Και καλά κάνεις, το αξίζει η πατρίδα σου.
Πήγα πρώτη μου φορά το 2007 τον Αύγουστο για 10 μέρες, την γύρισα όσο μπορούσα και την ερωτεύτηκα, ασε που οι περισσότεροι Μακεδόνες έχουμε ένα κόλλημα με την Κρήτη.
Printable View
Παρος απο 09/07 εως 14/07
Σκοπελος απο 30/07 εως 06/08
Χαλκιδικη απο 06/08 εως 15/08
ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ 2010
λιγες μερες στον deep blue μηλο....
λιγο κουφονησια.....
και λιγο στο χωριο(δημος ιναχου νομου αιτωλοακαρνανιας!)
Αυτα τα ολιγα ε?!:th_Laie_67-1:
Κ εγω περυσι πηγα Χαλκιδικη μια βδομαδα κ μετα αλλη μια Θασο!
45 λεπτα απο το λιμανι της Κεραμωτης-Καβαλα,εισιτηριο για το αυτ/το περιπου 20 ευρω,πολυ φυσικο νησι,πολυ πρασινο,πανεμορφες παραλιες!!!
Για τιμες δεν το συζηταω,οχι απλα λογικες,αλλα πολυ χαμηλες!!!
Οι διακοπες στη Θασο προεκυψαν πραγματικα τελευταια στιγμη,δεν ειχα ξαναπαει,αλλα το νησι συνολικα με εξεπληξε πολυ θετικα!!!
Το προτεινω ανεπιφυλακτα σε ζευγαρια,οικογενειες,μιας κ ειναι αρκετα ησυχο αλλα μπορεις να πιεις κ το ποτακι σου σε ωραια μπαρακια...
Ηδη βρίσκομαι από σήμερα σε διακοπές στην Χαλκιδική και συγκεκριμένα έξω από το Πολύχρονο,και μετά από 8 μέρες συνεχίζουμε για ένα 6ημερο στο Dion Palace στην πλάκα λιτοχώρου,όσο για σένα Θάνο δεν μπόρεσα να έρθω εκείνες τις ημέρες λόγω καιρού,αλλά μες το καλοκαίρι θα σε επισκευτώ σίγουρα!!!
Και ένα βιντεάκι, στην στάση μας στον Θάνο, μετά την συνάντηση του Βόλου.
https://www.youtube.com/watch?v=DbHP...?v=DbHPKd2Rt1o
https://www.bmwfans.gr/forum/
Σε αυτή την φώτο δεν βλέπω μόνο "Ανεμος". Αλλά και τυφώνες, κυκλώνες, ανεμοστρόβιλους. Που έτσι και σηκωθούν και κινηθούν, θα παρασύρουν τα πάντα στο διάβα τους......
Όταν είχα πάει ήταν όλοι 35-60 μαζί με τα παιδιά τους και έτυχε να είναι μόνο Ελληνες στο καράβι. Είχε και κάτι "τρελά" πράγματα που αποκτήσαμε πολλές επαφές ;)
Το εξοχικό μου είναι εκεί. Αμα δείς άσπρο 335 σφύρα Νίκο να τα πούμε
Εγω οταν με το καλο κατεβω Ελλαδα θα καθησω κανα 2 βδομαδες να ηρεμησω στο χωριο μου Κανδυλα,διπλα απ το ομορφο Λεβιδι και βλεπουμε για θαλασσα.Στην αρχη θα παω καμμια ημερησια προς Αργολιδα,Κορινθια και μετα νησακι.Περυσι ειχα παει Λευκαδα,το συνηστω ανεπιφυλακτα πολυ ομορφο νησι και απλη προσβαση.Το σκεφτομαι και για φετος,παιζει και για Σκιαθο...μετα μεχρι Σεπτεμβριο χωριο παλι χεχεχε
Εμείς λόγω της μικρής αλλά και την εγκυμοσύνης της συζύγου θα τη σκαπουλάρουμε μόνο για καμια 10αριά μέρες στη Φοινικούντα, στο εξοχικό των γονιών μου.
Εγώ έχω πιάσει δουλειά σε μια εταιρεία στη Γερμανία για τρεις μήνες οποτε θεωρητικά είμαι διακοπές!!!:hystericalbs1:
Αν δω το εργαλείο θα σου αφήσω σημείωμα στο παρ-μπριζ Ιωσήφ! Κι εγώ όποτε κατεβαίνω κάτω πηγαίνω συχνά Καλαμάτα. Έχω φίλους και συμφοιτητές εκεί ενώ γνωρίζω και τα παιδιά που έχουν το ξενοδοχείο Rex. Για να είμαι ειλικρινής όμως, το αγαπημένο μου σημείο είναι ο "Αθανασίου"! Πολύ ωραία πόλη πάντως! Ο δε δρόμος Καλαμάτα-Σπάρτη ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ (πριν τις πυρκαγιές του 2007 τουλάχιστον).
Διακοπες...?Τι ειναι αυτο?
Σπιτι διακοπες φετος
Και εγω Ορωπος beach φέτος.Ας οψεται ο γάμος τον Σεπτεμβριο..
αμα υπαρχουν φραγκα κανεις διακοπες αλλιως σπιτι σπιτακι!εγω μπορει να παω στο νησι στην κεφαλλονια για μια εβδομαδα!τελη αυγουστου ομως οχι τωρα...
Κέρκυρα κανείς δεν θα έρθει?:viannen_01:
στείλε pm με κινητό
Επειδη μπορει καποιους να τους ενδιαφερει... και δεν εχει καμια σχεση με τον κοινωνικο τουρισμο της εργατικης εστιας.
https://www.eot.gr/deployedFiles/Sta..._gia_olous.doc
.....δάνειο και όλες οι οικογενειακές υποχρεώσεις [2 παιδιά... 9 & 13 ετών με όόόόλα τα έξοδά τους...] συν οτι πριν ένα χρόνο ήρθαμε στο καινούριο [για 'μας] σπίτι στην Αρτέμιδα όπου ακόμα του ''ρίχνω...'' και τελειωμό δεν έχει..., δεν μου επιτρέπουν να έχω ''πλάνο διακοπών'' για το 2010....
Η θάλασσα είναι μολις 800 μέτρα απ' το σπίτι μου και οι πιτσιρικάδες ήδη έχουν κάνει απο 20-25 μπάνια ο καθ' ένας τους. Το ποδήλατο και η μπάλα, είναι ''ελεύθερα'', πράγματα που μας είχαν λείψει όταν είμαστε ''Αθηναίοι'' και δη Νικαιώτες... Του χρόνου και .....είδωμεν
Aμα υπαρχει καλη παρεα ,παντου ειναι ωραια!!!:thumbsup:
Παρ'ολα αυτα δειτε ενα φανταστικο προορισμο:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...g?t=1277568728