Σε αυτό με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο αγαπητέ Νίκο.
Printable View
Αν το δικαστικο λειτουργουσε σωστα η χωρα θα ηταν σε πολυ καλυτερη μοιρα κυριοι.
Απο κει ξεκινανε πολλα και τελειωνουν ακομα περισσοτερα ;)
Η ξεφτιλα της δωρεαν παιδειας το 2010 ,οι πολτικοι στελνουν τα παιδια τους στα καλυτερα κολλεγια και τα παιδια του κοσμακη στην επαρχια πανε σε καροτσες αγροτικων στο σχολειο τους.
Και μετα θελουνε και να μιλανε τα ΖΩΑ οι καρεκλοκενταυροι δημοκρατικοι κηφηνες ολων των κομματων αφου τα δεχονται.
ΟΥΣΤ..ΟΥΣΤ... κερ@@@δες
https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=174025&cid=4
αλλη βολεμενη κουλτουριαρα
https://skandalakommaton.blogspot.co...post_5239.html
Πιστευω οτι υπαρχει και καλυτερη.....η Αννουλα του Νοεμβρη....η συντροφισα Αννα Δαμανακη.....και ο συζηγος της .....μεγα λαμογιο μπλεγμενο σε τεραστιες συμβασεις αιολικης ενεργειας και ΔΕΗ......η Αννουλα του Νοεμβρη....η φωνη του μαχομενου κατα του καθεστωτος της χουντας φοιτητη.....και τελίκα σκοτωθηκαν αδικα τοσα παιδια για ν'αλωνιζει τα σαλονια της Ε.Ε η Αννουλα με Chanel ταγιερακια.
εχω μια απορια.
γιατι πληρωνω την ερτ μεσω ΔΕΗ;
Αφου παιζει τσοκλη και ολυμπιακο δε μπορει να κανει εσοδα μεσω των διαφιμισεων οπως τα υπολοιπα καναλια;
Αν δε μπορει ας πεταξει ολυμπιακο τσοκλη κλπ και να περνει ο προεδρος της Ερτ μισθο αναλογο με το τελευταιο μισθωτο της ερτ(πχ 3πλασιο κι οχι 40πλασιο).
και να φροντισει να κανει φθηνες και καλες παραγωγες με τα λεφτα του κοσμακη.Κι αφου τη πληρωνει ο πολιτης αυτης της χωρας μεσω ΔΕΗ να σταματισει να παιζει διαφημησεις και να πληρωνει μισθους της ταξης των 200000.
Αν θελει να εχει τσοκλη και ολυμπιακο να παψει να μας τα παιρνει απο το λογαριασμο της δεη και να επιβιωσει απο τις διαφημισεις
συγγνωμη για το το off topic
Ενα μόνο εχω να σας πώ : Οι εκλογές πλησιάζουν!!! Προσέξτε τι θα ψηφίσετε !! Οχι μόνον γκρίνια και μουρμούρα.
Τώρα είναι η ευκαιρία να δείξουμε οτι δεν συμφωνούμε με την πολιτική τους.
Οτι δεν ειναι αλήθεια οσα ισχυρίζονται περι "δήθεν αποδοχής των φοροληστρικών μέτρων απο τον λαό".
ρεζιλι των σκυλιων !!!!
https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=179029&cid=6
τουλαχιστον οι λυγουρηδες ψωνισανε με εκπτωσεις
Μα καλα ρε παιδια ακομα συζηταμε για αυτους που στο ονομα της δημοκρατιας εχουν διαπραξει τα μεγαλυτερα εγκληματα;
Δεν εχω λογια να χαρακτηρισω αυτα τα ανθρωπακια που κανουν οτι κανουν με την ανοχη μας.
Καπου πιο πανω γραφτηκε περι Χουντας,θα ηθελα να πω οτι μπορει στην Χουντα οντως να εγιναν εγκληματα αλλα τοτε ολοι ειχαν μια δουλεια, ειχαν ψωμι να ταισουν τα παιδια τους,κοιμοντουσαν με ανοικτες τις πορτες χωρις να κινδυνευουν,εγιναν εργα σε ολη την Ελλαδα,σχολεια,δρομοι χωρις υπερτομολογισεις και ρεμουλες και ολα αυτα απο ενα κρατος το οποιο ειχε τους πολιτες του πιεσμενους ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΘΜΟ αλλα δεν κινδυνεψε να πεθανει κανενας πολιτης του απο την πεινα.
Οπως προειπα εγιναν και πολλα εγκληματα τα οποια ειναι καταδικαστεα απο ολους.
