που το ξερες?
ενα ηταν, αλλα μαλωσαν τα αδερφια κ τωρα πωλειται σε δυο διαφορετικες συσκευασιες!!!:th_Laie_67-1:
Printable View
βλέπω και μέχρι πρωί το θέμα έχει πάρει φωτιά,δηλαδή καλά έκανα και άνοιξα.
Να πω τα εξής δοκίμασα οτι μου είπατε,
ΠΛΗΝ αλυφών και του αιθέρα ,
γιατί παιδιά εντάξει εσείς τα ξέρετε αλλά εγώ όχι,δεν ξέρω τι είναι αιθέρας και δεν ξέρω τι κρέμες χρειάζετε το αυτοκίνητο να πάρω..
Είναι σαν να είμαι μια πέτρα που θέλει να γίνει άμμος :P
Δεν ξέρω εάν ο monsta βλέπει ,απλά ότι μου είπατε τα δοκίμασα,απλά για τις κρέμες επειδή δεν γνώριζα για αυτό δενέκανα τίποτα απο εκείνα,σκέφτηκα κάποιο ποιο οικολογικό τρόπο που μου είπατε και εσείς και τα προσπάθησα.
Αν μου πείτε τι κρέμες χρειάζετε θα το κάνω.
Επίσης αιθέρας τι είναι ούτε καν γνωρίζω ?
ΑΙΘΕΡΑΣ
ΡΕΤΣΙΝΙ ΑΠΟ ΔΕΝΤΡΑ
ΚΟΥΚΟΥΛΑ Κ ΑΙΘΕΡΑΣ
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
οκ τα βρήκα μένει να απαντηθούν ...
Εγω θα σας προτεινω 2 λυσεις....και οι 2 δοκιμασμενες απο εμενα και με το ιδιο αποτελεσμα....
1.Με καθαρο οινοπνευμα....πανω σε ενα κομματι βαμβακι βαζουμε μια μικρη ποσοτητα οινοπνευματος και γρηγορα και χωρις κανενα προβλημα αφου εχει την ικανοτητα να εξατμιζεται αμεσως βγαζουμε το ρετσινι.....
2.Με καθαρο ελαιολαδο....θα σας φανει αστειο αλλα το ιδιο μου φανηκε και εμενα οταν το ειχα πρωτομαθει.....Σε μια χαρτοπετσετα βαζουμε λιγο λαδακι ετσι ωστε να ποτιστει το χαρτι και το βαζουμε πανω στο σημειο που θελουμε.......το αφηνουμε 10-15 δευτερολεπτα και επειτα με τι ιδιο χαρτι αρχιζουμε σιγα σιγα να βγαζουμε το ρετσινι....αφου δουμε οτι εφυγε περνουμε ενα καθαρο κομματι χαρτι ή πανι και περναμε το σημειο απο ωπου περασε το λαδι ετσι ωστε να φυγει χωρις να μεινουν υπολειματα.....
Ελπιζω να βοηθησα.....
Να σας πω τι ειχα κανει σε ενα τζιπακι που μου ειχε συμβει πιο παλια
(Το τονιζω οτι τη βαφη την ειχα φωρτωμενη στα απαυτα μου).
Πλαστικη σπατουλα για να παρω τα πολλα.
Πανι και το πρωτο διαλυτικο που βρηκα μπροστα μου(νομιζω white spirit).
ΑΓΡΙΟ πλυσιμο με καυτο νερο τοπικα σε πλυντηριο με πιεστικο ολκης.
ΑΓΡΙΟ γυαλισμα μετα με 2 αλοιφες και κερωμα.
Εστρωσε μπορω να πω.
Και χωρις γυαλισμα την παλευε, αλλα το ειχα τραυματισει, μιας και το διαλυτικο το περασα με αγριο, παλιο πανι και αφησε γραμμες. Μπορει να φταιγε και η σπατουλα.
Στο bmw δε μου εχει τυχει.
Δεν θα το εβαζα σε τετοια δοκιμασια μαλλον.
Διαβασα πολυ πιο πολιτισμενες μεθοδους εδω μεσα.
Σπατουλα????:shok::th_Laie_67-1:
Αγριο παλιο πανι????
Καλυτερα να μη δει ο Μονστα αυτο το ποστ....
Μα σας ειπα δεν με ενδιεφερε η βαφη.
Ηταν ασχημος τροπος.
Δεν θα το εκανα στο BMW.
Ειχε παντως ενα καποιο αποτελεσμα.
υπαρχει ενα υγρο που το χρησιμοποιω στην δουλεια μου ειναι 100% μη τοξικο δεν χαλαει το χρωμα και ειναι κατασκευασμενο με νανοτεχνολογια.απλα δεν θελω να κουρασω το εβαλα οχι μονο στα ρετσινια που ειχα κολλησει αλλα και στα εσωτερικα του αυτοκινητο πλαστικα κλπ.δεν το πουλαω το αγορασα και εγω για την δουλεια μου.τεχνικος μηχανων γραφειου.τα 5 κιλα εκαναν 110 ευρω.πολυ ακριβο αλλα το εχω χρησιμοποιησει σχεδον στα παντα και κανει τελεια δουλεια.δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο.το εριξα στις ζαντες αφου το αρεωσα ενα προς 100 (νερο) και με το που το εριξα αρχισαν να φευγουν οπι μαυριλες απο μονες τους.υπαρχει και site της εταιριας αλλα δεν το θυμαμαι.θα κοιταξω αυριο και θα το ανεβασω
παιδια τιποτα δεν λειτουργησε,τωρα θα παω στα Carrefour,Να δω μηπωςυπαρχει κανενα ειδικο υγρο γιατι αλλιως δεν παιζει ...
αν το εκανες με οινοπνευμα η νεφτι και δεν βγηκε τοτε δεν ειναι ρετσινι φιλε μου κατι αλλο ειναι!!!!μην δινεις αδικα χρηματα σε προιοντα
ειναι ξερο σαν πετρα,δεν ξερω γιατι δεν βγαινει.Αλλα ειναι σιγουρα ρετσινη για αυτο θα παω να παρω τιποτα,και μετα θα παω διπλα ακριβως που εχει πρατηριο να το κανω με νερο πιεση.
τέλος
Παιδια τα περισσοτερα βγηκαν,εβαλα και κερι εβαλα και το ενα και το αλλο,και σχεδον ολα ειναι ενταξει.
Αλλα μερικα επιμενουν και επειδη βαρεθηκα θα δω ποτε θα ξαναπιαστω με την ρητηνη.
Παθαμε ομως μεγαλη πλακα χαλασε τα ξαφνικα το CD-Player ΕΝΤΕΛΩΣ.Δεν βγαζει ηχο,οποτε αναγκαστικα Δευτερα το παω για αλλαγη . (Ο πατερας μου θα με πει οτ εγω το χαλασα κλασσικα :P ,αλλα δεν πειραζει.Οντως χαλασε μονο του,δηλαδη δεν βγαζει ηχο στα ξαφνικα ενω ολα τα αλλα λειτουργουν. Οποτε δευτερα παω σε καινουργια τεχνολογια,με USB ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ,και αντε γεια :) )
εισαι στην ιδια κατηγορια πλεον........https://www.fbi.gov/wanted/topten/fu.../fugitives.htm
:th_Laie_67-1: :hystericalbs1: