Στην ουσια δεν μας ενδιαφερει ο ψηφιακος δεκτης αφου ειναι mpeg2 και δεν σκοπευουν να τον αλλαξουν με mpeg4. Ολα τα καναλια της digea (mega, ant1, alpha skai κλπ) εκπεμπουν σε mpeg4. Αρα μενουν μονο τα καναλια της ΝΕΤ.
Printable View
Πάντως εγώ είμαι μέσα στο group buy όταν το αποφασίσετε.
Και επίσης συμφωνώ με το Σταμάτη να φέρουμε 1 κομμάτι / 50 και βλέπουμε τις δυνατότητες first hand.
περιμενω μια προσφορα απο Αμερικη για 10 τεμαχια.Το τεμαχιο το εχει 650$=470¤.Η τιμη ειναι χωρις μεταφορικα.Αν μας ενδιαφερει να συνεχισω αλλιως ψωνιζω μονο για μενα
μου ειπε για usps σπυρο για να μην περασει τελωνειο.υπαρχει και αλλος τροπος βεβαια για το τελωνειο.Aν σταλει στον καθενα σαν ξεχωριστη παραγγελια και απλα να γραφει απο bmw fans αν δεν υπαρχει προβλημα με την διαχειριση
Με usps δεν περναει τελωνειο? Το ξερεις σιγουρα? Οσο για την δευτερη περιπτωση ρισκαρεις και παλι...δεν μπορει να σου εγγυηθει κανεις τιποτα...
Το παίζεις κορώνα - γράμματα. Τελωνείο περνάνε τα πάντα εκτός EU.
Με USPS παρέλαβα πριν 2 βδομάδες ένα κουτί και για πρώτη φορά (κάνω τακτικά εισαγωγές από ΗΠΑ) δεν το έπιασε τελωνείο.
Πες τους να βάλουν όσο πιο χαμηλή αξία μπορούν στο τιμολόγιο.....σε καμία περίπτωση όμως 470 ευρά, θα στο σταματήσουν σίγουρα και θα είσαι κάνα 150άρι έτσι κερατιάτικα ...
Μερικοι ζητανε να γραφτει επανω gift και να ταχυδρομηθει. Ξεχωρα το τιμολογιο.
Παιδια εγω εκανα μια προταση.Εγω θα προχωρησω,εχω κανει πολλες αγορες απο αμερικη και οταν στελνουν με usps δεν πληρωνω τελωνειο.
@μπιλ987:μιλαω για τις μοναδες που θα παραχθουν τωρα και τα περισσοτερα προβληματα εχουν λυθει
Να πω οτι για 10 τεμαχια εδωσε 50 δολλαρια κατω.Απλα το αναφερω γιατι μου εδωσε απαντηση
παρακαλω ψαξτε λιγο εδω https://www.gumtree.com/for_sale/car_stereos/bmw
295 λιρες
paidia na anafero oti to efere filos mou to mixanima
me magazi stin athina na anafero oti to mixanima einai apsogo se ola!!
se afi koumpion-se sxediasi kai ala!! egw tha to topothetiso tin deutera logika.. opoios filos endiaferete kai menoume konta euxaristos na tou to dikso pano sto amaksi!!
alios 28 tou mina sti sinantisimas pou kata 90% tha eimai ekei! A kai to vasikotero me egihsi kanonika 2 xronia!! kai se timi logiki... panta logo forum!! kai isos kai kanena groub buy!! tha anevaso kai foto!!
y.g zito signomi gia ta agglika alla den eimai spiti :)
θα ποσταρω φωτο και τιμή... με το που το βαλω! ακομα δεν ξερω τιποτα
:shok:Δεν ξέρω εαν παρατήρησα καλά αυτό που λέει ο CHRISTAR δηλαδή το:https://www.import-electronique.fr/pr...t=98&id_lang=1 ,πρέπεινα είναι μάρκας hulavingan,και όχι το dynavin που συζητάμε.Σε αυτό δεν ξέρουμε τα στοιχεία του,δηλαδή εαν διαθέτει tv,navi,doual zone,blou tough,κ.λ.π..Εάν ξέρει κανείς Αγγλικά ας στείλη ένα email στην electronique και να μας δώσει τα στοιχεία του.:thanks:
https://www.dvdplayer.com.cn/products_view.php?VID=251
Τα χαρακτηριστικα του νεου συστηματος τα οποια φαινονται ολοιδια με της dynavin. H εμφανιση ειναι επισης ιδια με το μοντελο της dynavin πριν διορθωσει το μεγεθος των γραμματων στα κουμπια.
Και εγώ νομίζω ότι η τιμή είναι καλή,δεν νομίζω να πάνε πιο κάτω.Και εάν πάμε για ομαδική πιστεύω θα κάνουν κάτι καλύτερο,τι λέτε;
Αυτοί θα κάνουν καλύτερο...Αλλά το τελωνείο δεν πρόκειται...:doh:
Γιατί προσωπικά δεν πιστεύω ότι σε ευρωπαικό έδαφος θα πετύχει πολύ καλύτερη τιμή group buy...
Mόνο απο Κίνα ή Αμερική που είναι δώρο άδωρο!ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ!!!!!(ακόμα και με μεμονομένα κομμάτια)
Μπορουμε να συννενοηθουμε με τον κατασκευαστη οπως ειχε γινει και παλιοτερα με την Dynavin για ομαδικη παραγγελια σαν "λεσχη BMW", πριν προλαβει και την παρει καποιος αντιπροσωπος στην Ελλαδα.
Τοτε η τιμη ειχε βγει στα 330euro με τα μεταφορικα, πριν την γνωστη ιστορια με τον αντιπροσωπο Θεσ/νικης.
Θα περιμένουμε Βασίλη,να δούμε και ο G Kaliteros που θα το βάλει τι θα μας πεί και εάν μπορούμε να το δούμε θα είναι ευχής έργο...
παιδια δεν ξερω μοντελο ακομα τιποτα το εβαλε αυτος στο δικο του ενα σενταν ε46
και πηγα να το δω και επαθα πλακα δεν ειναι σε καμια περιπτοσι σαν αυτα που ξερουμε και ακουμε ειναι πολυ ωραιο!! και κανει τα παντα!! οποιος φιλος θελει να το δει απο κοντα κανενα προβλημα... τον ενημερωσα για καλη τιμή και group buy θα κανει καλες τιμες αμα
μαζευτουμε!! απο δευτερα φωτο..κτλπ..παντως το κουτι μεσα που ειδα εχει τα παντα απο κεραιες τ.v μεχρι μικροφωνο!! ειναι κομπλε!!
Εντάξει θα περιμένουμε νέα σου τη Δευτέρα,γιατί ενδιαφερόμαστε πολλοί...
ωραια κανει τα παντα....την αξιοπιστια σε βαθος χρονου την σκεφτηκατε....?! Μεχρι 300 ευρω, δεν αντιλεγω, καλα ειναι για κινεζικο...παραπανω ομως με τιποτα !!!
με 2 χρονια εγγυηση μια χαρα εινα!! 300ε ουτε ραδιο σιντι δεν περνεις μακαρι να
ειναι αυτη η τιμή αλλα ειναι δυσκολο.. τα τελειως μουφα κινεζικα εχουν τοσο
κατι οθονες ενα ντιν που πουλανε παντου.. αυτο ειναι και σε ποιοτητα καλο απο οτι καταλαβα τουλαχιστον! δεν θυμιζει κινεζικο προιον που ξερουμε και εχουμε στο μυαλο μας σιγουρα!!! ουτε εγω θελω να δώσω πολλα αλλα με 300ε δεν περιμενω να το παρω!!