χρηστο, με καρτα κοσμοτε και βοντα, ουτως ή αλλως δεν ειναι ενεργο αυτο το πεδιο διοτι οι ρυθμισεις περνιουνται αυτοματα...
ειναι στο plist το θεμα...;)
Printable View
χρηστο, με καρτα κοσμοτε και βοντα, ουτως ή αλλως δεν ειναι ενεργο αυτο το πεδιο διοτι οι ρυθμισεις περνιουνται αυτοματα...
ειναι στο plist το θεμα...;)
/System/library/carrier bundles/vodafone_gr.bundle.bac(antistoixa wind se sena)
Kai
/System/library/mobileCoreTypes.bundle
An ta thimamia kala s afta ta dio roots mono kaneis kapoies allages(katargeis kommatia strings)
Xontra xontra afto pou kaneis einai na mi mporei na dei o paroxos ti siskevi sou opos kai to kinito de deixnei to ti paroxo exeis.
Sta meion tou einai (apo oti eixa ego)
oti pano sti mpara anti gia "wind" tha vlepeis "unknown"
De tha mporeis na kaleseis aftomata tilefoniti
Xaneis carrier services
Ksexnas O.T.A carrier firmware updates
Kai kapoia akoma pou d mou rxontai.
η wind δεν εχει ξεχωριστο carrier bundle.
λογικα θα πρεπει να παω στο unknowncarrierbundle και στο string allow edge editing να το κανω απο false σε true...
το βραδυ που θα ειμαι σε pc, θα το ψαξω...;)
190 γιατί βλέπω αλυτα θέματα με δαυτο!
Ήταν ανάγκη να του το πεις ρε Χρήστο;
Έτοιμο τον είχα στα 195!!!!
χαχαχαχα μη σε ριξω ρε πασα! :th_Laie_67-1:
Εγώ πάλι, απο τότε που έκανα update στο ios4 δεν έχω data σε 3g. Υπήρχε στο 3χχ ρύθμιση APN που έγραφες τη γνωστή διεύθυνση της Wind "www.gint-b.online.gr" τώρα έχει μόνο VPN και ζητάει password, user name κλπ κλπ. Η Wind βεβαίως σήκωνει τα χέρια ψηλά και σε παραπέμπει στην Apple (!).
Γνωρίζει κανείς τίποτα επι του θέματος;
κανεις αυτο ακριβως που ειπα...
-Visit the unlockit.co.nz page on your iPhone (when connected to wifi)
-Select contine and then Custom APN
-Press the Carrier drop down menu and scroll down to GR - Wind2 and then press Done
-Press Create Profile
-Press Install and yes to the questions.
εχεις κανει jailbrake? τι βερσιον εισαι?
τελικα το ελυσα το προβλημα μου, αντικαθιστωντας το plist με ενα back up που ειχα κρατησει.
εκ του αποτελσματος εχω συμπερανει οτι η apple εχει προσβαση στο λογισμικο των iphones οταν αυτα ειναι σε περιβαλλον με δικτυα wifi ακομα και χωρις να ειναι συνδεδεμενα με το itunes...:thumbsdown:
:shok::thumbsdown:
αυτό θέλει firewall αλλά που να το βρείς για iphone...
ναι ειχαν κλειδωσει το δικτυο ουσιαστικα να δεχεται ρυθμισεις ιντερνετ μονο των δυο εταιριων που το εφεραν πρωτες...
ας ηταν η συσκευη αγορασμενη λιανικη και ξεκλειδωτη...:thumbsdown:
τι να πουμε γι αυτην τη εταιρια, οσο ωραια προϊοντα εχει, τοσο κατι ανεκδιήγητες πρακτικες τετοιου τυπου την υποβαθμιζουν στη συνειδηση του καταναλωτη...
Εξ απ'ανεκαθεν (!!!) η Apple ηταν ανεκδιηγητη σε θεματα πολιτικης και αυτος ειναι ενας απο τους κυριωτερους λογους που αρνουμαι να της δωσω εστω και ενα ευρω.
Τιμολογιακη πολιτικη:
Ειμαι σε Apple store, στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου. Βλεπω δυο λαπιτοπια, διπλα διπλα. Τεχνικα χαρακτηριστικα - εμφανιση, πανομοιοτυπα, εκτος του οτι το ενα ειχε 2ΜΒ Ram και το αλλο 1ΜΒ.
Διαφορα τιμης; ΔΙΑΚΟΣΙΑ (200) δολλαρια !!! :shok::shok::shok:
Ρωτησα τον πωλητη αν εχουν καποια αλλη διαφορα και μου απαντησε αρνητικα, με ενα παγωμενο χαμογελο. Απλα, η RAM ηταν Apple approved. :ranting2::ranting2::ranting2:, αυτη ηταν η δικαιολογια.
Να μην αναφερθω στο ipod της ανηψιας μου. 2 φορες στο service με courier λογω επαρχιας, 2 αναβαθμισεις απο μενα και τελικα αγορασε ενα MP3 player μιας συνηθισμενης μαρκας και ησυχασε.:whistle:
Αναλυτικότατη Παρουσίαση του iPhone 4 στο ......https://www.myphone.gr/devices/review-106.html
κραταω το παρακατω.....
Παράθεση:
Το τελικό ερώτημα όμως παραμένει: Να το προτιμήσει κάποιος έναντι του iPhone 3GS; Αν έχετε την οικονομική δυνατότητα και μπορείτε να μεταπουλήσετε σε καλή τιμή το προηγούμενο κινητό σας κάντε το. Θα ευχαριστηθείτε τις βελτιώσεις σε όλους τους τομείς –εκτός του λειτουργικού που παραμένει ίδιο- την ίδια στιγμή που θα έχετε πρόσβαση σε μελλοντικές αναβαθμίσεις – από ένα σημείο και μετά οι προηγούμενες συσκευές θα πάψουν να τις δέχονται.
Γιατί ;
Μηπως το iphone 4 θα δέχεται για πάντα μελλοντικές αναβαθμίσεις ;;;:original:
Μηπως θα αργησει πολυ το iphone 4gs ( η το 5 η οπως αλλοιώς το πούν) ;;; :original:
Η μηπως δεν θα μπορεις να του βάλεις μετα τα android οπως τωρα στο iphone 3g ;;;https://mynextphone.gr/i-phone-3g-with-android/:original:
ειχα το classic 80gb.επαψε να βγαζει ηχο.το ειχα πληρωσει 510ευρω
παω στο service της αντιπροσωπειας μου λεν οτι θελουν 50ε μονο για το ανοιξουν ασχετα απο το αν ειναι επισκευασιμο. τους ρωτησα αν θα παει εξω η στην αθηνα και απαντηση ηταν οχι.Ενω ηξερα πολυ καλα οτι στο συγκεκριμενο καταστημα ασχολουνταν με τεχνικη υποστιριξη υπολογιστων apple
το ανοιγω μονος για να δω ποσο δυσκολο ειναι να το ανοιξει καποιος(τιποτα ιδιεταιρο-οκ ειμαι ηλεκτρονικος μηχανικος κι εχω ανοιξει αρκετες συσκευες)
το ξανακλεινω .προφανως το προβλημα ηταν καμμενη εξοδος. και το πεταω στην ανακυκλωση
ανταλλακτικα σε ολο το ebay πουθενα.
παντως το apple service στη θεσσαλονικη ανυπαρκτο σε κινιτα και ipod
πήγα σήμερα στη wind να κάνω ανανέωση συμβολαίου και να ζητήσω iphone 4 που δεν θα το είχαν και μου λένε υπάρχει κανονικά.
Το 4 ξαναλέω όχι 3GS
4 μου ξαναλένε και θα με πάρουν τηλέφωνο να μου πουν τιμή
Κοίτα πλάκα θα έχω (αν κάτσει) 4άρι WIND εγώ και δεν θα έχει ο Στάθης:th_Laie_67-1:
μια ερωτηση, αν καποιος εχει το 3gs . το 4αρι εχει τοση μεγαλη διαφορα ? δηλαδη αξιζει να δωσει καποιος 650 ευρω μονο για μια οθονη , και το φλας ? (υπαρχουν κ αλλα το ξερω ) απλα μου φαινεται καπως..
όχι δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου αλλά η διαφορά δεν είναι μόνο φλας και οθόνη αλλά και καλύτερη ταχύτητα, εμφάνιση, αυτονομία κτλ
το iphone 4 αξιζει να το παρει καποιος μονο για την καμερα (που επιτελους βγαζει αξιοπρεπεις φωτο και το πρωϊ και το βραδυ) και τη μπαταρια η οποια δινει διπλασια αυτονομια απο το 3gs...
να δωσεις 670ε αμα εχεις 3gs ειναι πολλα και δε νομιζω οτι αντισταθμιζονται με τις παραπανω δυνατοτητες του.
Αν τωρα πουλησεις το 3gs και βαλεις ακομα 300ε για μενα ειναι ετσι και ετσι.
Πιο καινουριο, πιο φρεσκο, πιο γρηγορο, πιο λεπτο, η οθονη δε περιγραφεται, πλεον κανονικα full hd, γυροσκοπιο, μπαταρια και πολλα ακομα.
Αυτο που εκανα εγω και νομιζω οτι συμφαιρει ειναι οτι πηρα μια επιδοτηση, εκανα παραπονα οτι ειναι χαμηλη, μου την αυξησαν, μετα πηρα τη βοντα και φωναζα οτι δεν ειναι δυνατον τοσα λιγα $$$ επιδοτηση και θα παρω τα νουμερα μου(6) και θα παω στη κοσμ, και τελικα με μια απλη ανανεωση του συμβολαιου μου το πηρα εναντι περιπου ενος γεμισματος βενζινης!
Γιατί κανένα iphone δεν έχει ραδιόφωνο? Είναι τόσο φοβερά εξελιγμένη τεχνολογία που θα ανέβαζε το ήδη υψηλό κόστος?
Βασικά, τώρα το πληροφορήθηκα μιας και δεν το γνώριζα και, παρότι αμελητέο για πολλούς, το θεωρώ αστεία έλλειψη για κινητό 600+ ευρώ, όπως και για το 3g ότι δεν είχε φλας κοκ. Από την άλλη, εδώ δεν έχει το ipod που είναι και μουσική συσκευή και πρέπει να πληρώσεις κανα 60άρι ευρώ έξτρα, το iphone θα είχε ?
Κάποιες παιδικές ασθένειες τις apple πάντως (ράδιο, κινητό που αν δεν το σπάσεις δεν μπορεί να κάνει βασικές λειτουργίες όπως ελεύθερο bluetooth, απαρχαιωμένο σύστημα itunes κλπ), όσες γενιές προϊόντων της και να βγουν, φαίνεται πως δεν αποβάλλονται εύκολα. Μάλλον γιατί δεν βρίσκει λόγο να τις αποβάλλει.
εχω εξηγησει αρη, ποιοι ειναι οι λογοι που δεν εχει ραδιοφωνο, ελευθερο bt κλπ...
ολα εχουν να κανουν με τα δικαιωματα της μουσικης που πουλαει η apple καθως και τη στρατηγικη της να επενδυσει και να υποστηριξει το itunes store.
ετσι αν εβαζε ραδιοφωνα, ελευθερα bt, μουσικη με απλη αντιγραφη mp3 ουσιαστικα θα εκοβε πωλησεις απο το καταστημα της.
τα προϊοντα της ειναι σοφα σχεδιασμενα να υπηρετησουν αυτη τη στρατηγικη. ειναι δηλαδη πλατφορμες αγορας μουσικης και εφαρμογων απο το itunes... α, παρεπιπτοντως ειναι και τηλεφωνα...
και εξ οσων φαινεται οι καταναλωτες δεν εχουν κανενα προβλημα με αυτο...
αντιθετα κανουν τεραστιες ουρες και πληρωνουν και μαυρη αγορα μερικες φορες...
αρα οι ανθρωποι της apple μαλλον κανουν καλα τη δουλεια τους...;)
Στάθη, γι'αυτό γράφω πως δεν έχει λόγο να τις αποβάλλει (τις ασθένειες αυτές), εννοώντας αυτό που λες κι εσύ, πως αφού πουλάει σαν τρελό, δεν έχει λόγο να διορθώσει τα μειονεκτήματα αυτά.
Απ'τη στιγμή όμως που η συντριπτική πλειοψηφία των κατόχων το έχει σπασμένο και δεν πληρώνει σχεδόν κανείς για να αγοράσει τραγούδια από το i tunes, δε νομίζω πως η στρατηγική αυτή της apple είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη και καλό θα ήταν να την αποβάλλει σιγά σιγά (αφού έτσι κι αλλιώς το κάνουν οι χρήστες γι'αυτή), όπως κάνουν κατά κανόνα και οι υπόλοιπες εταιρείες του χώρου.
Είναι λάθος να επιμένεις σε κάτι που οι περισσότεροι αγοραστές σου το καταργούν με το που πάρουν το κινητό στα χέρια τους, αλλά και ο ανταγωνισμός το προσφέρει δωρεάν (βλέπε android).
Αντώνη δεν το ήξερα αυτό που λες. Απορώ βέβαια γιατί δεν το έχουν απ'την αρχή και πρέπει να το κατεβάσεις εσύ, αλλά όπως και να'χει, μικρό το κακό.
δεν ειναι ετσι ακριβως αρη.
απο τα εκατομυρια iphones που εχουν πουληθει, ενα μικρο ποσοστο εχει γινει jailbreak ή unlock.
και η διαδικασια αυτη αφορα το κλειδωμα δικτυου κυριως και την εγκατασταση τριτων εφαρμογων και οχι το κομματι της μουσικης και της λειτουργιας ως ipod το οποιο παραμενει και στις "σπασμενες" συσκευες απειραχτο.