Μετα λοιπον ηρθε η γενια του Πολυτεχνειου οπου καποιοι ακομα και σημερα εκμεταλευονται και την βολτα που μπορει να εκαναν τυχαια εκεινες τις μερες εξω απο το Πολυτεχνειο,ειτε οι ιδιοι ειτε οι πατεραδες τους,οι θειοι τους ή οι παπουδες τους,αρκετοι απο αυτους εγιναν Βολευτες,Υπουργοι και εχουν καταλαβει δημοσιες θεσεις με μονο κριτηριο την πτωση της Χουντας και την συμετοχη τους σε αυτην.
Και τι καταφεραν;Να οδηγησουν την Πατριδα μας στην σημερινη κατασταση που δεν ξερεις αν αυριο πας στην δουλεια και σε διωξουν,που δεν ξερεις αν θα εχεις λεφτα να παρεις γαλα στο παιδι σου,που περπατας στον δρομο και μπορει ο οποιοσδηποτε να σε καθαρισει,που κλεβουν ολοι οι Βολευτες και μετα κανουν εξεταστικες με τις οποιες αθωωνουν ο ενας τον αλλον και να τρεχει μετα ο Λαος να πληρωσει τα γ@μησι@τικ@ τους.
Κατα τα αλλα ομως εισαι ελευθερος να εκφρασεις την αποψη σου.
Φτανει πια δεν θελω τετοια Δημοκρατια,δεν μου αρεσει η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.
Ολοι μαζι μπορουμε να κανουμε κατι,ας ξεκινησουμε απο τις εκλογες,μην σκεφτειτε οτι δεν θα παω να ψηφισω,να πατε αλλα να μην ψηφισετε κανεναν υποψηφιο που εχει την υποστηριξη κομματος που ειναι στην βουλη.
Αν οι αποψεις μου προσβαλλουν τον οποιονδηποτε ας ζητησει απο τους Διαχειριστες να διαγραφει το ποστ μου.
έχω κι εγώ τις ίδιες ανησυχίες...
έψαξα λίγο τα του νέου εκλογικού νόμου και βρήκα πως είτε ρίξουμε λευκό, είτε άκυρο, είτε δεν προσέλθουμε καθόλου στην κάλπη, το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το ίδιο!!!!
απλά η περίπτωση της αποχής και το ποσοστό της ...λαμβάνεται σοβαρά υπ' όψιν από τους ειδικούς και οι εκάστοτε κυβερνήσεις γνωρίζουν πως απέναντι τους έχουν έναν μεγάλο δυσαρεστημένο, αυθόρμητο, ανεξέλεγκτο, αστάθμητο παράγοντα που δεν γνωρίζουν πως θα αντιδράσει σε μια δεδομένη χρονική στιγμή... και που μπορεί να συμπαραταχθεί με οποιονδήποτε κινηθεί εναντίον της...
Να κάτι που μου στείλανε...η αλήθεια είναι παντα πικρή!
Καταραμένε Παπαδόπουλε, 40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης. Γιατί βρε άθλιε; Νομίζεις πώς δεν θυμάμαι ότι μου στέρησες στο χωριό μου την λάμπα πετρελαίου, και τον χωματόδρομο που τόσο αγαπούσα, και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να κάνω σπίτι, με μόνο όρο μάλιστα να έχει την τουαλέτα μέσα!
Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί ο άθλιος ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τόσα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την στρατιωτική ΜΟΜΑ! Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα; Σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο; Πέθαναν της πείνας οι άνθρωποι και κοντά σ' αυτούς και τόσοι άλλοι μεσάζοντες και σύμβουλοι.
Ποιός σου είπε ρε παλιάνθρωπε ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα;
Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες. Για να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί, τόσα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται λες και πείραζε να είχαμε λίγο νέφος περισσότερο;
Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα; Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε!
Δεν φτάνει αυτό παλιοδικτάτορα, αλλά διέγραψες τα αγροτικά χρέη του πατέρα μου και όλων των αγροτών; Τους καλόμαθες, τους έλυσες τα προβλήματά τους και τώρα κάθε τρεις και λίγο μπλόκα!
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έστελνες και εκείνο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους και τους πουλούσες τα αγαθά που έκανε εξαγωγή η χώρα και πέταξες στον δρόμο τόσους μεσάζοντες.
Άσε εκείνος ο Πατακός με το μυστρί του! Βρε μανία! Κάθε μέρα εγκαίνια για σχολεία, νοσοκομεία, εργοστάσια, γέφυρες, δρόμους και εργατικές κατοικίες! Μας ζάλιζες στα επίκαιρα όποτε πηγαίναμε σινεμά!
Τι κατάφερες ρε; Τί μαγείρεψες και πήρες βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη;
Δεν ντράπηκες να ταπεινώσεις το δολάριο επί τόσα χρόνια; Ακούς εκεί! Η δραχμή ισχυρότερη από το δολάριο!
Τί σου κάναμε και μας καταράστηκες για να φτάσουμε τώρα τα 300 δισεκατομμύρια ευρώ χρέη;
Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έτρωγες μόνο το φαγητό σου, στο τέλος δεν είχες τίποτα να αφήσεις. Το μόνο σου περιουσιακό στοιχείο να ήταν η στολή σου! Και αντί να την δωρίσεις τρομάρα σου στο κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν!
Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί ξεκίνησες την ιστορία να βγάλεις τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους καλούς μας γείτονες τους Τούρκους; Μια χαρά δεν κοιμόμασταν ήσυχοι; Ήθελες να μας κάνεις παραγωγούς πετρελαίου σαν τους αραπάδες;
Τα εργοστάσια ενέργειας που κατασκεύασες π.χ. στην Πτολεμαΐδα ή στους Φιλίππους, που τα έφτιαξες μάλιστα με τους Ρώσους κο*****στές για ποιόν λόγο τα έκανες; Σώνει και καλά να καταργήσεις όλες τις λάμπες πετρελαίου στα χωριά και γέμιζες στύλους και καλώδια όλη την ύπαιθρο! Βρε μανία.
Χώρια τα στάδια αθλητισμού σε όλη τη χώρα. Άκου λέει «κάθε πόλη και στάδιο κάθε χωριό και γυμναστήριο»! Άσχημα περνάει τώρα η νεολαία πίνοντας φραπέδες στις καφετέριες;
Βρε άχρηστε αναχρονιστικέ, αντιδημοκράτη, ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ για πλιάτσικο;
Ακούς εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα μου ή όχι. Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής ρε παλιοφασίστα;
Τέλος, σιχαμερέ φασίστα, αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα όμορφο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι ευτυχισμένοι γείτονες μας οι Βούλγαροι, οι Αλβανοί, οι Ρουμάνοι, και λοιποί τυχεροί των Ανατολικών χωρών, που εισπράττουν τώρα τόσο συνάλλαγμα από τα εργαζόμενα κορίτσια τους στο εξωτερικό, ενώ οι δικοί μας επιστρέφοντας πήραν συντάξεις και τους κοροϊδεύουν. Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπούρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους Ισραηλίτες.
Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους για χάρη των Αράβων που μας έπαιρναν όλο το ελληνικό τσιμέντο για τα έργα τους, σε μια εποχή που όλοι οι πολίτες και το κράτος εδώ έκτιζαν και τα τσιμεντάδικά μας είχαν τρελαθεί στην δουλειά;
Ευτυχώς που μετά τα πούλησε η Νέα Δημοκρατία στους ξένους, αφού το ΠΑΣΟΚ πρώτα τα. κοινωνικοποίησε και τα έκανε ζημιογόνα, και τώρα επιτέλους έτσι ησυχάσαμε!
Δεν ντρέπεσαι βρε άθλιε εχθρέ της Δημοκρατίας;
Μας στέρησες ένα από τα βασικότερα ανθρώπινα δικαιώματα να μην τραγουδάμε 14 τραγούδια του Θεοδωράκη; Ξέρεις τι ψυχολογικά τραύματα μας προκάλεσε εκείνη η απαγόρευση; Τραύματα βαθιά που δεν έχουν επουλωθεί ακόμη!
Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από τόσα χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον έξαλλο τον γείτονα μου, που μου τα πρήζει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα «Πού είσαι Παπαδόπουλε»!
Bαρέθηκα να ακούω συνέχεια «Πού είσαι Παπαδόπουλε.» όταν πέφτω στα μπλόκα της Εθνικής οδού, όπου διάφορες κοινωνικές ομάδες αγροτών - ποδοσφαιρόφιλων και άλλων διαμαρτυρομένων ανθρώπων, ασκούν το δημοκρατικό τους δικαίωμα - πάντοτε υπό την προστασία της αστυνομίας - να σταματούν την κυκλοφορία, καθώς και κάθε φορά όταν βρίσκομαι στο κέντρο των Αθηνών όπου φιλήσυχοι πολίτες εκφράζουν πολιτισμένα και ειρηνικά την αγανάκτησή τους για τις αδικίες σε βάρος τους, έχοντας επιπλέον παράλληλα την ευθύνη να προστατεύσουν τα καταστήματα, τους εργαζομένους και τους περαστικούς από τους προβοκάτορες φασίστες που σπάνε, καίνε και καταστρέφουν τα πάντα.
Εγώ είμαι Δημοκράτης ρε, και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και εγώ και τα παιδιά μου, και ας ταλαιπωρούμαι όποτε χρειαστεί να πάω στα νοσοκομεία, και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας οικονομικός μετανάστης.
Αφού βέβαια ενημερωθώ πρώτα από την τηλεόραση για τις κλοπές, τις κομπίνες και τις μίζες τόσων και τόσων πρώην υπουργών - πράσινων και γαλάζιων - που οι άνθρωποι τι έκαναν τελικά; Εξαργύρωσαν τους κόπους και τους αγώνες τους για την εδραίωση της Δημοκρατίας μετά την μεταπολίτευση!
Λίγο το έχεις αυτό; Είμαι Δημοκράτης ρε! Τ' ακούς;
Κείμενο αγνώστου Έλληνος "Δημοκράτη" από το Διαδίκτυο
γιατι κανουμε σαν να τα ακουμε πρωτη φορα?
εδω πειναμε και ασχολουμαστε ακομα με αυτους??ειμαστε με τα καλα μας??
αντι να τους στειλουμε εξορια?να φυγετε κυριοι να πατε αλλου.
εδω πλεον δε μπορουμε να σας θρεψουμε...θρεψαμε τις οικογενειες σας μεχρι τρισσεγγονου...δε μπορουμε αλλο..
και αλλες μειωσεις σε μισθους με ταυτοχρονη αυξηση σε πετρελαια και φπα...ρε ξυπνατε...
ξυπνατε!!!αυτο ειναιπολιτισμενη γενοκτονια!!!οι κατοικοι της ελλαδας εχουν ηδη αρχισει να πεθαινουν το εχετε παρει χαμπαρι???
εγώ ξέρω πως έχουμε δίκιο και δεν μπορούμε να το βρούμε πουθενά...
έρχεται όμως η στιγμή που όταν σε πνίγει τόσο πολύ το δίκιο ξεσπάς
και ξεσπάς πολύ άσχημα χωρίς να σε νοιάζουν οι επιπτώσεις...
ακόμα και η γάτα που φοβάται την σκιά της, αν την στριμώξεις στην
γωνία, θα βγάλει τα νύχια της για να αμυνθεί.
δεν ξέρω, αλλά εγώ πιστεύω πως μέσα στο χειμώνα κάτι μεγάλο θα γίνει,
που θα μείνει στην ιστορία της ελλάδος.
η υπομονή έχει τελειώσει και ο κόσμος όσο βλέπει τους βλάκες στην τηλεόραση
να μιλάνε με αισιοδοξία και πως όλα τα βλέπουν ρόδινα και όλα τα κάνουν καλά,
τόσο πιο πολύ τρελαίνεται.
δυστηχώς οι άνθρωποι ζούνε στον πλανήτη happy με τα νούμερα τους και νομίζουν
πως όλα πάνε καλά. το ότι διαλύσανε τους μοναδικούς πόρους της χώρας για 600.000
σκερβελέδες και δεν τους δώσανε δρόμο, δεν το βλέπουν.
και ναι παραπάνω απο τους μισούς είναι άχρηστοι. όταν σε χώρες με τον πενταπλάσιο
πλυσθησμό έχουν τους ίδιους υπαλλήλους, όσο σκληρό και αν ακούγεται οι μισοί είναι
άχρηστοι.
οι 600 πάντως είναι τελείως άχρηστοι. οι 300 είναι οι βουλευτές και
οι άλλοι 300 είναι οι οδηγοί τους.
τουλάχιστο ρε μλκ βουλευτή, πείγαινε στη δουλειά μόνος σου που μου θές και οδηγό και
στείλε τον μλκ τον οδηγό να δουλέψει και να βγάλει μεροκάματο, με την ίδια μισθολογία
του δημοσίου. αφού τον πληρώνουμε που τον πληρώνουμε όλοι εμείς οι μλκς, τουλάχιστο
να κάνει και κάτι παραγωγικό, απο το να περιμένει μέσα στο αμάξι όλη μέρα χωρίς να κάνει
απολύτως τπτ.
