Αλέξη με γειά ! Καλοφόρετες ! :thumbsup:
Printable View
Αλέξη με γειά ! Καλοφόρετες ! :thumbsup:
τερατα οι δαγκανες!!:shok:
και εγω θελω...:crying::crying:
Aλεξη θα μας τρελλανεις!!!με 'γεια!!!:thumbsup:
ΤEΛΕΙΟ!!!και πολυ πετυχημενο το λογοτυπο της "schnitzer"σε λευκο!!!!
Επισης πρεπει να παραδεχτω οτι εαν ειναι να κανεις κατι,το κανεις με το σωστο τροπο!!!ΒΕΡΝΙΚΙ ρε θηριο ,για να ειναι παντα σε τελεια κατασταση????!!!:thumbsup:
Φανταζομαι τον συνονοματο Αρη να πατησε το πληκτρο "αποστολη μηνυματος":whistle:
Αντε,αμα ειναι να κανω βολτα, να κανω με τις καινουργιες δαγκανες....:thumbsup:
Το 'πες και το έκανες βρε θηρίο. Μπράβο Αλέξη, καλοπάτητα φίλε. Εις την επόμενη συνάντηση λοιπόν να τα καμαρώσουμε από κοντά, (και γιατί όχι να τα νιώσουμε κιόλας χεχεχε :original::original:), όπου και αν αυτή γίνει.thumb
χαχαχαχαχα έλα ντε:original::original: Έμπαινα από το κινητό μου και "παρακολουθούσα την κίνηση στο forum" αλλά με το που επισύναψε τις φωτογραφίες δεν έφτανε η οθόνη του κινητού μου, έπρεπε να βρω Internet cafe για να θαυμάσω σε full screen χαχαχαχαχαχα:hystericalbs1::th_Laie_67-1::hystericalbs1:
αντε και καλα φρεναρισματα!!!:thumbsup:
Καλοριζικες και καλοφορετες Αλεξη! Ωραία η δουλειά με το λογότυπο. Αλήθεια ποια θα είναι η επόμενη κίνηση;
Μπραβο Αλεξη,νομιζω οτι τελικα αξιζε η μικρη ταλαιπωρια και το αποτελεσμα θα σε δικαιωσει.
Καλα και ασφαλη χιλιομετρα να εχεις και σε καμμια συναντηση να τα δουμε και απο κοντα,τοποθετημενα,γιατι ετσι τα ειδαμε τα καμαρωσαμε αλλα αλλιως θα ειναι πανω στο αμαξι.
Περιμενουμε φωτογραφιες μετα την τοποθετηση.
ΟΕΜ δίσκους βλέπω εεε???
Αχχχ ειχες δεν ειχες παλι με εβγαλες για το internet cafe χαχαχαχα. Σε εχω χρεωσει απο εχτες 2ευρω & 10λεπτα αλλα μη σε νοιαζει θα τα βρουμε στη "βολτα" :) :) (Μου στοιχισε 2,10 γιατι εκτος απο το φορουμ μας παρασυρθηκα σε κατι περιεργα site πορνοδιαστροφικου περιεχομενου αλλα αυτο δεν αναιρει την ηδη χρεωση) ουαχαχαχαχαχα. Λοιπον δεν μου ειπες με 2.10ευρω ποση βολτα θα κανω? Χαχαχαχα αντε καλη σας μερα
Αλεξη σε ευχαριστω πολυ για τα φρενα αλλα και για την υπομονη σου να με περιμενεις σχεδον 5 ωρες να σχολασω για να βρεθουμε.
Βεβαια η ιδεα που σου εδωσα να κατσεις στου ΤαμΤαμ νομιζω οτι ηταν καλη αφου γνωρισες και τον καταπληκτικο Δημητρη.
Δημητρη σε ευχαριστω,τα εχουμε πει,αφου δεν εγινε η αλλαγη θα κανω οτι μπορω να κανω το δικο μου καλυτερο.
Πανο σε ευχαριστω και περιμενουμε εντυπωσεις απο τα φρενα σου...
Οταν τα βαλω,κατα το τελος του μηνα αφου ο μηχανικος εκλεισε για διακοπες,θα ανοιξω αλλο θεμα για να μην γεμιζουμε αυτο εδω.
:thanks:
καλοφορετα αλεξη...
οντως, 3 λιτρα υγρο?!!! τι κανετε, το πινετε?
εγω με ενα λιτρο την κανω παντα τη δουλεια χωρις κανενα προβλημα...
ευχαριστω Σταθη, 1,25 χρειαζεται το κυκλωμα να γεμισει οταν αδειασει τελειως αφου αλλαζω τα μαμα υγρα με αλλης εταιριας και με την εξαερωση θα χρειαστει λιγο παραπανω.
οσο για τα υγρα ειναι δωρεα ενος πολυ καλου φιλου και πελατη μου και οτι δεν χρειαστω θα το επιστρεψω...
ο αντιπροσωπος της motul στην Πατρα ονομαζεται Γερασιμοπουλος Ευαγγελος, μελος του forum (egan), λατρης και ιδιοκτητης bmw.
Αλεξη δεν ειχα διαβασει τα τελευταια νεα του thread, πω πω πω! Ομορφιες!!!
Καλοριζικα, και καλοκαφτα να'ναι !!
η χωρητικοτητα του κυκλωματος (συμφωνα με το etk) ειναι ενα λιτρο ακριβως αλεξη.
αν πας σε συνεργειο bmw οπου εχουν το μηχανημα δεν θα χρειαστεις ουτε ml παραπανω.;)
οριστε και ενα vin decoder που μας δινει λιγες πληροφοριες για το αυτοκινητο μας...
https://www.bmw-z1.com/VIN/VINdecode-e.cgi
Επίσης καλό είναι να το βάλεις σε GT1 όταν κάνεις την εξαέρωση, ουτώς ώστε να ανοίγουν τις βαλβίδες των ABS/DSC.
Είναι πολύ πιθανό να μπει αέρας εκεί τώρα που θα αλλάξεις τελείως δαγκάνες.
Εγώ έτσι έκανα το δικό μου (μόνος μου φυσικά) και η εξαέρωσή μου είναι ΤΕΛΕΙΑ.
Καλοριζικα κυριε.....Ευγε, ωραια δουλεια εκανες:thumbsup:
Aλεξη,περιμενουμε φωτο....τι εγινε?πηγαν ολα καλα?
Α και προσοχη στα σωληνακια αεροπορικου τυπου....θελουν πολυ μεγαλυτερη προσοχη στο μονταρισμα απο οτι τα αλλα,ομως το αποτελεσμα δικαιωνειthumb
Aρη ολα οκ.
εκανα εξαερωση πρωτα με φυσικη ροη και μετα με το διαγνωστικο οπως ειπε ο alexk.
το κυκλοφορισα λιγο, μετα ξανακαναμε εξαερωση και ειχε κρατησει ακομα λιγο αερα στα ακρα.
μετα απο καποια χ.λ.μ. θα του κανω αλλη μια τελικη.
για ολα αυτα χρειαστηκα 1,7 λιτρα υγρο φρενων.
οταν πατησουν οι νεοι δισκοι-τακακια θα γραψω εντυπωσεις.
https://a.imageshack.us/img821/5201/11082010023.jpg
https://a.imageshack.us/img64/3682/11082010021.jpg
https://a.imageshack.us/img842/4262/11082010022.jpg
Αντε να μας πιάσει ύπνος τώρα.....
Βραδιατικά φωτιές αναβεις ρε Αλεξ !!!
Σαλόνικα ακόμη :ranting2:.Φυλάω την πόλη !!!
Αν και είμαι λίγο έξω απο την πόλη και εδω καμίνι είναι και με αυτά που μας δείχνεις φουντώνω περισσότερο !!! χεχε
Καλοφόρετα και καλοπάτητα.........:thumbsup:
εγώ να δείτε πως φουντώνω!!:original:
Τι φρενάρες είναι αυτές?????
Καλοπάτητα Αλέξη!!!!
Ακόμα πιό τούμπανο το τούμπανο ! :thumbsup: καλοπάτητα Αλέξη !