πω πω πω , δηλαδή πόσο τα δίνουν οι ιδιώτες;;; είκοσι χιλιάρικα;;; :shok:
Printable View
πω πω πω , δηλαδή πόσο τα δίνουν οι ιδιώτες;;; είκοσι χιλιάρικα;;; :shok:
το ιδιο σκεφτηκα και γω :D
Kαι 17 μη σας πω ;)
17 διπλοσύμπλεκτο του 2009 χλωμό...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4155127/
Κανα 24-25 στην καλύτερη..
τι παγια εκτος σημα ασφαλεια, εχει το συκγεκριμενο παιδια ... αν ξερει κανεις, του 07 ειναι....
1246 φόρο πολυτελείας και τα service του, λάστιχα αν χρειάζεται...
Επειδή το έψαχνα και εγώ το θέμα εδω https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=19784
βρηκα και άλλη μια διαφορά εκτός απο το διπλό στο συμπλέκτη που έχουν τα μοντέλα έως 2008 σε σχέση με τα 2009 και μετά.
Τα 2009 και μετά έχουν το αναβαθμισμένο idrive, αυτό που για να το πω όπως στο χωριό μου έχει τα πολλά κουμπιά γύρο απο το λεβιέ του idrive
Αυτο σημαίνει πολύ μεγαλύτερη ευκολία στο χειρισμό, φωνητικές εντολές, καλύτερη ανάλυση οθόνης κτλ.
Αν έχεις το παλιό μπορείς να αναβαθμίσεις στο νεο αλλά το κόστος είναι ασύμφορο.
Επίσης, σε κάποιες χώρες είδα ότι τα DKG 335 έχουν και launch control. Δε ξέρω στην Ελλάδα αν μπήκαν τέτοια αμάξια
Άρχισαν τα παπαγαλάκια να βγάζουν βρώμα, οπότε αν θα τα ανεβάσουν μόνο 50% να πούμε: "ευτυχώς την γλυτώσαμε " .
γνωστό και πολυπαιγμένο το έργο.....
περίεργο, δεν θα το γραφε κανά site;
Αυτο αποκλειεται να συμβει.
Αν εχει παραμεινει ενα 20% ακομα που κραταει πινακιδες με τα τωρινα τελη και τις εκτακτες εισφορες για τα υψηλου κυβισμου, θα εξαφανιστει κι αυτο.
Οσο παρανοικοι και αν ειναι οι κυβερνωντες, κατι τετοιο δεν προκειται να γινει οπως και γενικα θεωρω απιθανο να υπαρξει αυξηση στα τελη κυκλοφοριας φετος, τουλαχιστον για τα μεγαλου κυβισμου αμαξια.
Το θεμα ειναι να τα πανε με το μηνα, αλλιως και το 20% που λεω στην αρχη εξωπραγματικο θα ειναι.
Πελάτες
αν μπορεις να αντεξεις τα παγια εξοδα αγορασε το.μετα το Μ3 σε ε92 ειναι η καλυτερη επιλογη κατα την γνωμη μου.εχει πολυ καλες επιδοσεις και αξιοπιστια.και με ενα ΦΠΕ με ποιοτικα εξαρτηματα εισαι κοντα στα 300 ατμοσφαιρικα αλογα
Εαν γινει καμια τετοια παπατζα.. και παρουν πανω τα τελη..
Θα βρω καροτσι 316.. και θα πεταξω μεσα το πιο μεγαλο μοτερ που βγαζει η BMW..
Συμφωνω με τον Driver M.. αλλα οπως πολυ σωστα ειπαν καπιοι πιο πανω.. με τους μακακες.. ΟΛΑ ειναι πιθανα..
Τα τέλη δεν ξέρω αν θα αυξηθούν αλλά η ατέλεια που υπάρχη στα μικρά δεν την βλέπω για πολύ...οπως και για τον μήνα μήνα που έλεγαν.
Ασφάλεια έβαλες πολλά και με 450 κάνεις δουλειά.
Σου προτείνω να περιμένεις τον νέο χρόνο για να δείς πόσα θα είναι τα πάγια μην βιάζεσαι!
Στη γωνία θα σε περιμένει η εφορία... :th_Laie_67-1:
και θα πει... καλώς τον φίλο μας τον Αθηναίο...:hystericalbs1:
Έχει δίκαιο ο Mark, να περιμένεις το νέο έτος, δεν θα βγεις χαμένος...
...και επειδή ο λογαρισμός δεν βγαίνει να είσαι έτοιμος και για μια προσαύξηση 30-50% στα γενικότερα έξοδα γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει στο ελλαδιστάν. Κρίμα είναι να πάρεις τέτοιο αμάξι και να αναγκαστείς να παραδώσεις πινακίδες.
Πάντως δεν ξέρω. Καταντάει πολύ κοροϊδία πλέον το θέμα αυτοκίνητο. Ωρες ώρες μου φαίνεται καλύτερα να τα φας σε ταξίδια (που υπάρχουν τρελά ταξίδια μηνών σε καραexotic προορισμούς) και δεν δίνεις λογ/σμό σε κανέναν, παρά να κάνεις μάγκα τον στουρνάρα και κάθε στουρνάρα.