο δικο μου αυτοκινητο. Εγω θα εβαζα κι αλλα, καθρεπτες,χειρολαβες,αεροτ ομη οροφης κτλ....thumb
αν καταλαβα καλα Γιωργος Παπαδοπουλος!
λοιπον λεω να βαψω τις ακρες απο το καπο για
αρχη μεχρι τα νευρα!
Καπου το εχεις δει αυτο? εαν ναι ανεβασε καμμια φωτο!επισης εχεις ενα απο τα πιο ομορφα 46αρια Μ3 στο φορουμ οποτε οτι κανεις μην το κανεις βιαστικα και το χαλασεις!thumb
Εαν εχει καμμια καλυτερη/μεγαλυτερη/προσφατη φωτο του οχηματος σου,ανεβασε την εαν θες ,να το θυμηθουμε και εμεις που εχουμε καιρο να το δουμε απο κοντα!!!:thumbsup:
ΥΣ.θελω να δω ξανα τις ζανταρες με τις φρεναρες!!!
μολις βρω φωτο απο το καπο το αναιβαζω!!
ευχαριστω!!
καπως ετσι λεω να το κανω!!!https://img525.imageshack.us/img525/2194/kapo.jpg
Tι ειναι αυτα ρε ; ; ;
Δες εδω body kit . ..
Δες εδω φτερα . . .
ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ και ελα μετα σε ΕΜΕΝΑ για καφε να δεις τι ωραια θα
περασουμε . . .
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/856421/
Μιλάμε για γνήσιο carbon και θέλεις να το βάψεις???
Εδώ εγω το μόνο που έχω πανω στο αυτοκίνητο σε carbon και αυτό μούφα είναι το νυχάκι πίσω και το έχω πώς και πώς πόσο μάλλον να ήταν γνήσιο.
Γούστα είναι αυτά βέβαια αλλα εμένα μου αρέσουν τα σκουρόχρωμα αυτοκίνητα με carbon.
Μήτσο, σε μαύρο μπορεί να ταιριάζει (πάλι δεν καταλαβαίνω τον λόγο να το κάνεις), η φωτογραφία όμως αυτή δεν είναι αντιπροσωπευτική γιατί είναι ασημί αυτό!
Πάντως σε Μ3 χρώμα Laguna Seca που
κυκλοφορεί εδώ στη Λάρισα κ έχει κάνει το ίδιο σχήμα με carbon αυτοκόλλητο, χάλασε όλο το αυτοκίνητο, έγινε έκτρωμα!!:thumbsdown:
Μην τα πειράζεις καθόλου τα carbon-ικά!!:ranting2:
ρε μήτσο...είναι δυνατόν να κάνεις αυτό το πράγμα σε μαύρο αμάξι???
καλύτερα άστο όπως είναι ρε.
εσένα σε έχω ικανό να το διαλύσεις οπτικά και μετά να βαράς το κεφάλι
σου στο ντουβάρι. οπότε άστο.
μια ιδέα σου δείξαμε, η οποία αρέσει και σε σένα. καλύτερα μην κάνεις
πειράματα τόσο τραβηγμένα.
Θωμα Γρηγορη δε ξερω τι να κανω πλεον
εχω μπερδευτει!
ότι καταλαβαίνεις...
νίπτω τας χείρας μου...
λοιπον μαγκες ηρθε η ωρα του βαψιματος!!
επειδη θελω να παρω εγω τα υλικα γνωριζει καποιος τι πρεπει να παρω
για να γινει η βαφη στο carbon??
π.χ καποιο ειδικο ασταρι κλπ κλ....
Μην τα βαψεις!!!! Τουλαχιστον αν τα βαψεις μην κανεις αυτην την τελευταια εμπνευση που ειχες ...δηλ να βαψεις μεχρι τα νευρα.
και εγω πιστευω πως δεν πρεπει να τα βαψεις.....
πάντως στην ψηφοφορία γίνεται ΣΦΑΓΗ (26-26) μέχρι τώρα...:sweatdrop:
σορυ για το OT
Σίγουρα το σκέφτηκες καλά Μήτσο? Γιατί κάποιοι από εδώ προσπαθούμε να σε αποτρέψουμε!!thumb
ολοι ΜΗ του λεμε...αλλα ο Μητσος...:whistle::whistle::whistle:
Μήτσο, ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΨΕΙΣ επειδή:
1. Η μπογιά θα βαρύνει το carbon :whistle:
2. Aν αφήσεις άβαφους τους αεραγωγούς, θα φαίνεται σαν να είναι μόνο οι αεραγωγοί carbon (θα φαίνεται σαν το υπόλοιπο να είναι μεταλλικό, νορμαλ)
3. ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ, ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥ ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟΔΙΑΤΗΡΗΜΕΝΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΠΩ -ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ (ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ) ΜΕ CARBON ΒΑΜΜΕΝΟ ΜΑΥΡΟ.
Μήτσο, μην τα βάψεις
Προσωπικά είμαι λάτρης του minimal και της απλότητας και σου λέω μην τα βάφεις - καταλαβαίνεις ότι αν κάποιος σου έλεγε να τα βάψεις για να μην φαίνονται (αν ήταν άσχημη καγκουριά), θα ήμουν εγώ.....
(αν τα βάψεις τελικά, φρόντισε να βαφτούν ολόκληρα - τον λόγο στον περιγράφω παραπάνω.)
Ρίξε μια ματιά στο γκαράζ μου αν νομίζεις ότι είμαι άσχετος :thumbsup:
thumb
μήτσο αγορίνα. εσένα πως σου αρέσει???εμάς μπορεί να μας αρέσει να
το βάψεις ροζ...
σαφως κ προτιστως μετραει η προσωπικη γνωμη του ιδιοκτητη...
αν δεν μας ενδιεφερε η γνωμη κ η γνωση ολων ομως...δεν θα ειμασταν εδω...ετσι δεν ειναι ρε παιδια?:whistle: