Καθε 10000 ή ενα χρονο.. Συνηθως ο χρονος ερχεται και εχω κανει 7-8000χλμ..:morningcoffee: Castrol Edge Sport 0/40..
Printable View
Καθε 10000 ή ενα χρονο.. Συνηθως ο χρονος ερχεται και εχω κανει 7-8000χλμ..:morningcoffee: Castrol Edge Sport 0/40..
σε μ 43 1.8 τι λαδια να βαζω??
καθε 7000-8000 χλμ.
αλλαζω και φιλτρο.
λαδακι BMW.
Να ρωτήσω κάτι? Αν πάμε σε έναν οποιοδήποτε λαδά να αλλάξουμε λάδια, με την ένδειξη του OBC τι γίνεται? Πως μηδενίζεται? Μπορεί να το κάνει ο καθένας, ή γίνεται μέσω της bmw μόνο? Γιατί στην αντιπροσωπεία, για αλλαγή λαδιών και φίλτρο χρεώνουν 50 ευρώ, με τα λάδια δικά μου εννοείται. Και αν βάλουν και τα λάδια πάει 140 ευρώ (και δεν βάζουν και τα castrol edge που θέλω)!
Αστείες πραγματικά τιμές, συνεπώς το εξουσιοδοτημένο το ξεχνάω. Τι γίνεται όμως με το OBC??
Εμένα ο δικός μου λαδάς τα αλλάζει και τα χιλιόμετρα.
Γενικά είναι πολύ απλό να τα κάνεις reset.Αν είναι Ε46,Χ5 κτλπ της φουρνιάς αυτής απο το board computer,αν είναι Ε36 με βραχυκύκλωμα στη φίσα του odb.
Για τα καινούργια μοντέλα μετά το Ε46 μάλλον και αυτό απο το board computer... Δες εδώ https://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=85135 ;)
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Βασίλη. Δηλαδή,
1)πατάμε το κουμπί start χωρίς να βάλουμε μπροστά,
2)περιμένουμε λίγο και πατάμε το κουμπί του obc συνεχόμενα για κάποια δευτερόλεπτα,
3)μετά πατάμε το πάνω κάτω μέχρι να βρούμε την ένδειξη για reset του μετρητή των λαδιών
4)και τέλος, άλλη μια φορά το κουμπί του obc και αυτό ήταν.
Αν μπορεί κάποιος που ξέρει, ας επιβεβαιώσει τα όσα γράφω, γιατί δεν ξέρω αν κατάλαβα σωστά (κυρίως το δεύτερο βήμα). Το μόνο σίγουρο είναι ότι γίνεται πολύ απλά και γρήγορα και φυσικά δε χρειάζεται να πας στη bmw.
Κάθε 7500 με 8000χλμ με λάδια 10-40τις ΒΜW πάντα και φίλτρο λαδιού,και κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.Ε36 318is
Κάθε 18000 - 20000 km λαδάκι μαζί με φίλτρο!! Castrol Edge RS 0W-40
Όποτε λέει η BMW και τα λάδια που λέει η BMW.
Χρήστο εγώ θεωρώ ασχολίαστο να βασίζουμε τις ζωές τις δικές μας στα σίδερα που μας προσφέρει η BMW αλλά όταν το θέμα έρχεται στο θέμα συντήρηση η BMW και η κάθε BMW και η Castrol να μην ξέρει τίποτα.
Δλδ εμείς να περνάμε ποιοτικό έλεγχο το λάδι με το υπεραξιόπιστο δάχτυλό μας και η BMW και η Castrol να περνάνε χρόνια και να ξοδεύουν ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ για να εξελίξουν τα μοτέρ και τα λάδια τους.
Αν ίσχυε στο παραμικρό ότι τα διαστήματα σέρβις της BMW είναι κουκουρουκου τότε δε θα είχε επιζήσει ΟΥΤΕ ένα BMW μοτέρ προηγούμενης γενιάς για να το φοράμε εμείς και να λέμε ότι είναι σούπερ.
Οπότε θεωρώ οποιαδήποτε αλλαγή ΠΡΙΝ το καθορισμένο, επιστημονικό πέταμα χρημάτων, γιατί έχουμε κάνει επιστήμη το να μην ξέρει ο άλλος αλλά να ξέρουμε εμείς.
Αλήθεια από αυτους που κράζουν τα διαστήματα σέρβις των BMW, ένας έστω ΕΝΑΣ έχει περάσει ποιοτικό έλεγχο το λάδι που βγάζει και πετάει στα 5000χλμ;
τι διαφορα εχει το edge sport απο το edge formula;
Μιλαω για castrol
το φορμουλα ηταν η παλια ονομασια.
Εγώ στο 316Ci, 2003/6, τα castrol 0w40, η 5w40 η 5w30 μακράς διαρκείας, πλήρως συνθετικά, με αλλαγή στην αντιπροσωπεία και επιμένουν έντονα 2 χρόνια η 25000χλμ.
Συνήθως όμως τα 2 χρόνια φτάνουν δεν φτάνουν τα 18 -19000χλμ.
στις αρχες ανα 7-8 χιλιαδες... εδω και 2 χρονια ομως ανα 10-12 χιλιαδες...ισως και λιγο παραπανω...τα 2 τελευταια χρονια εγραψα 90.000χλμ...
α)τα bmw λαδια 0-40 LL04 περιεχουν εντος της συσκευασιας castrol edge sport?