αρα ολα τα iphones "σπασμενα" ή οχι αγοραζουν και διαχειριζονται μουσικη με τον ιδιο τροπο...
εκτος ομως απο τη μουσικη, ολα τα υπολοιπα "μη σπασμενα" iphones συνεχιζουν να αγοραζουν κανονικα εφαρμογες απο την apple, την οποια προς το παρον δεν ενοχλει σοβαρα (μη σου πω οτι τη βολευει κιολας...) η "πειρατεια" του jailbreak.
οταν θα την ενοχλησει να εισαι βεβαιος οτι θα τη σταματησει...
να προσθεσω στα λεγωμενα του Σταθη οτι το itunes ειναι το πιο πετυχημενο online store μεχρι στιγμης με τις μεγαλυτερες πωλησεις.Οτι κανει ο steve μεχρι στιγμης δουλευει, οποτε και δε το αλλαζει!
να υποθεσω οτι το ραδιο ειναι μεσω streaming απ το internet????γιατι προφανως δεν εχει ενσωματωμενο ραδιοφωνικο δεκτη οποτε και ραδιο να ακους πληρωνεις!!!!!!!δεν ξερω ρε παιδια γιατι εμενα αυτο το τηλ μου εχει κατσει στο λαιμο και μου την σπαει αφανταστα!!οκ δικαιολογουνται οι πωλησεις του αλλα αυτο οφειλεται μαλλον στη τζαμπα τιμη που εχει στο Αμερικα και οχι εδω!!εδω πιστευω οτι το 70% που εχει iphone δεν ξερει πραγματικα τον λογο που το εχει και σε τι χρησημευει ακριβως μιας και περα απ το να παιζει πασιεντζα και να δειχνει στους φιλους του τι ωραια εφαρμογη εχει που κανει σαν βουβουζελα δεν το χρησημοποιει σε κατι αλλο ωστε να δικαιολογει τα 700ε που εχει δωσει για να το αποκτησει!!!!δεν ξερω ισως να μην εχω πιασει την φιλοσοφια του εργαλειου αυτου αλλα θεωρω οτι με πολυ λιγοτερα χρηματα κανεις την δουλεια σου μαλλον και πολυ καλυτερα!!!!!
Φανταστικός διάλογος.....
--- Αγάπη λέω να πάμε για ψώνια, θες τίποτα;
--- μμμ
--- πάμε mall;
--- μμμ
--- θα πάμε στα hooters και θα ανέβω στο τραπέζι να κάνω στριπτιζ
--- μμμ
--- λέω να πάω με τον Νώντα τον καλύτερο σου φίλο.
--- μμμ
--- Θα πω στη μάνα μου να μείνει μαζί μας
--- μμμ
--- Πάλι με το κινητό σου παίζεις και με αγνοείς επιδεικτικά, θα χωρίσουμε λοιπόν!!!
--- μμμ
--- Το νέο iPhone 4 έχει πρόβλημα με το σήμα
--- Tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !#@$^@$%&@$^&* Ποιος εγκάθετος τα λέει αυτά!!! Εσύ μόνο έμενα να ακούς...
--- αχ δεν παλεύεσαι, τι να κάνω το βρήκα, πάω να πάρω το Galaxy S
--- τι αχ μου ανεβαίνει η πίεση μπιιιιιιιππππππππππππππππ ππππππππ (απέθανε ο καημένος από την στεναχώρια του)
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι τυχαία:hystericalbs1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
άντε το χτύπησα και εγώ το 4
Δεν πάει άλλο με αυτό το φόρουμ, όλο σε αγορές με βάζει. Θα κάνω καμιά μακακία μπας και γίνω ban:th_Laie_67-1:
Εδω να ερθω να υποστηριξω τη λογικη του itunes καθως με μολις 0.75¤ μπορεις να χαρεις τραγουδακια με πολυ καλο ηχο.
Και μην ακουσω οτι τα θελετε τσαμπα, γιατι στο τελος της ημερας ολοι θελουμε να πληρωθουμε για τη δουλεια μας.
Το αηφονακι τη πηρες, το εβγαλες απο το κουτι, επαιξε.
Δεν ακουσα καμμια γκρινια για τα windows mobile που σου ζητανε restart στη μεση του navigation η βγαζουν error οταν μιλας πανω απο μιση ωρα και εχει παρει φωτια ο επεξεργαστης.
Το αιφον κανει λιγα, αλλα τα κανει σωστα και ομορφα.
Αυτο με καλυπτει σαν χρηστη.
Και γενικα αυτο ζηταω εν γενει.
Κανε κατι, καντο καλα.
Σε δυο χρονια χρησης zero θεματα.
Στο κατω κατω, bmw χωρις navi η kia με home theatre?
Διαλεγετε.