τι να πώ ρε παιδιά. γενικώς άξιοι της μοίρας μας είμαστε. αν δεν καθαρίσει η σαβούρα δεν
πρόκειτε να στρώσει ποτέ η κατάσταση.
ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΓΑΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ - ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ : ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΤΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ
Δήλωση του Ούγκο Τσάβες (Ιούλιος 2010):
Με ρωτάτε γιατί στείλαμε φυλακή όσα στελέχη μας κλέψανε; Γιατί κλέψανε! Και δεν τους τιμωρήσαμε εμείς αλλά οι θεσμοί.
Μου λένε «γιατί άφησες να μπει φυλακή ο υπουργός άμυνας και δεν τον κάλυψες επειδή ήταν προσωπικός σου φίλος;».
Μα... γιατί έκλεψε!
Πρόδωσε την εμπιστοσύνη μας, την πίστη του λαού στη κυβέρνηση.
Πρόδωσαν τον Λαό, τη Δημοκρατία, το Στρατό, την Πατρίδα, το Έθνος; Τιμωρούνται από τη Δικαιοσύνη! Αν τους αφήσεις θα διαφθείρουν κι άλλους.
Γι' αυτό φυλακίστηκαν. Τιμωρώντας τη διαφθορά κρατάμε γεμάτα τα ταμεία και τη Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τη μαφία των τραπεζών μακριά απ' τα πόδια μας.
Δεν καταντάμε Ελλάδα!
Τα Συμπεράσματα δικά σας
TSAF...απαιχτος ο τυπας...
Ναι φοβερος
αστα να πανε...
μα το χειρότερο απ'όλα είναι το ότι
μιλάμε για τελείως άχρηστες θέσεις
που κοστίζουν ένα κάρο λεφτά στο έλληνα
φορολογούμενο. αν είναι δυνατόν ρε γμτ.
έχουμε τους οδηγούς των δημόσιων μεταφορών,
οι οποίοι παράγουν και βγάζουν λεφτά. και απο την
άλλη έχουμε αυτούς που η δουλειά τους είναι να τα
ξύνουν. το πιο ωραίο απ'όλα είναι που παίρνουν διπλό
μισθό γιατί οι περισσότεροι είναι αποσπασμένοι απο άλλες
υπηρεσίες, όπως αστυνομία κτλ. δλδ όχι μόνο δεν είναι
επανδρομένα τα τμήματα μας, στέλνουν και το προσωπικό
για να γίνεται δουλικό του κάθε βουλευτή, λές και ο μλκς
ο βουλευτής, είναι και'γω δεν ξέρω τι.
τώρα όμως που θα πάρουν τα @@ του ιδιώτη που είναι και
το μοναδικό έσοδο της χώρας, θα τα πούμε καλύτερα και
με τους 300 και με τους γκαζοτενεκέδες που αποκτήσανε
δικαιώματα και κάναν τις υπηρεσίες του λαού δικές τους.
θα τα πούμε καλά... αυξήστε το φπα και άλλο. αθξήστε την
φορολογία και άλλοκτλ κτλ. στο τέλος τα @@ μας θα πάρετε
και θα μας έχετε απέναντι σας να λέμε, δεν έχω κλείσε με
φυλακή. τότε να δούμε τι θα γίνει...
θα τα παρουν απο το παιδια σου...παντως ουτε οι βολευτες,ουτε οι ματσο αυτης της χωρας θα πληρωσουν...
αυτοι οι ματσο....ακουσον ακουσον..ηθοποιος λεει με κοτερο 2 εκατ....σωπα ρε?να ησουν κανας πυρηνικος φυσικος,να ελεγα οτι τουλαχιστον εχεις διαβασεις και δυο τοννους βιβλια....
ενας ηθποιος που παιζει στη τηλεοραση και η δουλεια του δεν ειναι η υποκριτικη,αλλα η υποκρισια.....
επιχειρηματιες που εχουν κοτερα αλλα οταν πας στο μαγαζι τους σου φερνουν αποδειξη 20 ευρω ενω εχεις πληρωσει 300....
επιφανεις και καλα πολιτες που απο τη βρωμα που εχουν πανω τους φορανε τα ακριβοτερα αρωματα...
τραγουδιστες και καλα που το μονο που γνωριζουν απο τραγουδι ειναι οτι και η γιαγια μου απο bluetooth...
και το χειροτερο ολων δεν ειναι οτι πληρωνουμε εμεις για αυτους...ειναι οτι τους εχουμε και σαν προτυπα...