Με τη ησυχία σου, δε βιάζομαι. Ευχαριστώ !
Printable View
Καλά αυτό με την αλλαγή ας μην συζητηθεί εδώ. Εξάλου πιο πολύ μάλλον μύθος είναι καθώς οι bmw έχουν υπολογιστή πάνω που κάνει έλεγχο για το service και ανάλογα με τη χρήση μπορεί να πας νωρίτερα από τα 25000 χλμ!!!
Εγώ πάντως είτε χρησιμοποιώ της castrol είτε τα ΟΕΜ της BMW. Συμπήρωση ίσως να χρειάζομαι κάθε 4-5000 χλμ... Γενικά το τρέχω το αυτοκινητάκι.
Τσάμπα είναι!!
Πιστευω οτι ο tradewind ειναι ο πιο φθηνος στο Castrol edge sport 5w30 και αν ψαχτειτε απο ebay.de αυτος που ποσταρα πιο πανω ειναι ο πιο φθηνος στο ΟΕΜ, δινει και λιγοτερες ποσοτητες και περισσοτερες αντιστοιχα, απλα επειδη αλλαζει το βαρος, αλλαζουν και τα μεταφορικα..
Ψαχτειτε παντως και οπου υπαρχει εκπτωση για τα μελη του φορουμ..
Εγω ειμαι επαρχια και οπως και να το κανουμε, τα μεταφορικα θα τα φαω στη μαπα..
O tradewind είναι site?
https://www.trade-wind.gr/
Στα φερνει υπαλληλος τους στο χωρο σου και πληρωνεις χερι-χερι αν θες, πρωι δινεις τη παραγγελια, μεσημερι-απογευμα στα φερνει. thumb
Λεω στην επομενη αλλαγη να δοκιμασω 0W40 που λεει ενας φιλος οτι δουλευει πιο ησυχα το μοτερ.. (να δω αν θα καταλαβω τη διαφορα)
Χρησιμοποιει Mobil 1 και ειναι πολυ ευχαριστημενος (οταν ανοιξε το μοτερ για την επισκευη του βανος ηταν πεντακαθαρο!!)..
Να δω σε ΟΕΜ 0W40, Mobil 1 ή Castrol EDGE Formula RS..??
Ας μου συγχωρεθεί η ¨"διαφήμιση", χτες περνώντας τυχαία από τη Φραντζή είδα τη διαφορά τιμής που έχει ο tradewind από τους υπόλοιπους στο Castrol Εdge 5-30. Πήρα 1 κιλό γιά συμπλήρωμα 12ε, όταν όλη η υπόλοιπη περιοχή το έχει 18,5 και 19ε ... Ψάχνετε παιδιά, αξίζει τον κόπο !
Castrol edge 0w-40 βαζω εγω και τσιμπαει αισθητα το λαδακι και στο z4 αλλα και στο 3αρι(εκει λιγο περισσοτερο).
Να τσιμπαει δεν με πειραζει να συμπληρωνω οταν χρειαζεται αλλα για το μοτερ τι ειναι καλυτερο?Ειδα μια προσφορα στη tradewind με λαδακια bmw 5w-30 στα 10 ευρω αισθητα πιο οικονομικα απο τα 15 που το αγοραζω εγω.
Να γινει η αλλαγη?Καλυτερα θα ειναι,χειροτερα η το ιδιο ολα τα καινε τα 6κυλινδρα?(το τελευταιο το πιστευω)
εργοστασιακό λαδάκι από τον γερμανό 0w-40, 14 λίτρα 89,6 ευρώ + 20,5 ευρώ αποστολή...
νομίζω πως είναι μονόδρομος ;-)
Το 3αρι καιει καπου εκει με 140.000χλμ αλλα 0w-40 castrol edge.
To z4 περιπου μισο λιτρο σε καθε αλλαγη δλδ καθε 7000χλμ με 90.000χλμ.
Ξερω οτι αν εχει προδιαγραφες longlife 01 η 04 ειναι ok αλλα και παλι καποια διαφορα θα εχει το 0-40 με το 5-30 δε μπορει
Ο γερμανος 14λιτρα-110ευρω τελεια τιμη θα ελεγα.
Υπαρχει και η λυση του 5W40 αλλα ειναι LL98..
Εγω παντως ετοιμαζομαι για mobil1 0W40 ή 5W40 οποιο βρω φθηνοτερο θα παρω.. γιατι ειμαι για αλλαγη..
Και ΝΑΙ.. Οπως λεει και ο stefm5 ο Γερμανος ειναι μονοδρομος.. :D Πουθενα φθηνοτερα..!! :D
Παιδιά άσχετο,αλλά έχω απορία...
Το motul 6100, 10-40 έχει 14 ευρώ τα 2 λίτρα! και το mobil που λέει ο Ζαχαρίας πάει στα 55 ευρώ τα 5 λίτρα! https://www.trade-wind.gr/index.php?...hk=1&Itemid=57
Με 100+ ευρώ ούτε 10-60 να βάζαμε!(ζήτω τα Μ3!!!!χααχχαχαχα!!!!:D:D:D)
Mήπως είναι πολλά τα λεφτά για λάδια χωρίς λόγο????
μα φυσικά έχουν διαφορά
το 0-40 αντέχει περισσότερο κρύο και περισσότερη ζέστη από το 5-30...γι αυτό είναι πιο ακριβό
Απορια...
Σε περιπτωση που βαλει 5w-40 LL98 σε μοτερ που λεει LL01 τι επιπτωσεις μπορει να εχει στο μοτερ?Απο περιεργεια ρωταω και μονο
Aν σε μοτέρ που παίρνει 10-40 βάλουμε 10-60????:p :p :p :D:D:D
Μολις ψωνισα απο τον Γερμανο 10 Χ 0W40 Mobil1 για μενα και 10 ΟΕΜ 0W40 για ενα φιλο..
Αυτο που ειδα ειναι οτι τα ΟΕΜ (εκτος του οτι ειναι λιγο πιο φθηνα) 0W40 ειναι LL04 ενω τα Mobil1 LL01...!!!