β) τα σφραγισμενα λαδια χανουν τις ιδιοτητες τους με το περασμα του χρονου;
Αλαγή λαδιών και φίλτρου κάθε 12.500 χλμ, ή κάθε χρόνο. Συνήθως δεν κάνω τα χιλιόμετρα,οπότε τα αλάζω κάθε χρόνο. Λάδια Srecial ΒΜW 10-40 για κινηρήρες Μ43 και Μ52.Κατάσταση κινητήρων Άψογη!!!
Η απάντηση στην πρώτη ερώτηση είναι απλή γιατί η Castrol είναι συμβεβλημένη με την BMW, είναι και σπόνσορας. Η BMW δεν παράγει λάδια, άρα έχει υποχρέωση να προμηθεύεται από το σπόνσορά της, αλλά και να τον συνιστά... σαν σοβαρή εταιρία όμως που είναι, φτιάχνει δική της συσκευασία...
Όχι τα ορυκτέλαια αλλά και τα συνθετικά λάδια δεν χάνουν τις ιδιότητές τους (και σφραγισμένα να μην είναι) αν αποθηκεύονται σε σωστά κλεισμένη συσκευασία και σε περιβάλλον χωρίς υγρασία.
Ώπα μια μικρή διόρθωση.
Στα ανοικτά λάδια λόγω επαφής με το οξυγόνο, το λάδι οξειδώνεται.
Θα μου πεις το οξυγόνο μέσα στη συσκευασία είναι ελάχιστο.
Αλλά καλό είναι ένα μπουκάλι ανοιχτό λάδι (είτε για το μοτέρ, είτε μαγειρικό, και δεν κάνω πλάκα, καθώς παράγουμε λάδι για προσωπική κατανάλωση και ένα καιρό είχα πάθει υστερία με τις μετρήσεις και το χημείο του κράτους) να το πετάμε μετά από περίπου 1 με 1.5 χρόνο.
Eγω συμφωνα με το i-drive,κανω ελεγχο αν θελουν συμπληρωμα απλως αλλα δεν καιει σταγονα.Βαζω τα 5-30 castrol στη αντιπροσωπεια
ε 46 330 αλλαγη με φιλτρο καθε 10.000 με castrol edge 5-30
Α...παιδια τα λαδια της bmw ειναι bp και η castrol δεν κατασκευαζει λαδια τα γινει φασον.
καθε 5000 αλλαζω λαδακια σε μ3 ε46 βαζω castrol 10-60w.ειναι λιγα τα χιλιομετρα αλλα επειδη το σκιζω σε καθε βολτα τα αλλαζω συχνα...
γιατί? έπρεπε να τα αλλάζω? :shok:
:thumbsup:
κάθε 10Κ
καθε 10000 περιπου αλλαζω λαδια 10-60w castrol σε m3 e46 μαζι με φιλτρο λαδιου..... και πλεον φιλτρο vanos!
Στο Ζ δεν φτάνω ουτε τα 7000 πριν αλλάξω, στον άσσο κοντά στα 10000, στην μηχανή by the book, και στο iq καθε 8000χλμ
Στο ig νομίζω οτι το book λεει για αλλαγή καθε 15000χλμ, αλλα για αμάξι που κινείτε 95% μέσα στον αστικό ιστό, νομίζω οτι ειναι υπερβολικά πολλά....
Βεβαία δεν μένω στις αλλαγές που λεει η μαμά bmw και κάθε 15000χλμ, αλλάζω και μπουζί και φίλτρα...
οταν μου ζητησει το bmw
Στις τρεις τηγανιές πατάτες είναι άχρηστα!
Καθε 5000 το πολυ 7000 χλμ αλλαζω λαδια φιλτρο λαδιου
Εγω σε ολα τα αυτοκινητα που ειχα τα αλλαζα καθε 5000χλμ και φιλτρο καθε 10000χλμ.Τωρα που πηρα το 46αρι τα αλλαξα στις 7000χλμ με Castrol 5-30 που δεινει η bmw.Σε μια κουβεντα που ειχα με ενα παλικαρι μου ειπε να βαλω 10-30 επειδη μου τσιμπαει και λιγα λαδακια ,θα δω καμια διαφορα?
συνήθως κάθε 7000χλμ με 8000χλμ και μόνο castrol 10w60 TWS και όχι το Edge
δεν ξέρω εάν το έχει παρατηρήσει κανείς (για κατόχους Ε46 Μ3 κυρίως αναφέρομαι για το συγκεκριμένο λάδι) αλλα το TWS με το Edge έχουν άλλες προδιαγραφές απο ότι λέει και η συσκευασία το μπουκάλι..Τα API-AFI νομίζω
ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το έβαζε το Edge και τα πετούσε κάθε 5000χλμ..
όταν το πήρα λοιπόν και έκανα servise παρατηρήσαμε το εξής..στην μέτρηση πίεσης του λαδιού στα ψιλά δεν την ανέβαζε την πίεση με ιδιαίτερη προθυμία έτσι ένα πολύ ψιλοκόμπιασμα..
εάν σας πώ οτι με το που έβαλα τα TWS την επόμενη φορά που το ξαναμετρήσαμε την πίεση του λαδιού την ανέβαζε σαν τρελό χωρίς αυτό το ψιλοκόμπιασμα να το πω που έκανε στις ψηλές στροφές με τα προηγούμενα λάδια!!
Απο εκείνη τη στιγμή μόνο ΤWS χρησιμοποιώ και τίποτα άλλο,εξάλλου το γράφει και ξεκάθαρα πάνω στο κουτί του φίλτρου αέρος ακριβώς αυτό τον τύπο λαδιού!!
όχι οτι το edge είναι κακό λάδι..προφανώς είναι κάτι παρόμοιο..
Σε μοτερ m54b30 καθε 7000χιλ και 0-50w eneos μετά από πολλές δοκιμές λυπαντικών!